bjqbjq123 03.08.09, 10:17 wreszcie...dobrze ze kasa na remont jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyli.kon.karne Plac Kościuszki do remontu 03.08.09, 10:34 skoro miasto zabiera się za remont pętli na krzekowie, to oznacza to tylko jedno: na budowę ul.nowoszerokiej i nowej pętli przy szafera poczekamy jeszcze dekadę (i obym się mylił!) -- "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Lem, Stanisław Lem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Plac Kościuszki do remontu IP: *.ipspace.xilinx.com 03.08.09, 10:41 skandal, zablokuja nam miasto prze te cholerne inwestycje. ta nieudolna wladza nic nie robi tylko inwestuje! jeszcze cholera zielen beda poprawiac galgany! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemisiaque Re: Plac Kościuszki do remontu 03.08.09, 10:57 O, dzięki Władzo, za te miliony, które z własnej krwawicy przeznaczasz na remont torów, z których to przecież nie korzystasz, a my jak najbardziej, o dzięki Ci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszcz Re: Plac Kościuszki do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 17:58 Zed, w ramach inwestycji najpilniejszych nad Twoim domkiem nowe niebo wstawia! Odpowiedz Link Zgłoś
najzlejsze_zlo Plac Kościuszki do remontu 03.08.09, 11:56 no w końcu coś się ruszyło w mieście :)) Cieszą nowe inwestycje (ta,odnowienie 10 kamienic na Bogusława X i Jagiellońskiej, nowa aleja kwiatowa, Oxygen, CH Kaskada, rondo Pileckiego), oby tylko to wszystko wypaliło. A do tego Pogoń ograła GKS 3:0. czyżby nastały lepsze czasy dla Szczecina? jak myślicie?? p.s. ZED - jeśli żartujesz - średnio śmieszne,ale ok ;) jeśli nie - nic Ci już nie pomoże :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Plac Kościuszki do remontu IP: *.szczecin.mm.pl 03.08.09, 13:04 Mysle, ze krzyfek i tak nie dostanie sie na druga ture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEDza Re: Plac Kościuszki do remontu IP: *.ipspace.xilinx.com 03.08.09, 13:31 oczywiscie zartuje, ale ten kiepski zart mial byc poziomem jak najblizej poczucia humoru malkontentow.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszcz Re: Plac Kościuszki do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 18:01 dlatego zdziwiona Twoja postawą wstawiłam Tobie to niebo, zapomniałam dodać kolorki, ale te juz SAM WYBIERZ. Ja też się cieszę, że Szczecin chce się wyrwać z marazmu.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Re: Plac Kościuszki do remontu IP: *.chemn.tuniv.szczecin.pl 03.08.09, 14:58 Ale to nie wszystkie inwestycje. Na wiosnę rusza budowa filharmonii (bo przepadną pieniądze z UE), muzeum przełomów(jest kasa) i mam nadzieję, że pod koniec tego roku wbita zostanie łopata pod halę widowiskowo-sportową(z budżetu miasta). Gdyby jeszcze uchawlono wszystkie plany zagospodarowania przestrzennego, to ruszą inwestycje na Łaszkowni, konkretnie przy Moście Długim (buduje szczecińska firma, wyburzono już budynki po byłej centrali rybnej) no i IKEAdevelopment musi ruszyć z budową na Bramie Portowej, bo polecą kary. Przypominam, że przy SDS buduje się aktualnie olimpijski basen z widownią na 2 tys. miejsc.Przypuszczam, że wszystkich prywatnych budów nie wymieniłem. Oby choć część została zrealizowana. Ja w to wierzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Plac Kościuszki do remontu IP: *.chello.pl 03.08.09, 15:35 Gość portalu: gryfita napisał(a): > Ale to nie wszystkie inwestycje. Na wiosnę rusza budowa filharmonii > (bo przepadną pieniądze z UE), Spoko - pan Chłystek weźmie kredyt w naszym imieniu i wybudujemy za własne - po co nam jakieś nędzne ochłapy od Szwabów, którzy zatrzymują naszych europosłów pod bawarskim Scheissendorfem? Oby choć część została zrealizowana. Ja w to > wierzę :-) Do 2050? Spokojna czacha. Na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Plac Kościuszki do remontu 03.08.09, 17:57 ja dodam, ze na budowie oxygena znowu jest ruch i budynek rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
blackboy21 Plac Kościuszki do remontu 03.08.09, 17:12 jeżeli towarzystwo z TS chce remontować tory linii 7 to chyba zapomniało o skrzyżowaniu przy Bramie Portowej, tam dopiero torowisko jest w złym stanie. A tak z głupia franc to kiedy mają zamiar wyremontować torowiska na ulicach: Ludowa, Lubeckiego, Dębogórska i Światowida????? W centrum będą jeździły nowe tramwaje a po przedmieściach stare szroty, gratuluję pomysłu ekipie z TS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Plac Kościuszki do remontu IP: *.cable.smsnet.pl 03.08.09, 19:54 remont petli ktora ma byc zlikwidowana. Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Plac Kościuszki do remontu IP: *.chello.pl 03.08.09, 22:53 "Największy węzeł w mieście idzie do remontu" blackboy21 napisał: > jeżeli towarzystwo z TS chce remontować tory linii 7 to chyba zapomniało o > skrzyżowaniu przy Bramie Portowej, tam dopiero torowisko jest w złym stanie. BRAWO! Autor artykułu nie pamięta, że największym węzłem komunikacyjnym jest BRAMA PORTOWA (skrzyżowanie 7 linii tramwajowych), a nie PL. KOŚCIUSZKI (skrzyżowanie 6 linii tramwajowych). Trzeba myśleć - to nie boli. W centrum będą jeździły nowe > tramwaje a po przedmieściach stare szroty, gratuluję pomysłu ekipie z TS... Przy okazji - jak wyglądają nowe przystanki dla nowych linii tramwajowych pokazuje Kraków: tablice elektroniczne (i są to peryferie miasta, a nie centrum). Odpowiedz Link Zgłoś