Gość: jotde IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 10:57 PRZECZYTAŁEM, ZE STREFA ZOSTAŁA POWIĘKASZONA, ILOŚĆ SAMOCHODÓW ROŚNIE, A WPŁYWY DO KASY MIASTA MALEJĄ ! ! ! O CO CHODZI ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balzer Re: STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA SPP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 13:40 Odpowiedz jest prosta. Nikt nie placi za parkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA SPP IP: 212.160.165.* 06.08.01, 11:26 dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA SPP IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 11:45 Gość portalu: grogreg napisał(a): > dokladnie Gdyby jeszcze dobrze to oznaczyli... znaki sa tylko przy wiezdzie i wyjezdzie ze strefy, a powiedzmy sobie szczerze, 90% z nas jezdzi po miescie "na pamiec", a jak parkujesz gdzies w centrum to cos zalatwiasz, a wtedy nie masz czasu jechac i zaplacic mandat za parkowanie (mandat wystawiony na samochod a nie wlasciciela), a licznik bije. Tez zawsze to olewam. Nie mam czasu na zalatwianie takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłoba Re: STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA SPP IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 01:59 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Odpowiedz jest prosta. Nikt nie placi za parkowanie I BARDZO DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA SPP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 13:31 mam pytanie. czy ktoś się spotkał z tym żeby go SPP ścigało sądownie za olewanie płacenia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA SPP IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 15:57 Gość portalu: lipa napisał(a): > mam pytanie. czy ktoś się spotkał z tym żeby go SPP ścigało sądownie za > olewanie płacenia???? To jest raczej niemozliwe. Z tego co wiem SPP nie ma dostepu do danych o numerach rejestracyjnych samochodow, tak wiec gdy wystawiaja Ci mandat "na samochod" nie maja jak Cie znalezc. Moze teraz to sie zmienilo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Levy Re: STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA SPP IP: *.*.*.* 14.08.01, 09:40 W zeszłym roku w październiku miałem przez kilka dni samochód mojej mamy, która mieszka w Koszalinie. No i rejestracja oczywiście też koszalińska. Stanąłem gdzieś na płatnym miejscu, po powrocie zobaczyłem bilecik. Nie miałem zamiaru tego olewać - po prostu powiedziałem sobie "Wezmę to i zapłacę przy jakiejś najbliższej okazji". No ale potem zupełnie zapomniałem, a bilet gdzieś "zaginął". I chyba jeszcze tylko ja o tym pamiętam :)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck SPP Re: STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA SPP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 20:34 ludzie ale po co placic za parking kiedy oni moga wam nadmuchac w prawie zapisane jest ze musimy miec publiczne ( nieodplatne) miejsc do parkowania pojazdow mechanicznych niezyczliwy SPP Odpowiedz Link Zgłoś