Dodaj do ulubionych

DO MARIANA BLACK LORDA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:27
DROGI MARIANIE BLACK LORD poszukuję pilnie Mc Butelki, czy on siedzi w
Toruniu?
no i gratuluję jazdeczek na forum.tak dalej trzymać!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Klawisz Re: DO MARIANA BLACK LORDA IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.01.04, 17:29
      Jeszcze nie siedzi, ale jak Admin dotrzyma danego słowa, to... będziesz mogła
      podsyłać McButelce paczki do "Okrąglaka"!
      • Gość: McButelka Do siostry IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.01.04, 21:44
        Jestem - wejdz na strone Butelki i tam jest kontakt...
      • Gość: "SIOSTRA" Re: DO MARIANA BLACK LORDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 08:31
        TY KLAWISZ kup sobie strzelbe i walnij sie w swoj glupi łeb.Pewnie wogole nie
        znasz czlowieka, a wypisujesz brednie.Ja znam McButelke bardzo dobrze i
        uważam ,ze jest swietnym facetem w przeciwienstwie do Ciebie i podobnych Tobie.
        No i ma jaja w przeciwienstwie do was(tylko bez zadnych podtekstow
        seksualnych!!!!)
        • Gość: Klawisz Re: DO MARIANA BLACK LORDA IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.01.04, 09:55
          Tak, i jest najlepszy i najpiękniejszy na świecie!
          • Gość: "SIOSTRA" do Klawisza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 10:31
            wiesz co, jestes kompletnym kretynem!!!!!!!
            • Gość: Klawisz Re: do Klawisza IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.01.04, 10:34
              Gratuluję jasnowidztwa, Siostro! Wnioskujesz to na podstawie dwóch zdań?
              • Gość: McButelka Re: do Klawisza IP: *.pec.torun.pl 30.01.04, 14:01
                klawisz - oddaję cie w ręce Black Lorda... On cie połaskocze po podniebieniu i
                doprowadzi do łez szczęścia.
                • Gość: Klawisz Re: do Klawisza IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.01.04, 14:05
                  Wy mnie Chłopaki "pod siusiu" nie bierzcie! ;-)

Wolę damskie pieszczoty... A w "Okrąglaku" właśnie pora obiadowa. Głodni?
                  • Gość: McButelka Re: do Klawisza IP: *.pec.torun.pl 30.01.04, 14:26
                    Damskie pieszczoty - no pięknie, nie spodziewałem się tego po tobie...
                    Swoją drogą, ciekawe, jak rozwiązywany jest w okrąglaku problem tzw. ciepłej
                    miłości.
                    • Gość: Klawisz Re: do Klawisza IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.01.04, 14:31
                      > Swoją drogą, ciekawe, jak rozwiązywany jest w okrąglaku problem tzw. ciepłej
                      > miłości.

Jak wsadzą, to zobaczysz. Podobno nie ma, jak sprawdzić organoleptycznie.
    • Gość: SIOSTRA Re: DO MARIANA BLACK LORDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 15:38
      Marianie zawiodleś mnie, będę musiała skopać Ci dupę w imieniu Pana Naszego!!!!
      Podobno dzisiaj masz próbę,załóż lepiej żelazne gacie ,może boleć!!!
    • Gość: Martinus Klawisz - klip dla Ciebie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 09:26
      .... abyś przestał się denerwować, bo to może się źle skończyć. Zgraj więc
      muzyczkę i zanieś chłopakom na Łazienną. Na marginesie, podobno często tam
      zaglądasz.
      home.deds.nl/~meerbeef/anim/bs_clip_voi.swf
      • Gość: Marian Black Lord Klawiszu kochany... IP: *.torun.mm.pl 01.02.04, 20:44
        Ja, jako osoba podana w głównym wątku z niezrozumiałych mi powodów, chciałem
        Cię serdecznie przeprosić. Wysłałem już karków do tego narkomana McButelki, by
        skopali mu tyłem w imieniu Pana Nwojego. Ciebie zaś, w ramach szczerych
        przeprosin, zapraszam na wspólną balangę na Łaziennej. Mam nadzieję, że po
        ostatnich naszych "akcjach" zbyt mocno nie ucierpiały twoje drogi ....
        wylotowe. Jeszcze raz przepraszam za całą zaistniałą sytuację i dopilnuję by
        zarówno ma SIOSTRA jak i ten nikczemnik McButelka, który tak na prawde ma
        wiele wspólnego z o. Rydzykiem !!! trzymał swe chamskie łapska z dala od Twej
        osoby swięcącej w blasku anielskiej chwały... Wybacz mi.
        • Gość: Marian Black Lord Klawiszu kochany... - errata IP: *.torun.mm.pl 01.02.04, 20:47
          tyłem - tyłek
          Nwojego - Naszego
          swięcącej - świecącej

Po prostu z tego całego wrażenia rence zaczeły mnie sie pluntać i zaczułem
          pisać jak poginty narkuman
          • Gość: Martinus Re: Klawiszu kochany... - errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 21:22
            Klawisz zaniemówił he he ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka