whiteentrance a to oznacza....... 19.03.09, 09:59 a to oznacza, że jest okazja:) Albert! Gośka! Absztyf! Fugaz! XYZ! i reszta! Może by... ten..... tego....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 to na co czekasz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 10:02 polewaj! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: to na co czekasz? 19.03.09, 10:06 Gość portalu: alex-0_0 napisał(a): > polewaj! Z nieznajmymi nie piję! Taką mam zasadę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: to na co czekasz? 19.03.09, 10:13 na zdrowie! - wprawdzie nie byłm na liscie zaproszonych :) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: to na co czekasz? 19.03.09, 10:18 ziege77 napisała: > na zdrowie! - wprawdzie nie byłm na liscie zaproszonych :) Ty jesteś zawsze zaproszona!!! - masz przecież stałą wejściówkę:) Tak samo jak mamonia, ja-aska, dzika, ex, bea, fela, praszczur...... Ech rozmarzyłem się:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: to na co czekasz? 19.03.09, 10:25 to były czasy:) moze sie kiedys powtorza zauwaz wpis tego poniżej ale wyliczył takich ludzi to brakuje w UMS WTEDY NASZ MAGISTRAT BYł BY PRZED gDAńSKIEM CIEKWE DLACZEGO NIE PODAł ILE CZASU I PIENIEDZY SPEDZA NA CZYTANIE ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrman zdziaław Re: osiemset tysięcy!!!!!! IP: 213.155.169.* 19.03.09, 10:19 z czego polowa nabazgrana przez znudzone urzednicze i partyjniackie scierwa za nasze wspolne pieniadze. przyjmujac nawet srednio 2 minuty na kazdy z tych inteligenckich wykwitow - 800.000 minut co daje 3000 dni roboczych i dzielac przez 20 takich scierw - kazde scierwo spedzilo ok 150 dni roboczych wypisujac brednie, co daje 7,5 miesiaca na kazdego z was. mnozac przez wasza srednia pencje brutto z obciazeniami(za ktore tez musimy zaplacic) 4500 zl daje kwote 33750 zl do zwrotu waszym pracodawcom. gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrman zdzisław Re: osiemset tysięcy!!!!!! IP: 213.155.169.* 19.03.09, 10:34 WTEDY NASZ MAGISTRAT BYł BY PRZED gDAńSKIEM nie patrz na czubek wlasnego nosa- ums zatrudnia kilkanascie procent zyjacych z podatkow - chociaz wg moich szacunkow stanowicie nadreprezentacje na forum gw. CIEKWE DLACZEGO NIE PODAł ILE CZASU I PIENIEDZY SPEDZA NA CZYTANIE ?:) to moja sprawa - za kazda sekunde place z wlasnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: osiemset tysięcy!!!!!! 19.03.09, 10:39 idz lepiej na spacer, w taka pogode grzech siedziec i czytac to forum:) pzdr serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: osiemset tysięcy!!!!!! 19.03.09, 11:34 to gdzie świętujemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: osiemset tysięcy!!!!!! 19.03.09, 11:40 jack_sparrow_pl napisał: > to gdzie świętujemy ? Moja propozycja to..... biuro redaktora naczelnego GW na Pomorzu (Pana Wojciecha Jachima). Adres: ul. Henryka Pobożnego 11 70-507 Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: osiemset tysięcy!!!!!! 19.03.09, 13:09 jestem za, coś nam się od GW należy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: osiemset tysięcy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 18:56 SzP- DYRMAN ZDZISŁAWIE,cóż określę tak-wolna-wola,a aby kogoś rozliczać wypada pomyśleć. Kilkanaście %-:))))).Pocieszę pana-"URZĘDNICZKĄ" nie jestem czyli już w pana wyliczance maleje i wypada wprowdzić korektę. Pana sprawą jest czas oraz czas kiedy pan czyta,a innych sprawą ich czas.Udanego wieczoru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Albert!!!! Ty skończony durniu!!!!! 19.03.09, 13:42 Przecież ZED wyraźnie powiedział, żebyś nie przyszpilał wątków politycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED bardzo zabawne IP: 89.19.72.* 20.03.09, 04:12 niektorzy kazdy watek skieruja na polityczne tory, ale mimo to, warto by ten byl przyszpilony. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance BTW - FS's the Best! 19.03.09, 13:59 Przejrzałem ilość wpisów ze wszystkich miast wojewódzkich w Polsce i...... co tu dużo adać - FS ma ich najwięcej!* To by potwierdzało tezę Krzystka (i jego szpenia od PR niejaiego Wachowicza), że musi biedaczysko rządzić w mieście, w którym mieszkańcy tylko narzekają i narzekają. Współczujmy Krzystkowi! *Dwa miasta: Warszawa (podforum "Warszawa" oraz "Warszawa - opinie i komentarze" ok 795 tys) i Wrocław (podforum "Wrocław" nieco ponad 700 tys). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary forumowicz Kto napisał jubileuszowy post? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 16:17 Ciekawe czy jest mozliwość znalezienia tegop szczęśliwego forumowicza? Ja tam pamiętam jeszcze czasy kiedy pisaliśmy 10 000 post i to było wydarzenie na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kto napisał jubileuszowy post? 20.03.09, 10:47 znaczy sie nalezymy do tych spolecznosci co lubia sobie pogadac;-) ewentualnie POpISac na tych i innych:) Odpowiedz Link Zgłoś