Gość: Turek ja bardzo przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:09 ja bardzo przepraszam ale podejrzenia pana są całkowicie bezpodstawne, ja niczym nie ha, ha, handluje. Ta pani przyszła w tym kożuchu i w nim wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: ja bardzo przepraszam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 12:03 Tak Panowie z ZXC - duuży poziom usług być może... Ale intelekt jaki prezentujecie samemu wpisując tutaj komentarze jest niziutki :) Po co to mydlenie ludziom oczu? Oczywistym jest, że jak się przyjdzie do jakiegokolwiek komisu, czy to waszego, czy innego to nie zapytacie się o to czy to kradziony sprzęt czy mój własny. Weźmiecie za jakąś cenę od ręki... A za momant możecie wystawić na Allegro albo do szklanej szafeczki jaka stoi u was w komisie... Dwa razy sprzedawałem wam swój telefon - nie kradziony, ale wierzyliście mi na słowo a umowy żadnej nie spisywałem. Żenada... Lepiej już milczeć w tej sprawie choćby na tym forum a nie durne i głodne rejsowe kawałki wstawiać przeplatane reklamą... Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: ja bardzo przepraszam IP: *.ZXC.PL 06.11.03, 12:21 Laptop nie zajmuje się skupem i sprzedażą telefonów komórkowych więc jak kolego mogłeś tam dwa razy sprzedać swój telefon. Po drugie nie ma tam gablotki z telefonami o której piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abo-Antyki Witam ... IP: 62.233.223.* 06.11.03, 12:33 Witam! Chcę powiedzieć Panu od dowodów zakupu, że w każdej branży można wprowadzić takie piękne zasady, ale wtedy ja zostałbym bez pracy, bo jak często ktoś by mi przynosił do komisu z antykami zastawę po prababci z dowodem zakupu? Owszem może wyniesiona została ukradkiem z domu przez niegrzeczne dziecko, ale jest to sprawa już tej rodziny a nie moja, bo na tym polega komis, że podpisuje się umowę, na której widnieje "...Oświadczam, że przedmiot należy do mnie i nie pochodzi z przestępstwa". A tak w ogóle to Pan Bogdan poznał swój laptop na zdjęciach??? Laptopa nie było z tego co przeczytałem w komisie więc o czym wogóle tu mówimy? Rozumiem, że był to "biały kruk" laptop zrobiony na zamówienie jedyny w swoim rodzaju :))) … Niech Pan zrobi małe śledztwo w rodzinie może coś się wyjaśni … Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markiewicz zakupy IP: 62.233.223.* 06.11.03, 12:39 generalnie nie widzę tu nic nienagannego, przecież nie było komputera wieć o co chodzi, nie ma przestępstwa. ja osobiści kupywałem notebooka w komisie Laptop. powiem że mało gdzie spotyka się taki profesjonalizm. Faktura zakupu, torba gratis, poświęcona godzina czasu, płyta ze sterownikami, dostęp do ftp z bazą sterowników, gwarancja 3 miesiące na sprzęt, pół roku bezpłatnego serwisu oprogramowania. Zresztą co tu się rozpisywać, najlepiej samemu sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: zakupy IP: 62.233.159.* 06.11.03, 14:10 "kupywalem" - to wystarcza za caly komentarz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Skradziony laptop w komisie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 12:40 Nie jedyny komis który w ten sposób działa. Po waszych ŻENUJĄCYCH występach wiem, że do LAPTOPA nie zawitam i znajomym odradzę. Zero i kultury i rozsądku. p.s. Tłumaczenia w artykule są tak płaskie, ze policja nie powinna zganiać winy na Pana Bogusława tylko wziąć się do roboty. Wprawę po wyzwiskach licealisty ma ;- ). 1. Dlaczego skoro ""komis"" jest niewinny, zniknęły tak szybko obie oferty? Pomyślano o tak nieważnej rzeczy? Chodziło o kradzież a pracownicy zajęli się takim drobiazgiem??? Mieli do tego głowę? 2. Dlaczego skoro ""komis"" jest niewinny, nie zadbał o swoje dobre imię i nie pomógł klientowi? 3. Dlaczego skoro ""komis"" jest niewinny, "Natychmiast zrobił się szum, zamieszanie. Zadzwoniłem na policję, ale kiedy przyjechała, za ladą stał już inny mężczyzna, który twierdził, że nic nie wie o laptopie." zrobił się aż taki szum i pojawił się nowy sprzedawca, który o sprawie nic nie wiedział? 4. Dlaczego skoro ""komis"" jest niewinny, dostawca laptopa powiedział że papiery doniesie później ale sprzęt z sobą zabrał? Lubi dzwigać?? 5. Dlaczego skoro ""komis"" jest niewinny, "pracownicy komisu - jak twierdzi właściciel - zapomnieli o sprawie." Nie było chętnych na okazję? 6. Dlaczego skoro ""komis"" jest niewinny, pracownicy nie chcą udzielać informacji, dlaczego nie zawarto umowy komisowej? Nie wiem, ale myślę ze można dotrzeć na allegro do wszystkich ofert LAPTOPA i sprawdzić z papierami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga szum IP: 62.233.223.* 06.11.03, 12:45 tam jest zawsze szum, dużo osób tam kupuje, ja żeby kupić komputer musiałem odstać w kolejce 30 minut. kupiłem z papierami i jestem zadowolony. solidna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery ODP. Szczerego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 12:53 Faktycznie mój błąd... Pomyliłem komisy ( w A-Z jest zatem jeszcze jeden, ten po schodkach w dół)zatem zwracam honor co do sprawy komórek. Jednakże chłopki wszędzie sprawa wygląda podobnie - czy to komórka - czy to laptop... I zdania nie zmienię. Bardzo trafe uwagi e.beaty :) Brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paździoch ????? IP: *.ZXC.PL 06.11.03, 12:54 odnalazł się na aukcji?? i co dalej?? to ten laptop?? z kąd wiadomo że ten?? były znaki szczególne?? za dużo niejasności. Szum się zrobił?? tam jest zawsze szum, w pomieszczeniu znajduje się 6 serwerów. Byłem tam nie raz, kupowałem akcesoria. chwalę sobie współpracę z tą firmą. miła, żetelna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery WSTYD :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 13:09 hehe :)) Paździoch skończ waść - wstydu oszczędź. Chłopaki żenada jak nic :) Paźdzoch z IP ZXC??? Markiewicz i inni klienci z tym samym IP??? Co to klony? Kurcze Matrix jest wszędzie .........:)) Sami wpisujecie sobie przychylne komenatrze:) Ale tak nieudolnie to robicie jak nieudolnie sprzedajcie lewy sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Kiepski Re: WSTYD :) IP: *.ZXC.PL 06.11.03, 13:14 przykro mi ale nie mamy w ofercie lewych laptopów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: WSTYD :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 13:20 Mało wiarygodne na tle innych waszych wypowiedzi pod wieloma postaciami. Gratuluje przy okazji umiejętności aktorskich vide znikanie i amenezja :)) oraz wczuwanie sie w rzekomych klientów. Za rękę was nie złapałem... ale... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Prońko Re: WSTYD :) IP: *.ZXC.PL 06.11.03, 13:26 nie ma się czego wstydzić, wstydzić to powinieneś się ty drogi Bogdanie za wysówanie fałszywych pomówień, i jeśli chodzi o te "ale" to zawsze może wyjaśnić to sąd na drodze cywilnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: WSTYD :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 14:11 ale ale ale :)) poprosze o 3 procesy na drodze cywilnej :) Nie bądź śmieszny człowieku bo już się bardziej chyba pogrążyć tym nie mogłeś. I nie jestem Panem Bogdanem :) Mimo iż mam laptopa, na szczęście ubezpieczonego. Mam też numery seryjne i dodatkowo oznaczonego pisakiem bezbarwnym :) Tak więc uważajcie co wam przynoszą ludzie bo a nóż (widelec) ;) ktoś wam przyniesie mojego, a ja nie będę taki pobłażliwy jak Pan Bogdan :)) Hmm no i wtedy nawet straty moralne wycenie na hoho ;) Oczywiście na drodze cywilnej :))) Nadal nie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: WSTYD :) IP: 62.233.159.* 06.11.03, 14:15 dzizas, chlopaki, ortografia sie klania, juz nie zenujcie takimi bykami, bo dopiero sobie pozal sie boze reklame robicie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WSTYD :) IP: 62.233.223.* 06.11.03, 14:38 TY SZCZERY SAM JESTEŚ LEWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: WSTYD :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 14:51 Tylko nie TY... Dla Ciebie Pan Szczery :) młokosie Widzę, że już się cały gotujesz... Spokojnie, apogeum będzie jak policja zacznie węszyć wokół tej sprawy i wtedy może wyjdą przy okazji inne matactwa (jeśli takowe są) komisu LAPTRUP Nie smacznego... (bo już pora obiadowa) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna nie wieżę IP: *.ZXC.PL 06.11.03, 13:12 Jak można wypowiadać fałszywe oskarżenia, jak wynika z artykułu nic nie zostało znalezione, udowodnione. Firma Laptop świadczy usługi informatyczne w mojej firmie. Cenię ich za dyskrecję, profesjonalizm, są zawsze na wezwanie. Nigdy nie uwierzę że robią jakieś matactwa czy coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna umiecie tylko oskarżać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:19 ciekawe co byście zrobili jakby na wsas padło takie bezpodstawne oskarżenie, a gdzie dowody ? łatwo jest rzucać obelgi gorzej jest później przeprosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laptop dzięki gazeto IP: *.ZXC.PL 06.11.03, 13:28 właśnie sprzedałem laptopa dzięki wam, napiszcie jeszcze jakiś artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Skradziony laptop w komisie IP: 62.233.223.* 06.11.03, 13:28 W sumie to nie wiadomo czy to ten laptop,w komisie go nie znaleziono, nawet jak wlasciciel incognito byl tez nie bylo laptopa... TAK NAPRAWDE TO TRUDNO POWIEDZIEC CZY TO RZECZYWISCIE TEN. Poza tym sprzedajemy rzeczy w komisach i okazyjnie tam kupujemy, ja tez kupuje nowe tanie rzeczy na allegro. Dlaczego tam - BO TANIO. Czy zastanawiam sie? NIE. W wielu sklepach sa okazyjne obnizki o 50% - skad taka obnizka MOZE TO KRADZIONE! Ostatnio radio ZET wykrylo afere z tanim cukrem w marketach - pewnie kradziony. Zlapmy tych prawdziwych zlodziei na duza skale, na miliony dolarow, a sa tacy. Nie oni maja adwokatow, dostaja zelazne listy, sa nietykalni. Gazeta pewnie nie dogadala sie z Rywinem wiec go postanowila UDUPIC! Czy skutecznie? Dlaczego tak pozno zglosila afere? Wychodza rozne zakulisowe wrecz przyjacielskie kontakty... NA ZDROWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof R szmatławiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:40 może tak Gazeta Wyborcza zajmie się sobą, i swoimi aferami Co tam u Michnika ? Laptop jest cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAREK 333 LAPTOPY TO MILION ZLOTYCH IP: 62.233.223.* 06.11.03, 14:06 MAMY ZLODZIEI MILIONOW. OT CHOCBY ZBOZE I PAN BONDA ZE SZCZECINA. ILE LAPTOPOW MUSI ZGINAC BY WYROWNAC ZLODZIJSTWO PANA BONDY. Pomyslmy, policzmy. Lapiemy, podniecamy sie na maluczkich a ci wielkomiliardowi sa bezkarni. Ile fabryk poszlo na lewo... Gazeta tez, co wyszlo z przesluchan, ma swoja polityke UDUPIANIA niewygodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylowy ---------DO KOLESI Z LAPTOPA---------- 06.11.03, 14:33 Wpadliście w niezłą panikę generując większość z powyższych głupkowatych postów. Najwyrażniej macie schizofrenię albo jakieś wyrzuty sumienie. Poniżej kilka odpowiedzi na wasze głupie pytania Na zdjęciach wyraźnie widać laptop i miejsce gdzie zostało zdjęcie zrobione. idg.allegro.pl/show_item.php?item=17005580 Czyli nieprawdą jest że towaru tam nie było. >BO TANIO Jeśli z 2700zł próbujecie opchnąć kompa kupionego z 9000 to jest to ŚMIERDZĄCA SPRAWA. Pozatym komputery w dużo gorszej konfiguracji sprzedaje się po wyższej cenie. >Rozumiem, że był to "biały kruk" laptop zrobiony na >zamówienie jedyny w swoim rodzaju >były znaki szczególne?? Dokładnie tak >Laptopa nie było z tego co przeczytałem w komisie Nie było w sklepie bo wiedzieliście że kradziony ... ale pewno mieliście go gdzieś pod ręką. Nie wierzę że jak przychodzi do was ziomal i chce opchnąć laptopa za tysiaka to nie korzystacie z okazji. Gdyby sprawa czysta to nie odmówilibyście współpracy Powodzenia w interesach dalej wystawiajcie sobie dobre opinie i wymieniajcie się sprzętem między swoimi trzema sklepikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GA GAZETA MOŻE WSZYSTKO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 15:21 Ciekawe nie znaleziono, jest tylko fotka (ja miałem podobnego Gericoma - wyglądał tak samo, a artykuł jak się patrzy. MUSI BYĆ PO UKŁADZIE BO PRZECIEŻ NIC NIE UDOWODNIONO MIMO SKRUPULATNEJ KONTROLI. Ba, policja się umywa i mówi że wszystko OK. No cóż, ale gazeta może przywalić komu chce, a najlepiej maluczkim się przywala. Gazetę nie obowiązuje etyka, prawo prasowe, jakaś przyzwoitość. A może powiedzmy, że w Gazecie Wyborczej jest CENZURA jak cholera - dowody? a po co, wystarczy że mi się tak wydaje! Bo nic nie piszą o Panu Korwinie M. pewnie go bardzo nie lubą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Panie Bogusławie...może Pan mi załatwi taki artykulik. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 15:59 Witam, policja nie ma dowodów, "właściciel" nie ma dowodu, nic nie znaleziono, a ARYKUŁ DOSC SPORAWY. Panie Bogusławie ja mam tez problemy może byśmny się skontaktowali i by Pan - oczywiście się odwdzięczę, to zrozumiałe - przepchnął parę tekścików. Widać ma Pan dobre wejście do Gazety, bo przecież chyba nie pisza o wszystkim co się komu wydaje lub myśli tylko. A MOŻE TAK JEST! MOŻE NAPIISZMY SWOJE RÓŻNE PROBLEMY, SPRAWY, OSKARŻENIA NIE UDOKUMENTOWANE - I MOŻE GAZETA TO WSZYSTKO WYDRUKUJE. MOŻE WYDRUKUJE! WYDRUKUJE??? NA PEWNO....MOŻE TO WSZYSTKO CO ONI PISZĄ TO WŁAŚNIE TAKIE NIE UDOKUMENTOWANE PRZYPUSZCZENIA KOLESI.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwony Kapelusz wzrost sprzedaży IP: *.ZXC.PL 06.11.03, 18:13 nie ważne jak, ważne że mówią i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
amatorqivi 1 zł i go masz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.03, 19:01 Forum to nie biuro ogłoszeń ! Ale skoro tak to może zaczniemy jeszcze sprzedawać tu ciuchy ? SKARPETKI 1KG jak nowe sprzedam. Co to sklepu to polecam wszystkie poza tym i Polkomem. CZEMU bo mam bardzo dobrze wyrobione zdanie na ich temat ( ZŁE ). A jeśli ktoś z was chce kupić TANIEGO laptopa to zapraszam do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Michnik Re: 1 zł i go masz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:40 podaj adres bo ja potrzebuję trochę laptopów, interesują mnie te gorące. Szkoda że w Laptopie takich nie sprzedają bo bym wziął u nich Odpowiedz Link Zgłoś
amatorqivi Re: 1 zł i go masz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.03, 22:13 EXADIUM pytaj o ACTINE (to najtancza marka) sprawdz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Rapaczyńska afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:45 ja tam nie mam nic do chłopaków z Laptopa, my też wykręciliśmy niezłą aferę z Adamem i wystawiliśmy Lwa. Trochę ludziska pogadali a najważniejsze w tym, że sprzedaż gazety wzrosła o 100%. Z Laptopem jest jak z MacDonaldsem - ludzie mówią źle i dobrze, ale najważniejsze że mówią cały czas. A kto to jest Bogdan ksywa krokodyl, nikt o nim nic nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Jaskierska profesjonaliści w każdym calu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:51 kupiłam w tej firmie 3 zestawy Laptop + drukarka prawie rok temu. Do tej pory w razie jakich kolwiek kłopotów mam zapewnioną obsługę oraz serwis w wielu przypadkach bezpłatny (jestem stałą klientką). Nie mówię że gazeta napisała bzdury ale wiedząc że jest to pismo żądne sensacji jakoś w to wszystko nie wieżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki modem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:54 kupiłem u nich modem pcmcia i powiem jedno - niedowiary. nie dość, że bezpłatnie został zainstalowany w kompie to jeszcze czekając (30 minut) napiłem się kawki, pożartowałem, jednym słowem niezła załoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio23 allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:57 zapraszamy do zapoznania się z serwisem aukcyjnym www.allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczmarek złodzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:05 kupiłem WYBORCZĄ, przeczytałem ogłoszenie - sprzedam rower, tanio, okazja. Zadzwoniłem, pojechałem, kupiłem. Potem kontrola policyjna, zabrali rower. Kradziony okazało się. Dlaczego nikt z wyborczej nie zweryfikował czy osoba sprzedająca rower za pośrednictwem gazety ma papiery na niego, dlaczego nikt nie prześwietlił tego złodzieja. Myślę że gazeta wiedziała o tym że facet to złodziej, gazeta ma nieczyste sumienie. Już raz udowodnili to kręcąc w sprawie Rywina, mataczyli do końca aż adasiowi zapaliło się w dupie i poleciał z donosem. Krętacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Gazeta KŁAMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:09 ta gazeta to w życiu słowa prawdy nie powiedziała. Wiedzieli że Bogdan ksywa krokodyl był pośrednikiem ale nie napisali o nim. Facet musi mieć niezłe wejście u Adama. Ja myślę, że z Laptopem to tylko taka reklama, podobno po artykule mieli ruch jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz Kropelka 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:10 3, 3, 3, 3 bit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas dowody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:15 jak to w polsce bywa, coś jest ale nie wiadomo co, ktoś coś powiedział ale inni nie dosłyszeli, ktoś pierdnął ale nie zaśmierdziało - Najważniejsze że gazetka coś tam napisała nie wiedząc co, a co tam, ludzie poczytają, poplotkują, nie ważne że mogą zrobić krzywdę szanowanej i profesjonalnej firmie. Co ich to obchodzi. Pamiętaj czytelniku GW - jutro to możesz być ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisarz Re: dowody IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 23:33 TAK! Moim skromnym zdaniem to chyba jakaś zmowa miedzy gazetą, Panem Bogdanem a sklepikiem. Reklama działa bo już cały Szczecin i okolice trąbią że niezłe śmichy chichy tutaj, co 5 minut sms z najnowszymi informacjami ze strony GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Skradziony laptop w komisie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 23:40 słyszałem, że jeden z pracowników laptopa jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina tak IP: *.ZXC.pl 07.11.03, 18:57 Tak to ja, często można mnie spotkać w barze "Błękitna Ostryga". Tańczę na rurze w stroju policjanta (pas, czapka i oficerki). Całuski dla wszystkich chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś