Dodaj do ulubionych

zajęcia dla dzieci

30.05.09, 14:51
Powstało nowe miejsce z zajęciami dla dzieci. Akademia Rozwoju Artystycznego Unisono. Mają szeroką ofertę. Rytmika, zajęcia umuzykalniające, angielski, plastyka, zajęcia dla niemowląt i inne.... Rozpoczęły się zapisy na rok szkolny 2009/10 a z tego co wiem zajęcia można rozpocząć już w sierpniu:)
unisono.szczecin.pl/
Obserwuj wątek
    • allama Re: zajęcia dla dzieci 31.05.09, 17:37
      Fajna ta Akademia. Oprócz rytmiki szeroka oferta innych zajęć. Ja zadzwoniłam
      wczoraj i się zapisałam z moją Oliwią:) Dowiedziałam się, kto tam będzie uczył,
      więc polecam:)
      • mika2540 Re: zajęcia dla dzieci 01.06.09, 11:36
        A kto tam bedzie uczył? Interesuje mnie angielski i rytmika dla 2-
        latka?
        • allama Re: zajęcia dla dzieci 01.06.09, 12:58
          Rytmiki to taka młoda i sympatyczna, doświadczona pani o której słyszałam wiele
          pozytywnych opinii. Ucieszyłam się jak się dowiedziałam, ze to ona tam uczy. Nie
          wiem czy na forach można podawać nazwiska, bo dość nie dawno zaczęłam je czytać.
          Ale może imię Ci coś powie: Maria, ale wszyscy mówią Marysia. A z j.
          angielskiego to nie wiem.
    • adasobolewska Re: zajęcia dla dzieci 08.12.13, 19:38
      Ja miałam duże kłopoty ze znalezieniem miejsca gdzie moja córeczka się zaaklimatyzuje , a jednocześnie będzie prawidłowo rozwijać. Teraz jestem pewna, że jest to najlepsze miejsce Organizatorem jest Fundacja Otoja czy jakoś podobnie , nazwa zajęć to EDUSIAK . Znajdziecie w necie. Naprawdę polecam, super opieka 4 razy w tygodniu. I cena niska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka