Dodaj do ulubionych

Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka

05.06.09, 22:51
...chyba jako jedyna z otoczenia PiS nie pogodziła się z decyzją o
umieszczeniu u nas tego "desantu" z niewiadomo skąd. Podziękujemy
wszyscy Pani Małgosi. Pani Małgorzata J.W. nie czuje też
niemieckiego zagrożenia, baaa wie że tzw. "drugie domy" wymagają
oszklenia:)
Tym samym Pani M.J.W. nawiązała do wypowiedzi Kaczyńskiego:
Jeśli poprzecie Platformę Obywatelską pomożecie sobie, pomożecie
Polsce- dziękuję bardzo.
Małgorzato, siostro Platforma nigdy Ci tego nie zapomnie, a PiS
nigdy Ci tego nie wybaczy
Obserwuj wątek
    • Gość: cbr 1000F Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka IP: 212.14.10.* 05.06.09, 23:33
      zgadzam się w 100% ze starszą panią
    • zed.1 Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka 05.06.09, 23:39
      szczerze, to co miala zrobic? przeciez przyslanie tutaj tego goscia bylo jak
      pluniecie w twarz wszystkim lokalnym dzialaczom PiS i rzucenie do tego slowami
      "milczcie dzieciaki, gdy my tu robimy polityke. nie bedzie szczecin decydowal o
      sobie skoro zrobi to za was prezes i warszawa".

lepiej wiec milczec i sluchac prezesa.
      • beatrix13 Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka 06.06.09, 00:03
        babcia Małgosia tym razem ma 100% rację
        ona powinna być nr 1 listy PiS do Europarlamentu
        • piotr33k2 Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka 06.06.09, 01:27
          beatrix13 napisała:

> babcia Małgosia tym razem ma 100% rację
          > ona powinna być nr 1 listy PiS do Europarlamentu
          >
          > ale nawet kaczory juz wiedzą ze w europarlamencie nie można robic
          bazarowych pyskówek ,tam liczy sie kompetencja, wiedza,spokój
          opanowanie i rozwaga a nie tani egzaltowany populizm obliczony na
          poklask gawiedzi .tym sie tam ani nikomu nie zaimponuje ani niczego
          nie zdziała , he he.
          >
          • Gość: szuba Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka IP: *.chello.pl 06.06.09, 09:35
            w takim razie połczyński pyskacz znajdzie się tam doskonale.
    • Gość: w Jacyna-Witt olała Gróbarczyka IP: *.chello.pl 06.06.09, 20:44
    • Gość: misiek Jacyna-Witt będzie prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:35
      Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecina o czym swiadczy fakt, że
      GW wycina moje wpisy.
      • beatrix13 Re: Jacyna-Witt będzie papieżem 06.06.09, 22:15
        i szefem NATO

tak same szanse jak na prezydenta Szczecina
      • Gość: ZED .. kolbaskowa IP: *.mysmart.ie 06.06.09, 22:18
        jakby to mialo swiadczyc o tym kto zostanie prezydentem to moze
        powinnismy oddac glosowanie w rece wszystkich tych idiotow co nie znaja
        regulaminu i netykiety?
        • Gość: misiek możesz już gratulować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:42
          Możesz już pani prezydent gratulować, to może nie wywali cię na
          zbitą mordę. Ludzie mówią, że ma dobre serce.
          • Gość: fatalista Re: możesz już gratulować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:54
            Dla mnie jest wazne że Jacyna-Witt nie jest powiązana z tymi
            pseudoelytami Szczecina,co to zagarniaja do siebie
            • Gość: ZED Re: możesz już gratulować IP: *.mysmart.ie 07.06.09, 19:49
              a kto jak nie ona jest czlonkiem tych pseudelit? w tym miescie moze byc
              wielu slepych, wystarczajaco wielu by ja wybrac. krolowa slepcow i
              glupcow.
              • Gość: mikesz Re: możesz już gratulować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 20:15
                no nie żaruj ;)
                • Gość: ZED i sama zainteresowana sie pojawila IP: *.mysmart.ie 07.06.09, 20:23
                  a od ilu lat pani jest radna? z iloma osobami z najwyzszych kregow sie
                  pani zna? jak dla mnie to wlasnie swiadczy o przynaleznosci i nie ma co
                  tego ukrywac.
                  • Gość: mikesz masz zwidy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:17
                    ty mniej wciągaj. objawiła ci się radna? Jak Matka Boska?
                    • Gość: ZED objawienie IP: *.mysmart.ie 08.06.09, 00:23
                      tak, objawia mi sie codziennie na forum gazety.pl spamujac swoim
                      blogiem :) cud!

jacyna na papieza!
          • Gość: Elorado Re: możesz już gratulować IP: 79.175.253.* 08.06.09, 12:21
            A Nitras nie wygrał wyborów. Co jeszcze masz do powiedzenia polityczny klakierze?
    • esmeralda_2 Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka 07.06.09, 13:43
      biedaczka, bo cóż będzie z nią dalej!
      • Gość: tośka Re: MJW to piękna kobieta i z klasą IP: *.szczecin.mm.pl 07.06.09, 15:54
        nie głosuję na PO
        • beatrix13 Re: MJW to piękna kobieta i z klasą 07.06.09, 17:25
          idź do okulisty
          • Gość: nagrodzony Re: MJW to piękna kobieta i z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:20
            Widziałem absztyfikant jak pożądliwie przyglądałeś się MJW jak szła
            na sesję w Zamku.Nie ściemniaj ;)
            • Gość: konst_anty Re: MJW to piękna kobieta i z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 19:39
              Daje swój głos na Jacynę.
              Kto następny?

• beatrix13 Re: MJW to piękna kobieta i z klasą 07.06.09, 20:54
              Gość portalu: nagrodzony napisał(a):

> Widziałem absztyfikant jak pożądliwie przyglądałeś się MJW jak
              szła na sesję w Zamku.Nie ściemniaj ;)

.............
              ty chyba Małgoś zakochana jesteś w absztyfikancie,skoro wszędzie tak
              pożądliwie go wypatrujesz, ja go nie znam, więc nie wiem czy on na
              ciebie z pożądaniem czy obrzydzeniem patrzył
              • Gość: mikesz Re: MJW to piękna kobieta i z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:21
                no proszę! absztyfikant pożądliwie spoglądający na naszą radną a
                potem atakujący publicznie ale niejawnie. syndrom odrzucenia?
                • beatrix13 Re:czy Jacyna czuje się odrzucona? 08.06.09, 23:54
                  Gość portalu: mikesz napisał(a):

> syndrom odrzucenia przez jakiegoś absztyfikanta objawia się w
                  maniakalnym widzeniu go wszędzie i w każdym
    • Gość: choco lizanie rowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:44
      nietypowy sposób wylizania rowa platformie przez jacynę, na co ona liczy? że
      teraz w PO ją przyjmą z honorami?
      • Gość: aston ;))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:36
        Jacyna-Witt będzie dalej jechła po Krzystku czy Husejce bo jest za
        co.Natomiast nigdy nie będzie wchodziła w gierki któe robi PiS,PO
        SLD bo na to jest zbyt niezależna,to widać na każdym kroku i tyle.
        • Gość: Filip Re: ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:11
          nie wchodzi bo nikt z wymienionych partii ją do tych gierek nie dopuści. za
          bardzo ujadała i gryzła i popaliła bezpowrotnie mosty.
          • Gość: ornitolog Re: ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:25
            myślę że bardzo się tym przejęła ;)
    • anamar Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka 08.06.09, 12:41
      a tam,wielkie mi halo!najwyżej małgoś po raz kolejny partię zmieni...gdzie by
      tam teraz...może do sld?
      • Gość: aston Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:45
        nie miejcie chłopaki nadziei
      • beatrix13 Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka 08.06.09, 23:57
        anamar napisała:

> tam,wielkie mi halo!najwyżej małgoś po raz kolejny partię
        zmieni...gdzie by tam teraz...może do sld?

...............
        założę się,że ona do Szczecin XXI dobija sie do drzwi i prosi o
        przyjęcie
    • Gość: aston Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:43
      No i dobrze że przemilczała i że nie wPISała się w faceta
      przyniesionego w teczce.
      • anamar Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka 08.06.09, 15:30
        gośka....do wyborów cię nie wzięli,wiadomo już,że wymarzonego stanowiska ci nie
        dadzą,w większości partii już byłaś,okna nie przynoszą dochodu,darmowa karta do
        binowa się kończy...może napisz wspomnienia?fakt na pewno by je opublikował...
        • Gość: anamar Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:07
          czas kupić bujany fotel, kominek i więcej czasu spędzać w domu
          • Gość: blebleble Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:19
            tak jak przewidywała że desant nie wiadomo skąd nie wejdzie do parlamentu tak
            przewiduje że uda jej się wygrać wybory na prezydenta cienki z niej prorok
            • anamar Re: Jacyna-Witt przemilczała Gróbarczyka 09.06.09, 12:54
              może nie zarobi jako wróżka ani nie zostanie prawdziwym politykiem,za to spełni
              się jako autorka harlekinów?
              • Gość: memory Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 14:19
                Ty się nie martw,Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecina. I choćbyś
                nie wiem jaką robotę za jakie pieniądze na tym forum uskuteczniał
                absztyfikant to i tak zostanie. Zrozum to!!!
                • Gość: george Re: Jacyna-Witt nie będzie prezydentem Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:18
                  scenariusz bedzie taki ze jacyna bedzie ujadac a platforma w nią walić , na 3
                  miesiace przed wyborami platforma wystawi kandydata i zgarnie wszystko. jacynowa
                  glupota, chyba ze dzieki takiej kampanii wiecej okien schodzi ?
                  • Gość: stiopa Re: Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:27
                    Schodzi nie schodzi, ale prezydentem będzie i już. Wybory
                    prezydenckie to nie europarlament,tutaj liczy się człowiek i Jacyna-
                    Witt będzie prezydentem Szczecina
                    • anamar Re: Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecina 09.06.09, 16:10
                      stiopka,zaklęcia nie wystarczą...a argument "tak ma być i już" sprawdza się
                      tylko u ojca dyrektora.
                      • Gość: stiopa Re: Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:18
                        www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=5&bpm=18&blog=242&lg=1
                        ja chcę żeby w Szczecinie rządziła mądra Jacyna-Witt a nie ciągle
                        te głupki.Mój prezydent musi wiedzieć co jest dla mnie ważne!!!!!!!
                        • anamar Re: Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecina 12.06.09, 11:07
                          Gość portalu: stiopa napisał(a):

> www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=5&bpm=18&blog=242&lg=1
                          > ja chcę żeby w Szczecinie rządziła mądra Jacyna-Witt a nie ciągle
                          > te głupki.Mój prezydent musi wiedzieć co jest dla mnie ważne!!!!!!!

ale kogo to obchodzi?
                • beatrix13 Jacyna-Witt NIE będzie prezydentem Szczecina 09.06.09, 18:23
                  i znowu rozczaruje sie ta bidula
                  • Gość: dede Re: Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:36
                    mówisz o sobie jak o kobiecie?z taka paskudną gębą wydaje ci się że
                    jesteś kobietą absztyfikant? jesteś facetem i nie tyle rozczarujesz
                    się,co będziesz sciekły bo stracisz koryto
                  • Gość: expost Re: Jacyna-Witt NIE będzie prezydentem Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 13.06.09, 00:15
                    babka mimo swoich wiosen jest sexi i ma klasę kim jest przy niej mumin czy
                    zydor? wypłosze, bez wizji rozwoju miasta, nawet nie wiem, czy okna umieliby
                    sprzedawac.
                    • Gość: wigor Re: Jacyna-Witt NIE będzie prezydentem Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 07:02
                      sprzedawanie okien jest o wiele trudniejsze niż bycie posłem czy
                      prezydentem nie mówiąc o marszałku.A prowadzenie firmy sprzedającej
                      okna,sprzedającej cokolwiek czy nawet kiosku z gazetami dla tych
                      wymienionych durniów jest poza ich zasięgiem intelektualnym i
                      organizacyjnym W końcu Marian Jurczy nie umiałby sprzedać
                      pietruszki ze straganu a dzielni mieszkańcy wybrali go na
                      prezydenta Szczecina. To samo z Krzystkiem!!!!
    • Gość: delfin Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:30
      www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=5&bpm=20&blog=285&lg=1
      • albert_c Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka 09.06.09, 15:49
        nie rozumiem skad sie bierze ta naiwnosc, ktora nakazuje twierdzic niektorym ze Jacyna wygra wybory na prezydenta miasta.

To brzmi troche jak zaklinanie rzeczywistosci.

Jezeli PO skresli Krzystka, a postawi na np. Zydorowicza (czy w koncu na A. Litwinskiego) to jest szansa ze nie pojdziemy nawet na 2 ture wyborow.
        • Gość: pepik Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:56
          naiwniutki jestes jak dziecko we mgle. Skończyły się czasy chłopców
          z PO, oni się nie sprawdzili w rządzeniu miastem więc naturalnie
          poparcie pójdzie na osobę doświadczoną.A nie ma osoby lepszej i
          bardziej doświadczonej niż Jacyna-Witt.
          Nie zapominaj tez że wprowadzona ustawa wyklucza obecnie kampanię
          wyborczą przez bilboardy czy spoty telewizyjne więc nie kasa a
          ciężka praca będzie dezydowała o wygranej.POrąbani sami na siebie
          bicz ukręcili ;)))
          • Gość: stiopa Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:01
            masz rację,po deszczu z gó...na jaki nam zaserwował Krzystek & comp
            zaświeci słoneczko :)
          • albert_c Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka 09.06.09, 16:05
            To jest naiwne co napisales.

Prosze Cie badz realista i zwaz na to, ze sam Nitras w tych wyborach dostal wiecej glosow niz cala lista PISu.
            To sa realia.

I chocbys Ty czy ja nie wiem jak sie spuszczal to dzis w mojej ocenie murowanym faworytem jest kandydat PO (o ile PO odstawi Krzystka).

Dzis w Radiu Szczecin padly nazwiska Zydorowicza i Litwinskiego jako kandydatow - wg mnie maja bardzo duze szanse wygrac w 1 turze.

Sporo jeszcze zalezy od tego kogo wystawi SLD - mniej od tego kogo PIS (nawet jezeli to bedzie Jacyna 52% poparcia)
            ;-)

Gość portalu: pepik napisał(a):

> naiwniutki jestes jak dziecko we mgle. Skończyły się czasy chłopców
            > z PO, oni się nie sprawdzili w rządzeniu miastem więc naturalnie
            > poparcie pójdzie na osobę doświadczoną.A nie ma osoby lepszej i
            > bardziej doświadczonej niż Jacyna-Witt.
            > Nie zapominaj tez że wprowadzona ustawa wyklucza obecnie kampanię
            > wyborczą przez bilboardy czy spoty telewizyjne więc nie kasa a
            > ciężka praca będzie dezydowała o wygranej.POrąbani sami na siebie
            > bicz ukręcili ;)))
            • albert_c Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka 09.06.09, 16:07
              i jeszcze dodam, ze PIS ze swoimi niemieckimi fobiami zwyczajnie nie ma szans w Szczecinie.

Nie ma.
              • Gość: stiopa PiS - nie, Jacyna-Witt -tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:17
                Jacyna-Witt do PiS nie należy,trudno mi sobie wyobrazić żeby dałą
                się ustawiać przez chłopców z jakiejkolwiek partii.
                www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=5&bpm=18&blog=242&lg=1
                gdyby zamiast Lubińskiej wystartowała Jacyna-Witt to nie
                przeżylibyśmy takiego wstydu ze stadionem jak teraz.Przynajmniej
                jak wygra to będzie coś w Szczecinie zrobione a nie tylko obietnice!
                • albert_c Re: PiS - nie, Jacyna-Witt -tak 09.06.09, 16:20
                  jest szefem klubu PIS w Sejmiku i chocby nie chciala to przez wielu jest kojarzona z PISem.
                  a zaden kandydat PISu w Szczecinie nie ma szans na fotel prezydenta - takie sa wg mnie realia.

Malo czasu zostalo Jacynie aby w swiadomosci spolecznej odciac sie od PISu.
                  • Gość: stiopa Re: PiS - nie, Jacyna-Witt -tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:23
                    a mnie to wali czy PiS czy nie PiS,mam to w d..e. Ja chcę żeby moim
                    miastem rządziła mądra osoba a nie POrąbańcy co obiecują a nie
                    dotrzymują
                    • albert_c Re: PiS - nie, Jacyna-Witt -tak 09.06.09, 16:27
                      Ciebie wali, ale dla wiekszosci wyborcow to ma znaczenie.

po prostu tak jest i nie ma co byc naiwnym i tego nie zauwazac.
                      • Gość: stiopa Re: PiS - nie, Jacyna-Witt -tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:29
                        g,...o prawda.Moja siostra tyra w UM i mówi że Krzystek jest tam
                        powszechnie znienawidzony i wszyscy czekają na Jacynę-Witt jak na
                        zbawienie!!!!!!!Oni w ogóle nie szli głosować do europarlamentu
                        • albert_c Re: PiS - nie, Jacyna-Witt -tak 09.06.09, 20:50
                          z tego co pamietam to na Krzystka czekano jak na wybawce:)

Twoja opinia wybacz ale wydaje mi sie sciema
                          ;-)
              • Gość: gr32 Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:19
                NIech wystawią młodego marcinkiewicza przeciwko jacynie, ale będzie śmiechu jak
                ten pierwszy wygra,
                • Gość: pepik Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:25
                  Tak jest,ja bym się cieszył żeby to głupie miasto POszło na dno.
                  • albert_c Re: Jacyna-Witt nie przemilczała Gróbarczyka 09.06.09, 16:28
                    bo jestes idiota, idioci sie czesto ciesza z takich rzeczy.

Gość portalu: pepik napisał(a):

> Tak jest,ja bym się cieszył żeby to głupie miasto POszło na dno.
    • Gość: Marta czy Jacyna-Witt podpuszcza Masłowską? IP: *.chello.pl 12.06.09, 11:13
      bo ten kawałek z kobietami zalatuje EUKą
      • anamar Re: czy Jacyna-Witt podpuszcza Masłowską? 12.06.09, 11:15
        już ją podpuściła.a masłowska popuściła
        • Gość: mikesz nie szczuj absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 19:56
          A ty szczujesz jak zwykle kanalio :/ Absztyfikant, nie uda ci
          się.Jacyna-Witt i tak wystartuje na prezydenta z poparciem PIS a co
          najważniejsze wygra.
          www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=5&bpm=20&blog=286&lg=1
          • anamar Re: nie szczuj absztyfikant 15.06.09, 11:45
            Gość portalu: mikesz napisał(a):

> A ty szczujesz jak zwykle kanalio :/ Absztyfikant, nie uda ci
            > się.Jacyna-Witt i tak wystartuje na prezydenta z poparciem PIS a co
            > najważniejsze wygra.

co do tego"poparcia pis"to sprawa jakby trochę się komplikuje...ale gdyby tak
            jacyna z enerdówą zrobiły szybki przeskok do polski XXI?możliwe?
            • Gość: florek kombinatorstwo jacyny i maslowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 12:00
              jacyna z maslowska maja taki podstepny i sprytny plan ze same sie wykiwaja i
              popadna w nielaske partyjna i niebyt wyborczy , takie partyjne kombinatorstwo
              zle sie konczy , mysla ze sa sprytne ale sie przelicza
              • Gość: gumiś Re: kombinatorstwo jacyny i maslowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:35
                że Masłowskiej to mało prawdopodobne bo jaki miałaby w tym cel? A że
                Jacyny to w ogóle nieporawdopodobne bo co ma Jacyna-Witt do
                Masłowskiej i jaki miałaby cel autować się razem z jakąś Masłowską?
                czy ty kochaneńki nie chcesz właśnie zamieszać i tworzysz teorię
                spisku bezcelowego?W przypadku Jacyny-Witt to wręcz niemożliwe bo
                ona nigdy na PIS nic złego nie powie - jest na to za mądra
                • anamar Re: kombinatorstwo jacyny i maslowskiej 15.06.09, 15:13
                  Gość portalu: gumiś napisał(a):
                  W przypadku Jacyny-Witt to wręcz niemożliwe bo
                  > ona nigdy na PIS nic złego nie powie - jest na to za mądra.

masz rację,choć to jedyny znany objaw jacynowej mądrości...woli podpuszczać
                  masłowską....zresztą już w unii wolności była taka mądra!
                  • Gość: gumiś a skąd wiesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 15:47
                    woli podpuszczać
                    > masłowską....
                    A skąd to wiesz?
                    zresztą już w unii wolności była taka mądra!

To znaczy co takiego robiła? Czy oznacza to że nie mówiła nic złego
                    na zewnątrz? i dobrze byłoby żebyś powiedział skąd to wiesz?
                    • anamar Re: a skąd wiesz? 16.06.09, 11:38
                      Gość portalu: gumiś napisał
                      >
                      > To znaczy co takiego robiła? Czy oznacza to że nie mówiła nic złego
                      > na zewnątrz? i dobrze byłoby żebyś powiedział skąd to wiesz?

działania p.jacyny w unii wolności,jej sprawy z koćmielem są znane dość
                      powszechnie,gumisiu.sądzę,że tobie znane są wyjątkowo dobrze.
            • Gość: gumiś Re: nie szczuj absztyfikant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:42
              Nie łącz absztyfikant Jacyny-Witt z Masłowską i nie kłąm.No i
              oczywiście głupio nie spekuluj bo Jacyna-Witt jest przewodniczącą
              klubu radnych PIS w sejmiku i tak pozostanie,choćbyście się w tym
              swoim POSLD zesr..li
              • anamar Re: nie szczuj absztyfikant 15.06.09, 15:14
                przyznaj się:piłeś sok z gumijagód?
                • Gość: gumiś Re: nie szczuj absztyfikant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 15:49
                  gumisie nie kłąmią w prezciwieństwie do ogrów a ty ze swoją
                  pryszczatą gębą jesteś ogrem
                  • Gość: gumiś Re: nie szczuj absztyfikant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 15:50
                    gumisie nie kłamią tylko ogry a ty ze swoją pryszczatą gębą jesteś
                    ogrem.
                    • anamar Re: nie szczuj absztyfikant 16.06.09, 11:40
                      Gość portalu: gumiś napisał(a):

> gumisie nie kłamią tylko ogry a ty ze swoją pryszczatą gębą jesteś
                      > ogrem.

chyba ci się świat z kreskówek trochę pomieszał z tym realnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka