zsolarowana 23.06.09, 12:31 witam! mam pytanie czy na dworcu w szczecinie jest jakis calodobowy bar/ restauracja jak np kfc albo mcdonalds? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 13:12 Nie ma, trzeba podjechać tramwajem 3, dwa lub trzy przytanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.acx.pl 23.06.09, 13:33 nie ma - to przeciez szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzentelmenel Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.szczecin.mm.pl 23.06.09, 15:27 Gość portalu: ja napisał(a): > nie ma - to przeciez szczecin to tak jak w gdansku, przeciez to kaszubowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tet Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:07 W nocy niezdrowo się obżerać i bywać na dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:20 niestety musze :/ dlatego sie pytam czy ktos wie gdzie jest jakis calodobowy mcdonalds albo kfc w poblizu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsta_anty Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:39 złap se kota .... i na surowo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:49 Gość portalu: konsta_anty napisał(a): > złap se kota .... i na surowo !!! zalezy mi raczej na elokwentnej wypowiedzi ,a nie o kotach na surowo.. wybacz , ale w niczym mi nie pomaga Twoja odpowiedz .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.cable.quicknet.nl 23.06.09, 19:38 no to byla elokwetna wypowiedz (De gustibus non est disputandum) - jak mysle za bardzo sama zapedzilas sie w zaulek (to mlode pokolenia uzywajace tak czesto slow ktorych znaczenia samo nie rozumie - nie lepiej napisac prosta polszczyzna bez siegania po wyszukane slownictwo?) Wiesz wszystko w kazdym razie - nie ma zadnego fast-foodu na dworcu ktory bylby prowadzony pod szyldem jakiejs znanej marki Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: dworzec główny pkp pytanie 23.06.09, 20:01 z calodobowych miejsc do przeczekania nocy to mozna sprawdzic ktorys mckwak w centrum. lepiej zas kurnik przy pl. zamenhofa. do dworca spacer jakies 15-20min. inne miejsca blizej nie przychodza mi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś