franekkk 03.10.03, 12:22 przyznac sie bez bicia kto juz byl przepompowywac kasiore ze szczecina w wielki swiat przy okazji odp na pytanie o tarasy hakena: pyt 1. i ost;) CZY podoba ci sie galaxy(f) i czemu bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 12:25 mi sie podoba! Bo przypomina mi magazyn mocznika w Policach... a ja kocham ciezki przemysl chemiczny! Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 12:25 Francio, widziałem Twoje zdjećie w Gazecie jak jechałeś ruchomymi, co tam miałes pod pachą, karton jajek czy pomidory? Ja stałem w tym czasie w kolejce po Hubbę Bubbę z promocji. Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 12:40 a pudło w mojej rodzinie mężczyźni się zakupami nie zajmują;) a po za tym gdybym wlazł na takie schody to bym je zaraz unieruchomił Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Franjo 03.10.03, 12:42 franekkk napisał: a po za tym gdybym wlazł na takie schody to bym je zaraz unieruchomił ''''''''''''''''''''''''''' Chuligan? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 13:03 a ja myslalem, ze twoja rodzina to taka bardziej jednoosobowa nie zaprosiles draniu na wesele?????? ja nie bylem ale ide w niedziele zaraz po mszy Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 13:06 skuter70 napisał: > nie zaprosiles draniu na wesele?????? jak robił impreze na schodach galaksy, to każdy kilogram skutera sie liczy - nie kapryś Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 13:10 ale dostalby prezenta walek do ciasta albo jakis inny przyrzad dyscyplinujacy lepsza polowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: sondaz GALAXYF kto byl IP: 212.14.63.* 03.10.03, 12:40 Byłam wczoraj...nie bardzo wiedzialam , jak mam się poruszać w tym tłumie. Musze powiedzieć ze na 5 sklepow ktore odwiedziłam (3 z nich to sklepy obuwnicze, o dziwo zupełnie puste) jedynie panie z vero mody wykazały się kulturą i odpowiedziały "dzień dobry". podoba mi się średnio jeden wielki bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 12:42 Bylem. Wnetrze zaiste kosmiczne. Srednio mi sie podobalo. Mogliby to zrobic bardziej po szczecinsku. W Gdansku w jednym z hipermarketow (chyba Auchan) jest nawet makieta Dlugiego Targu. Calkiem sympatycznie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Książe POmorski Re: sondaz GALAXYF kto byl/ ja BYŁEM IP: *.deltanet.pl 03.10.03, 13:00 ja byłem i mi sie nie podoba ani na wewnatrz ani w środku. Moze dlatego że jeszcze nie jest ukończony.....no i przez niego nogi mnie bolą bo chodziłem z 3 godziny...;) i straciłem na niego pieniadze (bo coś se kupiełem) hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.ka Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 13:09 ja bylem, ale dlugo juz tam nie bede... kolejka po wszystko w geancie (jakby to pierwszy i jedyny w miescie byl...), butiki jak wszedzie, bordello na parkingu, TLUMY ludzi... ufff, za duzo wrazen jak na mnie ;-) a w srodku? jak dokoncza budowe to sobie popatrze ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 w nawiązaniu do wesela 03.10.03, 13:12 ech, poszedłbym na jakies wesele i nie chodzi mi o Wyspiańskiego. Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: w nawiązaniu do wesela 03.10.03, 13:14 no przecież sam piszesz, że na schodach tłok marudzisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: w nawiązaniu do wesela 03.10.03, 13:16 co sie czepiacie??? mi tam śluby są kulturowo obce bburego się czepcie ten to chyba w trakcie forumowania zmienił stan Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: w nawiązaniu do wesela 03.10.03, 14:50 franekkk napisał: > > co sie czepiacie??? mi tam śluby są kulturowo obce > bburego się czepcie ten to chyba w trakcie forumowania zmienił stan z ciekłego na stały ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: w nawiązaniu do wesela 03.10.03, 13:17 na weselu musi byc tlok! szczegolnie frankowym Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: w nawiązaniu do wesela 03.10.03, 13:20 jottka napisała: > no przecież sam piszesz, że na schodach tłok > > marudzisz :( no tak, ale schody a schody. Np. takie "schody do nieba" Fragglesów, posłuchałbym na weselu, a i pomarudziłbym troche. Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Led Zeppelin 03.10.03, 13:22 tycjan5 napisał: > jottka napisała: > > > no przecież sam piszesz, że na schodach tłok > > > > marudzisz :( > > no tak, ale schody a schody. Np. takie "schody do nieba" Fragglesów, > posłuchałbym na weselu, a i pomarudziłbym troche. > Tycjan Oczywiście nie Fragglesów, a Led Zeppelin. To przez to wesele:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: sondaz GALAXYF kto byl IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl / *.gazeta.pl 03.10.03, 13:16 franekkk napisał: > > przyznac sie bez bicia kto juz byl przepompowywac kasiore ze szczecina w > wielki swiat > > przy okazji odp na pytanie o tarasy hakena: > pyt 1. i ost;) CZY podoba ci sie galaxy(f) i czemu bardzo ja nie bylem :). Ale za to moja mama byla... niby przypadkiem, ze potrzebowala cos chyba w ZUSie zalatwic no i skorzystala z darmowego parkingu a skoro juz byla na parkingu to... :D Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 13:19 zdrada mosci panowie zdrada! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: sondaz GALAXYF kto byl 03.10.03, 13:28 ale konkretnie kto zdradził? mamie gradusowej z kobylanki wyjścia w wielki świat żałujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Jottka 03.10.03, 13:35 swarozyc napisała: > Jottka masz list... jottka nie otwieraj to na pewno jakieś słowiańskie truje ps swarożyc masz list Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 13:39 na lubienie to trzeba sobie zasluzyc... PS Co dzisiaj zrobiles(bezinteresownie)dla blizniego swego? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 13:50 zrobilem rano jotce jajko na miekko no moze na poltwardo niech bedzie na twardo Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 13:51 a wiez ile ja juz listow wyslalem do nieznanych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 14:11 i ile osob cie za to nie lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 14:18 to wiele nie napisales:( Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 14:20 Tylko dwie mnie nie lubi... Reszta szaleje.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 13:40 bo masz kody poprzestawiane :( Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 14:54 Kurcze kiedy skończą te quasi-artystyczne występy Pogłos tam że głowa boli a dzieci ryczą z siłą 100 decybeli przedszkolne pieśni Poza tym to CH Turzyn II tylko troszkę większy - nie zachwyca ale przeżyć się da... ale musi być CISZEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 14:59 no dobra ale co fajnego jest na promocjach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: amnie to nikt nie lubi n/t 03.10.03, 15:10 kolorowe nalepki, chyba. Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś