sprycmok 21.02.09, 08:53 SZKODA ŻE O CHODNIKACH NIE PAMIĘTAJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny-malkontent a SSM sprawdza? 21.02.09, 19:36 Ciekaw jestem, czy wierzowce na Kaliny zostały posprawdzane? Może by dziennikarz zadzwonił do prezesunia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Odśnieżają dachy, aż się kurzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 11:29 Nie bardzo się z tym zgadzam,bo właśnie na ul.Małopolskiej 4.widziałam jak runął z dachu duży kawał lodu prosto na nogi starszej pani,następnie tuż kiedy ta pani przeszła spadł z dachu w to samo miejsce bardzo duży i gruby płat lodu wielkości szyby z okna i rozprysnął się na chodniku,gdyby ktoś przechodził to uległby ciężkiemu narażeniu życia,na ulicy stało auto z wysięgnikiem,które jak się okazało miało odśnieżać z dachu,chodnik nie został zabezpieczony,ludzie przemykali, nie wiedząc o grożącym niebezpieczeństwie.Poinformowałam straż Miejską,w czasie zgłaszania pan, który ze mną rozmawiał był bardzo nieprzyjemny,mówił,że to telefon alarmowy,o co mi chodzi,mam dokładnie podać nr a nie określać w którym miejscu,żądał podania moich danych.Strasznie się zdenerwowałam,już nie będę w pilnej sprawie dzwoniła do straży miejskiej,tam pracują bardzo nerwowi ludzie,mam za to zaufanie do policji,ale uważałam,że tą sprawą powinna zająć się straż miejska,policja nie jest od wyręczania straży miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odśnieżają dachy, aż się kurzy IP: *.chello.pl 22.02.09, 11:46 To następny przykład jak straz miejska pracuje. Niech anonimowo ktos z władz Szczecina rozmawia ze strażnikami telefonicznie to sie przekona, ze mieszkanka pisze prawdę. Tak wiele sie mowi o złej pracy, niekompetencji strazy a oni maja wszysto w dup.....Włodarze Miasta, czy złożyliście zamówienie na więcej radarów dla Straży Miejskiej????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piechur środmiejsk Re: Odśnieżają dachy, aż się kurzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:32 żal rownież, że dozorcy nie skuwaja lodu z kratek na studzienkach kanalizacyjnych/w innych porach roku tak pieczołowicie zatykanych śmieciami/.Ewentualnie na przejściach dla pieszych niech ustawią kajaki. Odpowiedz Link Zgłoś