felix_edmundowicz 29.03.09, 20:50 Czy tu nie ma innych ludzi? z wizją? z chęcią działania? łeeeeeee www.youtube.com/watch?v=DAJFPKFpeOo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boni Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.nitka.net.pl 29.03.09, 21:06 No to sobie Platformersi w kolano strzelą, bo ja na nich w tych wyborach na pewno nie zagłosuje (Nie oddam głosu na partię, która wystawia jako jedynkę człowieka skompromitowanego). Precz z NITRASEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgh Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:35 Trudny wybór. Nie widzę ŻADNEGO sensownego kandydata. Znowu skazani jesteśmy na mniejsze zło? Tylko jakie, bo trudno głosować na Nitrasa czy Kochanową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek śmostek Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.chello.pl 30.03.09, 12:57 Nie wybieram się na wybory bo to nie najmniejszego sensu. Co z tego że zagłosuję na kogoś 4 czy 5 z listy jak i tak po zliczeniu głosów wyjdzie na to że do brukselskiego wielkiego koryta pojedzie 1 czy 2 z danej listy. Te wybory to w ogóle jedna wielka szopka bo nawet wygrany w danym województwie może nie załapać się kosztem kolegi partyjnego z innego województwa jeżeli tak zadecyduje przy zielonym stoliku partyjny aktyw. Dlatego SRAM na takie wybory gdzie "płacę" za świeży chleb a dostaję czerstwą bułkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwyk przeciw nieudacznikom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:50 PO sprawiło za pośrednictwem Nitrasa, że województwo gdzie miało przewagę zagłosuje raczej na PIS niż na tego szczurka Ja zagłosuję na PSL bo jakoś mam wstręt do ptactwa. PO gra jak nasza reprezentacja w piłkę nożną -BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 13:45 Gość portalu: tgh napisał(a): > Trudny wybór. Nie widzę ŻADNEGO sensownego kandydata. Znowu skazani > jesteśmy na mniejsze zło? Tylko jakie, bo trudno głosować na Nitrasa ja poczekam na listę PdP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxtor Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.mobile.playmobile.pl 29.03.09, 22:24 chyba chcą aby nikt nie zagłosował :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoP Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 22:30 A co z u uniorealistow? Jakie zaplecze ma Marek Jurek (czy w ogole jakies ma?). To samo mozna zapytac o Libertas i UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargil Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.gdynia.mm.pl 29.03.09, 22:35 PO - niech będzie, NITRAS - Nigdy Każdy tylko nie Nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiec nie lubię Kaczek ale zagłosuję na Gróbarczyka IP: *.flashnet.pl 29.03.09, 22:55 Ostatnio głosowałem na PO, ale teraz nie zagłosuję na Nitrasa ani na listę PO. Jakiś czas temu byłem na spotkaniu ministra Gróbarczyka ze studentami ZUT-u w Szczecinie. On jest menadżerem i zaimponowała mi jego wiedza o gospodarce,zresztą nie mówił jak polityk ale jak ekspert. Będę na niego głosował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek śmostek Re: nie lubię Kaczek ale zagłosuję na Gróbarczyka IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:00 Przecież on i tak jak się załapie to szybko "wtopi" się w tłum brukselskich darmozjadów. Pewnie że lepszy on niż oskarżony Dariusz W. czy duże dziecko Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Nasze jedynki do europarlamentu IP: 62.69.219.* 30.03.09, 00:50 Jeśli PO wystawia kogoś tak bylejakiego jak Nitras, to znaczy, że PO się kończy. Ludzie typu Nitras, Pitera, Radziszewska, Katarasińska, Karpiniuk,Czumma czy Gowin to klasa mniej niż średnia. Ratowanie się ludźmi typu piękny Maniek świadczy o braku wizji i bezradności PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as nie ma mozliwości by jedynka nie dostała się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 07:20 popierając kogoś z PO głosuje się na nitrasa.Nie ma siły by nitrasa ominąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek śmostek Re: nie ma mozliwości by jedynka nie dostała się IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:02 Mało realna ale jest, poczytaj o szczegółach ordynacji wyborczej do Europarlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 07:20 A nie można w Szczecinie na Libertas albo Niepodległość i Demokrację głosować? Bo na te same stare gęby nie zamierzam głosować. A jak Nitras powiedział że z regionu się nie wycofa to mam nadzieję że żadnego głosu nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Uznanie dla SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 07:45 Trudno b yło mi napisać ten tytuł, naprawde. Nie chodzi mi o Liberadzkiego ale o to iz partia ta podjeła decyzję inna niz chciał jej przewodniczący. To zdrowe i (niestety) dobrze prognozuje. Niemożliwe w PiS czy w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Uznanie dla SLD IP: *.chello.pl 30.03.09, 17:01 Gratulacje dla Napieralskiego ! Liberadzki jest w chwili obecnej europosłem , wie o co chodzi , pełnił funkcję v - ministra i zna na pewno - bo przecież porusza się po Brukseli swobodnie - język angielski . Poza tym ma solidne wykształcenie ekonomiczne , był wykładowcą na US i WSM w Szczecinie. Wieczorek zaś nie wsławił się niczym szczególnym poza "przeputaniem " z Jurczykiem ca 10 mln zł z kasy miasta , za co obecnie ma sprawę prokuratorską . Poza tym jego "osiągnięciem " jako v-prezydenta miasta było zafundowanie w centrum miasta budowy słynnego " bunkra " czyli supermarketu REAL ( dawniej GALAXY). Po co więc pcha sie do Brukseli ? Jego działalność raczej go do tego nie predestynuje , podobnie jak pana Nitrasa z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cajmero Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 07:46 taki link na temat 1 nru forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=93318496 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as głosując na PO wzmacnia sie nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 07:55 jezeli PO przegra wybory nitras zostanie odsuniety z kierownictwa partii i regionu jeżeli wygra to zostanie wzmocniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniaczek Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.warzymice.net 30.03.09, 09:13 "- Chcę być aktywny w Szczecinie, chcę być aktywny w regionie, chcę być aktywny w kraju" - zwracał się do swoich kolegów Nitras. Pazernosc jego nie zna granic. Wszystko chce. Jak sie pelni wiele funkcji, to nie pelni sie zadnej dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEWU Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 11:33 Głosujcie na nowych! "starym gębom", wypalonym do cna, bez pomysłu na politykę, mówmy stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:42 i tak wejdą jedynki Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 13:44 Gość portalu: as napisał(a): > i tak wejdą jedynki to będą nas reprezentować Nitras i Liberadzki :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek śmostek Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:07 Głosujcie na mnie bo chcę spłacić po pierwszym miesiącu europarlamentaryzmu mój cały kredyt hipoteczny (coś około 60 tys zeta). Czyż nie jest to wystarczający argument. Odpowiedz Link Zgłoś
kita-6 Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 13:19 Jak mogli dać Liberadzkiego. człowiek w teczce z Warszawy po raz kolejny startuje z zachodniopomorskiego. Jedną kadencję już był i nic ale to nic dla naszego regionu nie zrobił. I jeszcze ta jego postawa!! Tak bardzo chce te eurasie, że obojętnie mu było czy z SLD czy z PO wystartować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gobi D-R-A-M-A-T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:21 nie ma w kim wybierać.olewam i nie idę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Wasyl Re: D-R-A-M-A-T IP: *.kalisz.mm.pl 30.03.09, 22:39 Pamiętacie, jak Z. Chmielewski, bezpartyjny (po 1989 r., bo przedtem był chyba w przewodniej sile) obiecywał w kampanii do PE kasę dla swojego Uniwersytetu Szczecińskiego. Gdzie te pieniądze, gdzie potęga polskich poławiaczy ryb, których tak bronił w Brukseli Chmiel. Sławuś N. też wam obieca wszystko, czego zechcecie, byleby miec te 30 kafli miesięcznie. Z innymi jest podobnie.Dlatego warto w niedzielę wyborczą pójśc na spacer z rodzina lub wyjechac nad morze, czy w góry. Oby byłaby tylko pogoda! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Wybory nie sa obowiazkowe! 30.03.09, 22:44 Wybory nie sa obowiazkowe - nie musimy wybierac "mniejszego zła" mozemy wybrac miło spedzony dzien z przyjaciólmi i rodzina bez wyrzutów sumienia, ze ZNOWU wybralismy kogos kto nas oszukał kolejny raz! Odpowiedz Link Zgłoś