janek_reno 11.09.08, 19:23 może on weźmie ten tytuł zamiast tego napuszonego indora. Ten brat ma przynajmniej związek z miastem i budzi zwyczajną sympatię. Skromny normalny facet któremu nazwisko pewnie przeszkadzało normalnie żyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wwlkb Tadeusz Wałęsa: Zawsze będę po stronie Lecha 11.09.08, 19:49 Życie,normalne życie we wszystkich kolorach. Napuszony indor tworzył historię i Polska jest znana w slumsach Brazylii i na Cabo Verde przez niego ,wódkę i papieża / kolejnosć dobierzcie sobie sami - ale ja słyszałem w tej kolejności /. A historia z jego bratem znakomita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rww Re: Tadeusz Wałęsa: Zawsze będę po stronie Lecha IP: *.chello.pl 11.09.08, 19:56 Kuba Rozpruwacz też jest znany, może nawet bardziej i co z tego???? Odpowiedz Link Zgłoś
przezroczysty Bolesław Wałęsa 11.09.08, 23:32 Bolesław Wałęsa to buc i tyle. Przy byle okazji zwykł był mówić: JA pokonałem komunę! JA obaliłem system! JA TO WSZYSTKJO ZROBIŁEM! A ci wszyscy, którzy strajkowali wraz z tym bucem, to nic? Nie liczą się? Wszystko zrobił buc Bolesław Wałęsa? A co z tymi wszystkimi wątpliwościami wokół osoby buca? Buc nigdy nie raczył ich rozwiać. Należy go zrozumieć. On nie mógł tego zrobić. Przecież to buc. Zarozumiały, nadęty, arogancki... Przypadkowo spotkałem kiedyż człowieka, który twierdził, że ongiś znał szwagra buca Wałęsy. Ponoć szwagier buca Wałęsy w latach siedemdziesiątych jeździł z wózkiem dziecięcym (dla lepszej konspiracji) po stoczni i sprzedawał robotnikom wódkę (w wolnorynkowych cenach). A potem buc Wałęsa dzwonił do dyrektorów stoczni i życzliwie informował, kto, gdzie i co pije. I to cała kwintesencja jego osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Bolesław Wałęsa IP: *.chello.pl 12.09.08, 02:24 Masz rację! Buc i prostak, ja kiedyś pomagałem spontanicznie w jego wyborze na Prezydęta,byłem mężem zaufania w komisji wyborczej, w tym samym czasie co Michniki pisały że to dureń, nie wiem co się Michnikom porobiło, bo z perspektywy uważam że mieli rację, no a tacy jak ja go opuścili, jak se wziął na wice Prezydęta, Mietka Wachowskiego, aferzystę i łobuza (ułaskawienie mordercy i gangstera Słowika), a poza tym takich Wałęsów, z takim rozumem, z taką filozofią myślenia, to na pęczki w każdej gospodzie wiejskiej, mówił do nas, że jest za dezubekizacją, a do ubeków że nawet przeciw! A teraz młode złodziejaszki, albo jak kto woli ci co taniej sobie mieszkania załatwiają, z Platformy Obywatelskiej, honory mu czynią! Panie Wałęsa Szczecin ma pana w dupie w większości! To tylko PO pana wybrało! A jak pan jesteś menszczyzna, i po to obywatelstwo pan do nas zawita, to jak pan ma honor jako że jestem pana rówieśnikiem, to chętnie bym z panem na solo wystartował, ot tak żeby dać sobie po mordzie,zwyczajnie, i wyrównać rachunki, pan podobno boks trenował? No! Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
zegnajsmutasie Zona Jurczyka tez nie wiedziala, ze maz byl kapus 12.09.08, 06:12 to, ze przyrodni brat lecha Walesy nie mogl znac szczegolow jego zycia, to nie znaczy, ze Walesa byl czysty. Zona Jurczyka tez nie wiedziala, ze jej wlasny maz byl kapusiem SB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walezy Re: Bolesław Wałęsa IP: *.chello.pl 01.10.08, 19:48 ty też jesteś prostak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walezy Re: Bolesław Wałęsa IP: *.chello.pl 01.10.08, 19:45 sam jesteś "buc" a w dodatku prostak. jak czytam głupoty takiego prostaka który "podobno coś słyszał od kogoś co kogoś podobno znał" to mi się niedobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanek Re: Tadeusz Wałęsa: Zawsze będę po stronie Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 07:49 Człowieczku o malutkim móżdżku, pomyśl najpierw, a potem zabieraj głos. Masz może jakąś inną kandydaturę, osoby choć trochę znanej w Świecie? To zaroponuj, jak nie, to zamilcz! Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: Tadeusz Wałęsa: Zawsze będę po stronie Lecha 12.09.08, 08:14 np.Brzeziński , Szymborska, Zanussi,Wajda, McCaine tp z żyjacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Tadeusz Wałęsa: Zawsze będę po stronie Lecha IP: 195.72.91.* 12.09.08, 08:03 Dobrze rozumiem, panie Tadeuszu. Co rodzina, to rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Tadeusz Wałęsa: Zawsze będę po stronie Lecha IP: 121.215.18.* 13.09.08, 03:54 tylko polacy moga byc tak pojebani ja tez nie przepadalem za walesa ale ten czlowiek naprawde nadstawial swoja glowe kiedy reszta intelgencji srala w gacie i dopiero podniesli glowy kiedy juz bylo po wszystkim ,tak naprawde w australii znaja tylko papieza i walese a wy idioci polacy(nie wszyscy) tylko zazdroscic potraficie,dzisiaj swiat sie smieje z najglupszego prezydenta kaczora a walesa przy nim to byl gosc pozdrawiam wszystkich idiotow zazdrosnikow i nieudacznikow bo was juz nikt i nic nie wyleczy z glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram "nadstawiał łeb" czy widział że SB go nie ruszy? IP: *.chello.pl 13.09.08, 08:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walezy Re: Tadeusz Wałęsa: Zawsze będę po stronie Lecha IP: *.chello.pl 01.10.08, 19:50 mam takie samo zdanie Panie Marku...pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś