otak2 18.08.08, 11:56 Nie mogę się już doczekać :) Mam nadzieje, że będzie dobra pogoda ale nawet deszcz nie będzie mi przeszkadzał w dobrej zabawie :) Będzie się działo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: 195.205.63.* 18.08.08, 12:31 ja najbardziej ciesze się, że feel będzie znowu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.locon.net.pl 19.08.08, 14:25 pogodę zapowiadają ładną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obłuda Grzegorz Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.chello.pl 19.08.08, 19:24 Boże litościwy mniej w opiece moje miasto.... i mam nadzieje ,że służby odpowiednio zabezpieczą nasz spokój i bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.08, 10:26 hihi, a czego się spodziewasz? czarnych mszy pod pomnikeim naszego papieża? czy co tam innego grozi? za dużo dobrej muzy na szczecińskie uszy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:47 dla osoby przypadkow trafiajacej tutaj impreza wyglada na bardzo duza (brawa dla PR) z tym ze cos tu smierdzi, bardzo duza impreza, wrecz festiwal, tyle ze pierwsze jego wydanie.... no wlasnie, pierwsze... masa gwiazd (jak zasugerowano) ale cena biletow, heh, zbyt niska jak na mase gwiazd! celem nie wyrzucania kasy w bloto przejzalem strony zespolow (i tu ponownie LOL! kurde, panowie muzycy nigdy nie beda sluchac specjalistow od projektowania stron, to wszystko moze i jest piekne ale tak nieprzyjazne przypadkowej osobie!), czego szukalem na tych stronach? ano tego co maja zespoly do zaoferowania, czylio najzwyczajniej czegos do posluchania na szybkiego. co znalazlem? nic! czesc zespolow chyba sie wstydzi swojej twurczosci? jeden mial tak zrobiona strone ze nawet nie doszedlem gdzie sie klika aby przejsc dalej, inny (zielona strona) ladowal mi sie bog wie ile, zasypujac mnie jednoczesnie masa slow ktore byly bez sensu a ktore odwrocily skutecznie moja uwage od tego ze strone (mimo migajacego bez przerwy napisu loading) nalerzy przewinac w dol.... mnmiejsza z tym ze na dole tez nic ciekawego nie bylo... w skrucie: nie wiem co gra, nie wiem w jakim klimacie, nie wiem czy mi przypasuje, nie wiem czy to sa gwaizdy jakiegos gatunku czy nie, ich strony jak i strona samego "festiwalu" mnie odstrasza.... na koncert sie nie wybieram bo kota w worku nie kupuje, nawet jak ktos mi za niego grosze kaze zaplacic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: 195.205.63.* 20.08.08, 10:59 rety stary, ze wzwodem też masz takie problemy? Wejdź na myspace poszczególnych artystów i ci się rozjaśni pod czaszką. No i zainwestuj w szybsze łącze oraz słownik ortograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.locon.net.pl 20.08.08, 11:22 albo jak masz problemy to powiedz o jakich artystów Tobie chodzi? pomożemy :) pewnie piszesz o jazzstepa, faktycznie ich strona WWW średnia ale w dzisiejszych czasach króluje myspace oraz lastfm i to tam głównie artyści poświęcają swój czas na aktualizację, daty itd... najlepiej będzie jak wejdziesz na myspace festiwalu (www.myspace.com/boogiebrainfestival) i wszyscy znajomi (top40) to osoby występujące na festiwalu... polecam również youtube, fani wrzucają swoje filmiki z koncertów i nie tylko... sporo materiału... ponadto ostatni GROOVE (niemiecki darmowy magazyn o muzyce klubowej) poświęcił dużą część strony na temat ep'ki jazzstepy (po niemiecku gazeta jak coś). no i nie mów, że tacy artyści jak ltj bukem czy 4hero nic Tobie nie mówią... jeżeli faktycznie nic to szkoda, bo festiwal faktycznie nie dla Ciebie... chyba, że zaryzykujesz :D ja się nie mogę doczekać... w moim 2 pokojowym mieszkanku będę miał aż 10 osób.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.08, 13:59 własnie tak gadaliśmy se wczoraj, że jak już nie wiadomo, do czego się przyczepić, to zawsze można coś wymyśleć. Obwołuję cię królem sezonu- jest źle, bo ZA TANIO. Powinno być drożej. No matko przenajświętsza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Ludzie z Krakowa jadą :) IP: *.locon.net.pl 20.08.08, 15:08 zobaczcie posty: diggin.pl/forum/viewtopic.php?p=43494#43494 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ludzie z Krakowa jadą :) IP: *.cable.smsnet.pl 20.08.08, 15:54 Ale co z tego skoro lokalnu mentorzy jak SC czy Kiełbaska zaraz ci powiedzą, że Szczecin to wiocha i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonifacy Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.chello.pl 20.08.08, 15:47 tez juz siedze jak na szpilkach i trzymam kciuki za pogode :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.locon.net.pl 20.08.08, 17:44 ja również :) jak to jest z tym naszym teatrem, bo tam zadaszenie jest ale czy ono do końca sięga, znaczy na samą górę? a pogoda będzie dobra... śniegu nie zapowiadają hehehehehe pogoda.onet.pl/0,919,38,,,szczecin,miasto.html#pnd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duboholic Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 18:43 Zadaszenie jest do polowy...W razie potrzeby bedzie trzeba sie zblizyc,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 pogoda, warsztaty i kino :) IP: *.locon.net.pl 21.08.08, 10:19 zbliżenia są spoko :) w takim razie trzeba będzie awaryjnie kurteczke deszczóweczke mieć przy sobie... ej, a ktoś może wie coś o tych warsztatach (gdzie, kto prowadzi itd.) oraz o filmach (gdzie, jakie)? no i gdzie ma być ta scena miejska w parku? park duży przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: BoogieBrainFestiwal już w ten weekend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 19:49 Wprawdzie nie moi ulubieńcy, ale LUC z Rahimem pojawia sie w piatek w Empiku w Galaxy. www.kultura.wszczecinie.pl/luc__rahim,15215,kalendarz_wydarzen,spotkania,0 Odpowiedz Link Zgłoś
exman Boogie coś tam 20.08.08, 20:05 Ciekawe ilu organizatorów i wykonawców zasuwa przy klawiaturach w tym wątku. Nie żeby m się czepiał zaraz ale jedzie mi po bandzie cuś. Pozdra ziomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdkfh Re: Boogie coś tam IP: *.globalconnect.pl 21.08.08, 01:59 bo pozytywnie sie o tym pisze??? moze masz racje. gdyby pisano negatywnie, to bylby to watek "prawdziwych szczecinian" :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Boogie coś tam 21.08.08, 07:06 hdkfh, nie porażaj. Każdy widzi, że to kryptoreklama. Skoro impreza ma być takim zjawiskiem ogólnoświatowym, to po kiego grzybka rozpływać się nad nią na tynm, naszym lokalnym forum ? Jak już to skrobcie na innych ogolnopolskich chociaż forach. Wątek i Boogiecośtam leciał tutaj już kilka razy przecież i wszyscy zainteresownai zdążyli już zakodowac termin. . Szęść Boże imprezie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Boogie coś tam IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.08, 10:05 hmmm, a ja pamiętam taki zabawny wątek, w którym były jakies pomysły o promocji szczecina za pomocą płyt szczecińskich artystów....coś pisałeś, zdaje sie...:D oczywiście nie śmiem sugerować, że mógłbyś miec w tym jakiś interesik <roltf> słuchaj, exman, festiwal robią ludzie, w tym wolontariusze, podjarani są na maxa, w przeciwieństwie do np. wyborczej, która słowa nie ma o tym na swojej szczecińskiej stronie dziś, jak widze- dzieją się w szczecinie jakieś klechdy sezamowe, a taki tam festiwalik to pryszcz. Więc może nie czepiaj się ludzi, którzy są w to zaangazowani posrednio, czy tam bezpośrednio, albo tylko towarzysko- tak jak np. ja- albo po prostu kibicują z boku i piszą. Jakoś nikogo nie boli, w tym ciebie, bicie piany na temat nitrasa, srasa, walenie konia nad każdym gównem czy plotką i wzajemne wyzywanie się od najgorszych, natomiast jak ludzie piszą o czymś dobrze i są tym nakręceni, to szczecińską prosta duszyczkę boli i swędzi, co? Daj na luz, pójdź na festiwal, i przestań się zamartwiać o to, kto co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Boogie coś tam 21.08.08, 10:09 Nie czepiam się ludzi, zwrócenie uwagi na lekką przeginkę to jeszcze nie przyprawianie mordy imprezie, za którą jako lokalny patriota bedę 3mał kciuki. Let's boogie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Boogie coś tam IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.08, 10:12 no! i nie siać mi tu defetyzmu w szeregach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duboholic Re: Boogie coś tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:29 LETS BOOGI MOTHAFUNKAZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Afterparty po festiwalu... IP: *.locon.net.pl 22.08.08, 10:05 Takie coś znalazłem :) www.lastfm.pl/event/735770 kojarzy mi się z warszawskimi lustrami... ciekawe czy będzie taki sam klimat :) Odpowiedz Link Zgłoś