Dodaj do ulubionych

Hasła na rok 2004

IP: *.teleton.pl 19.11.03, 09:40
1. Jolka na Prezydenta.
2. Marian na działkę.
3. Wieczorek na udziałowca.
4. Żyndul na udziałowca.
5. Szczecin na psy.

Proszę o dopisanie swoich ...
Obserwuj wątek
    • menel1 Re: Hasła na rok 2004 19.11.03, 10:36
      6. psy i menele na ulice.(szczac i srac)
      • Gość: Lolek Re: Hasła na rok 2004 IP: *.localdomain / *.swiebodzice.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 19:26
        zlotemysli.pl/?id_c=3614
    • Gość: berbeluch Re: Hasła na rok 2004 IP: *.teleton.pl 19.11.03, 12:12
      1. Stopyra na polonistę
      2. Lubińska na nic
      3. Jurczyk na straty
      • absztyfikant Re: Hasła na rok 2004 19.11.03, 13:44
        Stopyra na wodke

Jacyna-Witt do reklamy sokow Dr Witt

Jurczyk na soltysa (wiochy z tramwajami)

• Gość: e Re: Hasła na rok 2004 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 15:25
          x. Pogoń na trawkę
          y. Auto na benzynę
          z. "Wszystko na sprzedaż".

• jackie101 Re: Hasła na rok 2004 19.11.03, 15:42
            1.Mąż na żonę(lub odwrotnie)
            2.Leki na chorobę
            3.Jurczyk na magazyn
            4.Radni na korepetycje
            5.Wszyscy na koń!
            6.Księża na ks... ambony!
            7.Zrzuta na ubogich!
    • Gość: pleple Re: Hasła na rok 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:54
      1. Marian na Trzcińskiego
      2. Trzciński na Chwata
      3. Chwat na komunę
      4. Komuna na Hausnera i Millera, i Piechotę
      5. Piechota , Hausner , Miller na kryzys światowy
      6. kryzys światowy na Unię Europejską
      7. Unia Europejska na Polskę

a Absztyf dalej na Od Nowę
      • jackie101 Re: Hasła na rok 2004 19.11.03, 16:09
        53.Relanium na nerwy
        75.Masaż na ukojenie
        44.Komuniści na drzewa
        33.Żydzi na Madagaskar
        54.Studenci na studia
        32.Kaganiec na mordę
        • Gość: pleple Re: Hasła na rok 2004.Protest nt Madagaskaru ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:17
          Jako znany miłośnik kultury i narodu zydowskiego protestuję. Żaden tam
          Madagaskar. Żydzi do Polski. Im ich więcej u nas będzie tym lepiej będzie w
          kraju, w zarządzaniu i Gospodarce.
          • absztyfikant pleple i Zydzi 19.11.03, 17:58
            Znany milosnik ? Moj Boze ! Mam obawy, ze to tylko czcze deklaracje z Twojej
            pleple strony...
            • Gość: pleple Re: pleple i Zydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 18:00
              Bo jesteś absztyf jedną wielką obawą. Nie obawiaj się absztyf. Uwierz w ludzi !
              • absztyfikant Re: pleple i Zydzi 19.11.03, 18:06
                Ja nie wierze tylko w zblazowanych politykierow. Gdyby takowi tworzyli Erec, to
                juz by go dawno nie bylo. MJW nigdy nie zblizy sie nawet do np. Goldy Meir.
                • Gość: pleple Re: pleple i Zydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 18:47
                  Czysta demagogia
                  • absztyfikant Re: pleple i Zydzi 19.11.03, 18:50
                    Demagogia? Gdyby Golda wystartowala w wyborach do Knesetu z haslem "Dosyc!
                    Politykom dziekujemy", to rabinom by brody zzielenialy ze wstydu.
                    • Gość: pleple Re: pleple i Zydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:06
                      Demagogia.
                      To jakie hasła zyskują na popularności zależy przecież od sytuacji społecznej,
                      od kultury politycznej danych społeczeństw itd
                      Akurat hasło "Politykom dziekujemy" chwyciło u nas. Jest to udowodnione i
                      policzone.
                      • absztyfikant Re: pleple i Zydzi 19.11.03, 19:09
                        "Balcerowicz musi odejsc" tez chwycilo - Lepper jest drugi po Kwasniewskiej w
                        wyscigu do palacu. Gdybym powiedzial, ze tezy z Mein Kampf chwycily, to moglbys
                        powiedziec, ze porownanie jest troche nie na miejscu. Mam Cie uczyc co jest
                        demagogia, a co nie ? Pleple do szkoly!
                        • Gość: pleple Re: pleple i Zydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:12
                          >Mam Cie uczyc co jest
                          > demagogia, a co nie ?
                          Ty mnie nie musisz uczyć. Ty jesteś ilustracją pojęcia demagogia.
                          Natomiast jeżeli chodzi o szkołę to napisz, w której Ty byłeś. Tam nie pójdę
                          bo obserwując Ciebie jest to strata czasu.
                          • absztyfikant Re: pleple i Zydzi 19.11.03, 19:13
                            Tego o czym mowie nie nauczy cie nawet Sorbona. Takie rzeczy wynosi sie z domu.
                            To jest tzw. kultura osobista.
                            • Gość: pleple Re: pleple i Zydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:15
                              No tu już mnie poważnie rozbawiłeś. No chyba, że z tą kulturą osobistą to nie
                              siebie miałeś na myśli
                              • absztyfikant Re: pleple i Zydzi 19.11.03, 19:16
                                To bylo zalozenie generalne. Rozum to sobie jak chcesz.
                                • Gość: pleple Re: pleple i Zydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:21
                                  > To bylo zalozenie generalne
                                  A jak generalne to przepraszam.
                                  • absztyfikant Re: pleple i Zydzi 19.11.03, 19:23
                                    Cieszy mnie to bardzo. Nie taki absztyfikant straszny jak go milosnicy Od Nowy
                                    maluja...
                                    • Gość: pleple Re: albo albo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:28
                                      Jak mawiał Michał Wołodyjowski "albo będą się Ciebie bali, albo będą się z
                                      Ciebie śmiali". Czy to moja wina , że Ty wybrałeś to drugie. Nie przypisuj
                                      sobie tego pierwszego, hehe
                                      • Gość: pleple Re: albo alboNie nadążasz kolego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:33
                                        Nie nadążasz absztyf ? Czy musiałeś sięgnąć po słowniki i książki ?
                                      • absztyfikant eh... 19.11.03, 19:36
                                        Wolodyjowski... Dobre....
                                      • absztyfikant Re: albo albo 19.11.03, 19:41
                                        Bardzo madry czlowiek (skonczyl swoj zywot na Kubie) powiedzial: czlowieka
                                        mozna zniszczyc, ale nie mozna go pokonac. A smiech to zdrowie, a mnie sie nikt
                                        nie boi. Mam taka cicha nadzieje.

pleple:
                                        Jak mawiał Michał Wołodyjowski "albo będą się Ciebie bali, albo będą się z
                                        Ciebie śmiali". Czy to moja wina , że Ty wybrałeś to drugie. Nie przypisuj
                                        sobie tego pierwszego, hehe
                                        • przepis-antykoncentracyjny pleple i absztyfikant - forumowi maniacy o\txt 19.11.03, 20:49
    • swarozyc Re: Hasła na rok 2004 19.11.03, 20:17
      Bagnet na bron!
      dziadek na babke
      babka na wnusia
      wnusiu na kotka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka