balaklava 05.02.09, 19:41 www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=46154 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arbuzik Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 80.50.127.* 05.02.09, 19:57 kto za nim stoji LPR czy Samoobrona? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze 05.02.09, 19:58 czy to już ekipa PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 15:07 a słyszeliscie, że to bydło dziennikarskie już od rana atakuje rodzinę zabitego polskiego inżyniera, wydzwania, łazi pod domem i dopytuje się - co czujecie teraz? Co z takimi zrobic ????? kiedy ludzie pospoli tym ruszeniem, z kłonicami pójdą na redakcje gazet i siedziby telewizji ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: A coś więcej o nim?? IP: *.chello.pl 05.02.09, 20:24 Twarz neandertala , gdzieś go widziałem w TV , ale myślałem ,że sprząta. To SLD , bo to oni maja takich wyjściowych chłopaków www.goldenline.pl/zbigniew-pankiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Coś więcej o nim - mierny dziennikarz IP: *.chello.pl 05.02.09, 20:24 www.goldenline.pl/zbigniew-pankiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: A coś więcej o nim?? IP: *.chello.pl 06.02.09, 10:33 Zbigniew Pankiewicz i jego namiestnicy. - Kto go wstawil do TVP Szin? - koledzy z Wa-wy - tam są wsoko postawieni w TVP, w tym są tacy, którzy "SĄ" i byli w LPR. - Kim są Ci koledzy? - szefami Centrali TVP i miejscowymi działaczami. - A jak poznali Panikewicza? - w akademiku US, są absolwentami US oraz trkkcie jego pracy w TVP Szin. - Dlaczego wybrali Pankiewicza?- bo jest "wygodny", "układowy" i SLD nie będzie go atakowało jego osoby. - Jakie kontakty ma Pankiewicz z SLD/PD? - bardzo dobre np. to jego koledzy np. ze studiów i pracy zawodowej np. z SLD - szkoły wyższe./ - Co na to wszystko PO? - jak widać zaskoczone zawsze - jak zaw, ale jeśli powiedzą, że to db wybór to będą ostatnimi hipokrytami, Pankiewicz to nie osoba, ktora może zrobić porzadki w TVP zgodnie z linią PO bo wywodzi się z tego środowiska. - Kim będzie Pankiewicz w TVP Szin? - pytanie zostaje otwarte??? bedzie kolegą wielu pracujacych tam dziennikarzy.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: A coś więcej o nim?? IP: *.chello.pl 06.02.09, 10:57 No to poczekamy i zobaczymy, co zmieni Pankiewicz w TVP/Szczecin. To nie jest osoba stworzona do dużych zmian i mocnych cięć w "aparat" tvp w Szczecinie. Niejednokrotnie był blokowany przez kierownictwo redkacji i nie potrafił się postawić. Więc poczekamy na jego pierwsze decyzje redakcyjne i kadrowe. Jeśli nic sie nie zmieni i ekipa lichoty pozostanie na stanowiskach to nowy dyrektor Pankiewicz o lewicowym nastawieniu będzie na rękę SLD i PD i kilku niezależnym działaczom politycznym. Pozostaje pytanie: Dalczego wcześniej odszedl z TVP?- może się wypalił? ............................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Zbyszka Zbysiu mi mówił... IP: *.chello.pl 18.02.09, 14:43 trzy lata temu kiedy Zbysiu pracował jeszcze w TV Gryf (u Lichoty zresztą - sic!) powiedział mi wprost: "Jeżeli ktoś da mi 4 000 PLN na rękę to ja pier...lę telewizję. Już mi się nie chce tego robić, mam to w dupie i chętnie pójdę gdziekolwiek - byleby kaska była" Gratuluję WYBORU ;) A tak poza tym to co on wie o mediach - nauczył się robić niusy i to wszystko. Zresztą podobnie jak Lichota - himalaje dziennikarstwa szczecińskiego - ŻENADA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helo Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 62.69.217.* 05.02.09, 20:25 Kolega wygryzł kolegę - standardzik hehe Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze 05.02.09, 20:28 Wnosząc po zawodzie, można liczyć na zdecydowaną poprawę ilości, jakości i poziomu reklam na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.chello.pl 05.02.09, 20:32 Ale zauważyłem,że od pewnego czasu nie ma tej blondynki w kronice Stankiewicz. Urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtoś Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 212.14.10.* 05.02.09, 20:51 Pani Stankiewicz to część większej Grupy Trzymającej Władzę. Niejaki Michał Stankiewicz (rzepa+tvp3). Nijaki Soska, błazen Pan Czeczi - ten od brzyduli, Jachim - JakiCham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.szczecin.mm.pl 05.02.09, 20:58 ja pie...!.... ch... szczecin jest już na dnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.chello.pl 05.02.09, 21:26 Pankiewicz - nie od PO, doklejał się do każdego: Samoobrona, LRP, w PO też próbował - ogólnie gościu ugodowy, tacy są najbardziej niebezpiecznie, będziemy bacznie obserwować, chwilowa robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trojak SLD wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 21:43 To jest zdecydowanie facet związany z SLD. A właściwie z jej miękką częścią - Unią Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość la Republ Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.szczecin.mm.pl 05.02.09, 21:43 pankiewicz jak każdy zakompleksiony palant układa się jak wygodnie, i chwała, że tacy jak w/w jebną na ryj wygryzieni przez kolesi majacych lepsze układy. Szkoda tylko ludzi, którzy są pod chwilowym władaniem zakompleksionych gnoji bo super bystrym "redaktorkiem" tym bardziej "wykładowcą" to on nie jest ani nie był i NIGDY NIE BĘDZIE! ŻENADA, DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze 05.02.09, 21:48 Bardzo przyzwoity facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambroży Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.kalisz.mm.pl 05.02.09, 21:56 Według Was program TVP Szczecin jest dobry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 21:59 Za Lichotą stoi Balazs - pewnie się wściekł. Trudno sobie wyobrazić kogoś gorszego od Lichoty na tym stanowisku. Pankiewicz był niezłym dziennikarzem, gość jest przygotowany, a do tego nie podpięty pod żadne plecy. Ciekawe jak długo don Arturo pozwoli mu żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ż Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.chello.pl 05.02.09, 22:23 don arturko coraz dalej i dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 21:58 wreszcie!!! Lichota out Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.chello.pl 05.02.09, 22:22 potwierdzam! Lichotka poniżej wszelkiej krytyki, a pisiorki tyle gadały o standardach i moralności...aparatczykom VON !!! pozdrowienia dla dworku, hm, trzęsiemy -upą? kolej na eksperta (chłopca)od kryminałków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.chello.pl 05.02.09, 22:30 he he, do TVP wraca lewica, pankiewicza wsadziła lewica - dobre rozwiązanie, "niby nie kojarzony z nami, będzie mało widoczny" a wiadomo, że pankiewicz ich kocha, widziany na spotkankach z piechotą wraca stare ... regionalna PO już nawet to ma w d.......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.eranet.pl 05.02.09, 22:39 Pankiewicz to człowiek morza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki No to witamy witamy IP: *.chello.pl 05.02.09, 22:52 No to wraca do szejkanatu Brandysowa, Paczkoś & Prokopka, Matlak , bo Szopa jest na chyba na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynistka Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.gprs.plus.pl 05.02.09, 23:12 odeszła lichota nadeszła hołota - nadal rządzi dzielnicowa telewizja Gryf. Biedna ta telewizja szczecin, ale to miasto tak ma. nie szanuje siebie, więc i nie szanują jego. wydawało się, że rządy lichoty, dziemiańczuka, klimkiewicz, wójtowicz - waszak, a wcześniej matlaka i pasiuty to dno i już nic gorszego tv w szczecinie nie może spotkać! no chyba, że szefową zostanie kinga brandys, a jej zastępcą esbek - ulubieniec lichoty - szopa leszek. To jednak nastąpi już wkrótce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marynistki Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.gprs.plus.pl 05.02.09, 23:20 Kinga Brandys - Rychcicka, żona esbeka który pilnował jej kariery w tv szczecin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.chello.pl 18.02.09, 22:09 Gość portalu: do marynistki napisał(a): > Kinga Brandys - Rychcicka, żona esbeka który pilnował jej kariery w tv szczecin > ? Jeżeli to prawda, to czar wspomnień prysł...żal, ale dla esbecji i jej popleczników nie ma przebacz...zaproś męża na film o ks. Jerzym Popiełuszce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marynistki Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.gprs.plus.pl 05.02.09, 23:24 Kinga Brandys - Rychcicka, żona esbeka, który pilnował jej kariery pseudo dziennikarskiej w tv szczecin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.kalisz.mm.pl 05.02.09, 23:51 skandal! zdjeto ze stołka człowieka o najmocniejszym kregosłupie moralnym w tym miescie. nieposzlakowanej opinii i wielkiej formacji sumienia.TVP szczecin sie zawali :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedzie dobrze Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.chello.pl 05.02.09, 23:58 I jak zwykle wiadro pomyj się wylewa. Jest temat i to jest ważne. Nie przejmuj się Piotrek. Przecież dasz sobie w życiu radę. A Ci którzy plują, często już są bez żadnego pomysłu na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.chello.pl 06.02.09, 00:26 Nie powiem ,żeby było mi obojętne kto decyduje o przekazie naszego miasta. Bo pompuje w to swoje podatki. Od lat nic się nie zmienia. Kolejni dyrektorzy zawsze w d..e mieli historie miasta , historie ludzi, miasto widmo . Przeważnie tak jest ,że odchodzi ktoś bardzo zasłużony ,ale skromny w TV cisza ( w kanałach wybiło, nieśmiertelny news). Bo kto coś wie o minionych latach, gowniarzom się wydaje ,że historia od nich się zaczyna, a po nich potop. Jak ktoś przychodzi z jakimś pomysłem na reportaż, To nigdy nie było pieniędzy, Regionalna cały czas w likwidacji. I teraz idzie sobie ulica pan Zbyszek i słyszy wołanie z wieżowca Zbychu chodź no, zostałeś dyrektorem, tak normalnie bez konkursu i bez żadnych pleców, a! ptak dał ci znak na kurtce , że to będzie ważny dzień. To jest obraza wszystkich tych ludzi z wieloletnim dorobkiem dziennikarsko- redakcyjnym , nawet tych co mówicie na nich komuchy Do Lichoty . Obraz Dnia , to wyjątkowo debilistyczny pomysł. młodzież biega i wali w mur łbem jak zapełnić czas , czym , kim. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynnik Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 195.248.88.* 06.02.09, 00:46 Kiedyś, jak byłem mały, wydawało mi się, że aby zostać dyrektorem, szefem, trzeba być najlepszym fachowcem, człowiekiem mądrym, sprawiedliwym, mieć wiedzę, studia, DOROBEK. A dziś? Każdy może.. Pankiewicz - dziennikarz TV Gryf, czyli kto? Nikt! Bo to była kablówka, amatorskie hobby bogatego faceta, robiona bez żadnych standardów, tak jak kiedyś Bryza. Dziennikarz TV Szczecin? Tak, spec od kilku lokalnych felietoników w kronice.. każdy może być "dziennikarzem" w TV, żeby tylko nie chciał zarabiać więcej niż 5 zł. A konkursy? Po co? Przecież Szczecinowi fachowcy są niepotrzebni. Tylko potem w konfrontacji ze światem okazuje się, że jesteśmy w dupie. Po raz kolejny zależni od takich miernot. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze 06.02.09, 04:44 Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 212.14.10.* 06.02.09, 07:17 No to teraz pan Lichota bedzie miał czas na szukanie trzeciej żony. No nie może być przecież gorszy od kolegi senatora Zaremby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 212.14.10.* 06.02.09, 07:29 przy okazji pozdrawiam największgo spryciaża Balazoswkiego - konia Zimnickiego. To prawdziwa szara Eminencja - to człowiek do "kontaktów" z mediami. Stasiu to już jest koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mks Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: *.kalisz.mm.pl 06.02.09, 16:08 Po lichocie chyba gorzej juz byc nie moze,btw lichota ma jedna żone - byłą, ta pani od klejenia sztucznych paznokci ma troche inny status hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynk Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 212.14.10.* 06.02.09, 07:37 Kiedyś, jak byłem mały, wydawało mi się, że aby zostać dyrektorem, szefem, trzeba mieć trzy żony. A ten święty Lichota ma dwie. Kiedyś, jak byłem mały, wydawało mi się, że aby zostać dyrektorem, szefem, trzeba mieć dorobek a ten Lichota to był jakiś DJ z RMF FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinB Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 195.245.213.* 06.02.09, 08:50 No cóż. Jeżeli Pan Zbyś będzie trzeźwo i rzeczowo myślał - to powinien zostawić fachowców i tych, którym zależy na robieniu dobrych programów i w tym Kroniki. Bidna ta firma faktycznie - cały czas jakieś wstrząsy. Co do komuchów - jak wrócą to zupełnie firmę zaorają - to dopiero będzie firma służalcza. Już tak było. Obraz Dnia - ciekawa formuła ale jakoś tak trochę brakuje złamania pewnych konwencji - czasami nudno sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typek Kontakty Pankiewicza IP: *.chello.pl 06.02.09, 10:31 Zbigniew Pankiewicz i jego namiestnicy. - Kto go wstawil do TVP Szin? - koledzy z Wa-wy - tam są wsoko postawieni w TVP, w tym są tacy, którzy "SĄ" i byli w LPR. - Kim są Ci koledzy? - szefami Centrali TVP i miejscowymi działaczami. - A jak poznali Panikewicza? - w akademiku US, są absolwentami US oraz trkkcie jego pracy w TVP Szin. - Dlaczego wybrali Pankiewicza?- bo jest "wygodny", "układowy" i SLD nie będzie go atakowało jego osoby. - Jakie kontakty ma Pankiewicz z SLD/PD? - bardzo dobre np. to jego koledzy np. ze studiów i pracy zawodowej np. z SLD - szkoły wyższe./ - Co na to wszystko PO? - jak widać zaskoczone zawsze - jak zaw, ale jeśli powiedzą, że to db wybór to będą ostatnimi hipokrytami, Pankiewicz to nie osoba, ktora może zrobić porzadki w TVP zgodnie z linią PO bo wywodzi się z tego środowiska. - Kim będzie Pankiewicz w TVP Szin? - pytanie zostaje otwarte??? bedzie kolegą wielu pracujacych tam dziennikarzy.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Kontakty Pankiewicza IP: *.chello.pl 06.02.09, 10:57 No to poczekamy i zobaczymy, co zmieni Pankiewicz w TVP/Szczecin. To nie jest osoba stworzona do dużych zmian i mocnych cięć w "aparat" tvp w Szczecinie. Niejednokrotnie był blokowany przez kierownictwo redkacji i nie potrafił się postawić. Więc poczekamy na jego pierwsze decyzje redakcyjne i kadrowe. Jeśli nic sie nie zmieni i ekipa lichoty pozostanie na stanowiskach to nowy dyrektor Pankiewicz o lewicowym nastawieniu będzie na rękę SLD i PD i kilku niezależnym działaczom politycznym. Pozostaje pytanie: Dalczego wcześniej odszedl z TVP?- może się wypalił? ............................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak tv to Pani Stankiewicz juz nie bedzie w tivi? IP: 62.69.220.* 06.02.09, 11:30 ło jezu! czyli trzeba bedzie pojechac do Jej knajpy aby Ja obejrzec. ło jezu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: to Pani Stankiewicz juz nie bedzie w tivi? IP: *.chello.pl 06.02.09, 12:10 ło jezu to ona ma jakąś knajpę? Nie wiedziałem, gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marx Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szcze IP: 78.129.57.* 06.02.09, 11:30 Lenin, sąsiedzie! Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Zbigniew Pankiewicz - Nowy dyrektor TVP Szn :) IP: 62.69.220.* 06.02.09, 11:34 Firma: TV Gryf (od 2005-09 do 2006-03) Stanowisko: dziennikarz, autor prokramu gospodarczego "Kocham Biznes" www.goldenline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Czy nowy dyrektor TVPSz kimś kiedyś zarządzał? IP: *.centertel.pl 06.02.09, 11:40 pamiętam jak latał z sitkiem i kamerą. Wtedy był sam mało zorganizowany. A teraz będzie organizował pracę innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Kalisz Re: Czy nowy dyrektor TVPSz kimś kiedyś zarządzał IP: *.kalisz.mm.pl 06.02.09, 14:04 A co z radami nadzorczymi telewizji i radia, pozostają chyba Ci sami "fachowcy" Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Czy nowy dyrektor TVPSz kimś kiedyś zarządzał 06.02.09, 14:37 Gość portalu: TW Kalisz napisał(a): > A co z radami nadzorczymi telewizji i radia, pozostają chyba Ci sami "fachowcy" > w radzie nadzorczej i programowej dalej ci z PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy J.Kleyff Telewizja IP: *.chello.pl 06.02.09, 15:07 Dla Asi z tivi. www.tekstowo.pl/piosenka,jacek_kleyff,telewizja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Re: J.Kleyff Telewizja IP: *.kalisz.mm.pl 06.02.09, 17:37 ale nikt mi nie powie że program TV Szczecin był dobry , bardzo nerwowi prowadzący Kronikę , blond dziewczę które do niedawna prowadziła Kronikę zamiast mówić do ludzi była wpatrzona w prowadzącego co wyglądało komicznie , ta druga lalaczka zamiast spokojnie mówić wręcz wykrzykuje i mówi jak karabin maszynowy - czy gdzieś się spieszysz dziewczyno ? Tamaty kościelne - kogo to interesuje , podobnie jak stare wykopaliska z IPN , do tego wszystkiego kłócący się politycy - ludzie ja płacę abonament i nie życzę sobie pokazywania w Kronice która powinna się zaqjmować tematami miasta i regionu promocji polityków i ich partii - zwracam się do nowych władz TVP Szczecin - widzowie proszą o Kronikę zajmujacą się miastem , regionem a nie polityką i klerem. Dziekuję za uwagę i pozdrawiam wszystkich marzących o dawnej Kronice robionej przez zawodowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: J.Kleyff Telewizja IP: *.chello.pl 06.02.09, 18:22 Aloiz , prezydent podpisał odebranie przywilejów finansowych komuchom . uważaj ,żeby ci żyłka nie pękła na skroni. Melisa i Superstacja ,tam tłusta Eliza wraz z wyschniętą porucznik Paradowską wyleją ci miód na uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Re: J.Kleyff Telewizja IP: *.kalisz.mm.pl 06.02.09, 19:56 Szkoda ze nie mogłeś ogladać tak dobrej telewizji jak ja , widać z racji wieku nie było ci to dane ale uwierz mi że 20 lat temu tv była lepsza niż dziś - a gdybyś oglądał Kronikę Pomorza Zachodniego dawniej to miałbyś porównanie czy lepiej robili to zawodowcy czy młodziankowie którym do zawodowstwa jeszcze najmniej 10 lat ciężkiej pracy nad sobą - o ile telenty pozwolą. Jak zwykle pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: J.Kleyff Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:34 20 lat temu? Koszur lansował czarnoskórego "reportera", by przy każdej okazji powtarzać wszystkim "Murzyn by to zrobił lepiej" Oj działo się, działo.... Zawsze coś się działo i jednym dobrze, innym gorzej w TV Szczecin:)))) A ilu z uśmiechem spogląda rano w lustro po tej tvprzygodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Pasiuta za tym stoi IP: *.gprs.plus.pl 07.02.09, 14:50 Pankiewicz nie chce powiedzieć kto dzwonił do niego z warszawy proponując mu stanowisko dyrektora w tv szczecin. Ja wiem! To był Marek Pasiuta, teraz protegowany Farfała, a wcześniej Piechoty, Balasza i Leppera. Pasiuta ma pasierba, który studiował politologię na US w tym czasie kiedy tam studiowali Farfał, Nitras, Piskorski, Napieralski i reszta. Pasiuta, który sam dobrze poznał intrygi w tvp i nieźle się nimi posługiwał wprowadzał Farfała w ich tajniki, gdy ten zaczynał karierę w tv. Pasiuta był wówczas znowu dyrektorem tv w szczecinie i budował swoją drużynę. Sam miernota - w życiorysie podaje, że jest autorem licznych reportaży i filmów dokumentalnych co jest całkowicie kłamstwem - zawsze otaczał się miernotami, bo takimi łatwo rządzić. Do tej drużyny wziął więc Pankiewicza - ten wtedy latał do Pasiuty co dzień kablować i się skarżyć na ludzi z kroniki. jak Pasiuta poszedł do warszawy Pankiewicz wrócił do tv gryf. W drużynie Pasiuty byli wówczas także Brandysowa - żona esbeka, Paczkowscy, Salski - esbek, Szopa - esbek, wójtowicz - waszak, którą Pasiuta teraz ściągnął do warszawy i inni pomniejsi. Lichota jaki jest to widać po programie, ale tę drużynę Psiuty z tv w szczecinie diabelskimi metodami prześwięcił na bruk. Pasiuta siedząc w warszawie stracił kontakty w szczecinie i Pankiewicza nie obronił, ale on uwielbia rządzić i mącić, więc wkrótce usłyszymy ciąg dalszy. tv szczecin jednak mocno nisko upadła, bo nie do pomyślenia jest żeby na mianowanie jej dyrektora nie mieli wpływu wojewoda, marszałek, prezydent miasta. jeszcze niedawno prezes tvp musiał się fatygować do szczecina i kandydaturę uzgodnić z księdzem arcybiskupem i z liderem partii rządzącej i spotkać się z innymi ważnymi osobistościami. Żeby usunąć dyrektora panującego przyjeżdżał do szczecina minimum dyrektor kadr. tv szczecin to żałosne szczątki po porządnej telewizji, a doprowadzili do tego Pasiuta, Matlak i Lichota, którzy demontowali telewizję na swoją lichą, zmatlaczoną i pasiatuaną miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melon Re: Pasiuta za tym stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 15:59 tv szczecin jednak mocno nisko upadła, bo nie do pomyślenia jest żeby na mianowanie jej dyrektora nie mieli wpływu wojewoda, marszałek, prezydent miasta. No i na całe szcęście że nie udało się tej hołocie z PO związanej z Nitrasem odwołać Lichoty. Lichota jaki jest to każdy widzi. Może nie jest rewelacyjny ale jest obiektywny i dziennikarze równo trsuja polityków z wszystkich opcji. Natomiast oddanie TV w ręce PO to jakby oddanie tv w ręce czekistów i enkawudzistów. Wyobrażacie sobie jak Jabłoński wpływałby na program? Laurki dla Nitrasa i jego samego byłyby słodsze od ciastek arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z branży Re: Pasiuta za tym stoi IP: *.gprs.plus.pl 09.02.09, 09:53 gdy idzie o tivi to rządy silnej ręki wprowadził Lichota. I byłoby ok gdyby nie to, że to straszny prowincjusz, kompletne bezguście, moralne dno, etyczne zero. i stąd się biorą kiepscy prezenterzy, badziewna scenografia, cienkie, marginalne tematy, słowem telewizja szybująca nad żałosnym, szczecińskim grajdołem. i uczeń lichoty pankiewicz nie rokował lepszych nadziei Odpowiedz Link Zgłoś