Dodaj do ulubionych

Wirtualna wycieczka po Szczecinie

14.08.09, 17:53
Na portalu www.szczecin.eu pojawiła się właśnie informacja o nowej aplikacji virtual.szczecin.eu. Zobaczcie, jakie super zdjęcia Szczecina. :)) Naprawdę odlot!!!
Obserwuj wątek
    • r3k1n3k Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie 14.08.09, 18:00
      virtual.szczecin.eu
      • Gość: ZED Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.mysmart.ie 14.08.09, 18:05
        juz jest watek na ten temat.
    • Gość: gość Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:40
      Tylko pogratulować... To wszystko co widzisz w tym mieście?? Co tu jeszcze robisz... najlepiej wyjedź do USA tam na pewno spełni się Twój American Drem. Albo idź do miejscowej telewizji tam czekają na takich. Będziesz m.in. szukał kupek na ulicach i tworzył kolejne „foto-relacje”. Nienawidzę takich ludzi.
      • Gość: gość Re: zamknij ryjek, zedziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:43
        Boisz się podpisać swoim ciotowatym pseudonimem, zadek?

Gość portalu: gość napisał(a):

> Tylko pogratulować... To wszystko co widzisz w tym mieście?? Co tu jeszcze robi
        > sz... najlepiej wyjedź do USA tam na pewno spełni się Twój American Drem. Albo
        > idź do miejscowej telewizji tam czekają na takich. Będziesz m.in. szukał kupek
        > na ulicach i tworzył kolejne „foto-relacje”. Nienawidzę takich ludzi.
        • Gość: gosc Re: zamknij ryjek, zedziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:52
          Nie będę wdawał się z wami w pyskówkę, bo nie jesteście warci funta kłaków. Nie jestem żaden zadek.
      • Gość: Iwona Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 14.08.09, 18:45
        REWELACJA!

Pierwsza porządna i profesjonalnie wykonana galeria ze zdjęciami Szczecina. A do tego w bardzo pomysłowej i przemyślanej oprawie. TAKIEJ galerii może nam pozazdrościć Wrocław, Gdańsk a może i sam Kraków.

REWELACJA!

PS: Malkontenci – do nory!
        • Gość: kiełbaska Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 19:07
          Patrząc z nory widać lepiej i wszystko takie duuużeee. Gdańsk,
          Zielon Góra, Gorzów Wielkopolski, Stargard Szczeciński, Goleniów,
          Szczecinek itd.
          Szczecin jest piękny
        • Gość: Vlad.H. Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.cable.quicknet.nl 14.08.09, 23:27
          nie badz taka goscinna w kroku... poza tym wszyscy malkontenci w twej norze sie
          nie zmieszcza...

nimfomanka!
    • Gość: ZED Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.mysmart.ie 14.08.09, 19:22
      jaki zalosny, smutny czlowieczek.
      • Gość: kiełbaska Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 20:05
        Zedziu, też mi Kzystka szkoda, taki pożądny z niego człowiek.
        • Gość: gosc Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 20:10
          No tak, bo Jurczyk albo Piechota postawiliby już stocznie na nogi i wyremontowali wszystkie kamienice w mieście. A za Krzystkiem i tak nie jestem, kwestia mniejszego zła.
          • Gość: kiełbaska Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:29
            Gościu!
            Pewnie i ja bym niczego nie zdziałał, ale czy to oznacza, że
            powinienem być prezydentem Kzystkiem?!
        • Gość: ZED Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.mysmart.ie 15.08.09, 00:02
          ty masz chyba jakas manie na jego punkcie. kochasz sie w nim od
          podstawowki czy jak? cokolwiek nie powiedziec to tobie tylko krzystek w
          glowie.
          • Gość: kiełbaska Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 10:06
            Gość portalu: ZED napisał(a):

> ty masz chyba jakas manie na jego punkcie. kochasz sie w nim od
            > podstawowki czy jak? cokolwiek nie powiedziec to tobie tylko
            krzystek w
            > glowie.

No.
      • Gość: Vlad.H. Re: Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.cable.quicknet.nl 14.08.09, 23:29
        no ale mieszkanie mu ise nie nalezalo - rozumiem jego zalosc i smutek ale musisz
        to przyznac ze mieszkanie mu sie nie nalezalo (swoja droga nie znudzilo ci sie
        lizac wlasne jajka kozystek?)
        • Gość: Iwona Wirtualna wycieczka po Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 15.08.09, 16:57
          Czy w tym mieście mieszkają same oszołomy??!!
          I czy każdy wątek musi się kończyć politycznym błotem i epitetami?!

Wątek nawiązuje do wspaniałego pomysłu, jakim może się pochwalić nasze miasto w
          internecie.
          W końcu mamy coś, czego nie posiada większość miast w Polsce. Profesjonalnie
          przygotowana strona z panoramami miasta i świetnie opracowanej koncepcji.

Czy Wam już całkiem mózgi zżarło oszołomy?? Nie wszyscy chcą czytać Wasze tępe
          wypowiedzi! Może coś na temat, albo wcale!
          • Gość: Vlad.H. Nie jest profesjonalna IP: *.cable.quicknet.nl 15.08.09, 17:33
            Jest dyletancka - wystarczy obejrzec kilka panoram by zobaczyc ze robili to
            dyletanci od szwagra Mietka...

W sieci jest mase oprogramowania do robienia panoram, kup jakas lustrzanke z
            tripodem i glowica do panoram - laczny koszt to ok 2500zl - sama zrobisz lepsze
            panoramy

Nie widze powodu by zachwycac sie czyms co zostalo zepsute - mowie o rzeczach
            obiektywnych, nawet nie chce zaczynac dyskusji o interfejsie na tej stronie bo
            to rzecz gustu... a najsmieszniejszy jest ten sfefin...

Mnie interesuje ile miasto zaplacilo za to i dlaczego komus nie chcialo sie
            naprawde do tego przylozyc...
            • Gość: robox Re: Nie jest profesjonalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:22
              Pzeleje Ci te 3000 zł dostaniesz 3 miesiace na wykonanie ciekawszego projektu. Jeżeli nie będzie ciekawszy oddasz mi 6000 zł. Idziesz o taki zakład??
              • Gość: ZED Re: Nie jest profesjonalna IP: *.ipspace.xilinx.com 15.08.09, 22:02
                to ja od razu, nie czekajac na wynik jego pracy napisze, ze vlad zrobil gowniana
                strone, do dupy, ze kazdy by zrobil lepsza a zlecenie dostal po znajomosci z
                forum i to na pewno przekret. ;)
                • Gość: Vlad.H. Re: Nie jest profesjonalna IP: *.cable.quicknet.nl 15.08.09, 22:12
                  ale nie lize wlasnych jajek zedzik vel kozystek

PS
                  ja swojej strony nie mam bo nie cierpie na kompleksy ktore powodowalyby ze
                  potrzebuje pisac blogi czy wystawiac podobizny na widok publiczny... ale
                  rozumoie ze sa rozne POlglowki ktore moga miec taka potrzebe
                  • Gość: ZED Re: Nie jest profesjonalna IP: *.ipspace.xilinx.com 16.08.09, 22:30
                    to, ze nie rozumiesz do czego mozna uzywac internetu to wylacznie twoj problem.

wieczne krytykanctwo internetowe swiadczy o kompleksach duzo bardziej niz
                    wystawienie zdjecia albo wpis na blogu :)
                    • Gość: Vlad.H. Re: Nie jest profesjonalna IP: *.cable.quicknet.nl 17.08.09, 23:05
                      internet mozna uzywac do wielurzeczy tak jak srubowkret mozesz sobie wsadziac w
                      dupe - ja ci tego zedzik nie zabronie - tylko po co?

wieczne wlazenie w dupe moze doprowadzic do zanika wlasnej osobowosci...

ty masz swoj punkt widzenia okreslony interesem swego przyncypala a ja mam swoj
                      - ty musisz lizac jajka a ja moge napsiac ze jestes wlaziwtylek i tyle

leje na to czy bedzies pod roznymi nickami kazdego kto nie pieje peanow na
                      sfefin nazywal malkontetem i tlumaczyl to kompleksami

sfefin to nie Szczecin - jak sie nie podoba Szczecin to wyprowadz sie do sfefina
              • Gość: Vlad.H. Re: Nie jest profesjonalna IP: *.cable.quicknet.nl 15.08.09, 22:10
                2000 zl to koszt sprzetu ktorym moge sobie popykac takie panoramy amatorsko -
                rozumiem ze twoja firma nie musiala kupowac sprzetu bo jako profesjonalisci
                posiadaliscie juz taki sprzet - wytlumacz mi dlaczego np dwie panoramy w 25% sa
                zwyczajnie zjebane...
                czujesz sie dotkniety, oczekiwales komplementow? to trzeba bylo ruszyc dupe i
                wejsc na dach, zamocowac tripod i wykonac porzadne ujecia...
                spodziewalem sie wiecej a wyszlo przecietnie lub kiepsko - nie obrazac sie tylko
                poprawic

PS
                mozemy sie umowic ze przelejesz mi 50 tys i dasz 3 miesiace a zrobie to lepiej
                niz ty, pasi ci taki wariant?
                • Gość: robox Re: Nie jest profesjonalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 22:49
                  1.Czemu zakładasz, że ja mam jakąś firmę? Nie trzeba być właścicielem firmy, aby znać realne ceny wykonania podobnych projektów. Podane przez Ciebie kwoty są jawna manipulacją.
                  2.„wytlumacz mi dlaczego np dwie panoramy w 25% sa zwyczajnie zjebane...” jak podnosisz taki argument to wypowiadaj się merytorycznie: które, dlaczego.
                  3.Zgadza się… czuje się dotknięty, że mieszkam w mieście, które jest pełne podobnych wiecznie niezadowolonych osób.
                  PS
                  Ja nie wykonuje podobnych projektów.
                  „W sieci jest mase oprogramowania do robienia panoram, kup jakas lustrzanke z
                  tripodem i glowica do panoram - laczny koszt to ok 2500zl - sama zrobisz lepsze
                  panoramy”
                  Nagle koszt podskoczył do 50 tys ?? To po co ta manipulacja??
                  • Gość: Vlad.H. Re: Nie jest profesjonalna IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 00:39
                    ad 1 - bo wyraznie dotknelo cie co napisalem i proponujesz pieniadze - nie
                    robisz tego jak mysle po to by cos sprawdzic a jedynie zaproponowac gowniarski
                    zaklad ktory moze bedzie atrakcyjny dla jakiegos blockersa

ad 2 - zadaj sobie trud obejrzenie panoram to mozez rozumiesz a jak nie
                    rozumiesz to albo zwiazany jestes z tymi ktorzy to robili i nie chcesz widziec
                    albo nie przeszkadza ci ani sfefin ani inne dyletanckie wtopy

ad 3 - a ja sie czuje dotkniety sfefinem czy jebanymi panoramami poniewaz nie
                    wiem co mam powiedziec ludziom kotrzy nie sa POlglowkami i widze ze cos jest nie
                    tak - tlumaczenie ze celowo cos zjebano by wzbudzac kontrowersje wywoluje u nich
                    niedowierzanie i lekki wytrzeszcz oczu

ad ps - ja napisalem ze kazdy amator ktory pragnie cos takiego zrobic za ok
                    2500zl moze zaopatrzyc sie porzadny sprzet i uzyskac lepsze wyniki - przy
                    wiekszym nakladzie pracy wlasnej prownywalne panoramy mozna wykonac aparatem za
                    500zl plus kilka innych rzeczy za 250zl - tylko wymaga to wiekszego wkladu pracy
                    wlasnej

a 50 tys jest wynikiem zrobienia nie tylko panoram ale i kilku inych rzeczy w
                    inny sposob niz to zostalo zrobione - nie mowimy tu ile dalo miasto bo tego nie
                    wiemy ( czy moze wiesz ale nam nie powiesz)?

i juz dla twojej informacji nie lubie firmowac wlasnym nazwiskiem olewactwa -
                    jesli cos robie to robie to porzadnie a jak nie wiem jak cos zrobic to albo sie
                    douczam albo nie podejmuje pracy - efekt koncowy ma zadowolic moje oczekiwanie a
                    te sa zazwyczaj wieksze niz klienta

ps1
                    jesli czujesz sie dotkneity ze meiszkasz w sfefinie to pretensje miej do do
                    auorow sfefina - ja mieszkam w Szczecinie (mniejsza o to czy duchowo czy fizycznie)

Irytuje mnie ze ktos taki jak ty chce stosowac cenzure prewencyjna tylo po ot by
                    chronic niejasne interesy i dyletanctwo ktore gdzies tam w rzeczywisty sposob
                    obniza wartosc tego czym jest Szczecin

tyle w temacie - jak cos jest zjebane to nie bede udawal ze jest dobrze - KROL
                    JEST NAGI...

jeszcze brakuje by prewencyjnie zakazac Andersena...

"
                    Ten król jest nagi! – wykrzyknęło nagle spośród tłumu małe dziecko. Król jest
                    nagi! – szemrali zdziwieni obywatele. Król nieco się zmieszał, sądząc, że
                    istotnie może być nagi, ale nie przerwał marszu. Pomyślał sobie – Muszę wytrwać
                    do końca tej procesji – i tylko jeszcze bardziej dumnie się wyprężył, a za nim
                    podążali jego wierni dworzanie, niosąc tren, którego nie było.

Hans Christian Andersen,
                    Nowe szaty króla
                    "
                    • Gość: Iwona Re: Nie jest profesjonalna IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 01:28
                      Vlad

Skoro twierdzisz, że każdy amator z tobą na czele zrobiłby to lepiej to ja poproszę o przykłady :

- Twoje
                      - Amatorów
                      - Sprzętem za 500zł
                      - albo za 2000zł i w ramach pykania

Chciałabym zobaczyć czy potrafisz lepiej.

Może ten nagi król to ty? A może masz kompleks małego fi.tka i żal Ci d..e ściska, że komuś wyszło tak fajnie, ale nie tobie?
                      • Gość: Iwona Re: Nie jest profesjonalna IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 01:36
                        Vlad

I umówmy się, że jeżeli nie znajdziesz odpowiednich przykładów to ochrzcimy cię

VLAD Gołodupny Król. Profesjonalista gawędziarz. Mocny w gębie – cienki w działaniu.

O takich mężczyznach marzą kobiety ;)
                        • Gość: Vlad.H. Re: Nie jest profesjonalna IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 09:28
                          Jesli szedlbym do prostytuki to ja mowie jak ma byc a nie ona - nie rozumiem
                          wiec dlaczego ty chcesz mi narzucic reguly gry i jeszcze skasowac pieniadze?

Urzadz konkurs na amatorska panorame Szczecina to jesli nagroda bedzie ciekawa
                          byc moze wystartuje - jesli nagroda ma byc twoje goscinne krocze to ja raczej
                          nie wystartuje...

A jesli takiego konkursu nie urzadzisz to rozumiem ze moge ochrzcic cie tu na
                          forum Iwona - przechodzona tipsiara z dziura jak stodola

o takich paniach marza mezczyni ;)

Nie jestem frajerem - ktos skasowal pieniadze zrobil chlam - komus sie to podoba
                          to jest jego problem nie moj - mi sie nie podoba i bede swoja opinie wyrazal -
                          nie dzialaja na mnie durne zaklady jakie dzialaja na waszych mezow idiotow czy
                          kumpli blockersow - nie bede skakal z 11 pietra na Niedzialkowskiego czy spinal
                          sie dla jakiejs miss podworka

KROL JEST NAGI
                          • Gość: Iwona Re: Nie jest profesjonalna IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 09:46
                            Vlad,

Pomijając twoje marne wywody w wątku - jesteś gołosłownym frajerem, który krytykuje wszystko i wszystkich.

Rozumiemy Cię jednak... Takim jak ty nie pozostaje nic więcej, jak
                            onanizm słowny. Z naciskiem na słowny, bo jak udowodniłeś - twoje racje na forum to tylko czcze gadanie.

Vlad.H. - Gołodupny Król bez jaj!
                            • Gość: Vlad.H. Re: Nie jest profesjonalna IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 10:07
                              hahahaha - no chyba sie powiesze bo goscinna w kroku z nora jak stodola miss
                              podworka nazwala mnie frajerem...

Rozumiemy - to was jest tam wiecej? pracujesz w burdelu? no to przyjmij w swej
                              pracy ze klient wydaje pieniadze i chce bc zadowlony - profesjonalnej ku...e nie
                              wolno kierowac sie wlasna przyjemnsocia ale musi zrobic wszystko by to klient
                              byl zadowolony - zamowcie tam sobie customer satisfaction szkolenie.

Jak udwodnilem na forum bede wyazal swoja opinie bezwzgledu na roznej masci
                              wazeliniarzy, dziwki - lizacych jaja wladzy - proba wchodzenia na tzw meska
                              ambicje budzi moje szczere rozbawienie i swiadczy o totalnym braku argumentow.

A twoje (Iwona - choc mysle ze nie jestes kobieta) braki intelektualne (bo nie
                              jestes zbyt bystra jak mi sie wydaje) uniemozliwiaja ci zrozumienie bajki
                              Andersena...
                              przykre ale coraz wiecej tipsiar i blockersow na forum...
                              dam ci dobra rade (taka dla POlglowka) - podczas lizania jaj wladzy, sluchaj
                              sobie audiobooka z bajkami Andersena a noz przezyjesz olsnienie (chociaz w to
                              watpie)

i naprawde pomysl o waginoplastyce, zrob cos z tym celulitem i obwislymi
                              piersiami...

Iwona - przechodzona dziwka z nora jak stodola
                              • Gość: Vlad.H. Re: Nie jest profesjonalna IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 10:09
                                nuz rzecz jasna!
                                • Gość: Iwona ;) IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 10:19
                                  Jaki jest król Vlad każdy widzi

Jeżeli sądzisz, że chciałabym kontynuować rozmowę na twoim poziomie
                                  to się mylisz królu kompetencji i elokwencji. Niech tacy jak ty jadą za Tobą. Może wtedy Szczecin zyska na powietrzu.
                                  • Gość: Vlad.H. Re: ;) IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 10:32
                                    Tak, jaki jest Vlad.H. kazdy widzi - sprawdzam sam siebie, jesli sie pomyle to
                                    poprawiam, publicznie przyznaje do bledu - nie mam tak jak niektorzy problemu ze
                                    z bledu robie cnote czy zalete

co do kontynuowania rozmowy na moim poziomie - ktorym poziomie ja juz sie bardzo
                                    znizylem do twojego i wolalbym nizej nie zjezdzac - jesli masz dalej z klopot to
                                    chyba faktycznie bedzie lepiej zakonczyc "dyskusje"

jesli wiecej takich jak ja wyjedzie to moze i wam lizacy jaja wladzy bedzie
                                    lepiej ale na powietrzu zyska wtedy juz nie Szczecin ale sfefin - Szczecin zyska
                                    jesli tacy jak ja wroca a tacy jak ty zaliza jaja wladzy na smierc - wtedy
                                    Szczecin bedzie Szczecinem a nie sfefinem
                                    • Gość: Iwona lekarz IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 10:38
                                      Vlad - idź do psychiatry. Cierpisz na jakąś fobię społeczną a już na pewno prześladowczą. Daj sobie pomóc!
                                      • Gość: robox Re: lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 10:45
                                        Popieram :)) A jedyna korzyść z Twojego gadania to to, że wątek jest cały czas na topie :D
                                        • Gość: Vlad.H. Re: lekarz IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 11:04
                                          napisalbym cos o blockersach i dziwkach ale nie ma sensu brnac w ten watpliwej
                                          jakosci intelektualnej dyskurs
                                          adieu
                                          • Gość: Iwona Masz rację IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 11:29
                                            Nie sil się i przestań już buszować po słownikach. Kim jesteś i skąd pochodzisz - to widać po treści twoich wypowiedzi w wątku. Masz rację - oszczędź nam wszystkim przykrej historii swojego życia i dalszych opowieści o swoim środowisku. Idź odpocznij Vlad. Naprawdę dobrze ci to zrobi.

Adios Królu ........
                                            • Gość: stan Re: Masz rację IP: *.static.privatedns.com 16.08.09, 11:34
                                              Gość portalu: Iwona napisał(a):

> Nie sil się i przestań już buszować po słownikach. Kim jesteś i skąd pochodzisz
                                              > - to widać po treści twoich wypowiedzi w wątku.

Zamknij ryj lachociagu z urzedu miejskiego. Liz dupe swoim szefom w godzinach
                                              pracy, na forum nikt twoich wypocin nie kupi.
                                              • Gość: Iwona Re: Masz rację IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 11:42
                                                Vlad posiłki sprowadził ;) Teraz nie mam szans ;) Pomocy! ;)

Stan: Dzisiaj niedziela imbecylu. Mam wolne i nie siedzę w UM. ;)
                                                • Gość: Vlad.H. Re: Masz rację IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 11:48
                                                  o przepraszam - nikogo nie sprowadzalem bo nie takiej potrzeby - z osobami o
                                                  twoim poziomie naprawde swietnie moge sobie dac rade sam - po prostu jak mi sie
                                                  wydaje sa oprocz mnie ludzie ktorzy chca mieszkac w Szczecinie a nie sfefinie -
                                                  nie kazdy jest POlglowkiem.

I napisze to wyraznie

PRAWEM KAZDEGO JEST ROWNIEZ PRAWO DO KRYTYKOWANIA, WYRAZANIA POGLADOW NIE
                                                  PRZYSTAJACYCH DO AKTUALNIE OBOWIZUJACEJ DOKTRYNY PR...

Zaakceptuj to bo nie masz innego wyjscia
                                                  • Gość: Iwona Re: Masz rację x2 IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 11:59
                                                    "PRAWEM KAZDEGO JEST ROWNIEZ PRAWO DO KRYTYKOWANIA, WYRAZANIA POGLADOW NIE PRZYSTAJACYCH DO AKTUALNIE OBOWIZUJACEJ DOKTRYNY PR... "

Vlad: Jako twoja wierna czytelniczka - zgadzam się po kroć z tobą. Zapomniałeś w prawdzie, że krytyka i poglądy powinny nieść coś więcej, jak chęć zbesztania następnej inicjatywy w tym mieście, ale... Są ludzie i taborety, więc Panu Vladowi już dziękujemy.

Jak zgłosisz się z konkretnymi przykładami efektów swojej pracy ("2000 zl to koszt sprzetu ktorym moge sobie popykac takie panoramy amatorsko") to zapraszamy do dalszych rozważań.

• Gość: Vlad.H. Re: Masz rację x2 IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 12:18
                                                    nie bardzo rozumiem dlaczego uwazasz ze mowiac ze mi sie cos nie podoba od razu
                                                    musze proponowac ulepszenia? tobie jak nie smakuje wino czy nie podoba bluzka to
                                                    poprawiasz tego ktory to wino zrobil ale ktory zaprojektowal bluzke?

Absolutnie kretynskie zalozenie ze mam prawo powiedziec ze cos mi sie nie podoba
                                                    tylko wtedy kiedy zaproponuje alternatywne rozwiazanie...
                                                    albo debilna idea ze mamprawo wyrazac swoj poglad dopiero jak udowodnie czyms
                                                    tam to prawo - komu mam udowodnic - tobie? przeciez ty nie widzisz ze cos jest
                                                    nie tak - dla ciebie jest ok - wiec jak osobie bez zmyslu estetyki udowodnic
                                                    estetyke?
                                                    Edukowac? a dlaczego mam to robic za darmo? dlaczego w projekcie za ktory
                                                    zaplacono mammowic co sejst zle i jak nalezy rozwiazac ten czy inny problem i to
                                                    za darmo? po to by ktos taki jak ty zoabczyl? a gowno mnie to obchodzi czy stado
                                                    baranow lizacych jaja POlglowkom odrozni cos estetycznego od czegos
                                                    nieestetycznego - wy beirzecie za to kase to i ja bede bral za to kase - z ta
                                                    roznica ze ja sie do roboty przyloze bo ebde ja firmowal wlasnym nazwiskiem - a
                                                    wy macie takie rzeczy w glebokim powazaniu.
                                                    tyle ode mnie jesli chodzi o konkursy - pomylily ci sie cos - zadna ku... nie
                                                    robi w burdelu konkursu na to ktory klient moze ja bzykac...tym sei walsnie
                                                    rozni profesjonalna ku... ze zrobi to z kazdy za kase tak by klient byl
                                                    zadowolony - juz prosciej tego nie dam rady napisac - nie mow mi ze nie rozumiesz...
                                                    wiec nie bedzie zadnego konkursu i bede zabieral glos - nie przywyklem placic
                                                    kasy i jeszcze zeby mi ktos laske robil zle strojac sobie przy tym fochy.
                                                  • Gość: Iwona Re: Masz rację x2 IP: *.globalconnect.pl 16.08.09, 12:46
                                                    Jak na razie piszesz tylko, że ci się nie podoba. Dodatkowo szkoda ci pieniędzy wydanych na projekt choć jak się domyślam - nie ma w nich złamanego grosza z twojej kieszeni. Krytykujesz, ale nie wiesz dlaczego. Oświeć to forum. Nie dla mnie, ale dla zasady, że jeżeli się wypowiadasz na temat czyjejś pracy to z konkretnymi uwagami. Jak na razie wykazałeś się wiedzą o k...ch i ich profesjonalnej "obsłudze".
                                                  • purpurat_z_fioletowym_nosem Re: Masz rację x2 16.08.09, 13:19
                                                    Jak na razie wykazałeś się wiedzą o k...ch i ich profesjonalnej "obsłudze".
                                                    -----------------------
                                                    Bo wiedzę posiadł nasz brat zaiste imponującą!
                                                    PS Z jakiej jesteś parafii?
                                                  • Gość: Vlad.H. Re: Masz rację x2 IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 18:39
                                                    ja jestem apostata i nie mam braci...
                                                  • Gość: Vlad.H. Re: Masz rację x2 IP: *.cable.quicknet.nl 16.08.09, 18:38
                                                    i to jest moje prawo pisac ze mi sie nie podoba - ja cie nie pytam czy urodzilas
                                                    sie w Szczecinie czy zrzucono cie ze spadochronem z np Polczyna Zdroju albo
                                                    innej Koziej Wolki i masz w dupie to miasto i ludzi ktorzy w nim mieszkaja i
                                                    interesuje cie kasa i nic wiecej - dopoki place podatki w Szczecinie (a place
                                                    podatki nawet przebywajac w NL) bede zabieral glos czy to sie podoba czy nie
                                                    przydupasom tego czy owego.

Krytykuje i wiem dlaczego, mam do tego prawo i nikt mi tego prawa nie zabierze.

Dla zasady ale jakiej? sodowej? potasowej? wapniowej? Dlaczego mam postepowac wg
                                                    zasad z ludzmi ktorzy zasady olewaja?

Wypowiadam sie o pracy na ktora poszly moje pieniadze i tyle - nie musze nikomu
                                                    pokazywac co zrobil zle i mowic jak to powinien zrobic dobrze - skasowal za to
                                                    pieniadze wiec niech sie wywiaze z tego do czego sie zobowiazal.

Uzylem przykladu o ku...ch bo odnioslem (niestety smutne) wrazenie ze to
                                                    najblizsza twojej percpecji wizja swiata - chcialem odwolac sie do twoich
                                                    doswiadczen tak bys nie miala problemu ze zrozumieniem o czym mowie (i po raz
                                                    kolejny z zalem stwierdzam ze jednak przecenilem twoje mozliwosci intelektualne)
                                                • Gość: stan Re: Masz rację IP: *.static.privatedns.com 16.08.09, 12:01

> Vlad posiłki sprowadził ;) Teraz nie mam szans ;) Pomocy! ;)
                                                  >
                                                  > Stan: Dzisiaj niedziela imbecylu. Mam wolne i nie siedzę w UM. ;)

Vlad nie musi sprowadzac posilkow, ale jak widze takie tepe cipy jak ty to musze
                                                  sie wtracic. I nie napisalem zebys lizal dupe swoim panom dzisiaj, poczekaj z
                                                  tym do jutra. Poniekad przyznales ze pracujesz w urzedzie miejskim, czyli
                                                  wszystko jasne...
                                        • Gość: kiełbaska Re: lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 14:12
                                          Gość portalu: robox napisał(a):

Na temat gadki Vlada, powiedział:

> Popieram :)) A jedyna korzyść z Twojego gadania to to, że wątek
                                          jest cały czas
                                          > na topie :D

No, to jak z Kżystkiem i PO. Tylko gadają i są na topie - to
                                          wystarczy, by być, a ludziska mądre co myślą utożsamiają się z
                                          Kzystkiem

• Gość: ( Re: lekarz IP: *.chello.pl 16.08.09, 22:02
                                            W tworzeniu wirtualnej rzeczywistości miasta Korzy[sz]t'ek prześciga sam siebie
                                            wykonując jak na Stachanwoca przystało 400% normy!
                                            Mam więc: szczecin.pl i szczecin.eu a teraz: virtual.szczecin.eu, (wszelkie
                                            wizualizacje latajacych ogrodów i całego tego fak'in garden pomijam). Tylko
                                            jakoś wciąż nie mamy przyzwoitego miejsca do życia, edukacji, pracy i wypoczynku
                                            w tym uzyskanym od Rosjan mieście Stettin, tak nieudolnie zarządzanym teraz
                                            przez chłopaka od kompromitującej się Kurii Biskupiej PełO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka