Gość: Pierre R. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 20:30 Każdy nowy wojewoda na miejscu Wziątka z pocałowaniem w rękę jeździłby tą Lancią z 400 km przebiegu...Może więc tak należałoby wymienić Wziątka - oszczędności byłyby jeszcze większe!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciećwierz Re: Wojewoda o oszczędnościach w administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 09:37 Oj tak oni lubią oszczędzć tylko cudze ... Możę pan Wojewoda (ten z Połczyna) zaorze całe Pomorze Środkowe i tam pozwalnia. Przecież jusz Szczecin zlikwidował Urząd Marszałkowski,który po reformie administracyjnej miał być w Koszalinie. szczecinowi to nic nie dało a Niemcy i turyści dalej szerokim łukiem Szczecin stołeczny omijać będa.(Gdańsk i Mazury czy Malbork są znazcznie ciekawsze. Gdy byłem w rodzinnym miescie Pana Wojewody to ludzie miejscowi mówią że Pan zapomnial o ich mieście...(Pan wie o czy piszę)- lecz o oszczędnościach to Pan nie zapomniał... Tak jak w przypadku min Piechoty,tak i Pana wdzięczni mieszkańcy w ramach oszczędności przebudowali i przebudowywuja tzw "infrastrukturę" wokół waszych budowanych posesji (willi)! To mi powiedzieli nieznani turysci i mieszkańcy w Połczynie... Nie musi być to nawet prawda.Ale jest w tym klimat,odczuwa się pewien nastrój,i wyczuwa sie pewną wiarygodność dla tzw prowincjonalnych elit...A jak będzie z następnymi...? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wojewoda o oszczędnościach w administracji 11.10.03, 19:26 Kierunek sluszny. Wykonanie pewnie bedzie takie jak zwykle. Swoja droga ciekawym argumentem oredownikow powstania woj. srodkowopomorsiego jest to, ze prace znajdzie u nich sporo urzednikow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Re:Czy oszczędności obejmą doradców Wojewody ? 13.10.03, 07:59 Czy oszczędności obejmą doradców Wojewody ? Mam na myśli tak wybitnych doradców jak Grzegorz Napieralski - szef szczecińskiego SLD. W czym on doradza panu, panie Wojewodo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ra Wziątek to kaowiec IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 13:16 więc czego się spodziewacie. Nie mamy szczęścia do wojewodów, a odpowiadają za to tzw. przywódcy. Bo tak samo jak Komołowski, tak i Piechota nie dali urzędu wartościowej osobie , która mogłaby się okazać zagrożeniem dla ich pozycji. Najpierw był Tałasiewicz, później chachmęt Lisewski, a teraz tępy konferansjer o cechach knajpianego kelnera. Szkoda mi tylko, że nasz czas przecieka przez jego nieskalane pracą paluchy. A ostatnie wybryki, jak choćby próba deprecjonowania szczecinian, czy też wystąpienie w Eurokorpusie w tandetnej imitacj stroju szlacheckiego....? Ręce opadają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia Na całe szczęście nie nazywam się Wziątek. nt IP: 212.14.60.* 13.10.03, 16:31 Odpowiedz Link Zgłoś