Dodaj do ulubionych

Odśnieżają dachy, aż się kurzy

21.02.09, 08:53
SZKODA ŻE O CHODNIKACH NIE PAMIĘTAJĄ.
Obserwuj wątek
    • dyzurny-malkontent a SSM sprawdza? 21.02.09, 19:36
      Ciekaw jestem, czy wierzowce na Kaliny zostały posprawdzane? Może by dziennikarz zadzwonił do prezesunia...
    • Gość: szczecinianin Odśnieżają dachy, aż się kurzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 11:29
      Nie bardzo się z tym zgadzam,bo właśnie na ul.Małopolskiej 4.widziałam jak
      runął z dachu duży kawał lodu prosto na nogi starszej pani,następnie tuż kiedy
      ta pani przeszła spadł z dachu w to samo miejsce bardzo duży i gruby płat lodu
      wielkości szyby z okna i rozprysnął się na chodniku,gdyby ktoś przechodził to
      uległby ciężkiemu narażeniu życia,na ulicy stało auto z wysięgnikiem,które jak
      się okazało miało odśnieżać z dachu,chodnik nie został zabezpieczony,ludzie
      przemykali, nie wiedząc o grożącym niebezpieczeństwie.Poinformowałam straż
      Miejską,w czasie zgłaszania pan, który ze mną rozmawiał był bardzo
      nieprzyjemny,mówił,że to telefon alarmowy,o co mi chodzi,mam dokładnie podać nr
      a nie określać w którym miejscu,żądał podania moich danych.Strasznie się
      zdenerwowałam,już nie będę w pilnej sprawie dzwoniła do straży miejskiej,tam
      pracują bardzo nerwowi ludzie,mam za to zaufanie do policji,ale uważałam,że tą
      sprawą powinna zająć się straż miejska,policja nie jest od wyręczania straży
      miejskiej.
      • Gość: gość Re: Odśnieżają dachy, aż się kurzy IP: *.chello.pl 22.02.09, 11:46
        To następny przykład jak straz miejska pracuje. Niech anonimowo ktos
        z władz Szczecina rozmawia ze strażnikami telefonicznie to sie
        przekona, ze mieszkanka pisze prawdę. Tak wiele sie mowi o złej
        pracy, niekompetencji strazy a oni maja wszysto w dup.....Włodarze
        Miasta, czy złożyliście zamówienie na więcej radarów dla Straży
        Miejskiej?????
    • Gość: piechur środmiejsk Re: Odśnieżają dachy, aż się kurzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:32
      żal rownież, że dozorcy nie skuwaja lodu z kratek na studzienkach
      kanalizacyjnych/w innych porach roku tak pieczołowicie zatykanych
      śmieciami/.Ewentualnie na przejściach dla pieszych niech ustawią
      kajaki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka