xyz-xyz 22.11.08, 11:14 Nie chce glosować na SLD, bo pijaki. Na PO też nie, bo ćpuny. Został PiS... A tu taki ups! Posłanka Kruk jakaś "niedysponowana". I na kogo zagłosujesz teraz sierotko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felix_edmundowicz buahahhahahaahahaahha 22.11.08, 11:33 czy to wszystkie partie ? nie martw się berga już wypiłeś po wczorajszym? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: buahahhahahaahahaahhax2 22.11.08, 12:04 Z polskich piw pijam jedynie Noteckie. Wszyscy to wiedzą. Wczoraj akurat piłem Primatora i Gambrinusa. Więc nie wiem po co mam pić te szczyny z Netto. Imputujesz mi, że ja to zliber? On imputuje, że ty, to ja. No to walnij Berga i powiedz mi dlaczego miałbym pić po wczorajszym? Co było wczoraj? A co do partii. Został PSL. O kanapach pozasejmowych nie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felixa Re: buahahhahahaahahaahhax2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 19:01 Wczoraj Jędrusiu, to uwaliłeś się jak świnia, bo Ken was wyrolował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: buahahhahahaahahaahhax2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 19:26 A z czym "nas" niby Ken wyrolował???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliski_świętości sami swoi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.08, 21:47 Mozna by zagłosować na Polaka, katolika, z flaszką w kieszeni marzącego o równości. Odpowiedz Link Zgłoś