likro 31.10.08, 11:14 Jako jeden z 4 Polaków pojechał do USA (100 obserwatorów delegowanych jest przez Zgromadzenie Parlamentarne Organizacji Bezpieczeństwa i Współpracy w Europie (OBWE). Krytykanci- no to jazda- zaczynajcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Plazzek Re: Nitras obserwatorem wyborów w USA IP: 195.72.91.* 31.10.08, 12:52 A to dobrze czy źle, że pojechał? I dlaczego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość dobrze! bardzo dobrze! IP: *.cable.smsnet.pl 01.11.08, 20:14 zawsze jest szansa, że tam zostanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wywar Re: dobrze! bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:11 i co kabel, marzysz że ciebie ściągnie do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftorek Kłamca i oszczerca wydelegowany przez PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 13:07 Delegację ustalano z klucza partyjnego. Platforma Obuwatelska wydelegowala Nitrasa a więc jest to jasny sygnal ze kłamcy i oszczercy w tej partii są traktowani priorytetowo. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raa Re: Kłamca i oszczerca wydelegowany przez PO IP: *.centertel.pl 31.10.08, 19:47 To nie świadczy źle o platformie.Nitras jest poprostu jednym z dwóch reprezentantów PO w kilkuosobowej stałej delgacji polskiego sejmu do OBWE.Poprzednio był tam podobno Zaremba.To ekstra sposób na zwiedzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nitras obserwatorem wyborów w USA IP: *.shr.phx3.secureserver.net 31.10.08, 13:15 likro napisała: > Jako jeden z 4 Polaków pojechał do USA > Krytykanci- no to jazda- zaczynajcie! Wyjechal do USA? Pewnie ma nadzieje ze beda klopoty z ekstradycja... A ty likra smierdzisz z daleka POplatna praca na forum. Ile ci placi przewodniczacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as dla Szczecina to oddech ale czy można IP: *.devs.futuro.pl 31.10.08, 14:18 przez kilka dni coś pozytywnego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Nitras obserwatorem wyborów w USA 31.10.08, 14:40 Jak dla mnie to Nitras powinien polecieć w Kosmos, powiedzmy na najbliższą gwiazdę w celu obserwacji wyborów. To by było coś a najeżdżać na Stany wymęczone bessą ? Wstyd. Chyba że Nitras wróci czarny. Wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as mozna zrobić przewrót pałacowy IP: *.devs.futuro.pl 31.10.08, 14:52 chociaż zostali słabi strażnicy a moze po to został wysłany by reformatorzy dokonali zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Nitras obserwatorem wyborów w USA IP: 195.72.91.* 31.10.08, 19:24 Się uśmiałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
koroner-pierzasty Re: Nitras obserwatorem wyborów w USA - buahaha 31.10.08, 19:32 Gościu nitrasku tak jak jeszcze trawię PO bo nie mam powodów do narzekania na moją poprawiającą się stopę życiową to ciebie młodzieńcze z piekła rodem nie rozumię. Strzelasz sobie i partii w stopę kolejnymi babolami, które popełniasz. Jak tak dalej pójdzie to w najbliższych wyborach zagłosuję na LPR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Nitras obserwatorem wyborów w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 10:21 Wy nie możecie przeżyć, że są więksi od Was i każdemu wielkiemu POLAKOWI musicie drabinę podcinać? Opamiętajcie się! Tam gdzie pojechał będzie nikim, a jak wróci to zabłyśnie z większą mocą, a kłamstwo słowem się stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Nitras obserwatorem wyborów w USA 01.11.08, 14:44 likro napisała: > Jako jeden z 4 Polaków pojechał do USA (100 obserwatorów > delegowanych jest przez Zgromadzenie Parlamentarne Organizacji > Bezpieczeństwa i Współpracy w Europie (OBWE). > > Krytykanci- no to jazda- zaczynajcie! > RE:Moze zagrozic OBAMIE w wyborach.Moglby wybrac WOLNOSC W USA i SZCZECIN BY NA TYM ZYSKAL.ALE CO POWIEDZIELI BY KOLEDZY Z PO BO NIE BYLOBY KASY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er ciekawe kogo tym razem POmówi i oszczerzy? n/t IP: *.chello.pl 01.11.08, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola nie zdzierżył że pojechał tam też Obrycki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 19:13 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzitowiecki Re: Nitras obserwatorem wyborów w USA IP: *.pp.htv.fi 01.11.08, 20:39 blee Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent nauczy się dziurkować na siebie karty? 01.11.08, 23:28 Pewnie pojechał nauczyć się jak zrobić w Polsce karty z dziurkami, bo inaczej przecież nikt o zdrowych zmysłach nie zagłosuje na Delfina... Odpowiedz Link Zgłoś
jahve Big Ameryka 01.11.08, 23:58 Oj Dzieci moje drogie przecież Herr Delfin został wysłany z misją po wozy terenowe co od BEMO MOTOR urząd marszałkowski nie kupił mimo tak precyzyjnej specyfikacji. Psss ma ktoś numer do Delfinka wyślę smska aby i mnie coś przywiózł zza wielkiej wody zawsze to taniej;) Odpowiedz Link Zgłoś