Dodaj do ulubionych

ginekolog dr Ziętek albo Uzar-opinie!!!!!!!!!!!!!

01.12.08, 13:41
czy możecie wyrazić swe opinie na temat dr Ziętka??? przyjmuje na
Kadlubka. chcę wybrać lekarza do prowadzenia ciąży. myslę też o P.
Uzarze,bo mam miłe wspomnienia z wizyty. którego polecacie?
Obserwuj wątek
    • kamyk4 Re: ginekolog dr Ziętek albo Uzar-opinie!!!!!!!!! 02.12.08, 11:26
      Z doktorem Zietkiem mialam do czynienia raz na patologii ciazy na
      unii. Wspominam go bardzo dobrze bo byl delikatny przy badaniu,
      normalny w kontaktach i wszystkie babki z patologii go polecaly:) A
      drugi raz konczyl dyzur kiedy rodzilam. Usmiechniety, wyluzowany
      facet ktory poprosil zebym powstrzymala sie z tym rozwarciem bo on
      ma jedna z 9 cm, druga z 8 cm i moje 7 lekko go stresuje:) Jesli
      ktos lubi facetow z dystansem do siebie i swiata to polecam
      • nikaa818 Re: ginekolog dr Ziętek albo Uzar-opinie!!!!!!!!! 02.12.08, 11:39
        bardzo dziękuję za opinię. :-)
        • hannah79 Re: ginekolog dr Ziętek albo Uzar-opinie!!!!!!!!! 08.12.08, 11:49
          Dr.Ziętek prowadził moją ciążę i następne (o i le będą :) )też będzie.
          Jest bardzo cierpliwy i rozwiewał każde moje lęki:)
          a jeśli chodzi o USG przepływowe,połówkowe lub Doppler to "trzymał" mnie na nim
          ok pół godziny żeby mieć pewność że wszystko jest oki
          polecam Go serdecznie
    • meciula Re: ginekolog dr Ziętek albo Uzar-opinie!!!!!!!!! 18.12.08, 17:55
      ja zaczynam "swoją przygodę" z dr Ziętek. byłam na razie na pierszej
      wizycie. Jestem póki co nim zachwycona. Zobaczymy jak co będzie
      daleh, bo moje relacje z Ginekologami do tej pory był dosyć
      nieszczesliwe.
    • mxilka Uzar - opinia 14.02.09, 11:36
      Jeśli ten wątek jest jeszcze aktualny, to mogę dodać swoją opinię dotyczącą dr Piotra Uzara.

Byłam u niego raz prywatnie (mam innego swojego prowadzącego gin). Chciałam coś skonsultować i on został mi polecony, jako fachowiec. Pan doktor jest miły i uprzejmy, odpowiada na wszystkie pytania. Wizyta z badaniem usg (i nagraniem całego obrazu na dvd) 70pln. To co chciałam się dowiedzieć, to się dowiedziałam. I to oczywiście jest najważniejsze, ale mimo to byłam trochę rozczarowana po wizycie.

Zacznę od tego, że po 3 pacjentki były umówione na tę samą godzinę. To nie żart. Trzy pacjentki na 15:00, 3 pacjentki na 15:20 itd. Nie pamiętam dokładnie tych godzin (wizytę miałam w listopadzie '08) ale kiedy stłoczyłyśmy się w niewielkim korytarzyku zrobiło się naprawdę ciasno. Dodam, że wszystkie czekałyśmy przed gabinetem w deszczu, bo dr się spóźnił (ale to pewnie zdarza się niejednemu).

Co do samego badania, to oczywiście ufam mu jako lekarzowi, ja się na tym
      przecież w ogóle nie znam. Ale sama technika badania mi się nie podobała. To był 14 tydzień, wiec synek był jeszcze kilkucentymetrowym maleństwem i trzeba było dociskać sondę (czy jakkolwiek nazywa się ta część urządzenia). To dociskanie było bezbolesne. Mój prowadzący lekarz przyciskał, jeździł po brzuchu, albo czekał chwilkę aż mały się poruszy. Pan dr natomiast energicznie pukał sondą w brzuch, całkowicie zamazując w ten sposób obraz, a co jednocześnie było dla mnie dość nieprzyjemne.

Wiem, że czasem trzeba obudzić dziecko, ale mi osobiście się to nie podobało. Cały czas porównuję technikę badania do mojego lekarza.

I to tyle, ogólnie oceniam go pozytywnie, choć jak wspomniałam byłam u niego tylko jeden raz.
    • opiumm Re: ginekolog dr Ziętek albo Uzar-opinie!!!!!!!!! 20.02.09, 16:34
      Polecam dr Uzara, specjalista w trudnych przypadkach (jakim ja m.in.
      jestem), dzięki niemu wkrótce będę szczęsliwą mamą chłopczyka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka