Dodaj do ulubionych

Miasturbacja

14.10.08, 00:06
Szczecin ma szanse na….

W dzisiejszym wydaniu Monika Olejnik „zjada na śniadanie”, potrawą był skromny z natury Szef MSZ RP, którego imię i nazwisko, z powodu jego wrodzonej skromności, pozwolę sobie pominąć. W tymże programie padał na kolana i błagał by Prezydent RP sobie „odpuścił”.

Idąc w jego ślady, PADAM NA KOLANA I BŁAGAM BY PREZYDENT MIASTA SZCZECINA, JEGO DORADCY ORAZ ODDZIAŁ MIEJSCOWEJ GAZETY WYBORCZEJ PRZESTALI SIĘ MIASTURBOWAĆ….

Już widzę, to oburzenie, może nawet proces pt. przecież my tego nie robimy….otóż robicie Państwo….

Wybiórczo jedynie wspomnę obietnice naszego Prezydenta….o będzie trudno, bo jak Nasz Prezydent miał stronę internetową, to już jej nie ma …niestety nie wszyscy doznali amnezji…było na niej o Dumie z Miasta Szczecina, nowym stadionie Pogoni do 2010 i nowym basenie itd….nie wspomnę już Aquaparku …

Jak jest, to wszyscy czytający wiedzą…po 1989 roku, nie było w tym mieście, równie nieudolnego gospodarza…nawet teraz widzę wzruszonego P. Krzystka żegnającego żaglowce po Tall Ship Races 2007, który ze swadą opowiada do załóg i publiczności, że niedługo będzie przygotowana uchwała o „przyjaznym porcie”, po czym przypominam sobie sytuacje z 2008 r., gdy na zaproszenie miasta przypływa „ Kruzensthern” i okazuje się, że nie ma chętnego do uiszczenia rachunku za jego pobyt…

Potem czytam „zanęty” medialne…że nie będzie po co chodzić na Łasztownię, bo muzeum, filharmonia itd. ….tam nie powstanie…wiadomo dlaczego owe „zanęty” się pojawiają….stadionu nie będzie, bo Pogoń jest do „d”, basenu nie będzie bo pływacy są do „d”, Łasztowni nie będzie do inwestorzy są do „d”…a to pozwola nic nie robić...

Żeby było śmieszniej, to ową nieumiejętność rządzenia miastem wspiera GW, jedynie z litości nie wspominam o redaktorze Jachimie, który rozpisywał się o wspinaniu Piotra Krzystka, na wyżyny rządzenia…teraz co jakiś czas słyszę o centrali UniCredit / choć dookoła kryzys/, a teraz o tym tramwaju….ja już nie chcę słyszeć „ Szczecin ma Szansę”, ja chcę usłyszeć „ Szczecin Zrobił, Dostał, Zrealizował, Osiągnął itd.”…

Nie żądam chyba, aż tak wiele, w końcu ktoś bardzo chciał tym miastem zarządzać…
Obserwuj wątek
    • Gość: czesław Re: Miasturbacja IP: *.kalisz.mm.pl 14.10.08, 06:41
      Niestety masz masz rację jak cholera, prezydent K. to notorczny
      miasturbant - hasła, plansze - kolorowe opakowanie na pudełko bez
      zawartości to jego ulubiona grunia.
      Niestety Burmistrz Goleniowa nie będzie Prezydentem Szczecina -
      jak(a) szkoda.
      • Gość: as Ależ on bierze przykład prosto od samego tuska IP: 85.219.206.* 14.10.08, 07:16
    • Gość: floating.president Re: Miastuorgazm vicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 07:56
      Według mnie świetnie to opisałeś a przede wszystkim trafne diagnozy
      i wnioski. Idąc tropem miasturbacji to jak obejrzałem w tv vice
      prezydenta, który miasturbował się wczoraj mówiąc o tym co będzie na
      90 procent z komunikacją za x lat to w pewnym momencie zauważyłem u
      niego taki uśmieszek...i to był miastoorgazm tego młodego człowieka.
    • swantevit Re: Miasturbacja 14.10.08, 08:34
      Najbardziej to jednak masterbujecie sie wy - krasnoludki, katopostkomunistyczne.
      Wydaje sie wam ze widzicie dupe namalowana na plocie, ale przy blizszej
      obserwacji wychodzi na to ze to h.uj.
      • Gość: twarda wazelina Re: Miasturbacja IP: *.chello.pl 14.10.08, 09:23
        Gdyby wyłączyć fonie z wczorajszej relacji z rady miasta , to widzimy obraz
        jakiegoś upośledzonego człowieka z wodogłowiem , który jako wyłoniony spośród
        niepełnosprawnych dziękuje za dotacje dla swojej grupy wsparcia.
        Kiwanie się ekspresyjne dla podkreślenia wagi wypowiadanych słów jest przykładem
        ,że prezydent wszystko zapomniał czego nauczył się od wizażystów wizji 2050
        • Gość: marcin wskażcie proszę IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.08, 18:53
          osoby, które mogłyby coś dobrego zrobić w mieście...
          • Gość: jaja kobyły Re: wskażcie proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 20:11
            tylko Edmund Runowicz.
            • Gość: marcin Re: wskażcie proszę IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.08, 21:07
              serio proszę!
              • Gość: rekin kupojad Re: wskażcie proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 22:18
                ci co chca zrobic cos dla miasta sa apolityczni i sie nie licza. ci co sa
                polityczni tez sie nie licza ale jako gospodarze. kazda frakcja polityczna ma na
                celu tylko doic krowe w swoja banke majac gleboko w pupuni obywateli. a te
                przemowy jacyn, muminkow i innej czerwonki maja tylko i wylacznie na celu
                zaistniec by pozniej chapac szmal z panstwowej posadki. jezu jak ja sie wami
                brzydze miernoty z magistratu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka