andreas.007 27.07.09, 00:50 fotoforum.gazeta.pl/72,2,781,98305407,98305407.html Cudowne kilkudniowe widowisko! Muzyka, swiatło, lasery, ogień... 20 tysiecy ludzi i swietna organizacja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -.- Re: Sunrise 2009 - wydarzenie w Kołobrzegu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 00:54 Witam. ;) Fajne zdjęcia,dobrze,że impreza była udana ;)) :D Udanego wieczoru życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado hehe IP: 79.175.253.* 27.07.09, 01:05 Zapomniałeś dodać, że masa ćpunów. Tylko w pierwszym dniu zatrzymano ponad 30 osób. pozdrawiam www.youtube.com/watch?v=P8lyChFop78 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: hehe 27.07.09, 01:11 Za to Ty zapomniałes dodac, ze na 23 tysiace ludzi! Na 23 tysiace ludzi złapano 60 osób z narkotykami, ale to w ostrej rewizji na drogach dojazdowych do Kołobrzegu, a nie na samym koncercie i jeszcze nie wiadomo co posiadali! Przed wejscie na teren była takze rewizja... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: hehe 27.07.09, 01:16 a teraz policz ilu mamy samorzadowców z PO, a teraz policz odsetek tych, ktorzy sa konsumentami... Rozumiem, ze Ty wolisz imprezy alkoholików? Znaczy tych, ktorzy preferuja alkohol... to moge Ciebie upokoic - alkohol był tam do oporu - mozna było pic, był na miejscu Smirnof, Desperados i inne, ale nie widzialem ANI JEDNEJ BÓJKI czy koniecznej interwencji ochrony - była pełna kultura, a przypominam 23 tysiace ludzi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: hehe IP: 79.175.253.* 27.07.09, 01:25 A co mnie PO? A jak chodzę na imprezy to przeważnie nie piję :). Ostatni raz byłem na betonowcu. Dla mnie techno to mało ambitna muza i tyle, a że 20tys ludu. W nadmorskim kurorcie łatwo o młodych ludzi. W dodatku organizują to poznaniacy więc mi dynda i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: hehe 27.07.09, 01:37 taaaa techno to cpuny, a do filharmonii to geje, a na rocka to przestepcy... czy jakos tak? Pojedz kiedys na taka wielka impreze - wlasnie jak Sunrise czy Sensation White - zobacz. To jest widowisko - tak samo jak muzyka Madonny mnie nie intarara, ale robi na koncertach swietne widowisko! Wpadnij chociaz w te dni do Kołobrzegu, to zorientujesz sie, ze zjezdzaja tam ludzie z calej Polski kolego. Na ten czas - drozeja tam noclegi niemiłosiernie... a w ogóle nie ma wolnych miejsc! Zas wokól amfiteatru zbiera sie mnóstwo aut, w ktorych mlodzi ludzie spia... bo bilety nie sa tanie - na jeden dzien 140 zeta... zas puszka Desperados wychodzi 12,5 złotego... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: hehe 27.07.09, 01:44 a jazzu sluchaja chyba palacze maryski... ;) Tak Eldorado? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado A tak poza tym IP: 79.175.253.* 27.07.09, 01:28 To jest dział Szczecin, a nie Kołobrzeg ;). Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A tak poza tym 27.07.09, 01:43 Szczecin organizuje festiwale - warto by pojechac do Kołobrzegu, zeby zobaczyc, jak tam doskonale potrafia zorganizowac koncerty! Toalet było tyle, ze nie było kolejek, stoisk z jedzeniem i piciem - takze bez kolejki, pomoc medyczna, ochrona, informacja... wszystko super i sprawnie! Trawniki i obiekty przed wejsciem były chronione i zastawione plotami tak by nikt niczego nie zniszczył... Promocja i informacja w calym miescie... Mozna zobaczyc jak sprawnie przebiegały wstepy, mimo, ze była ulewa, to nic nie przeszkodzilo aparatura grała dalej... Jezdze do Kolobrzegu takze czesto na inne mniejsze koncerty, zawsze sprawnie i dobrze zorganizowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: A tak poza tym IP: 79.175.253.* 27.07.09, 01:45 A widziałeś w Szczecinie chociaż jeden plakat z informacją o Sunrise? A tak w ogóle to poznańska impreza, a nie kołobrzeska. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A tak poza tym 27.07.09, 01:53 TJezeli tak to festiwal rockowy w Szczecinie, to wrocławska impreza... Kołobrzeg jest w zachodniopomorskiem - jezeli korzystaja z pomocy poznanskiej firmy i wychodzi z tego swietna impreza, to moze nalezy wyciagnac wnioski - Poznan jest blizej, a nadto firmy organizujace koncerty wspolpracuja... Jak wiem szczecinski festiwal policzony był na 20 tys. ludzi, a przybyło jakies 3 tysiace, a toalet brakowało... A poza tym, jezeli Ciebie temat nie interesuje, to spokojnie mozesz tego nie czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A tak poza tym 27.07.09, 02:02 Jak myslisz ile MILIONÓW DOPLACA zarzad Kołobrzegu do tego festiwalu? Szczecin zaoferował 1,6 mln złotych... A moze Kołobrzeg nic nie doplaca? A jak niegdys Kolobrzeg w pamieci trwa, jako festiwal piosenki żołnierskiej, tak teraz mlodzi beda wspominali wlasnie Sunrise... a wiec potrafia tam zapewnic dobry festiwal! Na promenadzie jest wystawa zdjec wlasnie przeplatanych - Festiwal Piosenki Żołnierskiej i Sunrise! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: A tak poza tym IP: 79.175.253.* 27.07.09, 02:08 Zaoferował, a wydał to dwie sprawy. Sunrise to wyrobiona marka. Słyszałeś o śpaniu na SRF? Złapanych dilerach? Zatrzymaniach? Ja nie słyszałem. Rozrób też nie było. I nie kłam, że na SRF było 3 tys. "Według szacunkowych danych sprzedało się ok. 10 tys. biletów, włączając w to dwudniowe karnety - stwierdziła wczoraj Agnieszka Odachowska, PR manager Szczecin Rock Festivalu." To teraz poszukaj ile było na pierwszym Sunrise albo Openerze Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A tak poza tym 27.07.09, 02:20 Rozrózniasz koles dilerów od złapanaych kolesiach z prochami, no widze ze nie rozrózniasz... Złapano nie na koncertach, ale na drogach dojazdowych do Kolobrzegu. W czasie SRF na pewno tez łapano ludzi z prochami... Zobacz co sie dzialo na wjazdach do Kolobrzegu! www.youtube.com/watch?v=_8l909_Ci28 Po prostu strasznie naciagasz i lomfabulujesz. Rzeczywiscie podałem blednie liczbe uczestnikow SRF, gdzy opieralem sie na pierwszych relacjach... przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: A tak poza tym IP: 79.175.253.* 27.07.09, 02:26 A jak myślisz dlaczego ich tak wielu złapali? I po co jechali? Na zwykły handelek czy na imprezę? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A tak poza tym 27.07.09, 04:02 Gdyby takie trzepanie zrobiono nawet na czas koncertu SRF na wjazdach do Szczecina - to GWARANTUJE, ze złapano by wiecej, a jak wiesz w szczecinskiem wykryto najwieksze plantacje w Polsce... zniwo wiec było duzo wieksze! A trudno powiedziec kto w tej masie pojazdów jedzie na Sunraise, a kto na wczasy... ale tez zaopatrzony, a moze ci zlapani to byli szczecinianie? W Szczecinie bowiem konsumentamni sa nawet samorzadowcy, a takze obecni posłowi tej ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Szczecin dał 1,5 mln 27.07.09, 11:24 Eldorado Szczecin dał 1,5 mln, a teraz czeka bo mieli się do 25 rozliczyć nie ze szmalu, ale z promocji i organizacji... radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=53100&szukaj=&akcja=szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A tak poza tym 27.07.09, 02:13 W Kołobrzegu robi Poznan, a w Szczecinie robi Wrocław... mozna wiec sobie porównac! Mozna wyciagnac wnioski... festiwalu rockowych w Polsce mamy sporo, przyjezdzaja na nie gwiazdy - a Kołobrzeg, moze z pomoca poznaniakow potrafił znaleźć NISZE. Doskonale wypełnic ja, tak ze przyciaga 23 tys. młodziezy, a bilety nie sa tanie... Moze wiec nie ma co robic kolejnego festiwalu rockowego, na ktory mimo przyjazdu Limp Bizkit zjechało 3 tysiace ludzi, bo inni robia to lepiej, ale trzeba zrobic festiwal, ktory bedzie czyms nowym - tak jak zrobili to w Kołobrzegu... Trzeba sie uczyc od lepszych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Młodzież z Sunrise :))) IP: 79.175.253.* 27.07.09, 02:25 młodzież z Sunrise :)))) www.youtube.com/watch?v=_dCfVafuYjM www.youtube.com/watch?v=JaBxF7Bnc5A Język też bardzo młodzieżowy :) lepszy rockowy festiwal, ale z kulturą, a nie napinki sterydów. No faktycznie mamy się czego uczyć! Wybacz ja nie chcę rozrób w Szczecinie. Jaki kolejny rockowy festiwal? To jakie mamy w Polsce? Skoro jest ich tak dużo i z takimi fajnymi kapelami jak na SRF to na pewno co najmniej 5 wymienisz. W zeszłym roku mieliśmy DARMOWY Baltic Summer Festiwal i co? Przyszło parę tysięcy i coś im chyba nie wyszło, bo w tym roku nie było drugiej edycji. Może nie ma takiej potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Młodzież z Sunrise :))) 27.07.09, 02:27 Nie napinaj sie tak bo Ci zyłka peknie w odbycie... tyle mam Tobie do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: Młodzież z Sunrise :))) IP: 79.175.253.* 27.07.09, 02:32 No dobra wyluzuj już ;) drażnię się z Tobą ;). żeby nie było tak strasznie www.youtube.com/watch?v=ni_TvAAZGmI do 1:30 nawet fajne Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Przepraszam 27.07.09, 02:42 pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Festiwale_rockowe_w_Polsce Prosze bardzo masz tu festiwale rockowe... Wymieniłbym z pamieci Openera, Jarocin, Off festiwal, Przystanek... Imp rezy techno sa bardzo widowiskowe - wide moje foty, gdzie przeciez amatorskim sprzetem amator, bo nie mozna wnosic profi, moze zrobic naprawde cudowne fotki - zreszta mozesz mi wierzyc dla mnie było to duze wydarzenie jako widowisko! Warto to zobaczyc i tyle. Nie przeszkadza mi to sluchac rocka czy piosenek niegdys klasyfikowanych jako piosenki studenckie... a warto zobaczyc chocby po to bys porównał swoje wyobrazenie o cpunach i napinaczach z realiami... Przepraszam uniosłem, sie, ale jestem zmeczony, to jednak było kilka dni imprezowania... po nocach. A mam cala mase fotek i sobie je obrabiam... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A tak poza tym 27.07.09, 04:25 Eldorado: A widziałeś w Szczecinie chociaż jeden plakat z informacją o Sunrise? ---------- A wiec widzisz zarząd miasta Szczecin billboardy z błędnie zapisana nazwa miasta wykupuje w Szczecinie, gdzie mieszkańcy doskonale wiedza jak się poprawnie wymawia nazwę miasta, zaś organizatorzy Sunrise zapewne dobrze wiedza gdzie są odbiorcy ich produktu i tam inwestują w reklamę, czyli tam gdzie są miłośnicy tej muzyki, a nie w billboardy na ulicach... bo szkoda szmalu - który lepiej zainwestować w większa liczbę toalet i lepsza oprawę ! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Eldorado jestes po prostu dupek! 27.07.09, 02:25 Nie interesuje Ciebie, to mogles przeczytac sobie dobra ksiazke, a nie ten watek... Bez sensu prowadze z Toba bzdurna dyspute i jakies porównywania... Dalem sie wciagnac i wku...c... co za idiota ze mnie! Bylem tam, widzialem i dalem foty, impreza mi sie podobala i tyle - nie jestem fanem techno, ale mam przyjaciol, ktorzy jezdza na duze koncerty - takze takie... Polecam naszym wlodarzom - bo przeciez Szczecin ma duzo władzy z Kolobrzegu i tam organizuja rozne szkolenia i spotkania, niech sie zapytaja, jak oni to robia, zeby bledów nie powtarzac... a wyciagac wnioski. Jezeli byles na koncercie na betonowcu, to mogles zrobic pare fotek i tez wrzucic... DUPEK JESTES! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Eldorado jestes po prostu dupek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 02:33 Witam. Impreza była fajna i OK. Każdy wybiera to co lubi lub mu się podoba ;) . A tych co biorą spotkasz wszędzie nawet aktualnie w sejmie. Na tego typu imprezach w kinach,pod sklepami itd.,itp., niestety można się natknąć na tego typu ludzi,takie czasy ;))). Udanego wieczoru życzę z ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: Eldorado jestes po prostu dupek! IP: 79.175.253.* 27.07.09, 02:36 Skoro w tym roku nie było zadymy to ok :). Ja się po prostu drażnię z Andreasem, bo założył sobie wątek dla lansu hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Eldorado jestes po prostu dupek! 27.07.09, 02:45 Jestem zmeczony i wyzej w watku przeprosilem, nie zaden lans, a jezeli juz to uwazam, ze fajne sa fotki i sie nimi chwale - to prawda, ale robienie fotek od wielu lat to moje hobby! Zaden lans... zwykla chec pokazania swoich prac, a przy okazji moze kogos zainteresowac ta impreza... Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Eldorado jestes po prostu dupek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 02:55 ;) Alllo SzP A007,a może jednak by tak ;) :D. FOTKI FAJNE. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Eldorado jestes po prostu dupek! 27.07.09, 03:14 Bardzo dzieki, ide spac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: Eldorado jestes po prostu dupek! IP: 79.175.253.* 27.07.09, 02:35 Kołobrzeg udostępnił amfiteatr i tyle z ich organizacji. www.MDT-Agency.pl Jana Kochanowskiego 27 60-846 Poznań to chyba tam mieliby jechać Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Eldorado jestes po prostu dupek! 27.07.09, 03:02 Skoro na Sunrise nie daje miasto, to czemu na SRF ma dawac Szczecin? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Eldorado jestes po prostu dupek! 27.07.09, 03:07 Teraz na Trójce leci Moonlightowy koncert niegdys odegrany, to grupa niegdys ze Szczecina - zobacz szczecinskie zespoly wyjezdzaja... Tak samo mamy agencje i dobrych organizatorów, ktorzy potrafia wspolpracujac chocby z Poznaniem, bo tu nastepuje silna wspolpraca na tym rynku - zorganizowac dobry koncert czy festiwal! Trzeba tylko dac szanse... Odpowiedz Link Zgłoś