partia_oszustow 20.10.08, 23:07 4.Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partia_oszustow POpierajcie partię czynem! 20.10.08, 23:09 Umierajcie przed terminem! Dowcip z PRL-u a jakże aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: pis -destrukcja 20.10.08, 23:24 przecież pis i pan prezydent juz dawno zapowiedzieli że nie chca zadnych reform słuzby zdrowia ,chcą i robią że by było tak dalej czyli zebyś czekał miesiacami na zabiegi i badania.he he. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: pis -destrukcja 21.10.08, 11:43 Nawet po "reformie" i tak będziesz miesiącami czekał na zabiegi i badania, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: pis -destrukcja 21.10.08, 11:56 plazzek napisał: > Nawet po "reformie" i tak będziesz miesiącami czekał na zabiegi i > badania, hehe. > no chyba,że zapłacisz, tak jak teraz u stomatologa, za darmo możesz sobie wyrwać jedynkę, w promocji dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier A prezydentowi się podoba - IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.08, 23:24 już zapowiedział, że zawetuje próbę zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partia oszustów Re: A prezydentowi się podoba - IP: *.southbury.ibm.com 20.10.08, 23:30 Gość portalu: DamaKier napisał(a): > już zapowiedział, że zawetuje próbę zmiany. No i ma minusa, przynajmniej u mnie, ale i tak bym na niego nie glosował. Odpowiedz Link Zgłoś
bajagob Do lekarza chorób zakaźnych? Może w marcu 21.10.08, 10:11 NFZ na ul.Arkońskiej, nie wie że w Szpitalu na ul.Arkońskiej NIE PRZYJMUJE SIĘ POWAŻNIE ZAGROZONYCH PACJENTÓW, bo "świadczeniodawca tego nie zgłasza"!!! Po jaką cholerę nam taki NFZ? Po co nam taki "świadczeniodawca"? Posłać na "zieloną trawkę" takich menedżerów? I zlikwidować gniazda pasożytów, którzy nie wiedzą co mają robić za regularnie pobierane pensję, albo płacić im z takim opóżnieniem, jak długie są kolejki do lekarza, które fundują ubezpieczonym, czyli swoim pracodawcom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 przeciez wyraznie chyba pani doktor powiedziała 21.10.08, 13:19 przeciez chyba wyraznie pani doktor powiedziała, ze sa kolejki, bo LUDZIE CHORUJA... ;) To jak za komuny - brakowało towarów w sklepach, bo ludzie kupowali... Jestem za sprywatyzowaniem - chodze i tak do prywatnych lekarzy. Tylko prosze mnie ten ZUS zlikwidowac! Odpowiedz Link Zgłoś