Dodaj do ulubionych

Nasze jedynki do europarlamentu

29.03.09, 20:50
Czy tu nie ma innych ludzi?
z wizją?
z chęcią działania?
łeeeeeee
www.youtube.com/watch?v=DAJFPKFpeOo&feature=related
Obserwuj wątek
    • Gość: boni Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.nitka.net.pl 29.03.09, 21:06
      No to sobie Platformersi w kolano strzelą, bo ja na nich w tych wyborach na pewno nie zagłosuje (Nie oddam głosu na partię, która wystawia jako jedynkę człowieka skompromitowanego).

Precz z NITRASEM
      • Gość: tgh Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:35
        Trudny wybór. Nie widzę ŻADNEGO sensownego kandydata. Znowu skazani
        jesteśmy na mniejsze zło? Tylko jakie, bo trudno głosować na Nitrasa
        czy Kochanową.
        • Gość: gostek śmostek Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.chello.pl 30.03.09, 12:57
          Nie wybieram się na wybory bo to nie najmniejszego sensu. Co z tego że zagłosuję
          na kogoś 4 czy 5 z listy jak i tak po zliczeniu głosów wyjdzie na to że do
          brukselskiego wielkiego koryta pojedzie 1 czy 2 z danej listy. Te wybory to w
          ogóle jedna wielka szopka bo nawet wygrany w danym województwie może nie załapać
          się kosztem kolegi partyjnego z innego województwa jeżeli tak zadecyduje przy
          zielonym stoliku partyjny aktyw. Dlatego SRAM na takie wybory gdzie "płacę" za
          świeży chleb a dostaję czerstwą bułkę.
          • Gość: zwyk przeciw nieudacznikom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:50
            PO sprawiło za pośrednictwem Nitrasa, że województwo gdzie miało przewagę
            zagłosuje raczej na PIS niż na tego szczurka
            Ja zagłosuję na PSL bo jakoś mam wstręt do ptactwa.
            PO gra jak nasza reprezentacja w piłkę nożną -BRAWO
        • rewers10 Re: Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 13:45
          Gość portalu: tgh napisał(a):

> Trudny wybór. Nie widzę ŻADNEGO sensownego kandydata. Znowu skazani
          > jesteśmy na mniejsze zło? Tylko jakie, bo trudno głosować na Nitrasa

ja poczekam na listę PdP
    • Gość: maxtor Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.mobile.playmobile.pl 29.03.09, 22:24
      chyba chcą aby nikt nie zagłosował :)
    • Gość: PoP Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 22:30
      A co z u uniorealistow? Jakie zaplecze ma Marek Jurek (czy w ogole jakies ma?). To samo mozna zapytac o Libertas i UPR.
      • Gość: kargil Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.gdynia.mm.pl 29.03.09, 22:35
        PO - niech będzie, NITRAS - Nigdy
        Każdy tylko nie Nitras
        • Gość: POwiec nie lubię Kaczek ale zagłosuję na Gróbarczyka IP: *.flashnet.pl 29.03.09, 22:55
          Ostatnio głosowałem na PO, ale teraz nie zagłosuję na Nitrasa ani na listę PO.
          Jakiś czas temu byłem na spotkaniu ministra Gróbarczyka ze studentami ZUT-u w
          Szczecinie. On jest menadżerem i zaimponowała mi jego wiedza o
          gospodarce,zresztą nie mówił jak polityk ale jak ekspert. Będę na niego głosował!
          • Gość: gostek śmostek Re: nie lubię Kaczek ale zagłosuję na Gróbarczyka IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:00
            Przecież on i tak jak się załapie to szybko "wtopi" się w tłum brukselskich
            darmozjadów. Pewnie że lepszy on niż oskarżony Dariusz W. czy duże dziecko Nitras.
    • Gość: j23 Nasze jedynki do europarlamentu IP: 62.69.219.* 30.03.09, 00:50
      Jeśli PO wystawia kogoś tak bylejakiego jak Nitras, to znaczy, że PO się kończy.
      Ludzie typu Nitras, Pitera, Radziszewska, Katarasińska, Karpiniuk,Czumma czy
      Gowin to klasa mniej niż średnia. Ratowanie się ludźmi typu piękny Maniek
      świadczy o braku wizji i bezradności PO.
      • Gość: as nie ma mozliwości by jedynka nie dostała się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 07:20
        popierając kogoś z PO głosuje się na nitrasa.Nie ma siły by nitrasa
        ominąć.
        • Gość: gostek śmostek Re: nie ma mozliwości by jedynka nie dostała się IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:02
          Mało realna ale jest, poczytaj o szczegółach ordynacji wyborczej do Europarlamentu.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 07:20
      A nie można w Szczecinie na Libertas albo Niepodległość i Demokrację głosować?
      Bo na te same stare gęby nie zamierzam głosować. A jak Nitras powiedział że z
      regionu się nie wycofa to mam nadzieję że żadnego głosu nie dostanie.
    • Gość: floating.president Uznanie dla SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 07:45
      Trudno b yło mi napisać ten tytuł, naprawde. Nie chodzi mi o
      Liberadzkiego ale o to iz partia ta podjeła decyzję inna niz chciał
      jej przewodniczący. To zdrowe i (niestety) dobrze prognozuje.
      Niemożliwe w PiS czy w PO.
      • Gość: merlin Re: Uznanie dla SLD IP: *.chello.pl 30.03.09, 17:01
        Gratulacje dla Napieralskiego ! Liberadzki jest w chwili obecnej
        europosłem , wie o co chodzi , pełnił funkcję v - ministra i zna na
        pewno - bo przecież porusza się po Brukseli swobodnie - język
        angielski . Poza tym ma solidne wykształcenie ekonomiczne , był
        wykładowcą na US i WSM w Szczecinie. Wieczorek zaś nie wsławił się
        niczym szczególnym poza "przeputaniem " z Jurczykiem ca 10 mln zł z
        kasy miasta , za co obecnie ma sprawę prokuratorską . Poza tym
        jego "osiągnięciem " jako v-prezydenta miasta było zafundowanie w
        centrum miasta budowy słynnego " bunkra " czyli supermarketu REAL (
        dawniej GALAXY). Po co więc pcha sie do Brukseli ? Jego działalność
        raczej go do tego nie predestynuje , podobnie jak pana Nitrasa z PO.
    • cajmero Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 07:46
      taki link na temat 1 nru
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=93318496
      • Gość: as głosując na PO wzmacnia sie nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 07:55
        jezeli PO przegra wybory nitras zostanie odsuniety z kierownictwa
        partii i regionu jeżeli wygra to zostanie wzmocniony
    • Gość: cwaniaczek Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.warzymice.net 30.03.09, 09:13
      "- Chcę być aktywny w Szczecinie, chcę być aktywny w regionie, chcę
      być aktywny w kraju" - zwracał się do swoich kolegów Nitras.
      Pazernosc jego nie zna granic. Wszystko chce. Jak sie pelni wiele
      funkcji, to nie pelni sie zadnej dobrze!!!
    • Gość: PEWU Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 11:33
      Głosujcie na nowych!
      "starym gębom", wypalonym do cna, bez pomysłu na politykę, mówmy stanowcze NIE!
      • Gość: as Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:42
        i tak wejdą jedynki
        • rewers10 Re: Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 13:44
          Gość portalu: as napisał(a):

> i tak wejdą jedynki

to będą nas reprezentować Nitras i Liberadzki :))))))))))))))))))))))))))))))))
    • switonemsi Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 11:36
      No i rewelacja!
      • Gość: gostek śmostek Re: Nasze jedynki do europarlamentu IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:07
        Głosujcie na mnie bo chcę spłacić po pierwszym miesiącu europarlamentaryzmu mój
        cały kredyt hipoteczny (coś około 60 tys zeta). Czyż nie jest to wystarczający
        argument.
    • kita-6 Nasze jedynki do europarlamentu 30.03.09, 13:19
      Jak mogli dać Liberadzkiego. człowiek w teczce z Warszawy po raz kolejny
      startuje z zachodniopomorskiego. Jedną kadencję już był i nic ale to nic dla
      naszego regionu nie zrobił. I jeszcze ta jego postawa!! Tak bardzo chce te
      eurasie, że obojętnie mu było czy z SLD czy z PO wystartować!!
    • Gość: gobi D-R-A-M-A-T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:21
      nie ma w kim wybierać.olewam i nie idę
      • Gość: TW Wasyl Re: D-R-A-M-A-T IP: *.kalisz.mm.pl 30.03.09, 22:39
        Pamiętacie, jak Z. Chmielewski, bezpartyjny (po 1989 r., bo przedtem był chyba w
        przewodniej sile) obiecywał w kampanii do PE kasę dla swojego Uniwersytetu
        Szczecińskiego. Gdzie te pieniądze, gdzie potęga polskich poławiaczy ryb,
        których tak bronił w Brukseli Chmiel. Sławuś N. też wam obieca wszystko, czego
        zechcecie, byleby miec te 30 kafli miesięcznie. Z innymi jest podobnie.Dlatego
        warto w niedzielę wyborczą pójśc na spacer z rodzina lub wyjechac nad morze, czy
        w góry. Oby byłaby tylko pogoda!
    • andreas.007 Wybory nie sa obowiazkowe! 30.03.09, 22:44
      Wybory nie sa obowiazkowe -
      nie musimy wybierac "mniejszego zła" mozemy wybrac
      miło spedzony dzien z przyjaciólmi i rodzina bez wyrzutów sumienia,
      ze ZNOWU wybralismy kogos kto nas oszukał kolejny raz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka