kretyn2 14.11.03, 22:26 Proponuję zmienić nazwę Forum z podniesioną przyłbicą na Forum Marka Tałasiewicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Forum Marka Tałasiewicza 15.11.03, 15:29 Lepsze forum Talasiewicza od forum kretynum:) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn2 Re: Forum Marka Tałasiewicza 16.11.03, 03:00 Zgadzam sie. Tylko problem w tym, ze nie ma forum kretynum. Gdyby bylo to mozna by porownywac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Forum Marka Tałasiewicza IP: *.houston.rr.com 16.11.03, 04:39 Ja tak sobie mysle ze facet pisze pod swoim imieniem i nazwiskiem a wy ujadacie jak psy pod nickiem i to dla mnie jest dowod ze to nie Talasiewicz jest tchorzem tylko wy!!! Ja nie mam pojecia kto ten Talasiewicz jest i co tez robi czy robil. Wiem jedno, pod nickiem jest latwo szczekac ale zeby tak nazwiskiem sie podpisac to raczej .......... Wstyd ujadacze wstyd!!!!! Jacek ,Houston Tx. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Forum Marka Tałasiewicza 16.11.03, 14:59 jedno jest pewne, forum z przyłbicą to kompletny niewypał ,zresztą jak mogło być inaczej?.wyglada na to że to darmowa promocja polityków w odstawce lub chcących zaistnieć, jednym słowem nuda i banał . Odpowiedz Link Zgłoś