Gość: Zenon Kolanko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 23:23 LAPTOP - KOMPUTERY NOTEBOOK Szczecin ul.Kopernika 3-4-5, Pasaż Handlowy A-Z. Telefon 91-8122770. Czynne codziennie od 10:00 do 18:00. <p><b><font size="5">www.zxc.pl</font></b></p> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefan Kopółka Re: Skradziony laptop w komisie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:31 www.zxc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuczyński NAPRAWDE SOLIDNA FIRMA OCZERNIONA PRZEZ ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 23:48 Jestem BARDZO zadowolony z komputera kupionego w firmie ze Szczecina. Dostałem przy zakupie dowód zakupu przez pierwszego właściciela z gwarancją która jest jeszcze aktualna. Polecam zdecydowanie ponieważ można tam uzyskać fachową poradę na temat komputerów. Jeśli ktoś nie wie gdzie kupić notebook to tylko tam. POLECAM LAPTOP`a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc ---------------------------------------- www.zxc.pl IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 23:51 Zapraszamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x www.zxc.pl IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 23:52 Strona zxc zaprasza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz trąbka Re: Skradziony laptop w komisie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:58 Bogdan - dziekujemy ci, jesteś wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx <a href="http://www.zxc.pl/">www.zxc.pl</a> IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 00:02 zobacz ! ciekawe ! www.zxc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan zakazik Wstęp Wzbroniony na www.... ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 00:23 zzzzzzz x x cccccc ppppp l z x x c p p l z x x c p p l z x c pppp l z x x c p l z x x c .. p l zzzzzzz x x cccccc .. p llll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laptopik LAPTOPIK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 00:29 zzzzzzz---x-----x----cccccc----------ppppp-----l -----z-----x---x----c----------------p----p----l ----z-------x-x----c-----------------p---p-----l ---z---------x-----c-----------------pppp------l --z---------x-x----c-----------------p---------l -z---------x---x----c----------..----p---------l zzzzzzz---x-----x----cccccc----..----p----------llll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filozof Ja mam plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:25 Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność jest czymś pierwotnym czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się reprezentuje naturę więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa reprezentuje kulturę więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidorowski scena z filmu Rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:30 PROKURATOR - WETERAN No to... INSTRUKTOR KO Żeby po prostu. Żeby wiedzieli, że jednak to na sucho nie pójdzie. No takie rzeczy. Tak? No więc. No jakiś proces wie pan. W końcu to pan jest od tych spraw fachowiec. Ja tu nie mogę nikogo panu narzucać no. PROKURATOR - WETERAN No dobrze to. Musimy prawda dociekać panie jak to się stało panie, kto brał w tym udział, czy kto mógł brać w tym udział prawda, kto jest podejrzany prawda, no i normalne śledztwo prawda, w ramach takiej miniaturowej... INSTRUKTOR KO No jakąś karę jednak z miejsca zastosować. PROKURATOR - WETERAN No jasne. Karę z miejsca, którą panie kolegium panie zatwierdzi i żeby była odstraszająca dla... Dla innych i aby się nie powtarzały tego rodzaju panie dzikie jakieś wyskoki... INSTRUKTOR KO Tak. Nie mówię o karze śmierci no... PROKURATOR - WETERAN Nie no jeśli chodzi o tego rodzaju rzeczy... INSTRUKTOR KO No wie pan no ale w końcu to tak się mówi, ale jednak no wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inżynier Mamoń w damskiej toalecie napisane jest Gupi kaowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:36 Malarze holenderscy malowali ludzi starych i pokurczonych. Nie ukrywali brzydoty swoich modeli, ale pokazywali ich piękno, bo mieli dystans do swego tworzywa. W naszej piramidzie jesteśmy zarazem tworzywem i twórcami. Otóż gdyby ktoś był niedoskonały fizycznie nie wiedziałby gdzie kończy się i gdzie zaczyna się jego brzydota. I nie sposób żeby miał właściwy dystans do samego siebie. To jest powód, dla którego sądzę, że osobiście, nie mogę już dłużej brać udziału w tej gimnastyce. Nie umiem znaleźć dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator - weteran relacja z przesłuchania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:41 INSTRUKTOR KO Dla pana dobra. Jak pan się dał zamknąć w damskiej ubikacji? Pytam. PROKURATOR - WETERAN Dla pana dobra. INSTRUKTOR KO Dla pana dobra. Pan się będzie kolego przede mną usprawiedliwiał. Tak. I dlatego żądam tutaj od pana, w obecności pana, który prowadzi to śledztwo, dlaczego pan się spóźnił na próbę, dlaczego pan nie wyszedł, dlaczego pan nie krzyknął chociażby, że pan się spóźni. Tylko pan normalnie nie przyszedł. SIDOROWSKI Proszę pana, krzyczałem tylko mnie nikt nie s-ł-y-sz-a-ł! Rozumie pan waliłem... INSTRUKTOR KO Ale dlaczego pan nie wyszedł? SIDOROWSKI Pięś... A słyszał pan jak pięścią waliłem w drzwi? Gdzie pan był? INSTRUKTOR KO Niech pan nie podnosi na mnie głosu. BO JA SIĘ PANA NIE BOJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe hehehe IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 01:41 Sędzia pyta się blondynki oskarżonej o zabójstwo : - Czym Pani uderzyła ofiarę? - Gazetą. - A co w niej bylo ? - Nie wiem, nie czytałam. Gazeta.pl zabije cię głupotą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman kino IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 01:46 - Czy nie sądzi pan, że w kinie widzi się zbyt wiele przemocy i seksu? - Być może, ale mnie nie interesuje to co dzieje się na widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaowiec dialogi podczes rejsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:48 ...Za wszelką cenę, bo to taka sprawiedliwość proszę pana, to jest żadna sprawiedliwość do... do... do tego... to jest proszę pana, przecież pan jest fachowiec od tego to pan wie proszę pana no... Zresztą ja się nie chcę w to wtrącać bo to jest w końcu pańska sprawa. PROKURATOR - WETERAN No tak. No wiem INSTRUKTOR KO Inżynier Mamoń musi zostać skazany. Musi no... Musi zostać skazany. PROKURATOR - WETERAN Konkretny dowód musi być. INSTRUKTOR KO Proszę pana... PROKURATOR - WETERAN Winy! INSTRUKTOR KO No więc właśnie, no więc niech go pan znajdzie no. Niech pan znajdzie pana Wacława PROKURATOR - WETERAN Dobrze. Dobrze. Znaczy... Znaczy, że ja muszę mieć czas żeby tę sprawę rozpracować, znaleźć winę INSTRUKTOR KO Dzisiaj do obiadu... Znaczy do obiadu... No niech pan się tym zajmie no. Panie kolego. My nie mamy czasu no. Nam się to wszystko wymyka z ręki. PROKURATOR - WETERAN Dobrze. Dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan a takie tam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:52 KAPITAN Karany sądownie? INSTRUKTOR KO ... KAPITAN Nie karany. No tak. Znajomość języków obcych? Jakiś obcy język zna pan? INSTRUKTOR KO Jaki? KAPITAN Wszystko jedno jaki. Jakiś obcy. INSTRUKTOR KO Nie. To nie znam. KAPITAN Nie znam. A słabo? INSTRUKTOR KO Słabo to ten... Yyyy... Jak się nazywa... Yyyy... Francuski. O! KAPITAN Wykształcenie? INSTRUKTOR KO [Do FRYZJERA] Może tutaj wie pan... z boku troszeczkę jeszcze. KAPITAN Zawód wykonywany - wyuczony? INSTRUKTOR KO Wykształcenie średnie. KAPITAN Aha. O widzi pan. Bardzo dobrze. W porządku. Wie pan u nas był taki student... Panie student... Po geografii. No i co. Sympatyczny nawet... Jednak dość sympatyczny. Ale nie panie na wodzie to... To trzeba rozumie pan... Mieć... Aaaa... Stan cywilny - TAK. Stan majątkowy - TAK. Obywatelstwo... TAK Narodowość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ochódzki Ryszard co wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 02:00 Oni chyba wszyscy poszaleli! Fronczewskiego chcę ze mnie zrobić! Tu mnie Janek do filmu namówił, teraz ten mnie tu do Londynu ciągnie... Przecież ja nie mam do tego głowy, no. Oszaleli! Jeszcze aktorkę jakąś muszę mu znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: co wy 08.11.03, 14:53 Podobno wszystkie Ryski to fajne chlopaki, ale wasze wystepy panowie z komisu sa po prostu ZENUJACE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starzec z nagonki ja ogolić się nie dam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 02:01 A ja ogolić się nie pozwolę! Noszę zarost od przed wojny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Romek jestem Wesoły Romek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 02:04 Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem?! Jestem Wesoły Romek! Mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoły Romek! Mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hochwander mamy go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 02:05 Darmozjadów i matołów banda! Nikomu się nie chce, za przeproszeniem, siedzenia ruszyć! Ja na głowie staje, pieniądze wydaje, żeby atrakcyjne treści ogłoszenia przyciągnęły jak najwięcej osób. Zjawia się wreszcie poszukiwany dubler do filmu, a film jest najważniejszą ze sztuk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka wyngiel je we wiosce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 02:07 No to! Od wyngla! Szybko leć... I korytko świniowe bierz! Szybko dzieci! Gdzie ojciec? Aha... Pijany śpi... To dobrze... Dobrze... Ty stary ,budź się! Budź się! Bier siekiera! Przywieźli wyngiel! Wyngiel! Wyngiel je we wiosce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Robusia no kto to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 02:09 Panie reżyserze kochany, ja, ja pana to widziałam we wszystkich filmach. I w polskich, i zagranicznych i amerykańskich, ale żeby tego łobuza, to żeby mu nie dać ani grosza, albo lepiej żeby mnie wszystko wysłać, bo on to do mojej siostry, do tej suki uciekł, a przecież to jest jego dziecko. W sądzie był. Mówi, że w więzieniu siedział, a przecież, dwa razy w więzieniu jak byłam u niego, no to czyje to może być dziecko jak nie jego. Tego łobuza! Robuś, zaświadcz, żeby nie była nasza krzywda, no powiedz, no powiedz kto to jest, kto to jest, no? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 02:12 my wszyscy stoimy twardo na gruncie pryncypialnego sposobu planowania, które pozwólcie, że przypomnę w konkretnym zarysie. Oszczędność powinna się... dewizą w życiu publicznym i gospodarczym... wszystko zależy od właściwego wykorzystania potencjału jako podstawy rozwoju... użyteczności publicznej ... dla każdego obywatela ta podstawa musi się stać nawykiem w działalności produkcyjnej. Jest to ogromne pole... Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylowy ------------- IDIOCI Z ZXC ! -------------------- 06.11.03, 10:00 Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby wypłodzić tyle emaili jak wy Co macie na swoją obronę? To że ze złodziejami nie spisujecie umów? To że wystawiacie sami sobie opinie na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerwazy Ząbek Re: ------------- IDIOCI Z ZXC ! --------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:04 a z kąd to wszystko wiesz? może się przedstaw i przy świadku wypowiedz swoje opinie. Rozumiem żal po stracie ale wypowiadając takie bzdety trzeba mieć nie domysły lecz dowody. Odpowiedz Link Zgłoś