Dodaj do ulubionych

dworzec główny pkp pytanie

23.06.09, 12:31
witam!
mam pytanie czy na dworcu w szczecinie jest jakis calodobowy bar/ restauracja
jak np kfc albo mcdonalds?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 13:12
      Nie ma, trzeba podjechać tramwajem 3, dwa lub trzy przytanki.
    • Gość: ja Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.acx.pl 23.06.09, 13:33
      nie ma - to przeciez szczecin
      • Gość: dzentelmenel Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.szczecin.mm.pl 23.06.09, 15:27
        Gość portalu: ja napisał(a):

> nie ma - to przeciez szczecin

to tak jak w gdansku, przeciez to kaszubowo
        • Gość: tet Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:07
          W nocy niezdrowo się obżerać i bywać na dworcu.
          • Gość: zsolarowana Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:20
            niestety musze :/ dlatego sie pytam czy ktos wie gdzie jest jakis calodobowy
            mcdonalds albo kfc w poblizu..
            • Gość: konsta_anty Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:39
              złap se kota .... i na surowo !!!
              • Gość: zsolarowana Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:49
                Gość portalu: konsta_anty napisał(a):

> złap se kota .... i na surowo !!!

zalezy mi raczej na elokwentnej wypowiedzi ,a nie o kotach na surowo.. wybacz ,
                ale w niczym mi nie pomaga Twoja odpowiedz ..
                • Gość: Vlad.H. Re: dworzec główny pkp pytanie IP: *.cable.quicknet.nl 23.06.09, 19:38
                  no to byla elokwetna wypowiedz (De gustibus non est disputandum) - jak mysle za
                  bardzo sama zapedzilas sie w zaulek (to mlode pokolenia uzywajace tak czesto
                  slow ktorych znaczenia samo nie rozumie - nie lepiej napisac prosta polszczyzna
                  bez siegania po wyszukane slownictwo?)

Wiesz wszystko w kazdym razie - nie ma zadnego fast-foodu na dworcu ktory bylby
                  prowadzony pod szyldem jakiejs znanej marki
            • zed.1 Re: dworzec główny pkp pytanie 23.06.09, 20:01
              z calodobowych miejsc do przeczekania nocy to mozna sprawdzic ktorys mckwak w
              centrum. lepiej zas kurnik przy pl. zamenhofa. do dworca spacer jakies 15-20min.

inne miejsca blizej nie przychodza mi do glowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka