techniczny_1 16.06.08, 23:17 www.dziennik.pl/sport/euro-2008/article193226/Naga_prawda_o_PZPN.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vlad.H. Hehehe IP: 80.53.41.* 17.06.08, 00:33 dodam od siebie ze najabrdziej wku..l mnie dzis jakis sepleniacy pilkarzyna ktory plul sie o to ze reprezentacja nie uczcila zaloba samobojczej smierci Ledwonia... osmielil sie nawet wspomniec ze jeden z pilakrzy Austrii chcial zadedykowac ewentualnie zdobyta bramke Ledwoniowi... Gdyby nasz grajki zechcialy ambitnie zagrac i np wygraly z Niemcami i Austria oraz zremisowaly z Chorwacja to byc moze Adam Ledwon zylby... A ogolnie to jedno wielki bagno z centralnie poloznym smierdzacym szambem... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar techniczne upodobania 17.06.08, 15:52 naprawdę podniecają cię zdjęcia nagich, starych,bladych i obwisłych facetów?cóż,jeśli nikomu nie czynisz tym krzywdy... Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 hahaha a anamar jak zawsze glosno, z zapluciem 17.06.08, 16:19 ale malo blyskotliwie, ot taka podworkowa szarzyzna :-) lady, ja nie mam warkoczy, wiec nie probuj mnie za nie szarpac, bo lapiesz powietrze i wychodzisz na gluptaske :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek pilkarzyki Tuska skompromitowali,same POkraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:09 nic, no nic pojecia o niczym, co to za ludzie, zakała narodu Partia Obłudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wub. Re: pilkarzyki Tuska skompromitowali,same POkraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 05:48 jaki szef tacy jego ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizia Re: PZPN na golasa! uwaga zdjecia ! prosze nie ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:57 Ale oblechy! Fuj - współczuję obsługującym ich prostytutkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malik aferały sprzedały mistrzostwa Włochom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 16:03 głowa na karku Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Oj nieładnie 18.06.08, 16:37 ..a ładnie tak 'podgladadywac'? Ładnie to taaak? Zboki wy jedne! gady przeklęte! ;) Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójca Re: Oj nieładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 16:43 ooo, jestes w trzech osobach ale u was to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja opinia Re: Oj nieładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:12 sobiepan, fajny nick, Odpowiedz Link Zgłoś