Gość: "SIOSTRA" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:27 DROGI MARIANIE BLACK LORD poszukuję pilnie Mc Butelki, czy on siedzi w Toruniu? no i gratuluję jazdeczek na forum.tak dalej trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klawisz Re: DO MARIANA BLACK LORDA IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.01.04, 17:29 Jeszcze nie siedzi, ale jak Admin dotrzyma danego słowa, to... będziesz mogła podsyłać McButelce paczki do "Okrąglaka"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Do siostry IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.01.04, 21:44 Jestem - wejdz na strone Butelki i tam jest kontakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "SIOSTRA" Re: DO MARIANA BLACK LORDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 08:31 TY KLAWISZ kup sobie strzelbe i walnij sie w swoj glupi łeb.Pewnie wogole nie znasz czlowieka, a wypisujesz brednie.Ja znam McButelke bardzo dobrze i uważam ,ze jest swietnym facetem w przeciwienstwie do Ciebie i podobnych Tobie. No i ma jaja w przeciwienstwie do was(tylko bez zadnych podtekstow seksualnych!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klawisz Re: DO MARIANA BLACK LORDA IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.01.04, 09:55 Tak, i jest najlepszy i najpiękniejszy na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "SIOSTRA" do Klawisza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 10:31 wiesz co, jestes kompletnym kretynem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klawisz Re: do Klawisza IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.01.04, 10:34 Gratuluję jasnowidztwa, Siostro! Wnioskujesz to na podstawie dwóch zdań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Re: do Klawisza IP: *.pec.torun.pl 30.01.04, 14:01 klawisz - oddaję cie w ręce Black Lorda... On cie połaskocze po podniebieniu i doprowadzi do łez szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klawisz Re: do Klawisza IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.01.04, 14:05 Wy mnie Chłopaki "pod siusiu" nie bierzcie! ;-) Wolę damskie pieszczoty... A w "Okrąglaku" właśnie pora obiadowa. Głodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Re: do Klawisza IP: *.pec.torun.pl 30.01.04, 14:26 Damskie pieszczoty - no pięknie, nie spodziewałem się tego po tobie... Swoją drogą, ciekawe, jak rozwiązywany jest w okrąglaku problem tzw. ciepłej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klawisz Re: do Klawisza IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.01.04, 14:31 > Swoją drogą, ciekawe, jak rozwiązywany jest w okrąglaku problem tzw. ciepłej > miłości. Jak wsadzą, to zobaczysz. Podobno nie ma, jak sprawdzić organoleptycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIOSTRA Re: DO MARIANA BLACK LORDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 15:38 Marianie zawiodleś mnie, będę musiała skopać Ci dupę w imieniu Pana Naszego!!!! Podobno dzisiaj masz próbę,załóż lepiej żelazne gacie ,może boleć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinus Klawisz - klip dla Ciebie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 09:26 .... abyś przestał się denerwować, bo to może się źle skończyć. Zgraj więc muzyczkę i zanieś chłopakom na Łazienną. Na marginesie, podobno często tam zaglądasz. home.deds.nl/~meerbeef/anim/bs_clip_voi.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Black Lord Klawiszu kochany... IP: *.torun.mm.pl 01.02.04, 20:44 Ja, jako osoba podana w głównym wątku z niezrozumiałych mi powodów, chciałem Cię serdecznie przeprosić. Wysłałem już karków do tego narkomana McButelki, by skopali mu tyłem w imieniu Pana Nwojego. Ciebie zaś, w ramach szczerych przeprosin, zapraszam na wspólną balangę na Łaziennej. Mam nadzieję, że po ostatnich naszych "akcjach" zbyt mocno nie ucierpiały twoje drogi .... wylotowe. Jeszcze raz przepraszam za całą zaistniałą sytuację i dopilnuję by zarówno ma SIOSTRA jak i ten nikczemnik McButelka, który tak na prawde ma wiele wspólnego z o. Rydzykiem !!! trzymał swe chamskie łapska z dala od Twej osoby swięcącej w blasku anielskiej chwały... Wybacz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Black Lord Klawiszu kochany... - errata IP: *.torun.mm.pl 01.02.04, 20:47 tyłem - tyłek Nwojego - Naszego swięcącej - świecącej Po prostu z tego całego wrażenia rence zaczeły mnie sie pluntać i zaczułem pisać jak poginty narkuman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinus Re: Klawiszu kochany... - errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 21:22 Klawisz zaniemówił he he ;) Odpowiedz Link Zgłoś