Dodaj do ulubionych

salony fryzjerskie

• qq1110 Re: salony fryzjerskie 10.10.04, 18:05
      tam akurat nigdy nie byłam.
      • Gość: torunianka Re: salony fryzjerskie IP: *.petrus.com.pl 12.10.04, 01:01
        A w Kleopatrze?
        • Gość: ania Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:53
          Mnie tam więcej nie zobaczą. Przynam się, że po ostatniej wizycie w Kleopatrze
          płakałam.
    • Gość: ania Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:29
      ja polecam laurenta w PDT
      • Gość: beata Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:10
        profesjonalizm oraz oryginalność Laurenta niestety jest tylko na ulotkach przez Nich rozdawanych .., nie chcę nawet opisywać fryzury z którą zostałam wypuszczona w tłum gapiów. Oberwałam po głowie jak i po kieszeni, szczęście w nieszczęściu, że koleżanka zaprowadziła mnie do opisywanego na tym forum Roberta. Chłopak wykazał się dużą cierpliwośćią dla mojej sfrustrowanej osoby a fryzura jest boskaaaaaaaaa :) Pozdrawiam
    • Gość: ola Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:41
      a ja tylko Piekary.
      • Gość: monia Re: salony fryzjerskie IP: *.238.125.149.adsl.inetia.pl 28.10.04, 23:05
        dzisiaj wróciłam od Roberta. Pozdrawiam go serdecznie może to przeczyta:) :) :)
        w końcu znalazłam jakiegoś oryginalnego fryzjera, ponieważ wszyscy inni
        (nieważne że było ich wielu) zawsze strzygli mnie w ten sam sposób, długość za
        ucho wariacje z tyłu raz dłużej raz krócej :) :) :) i w końcu mam inną
        fryzurke:) poztrzępionego chłopaka, modnie zaczesanego czyli do przodu.
        faktycznie poświęca trochę czasu na dobranie fryzury:) po prostu sie w ciebie
        wpatruje i wizja fryzurki gotowa (bardzo dobrze fryzjer musi miec swoja wizje,
        kazał mi zamknąć gazetke z wybrana przezemnie fryzurka:)takze z czystym sercem
        polecam :) :) :)
    • Gość: kama Re: salony fryzjerskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:16
      odświeżam, bo zbliża się Sylwester
      • nautile Re: salony fryzjerskie 26.11.04, 13:22
        kobiety stanowczo za duzo wydaja na fryzjera! za to mozna by zrobic niezla
        impreze.
      • Gość: kasia Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:35
        salon mody na Piekarach jest fajny, ale drogi.
    • Gość: kasia Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:43
      tam nie bylam, ale podobno drogo?
      • Gość: mary Re: salony fryzjerskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:19
        Na Długiej znalazłam "Beatę" (tam gdzie kosmetyczny Hebe) i zaraz obok ten drugi - "Keune". Gdzie ten Robert w końcu?
    • noether Re: salony fryzjerskie 03.12.04, 11:39
      ciesze sie , ze ktos postanowil przypomniec ten watek. faktycznie Sylwester juz
      blisko, a przed taka impreza warto wybrac sie do sprawdzonego fryzjera...;-)
      watek zawiera sporo informacji (wiekszosc sprawdzonych przeze mnie osobiscie),
      a co najwazniejsze nadal aktualnych.
      koncza zycze wszystkim forumowiczkom i forumowiczom udanych fryzur i imprez
      sylestrowych...
      Pozdrawiam
      asia

PS Czy ktos wie, gdzie obecnie pracuje p. Robert?
      • Gość: beata Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:13
        Robert pracuje w salonie fryzjerskim "Vis Vitalis" przy ulicy Długiej, przed
        wejściem wywieszony jest kaseton KEUNE, czyli marka kosmetyków wykorzystywanych
        do usług. Pozdrawiam wszystkie Panie :)))))
        • Gość: andzia Re: salony fryzjerskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:39
          a na jakich farbach bazuje salon M&M?
          • ruda15 Re: A może masaż ? 08.12.04, 11:42
            Do Sylwestra już bardzo blisko...:-))), ja ze swojej strony polecam masaż.
            Dostałam od koleżanki namiar na masażystę /kulturalny przystojniak ;-)/.
            Umówiłam się i co?...REWELACJA!!! facet oprócz masażu leczniczego i
            relaksacyjnego, specjalizuje się w modelowaniu sylwetki. Ja, nie stosując
            żadnej diety schudłam 5 kg!, a psychicznie jestem tak zrelaksowana jak nigdy
            dotąd...CUDOWNIE!!! Można do niego pisać na adres: alfaromeo61@interia.pl
          • Gość: Salon MIM Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:04
            Odpowiadając na Twoje pytanie informuję, że używamy wyłącznie produktów marki
            KADUS. Salon Mim jest Salonem Firmowym KADUS
            • Gość: andzia Re: salony fryzjerskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:18
              mogę zapytać czy w Kadusa produktach jest taka trwała która unosi włosy u
              nasady i jednocześnie zapewnia naturalny skręt?Chciałabym mieć włosy u góry
              uniesione a na dole robić je na żel-żeby były ładne loczki
              • Gość: salon MiM Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:31
                Nie.To jest niejest to możliwe.
                • Gość: andzia Re: salony fryzjerskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 09:57
                  dlaczego??? A czego można oczekiwać?Kurcze,troszke sie zawiodłam.
    • Gość: ania jaka Dzaneta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:32
      jaka Dzaneta???
    • torunianin1 Re: salony fryzjerskie 16.12.04, 22:16
      moja zona tam chodzi.
      • Gość: artur Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:46
        moja żona chodzi na ul Podmurną do Studia Plus co czy ktoś może coś napisać o
        tym salonie
    • Gość: Gosia Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:27
      Czy ktoś wie, gdzie pracuje teraz Robert (do tej pory pracował w Vis Vitalis na
      Długiej)?
      • Gość: megi Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:49
        rzeczywiście, Pan Robert już tam nie pracuje :(
    • Gość: gosia Re: salony fryzjerskie IP: 158.75.36.* 19.01.05, 10:59
      a ja bylam przed balem w sunflower u "szefowej" z polecenia kolezanki
      i...bardzo mi sie podobalo! a nie chodze do fryzjera zbyt czesto ale jak juz
      jestem to uwielbiam! pani przemila, podciela mi wloski i upiela wloski slicznie
      i badzo trwale! nawet nastepnego dnia mialam to wszystko na glowie i to w
      porzadku! i za 65 zlotych!POLECAM!!!!!
    • noether To juz prawie rok... 19.01.05, 15:48
      Ciesze sie, ze watek nadal sie pojawia. To znaczy, ze nadal sluzy pomoca.
      Super, bo jestesmy razem juz prawie rok...sama bywam swiadkiem sily "reklamy w
      internecie"-->tzn naszego watku. podczas moich wizyt w salonie Pani Dzanety,
      przychodza Panie aby sie umowic na wizyte, mowiac ze "z internetu" (oststnio w
      czasie prac nad moja fryzurka przyszly 3 Panie! z iternetu oczywiscie) Wg
      informacji szefowej, prawie wszystkie jej klientki z ubieglego roku, trafily
      dzieki naszemu watkowi.Szkoda tylko ze mnie jako autorce watku a przez to
      niechcacy i reklamy salonu p. Dzanety nie zaproponowano zadenj karty rabatowej-
      stalego klienta.Coz moze w ramach okraglej rocznicy...
      Pozdrawiam wszyskie forumowiczki i forumowiczow. Zycze dalszych udanych
      fryzurek...
      • Gość: Salon Mim Re: To juz prawie rok... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:45
        Niestety nie mogę Pani udzielić rabatu, ponieważ dla mnie nie ma równych i
        równiejszych Klientek. Wszystkie jesteście dla mnie równe choć mam nadzieję, że
        w caaaaaałkiem różnych fryzurkach.
        • Gość: gramka robert IP: *.torun.mm.pl 10.02.05, 19:40
          co z tym robertem? gdzie mozna go teraz znalezc?
          powiedzcie mi, czy on mam moze tatuaze na rekach? bo nie wiem,czy o dobrym
          mysle...
          • Gość: mika Re: robert IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 16.02.05, 00:41
            niech ktos da namiar na tego Roberta, bo ja juz się prwie zdecydowałam,
            zapisałam adres, a tu okazuje się że nici, a i prosze o cennik, mam włosy
            półdlugie, zwykle ścinam i robie balejaż, prosze o porównanie cen tego Roberta
            i pani Dżanety, i nie wiem na jaką kwote mam sie szykować, u siebie w salonie
            Kadusa płace 140zł, bo nie jestem z Torunia
            • Gość: megi Re: robert IP: *.petrus.com.pl 17.02.05, 00:38
              podobno ul. Żwirki i wigóry , salon Marcelo, tel. 660 15 51 - ale nie
              sprawdzałam. Może ty szybciej dotrzesz to napisz o tym.
              Pozdrowionka
            • ollka Re: robert 17.02.05, 18:00
              Roberta z tego co wiem nie ma juz w Toruniu. jezeli chcesz jakas ciekawa i
              raczej krotka fryzurke to polecam pana Liberde...jego salon jest gdzies na
              rubinkowie 3 w okolicach rozjazdu na Olsztyn, ale on lubi naprawde konkretne
              ciecia, wiec jezeli nie jestes gotowa na jakas wielka zmiane, to tam nie idz.
              pozdrawiam:)
            • Gość: miki Re: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:12
              nie wiem czy to prawda ,ale robert ponoc siedzi w wiezieniu za dlugi...piszcie
              jak cos wiecie.pozdrawiam
            • Gość: Sławek Re: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:38
              W naszym salonie za kolor zapłacisz od:36,00zl, reszta zalezy od waarunków
              wyjściowych. 3mankos.
            • Gość: Dżaneta Re: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:14
              Za balejaż ze strzyżeniem i modelowaniem na włosy "półdługie" u mnie zapłacisz
              nie mniej niż 90zł. Gratuluję konkurencji tak niskich cen, ale czy cena idzie w
              parze z jakością...
            • Gość: anna Re: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:36
              a ja bylam na kolorku na dlugiej tam gdzie pracowal Robert jest koles i
              rewelacyjnie mi powtorzyl to co mialam zrobione przez roberta,nie wiem jak ma
              na imie...pozdrawiam i czekam na Wasze opinie
            • Gość: Jacko Re: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:27
              Najbardziej zajebisty fryzjer jakiego znam... Robert. Jestem pod wielkim
              wrażeniem,wielki talent, super podejscie do kobiet, same plusy!!! Dla mnie
              tylko Robert , nikt inny...
              • Gość: robert Re: robert IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.07.05, 20:13
                czesc tu robert fryzjer dajcie mi spokojnie pracowac.
                • Gość: Martino Szalla IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 18:35
                  to jest dopiero fryzjer, drogo bierze, d`lugo się tam siedzi, ale naprawdę jest
                  mistrzem,
                  wiem, że czesał dziewczynę lata 2005, www.torun.com.pl - tam jest link do
                  strony no i poza tym www.metamorfozy.pl - polecam serio ;)
                • Gość: Marcin Fryzjer Robert - NOWE MIEJSCE PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:49
                  robert pracuje w Salonie Urody Beauty Zone w Hotelu Filmar
              • Gość: Marcin Re: robert - nowe miejsce pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:52
                robert pracuje w salonie urody Beauty Zone w Hotelu Filmar
          • Gość: gość Re: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:07
            up
        • Gość: Marek Re: To juz prawie rok... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:20
          Kurcze!Chciałem kiedyś zostać fryzjerem ale z czynności w zakładzie najlepiej i
          chyba tylko wychodziło mi mycie włosów.Fakt że mógłbym to robić godzinami.
          Ale zawód mam niestety inny.
          Pozdrawiam!!
        • Gość: Marta Studio plus, Michelle, Jarek... IP: *.torun.mm.pl 16.09.05, 23:13
          Czytam to forum i czytam ale czy mogłybyście mi powiedzieć cos o salonach w
          temacie? Studio plus i nowy salonik Jarek na Podmurnej i Michelle na
          Katarzyny...planuje baleyage w którymś z tych salonów...prosze o rady..
        • pvictoriam1 do Pani Dżanete 11.01.07, 19:35
          Witam-nie mieszkam w Toruniu, ale bywam tam raz w tygodniu-dlatego chciałam
          zapytać zanim umówię się na strzyżenie, czy moge liczyć na pomoc w w zrobieniu
          z "szopy", którą mam na głowie czegoś sensownego.mam straszne włosy:puszyste,
          grube, długie, ciężkie do ułożenia-generalnie trochę falowane ale to zalezy od
          dnia i pogody , bo generalnie zawsze poi wyjściu z domu wracam z czymś
          kompletnie innym na głowie niz gdy wychodziłam.w tej chwili włosy są
          pocieniowane-ale tę panią ,która mi je pocieńiowała to chętnie bym udusiła ,bo
          po godzinbie od wysuszenia włosów kształtuje mi się na głowie coś w rodzaju
          fryzury kopernika, z pod której wychodzą dłuższe włosy.Czy myśli Pani,że
          mogłaby coś zrobić z moimi włosami-podkreślam, że potrzebuję kogoś kto zna się
          na typach włosów i będzie wiedział co ztym fantem zrobić ( nadal chcę mieć
          długie włosy ) z góry dziękuję za odpowiedz
          • dzaneta1 Re: do Pani Dżanete 12.01.07, 20:23
            Niestety na podstawie opisu nie jestem w stanie nic Pani doradzić. Proponuję,
            aby Pani do mnie przyszła to zobaczę co da się na tą chwilę zrobić. Proszę o
            wcześniejszy kontakt telefoniczny, co umożliwi mi zarezerwowanie dla Pani
            czasu. Telefon do salonu 056 653 95 90. Pozdrawiam Dżaneta
    • Gość: anita Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:54
      witam.ja polecam salon na malych garbarach kolo sukien slubnych,naprzeciwko
      warty.ja tam chodze i jestem zadowolona z ciecia i z koloru,zrobilam prezent i
      zaprowadzilam tam ostatnio nawet moja mame byla bardzo zadowolona i przede
      wszystkim nie miala ochydnej czapki z wlosow na glowie,tylko ludzka fryzurke.ja
      zawsze chodze do wlasciciela cezarego i zawsze wychodze zadowolona,ale moja
      mame strzygla jakas pani nieznam imienia ale polecam bo jakosc strzyzenia super
      • Gość: monia Re: salony fryzjerskie IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.05, 22:09
        widzę że z Robertem niezła afera :)) nie wiem gdzie obecnie pracuje ale jeśli to
        prawda, że go już nie ma w Toruniu to wielka szkoda, naprawdę fajnie strzygł.
        włosy mi odrastają i nie mam koncepcji gdzie pójść. może teraz wypróbuję p.
        Dzanetę? pozdrawiam
        • Gość: beata Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 00:17
          Witam dziewczyny :) Mam pytanko, na Długiej, gdzie wczesniej strzygłam się u
          Roberta pojawił się nowy fryzjer- Krzysztof. Strzyżenie zrobił mi świetne,
          chociaż przyznam że siadałam z lekką obawą ;))) Czy któraś może z Was wcześniej
          z nim się spotkala, bowiem czeka mnie baleyage i chciałam sprawdzić opinie ???
          w każdym bądx razie strzyżenie rewelka i polecam :))))
          • Gość: monia Re: salony fryzjerskie IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.05, 15:31
            o ...! to ja też jestem ciekawa. piszcie dziewczyny.
    • Gość: madzia zobaczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:56
      Hej:)Wspanialy pomysł z tym tematem o salonach!Przeczytałam wszystkie posty z
      ogromną uwagą i oczywiście zdecydowałam się na panią Dzanete:)Ide po świętach i
      obiecuję zdać relacje...
      • Gość: monia Re: zobaczymy IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.05, 14:42
        ja też idę. właśnie się umówiłam. jestem bardzo ciekawa. oczywiście zdam relację :)
        • Gość: gosia Re: zobaczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:33
          w sobote ide do sunflower. podobno p. Iwona jest dobra, ale teraz jest w ciazy
          i przyjmuje tylko stale klientki :( Tak wiec zaryzykuje i ide do p. Sylwii. Mam
          nadzieje, ze sie nie zawiode. Czekajcie na relacje :) P.S. Moze ktoras z pan
          wie, co sie teraz dzieje z Robertem? Bylam u niego pare razy, w tym czasie
          zdazyl zmienic juz kilka salonow i tym razem stwierdzilam, ze nie bede go
          szukala, bo to po prostu smieszne. Fakt-jest dobry, ale nie on jeden...
        • Gość: Mada Re: zobaczymy IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.03.05, 15:47
          Pani Dżanecie chyba zaszkodziła nadmierna reklama, bo już nie jest tak dobrze,
          jak było wcześniej. Szybko i nie do końca tak, jak się spodziewałam :-(
          • Gość: minima Re: zobaczymy IP: *.petrus.com.pl 31.03.05, 19:55
            zgadzam się - szybko i niedokładnie :(
          • Gość: just Re: zobaczymy IP: *.akademiki.uni.torun.pl 01.04.05, 18:10
            polecilam Dżanetę koleżance...i nie był to dobry pomysł, bo nie wróciła w
            najlepszym humorze :-( Trochę na odwal,jak to określiła. Balejaż zupełnie jej
            się nie podobał.Obcięcie ok.
    • Gość: wiosenne tchnienie Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:21
      i jak tam po wizycie w sunflower'ze u pani Sylwii?
      Ja się do niej wybieram pod koniec tygodnia.
      • Gość: Gosia Re: salony fryzjerskie IP: *.hrz.uni-oldenburg.de 05.04.05, 23:46
        SUPER! Jestem bardzo zadowolona, fajny kolor i dobre sciecie. Poza tym jest
        konkretna, dokladnie tlumaczy swoja "wizje" nowej fryzury. Polecam, ja na pewno
        bede chodzila do niej regularnie. Widze, ze znowu pojawil sie temat Dzanety -
        bylam u niej w styczniu i tez nie bylam za bardzo zadowolna, kolor mi tylko
        lekko odswiezyla (odrosty) a sciecie bylo slabe, wlosy nie ukladaly sie za
        dobrze.
        • Gość: mon Re: salony fryzjerskie IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.05, 17:31
          ja też wróciłam od Dzanety i też nie jestem zadowolona. fruzurkę zrobiła mi taka
          samą jak miałam poprzednio i do tego za krótko :( faktycznie tempo było
          ekspresowe. ścięcie i balejaż zajęło 1,45 minut. czy ktoś wie gdzie teraz ścina
          Robert???
    • Gość: Beata Re: salony fryzjerskie IP: *.akademiki.uni.torun.pl 08.04.05, 19:22
      Bylam w lekkim szoku po wyjsciu od Dzanety, gdyz moj pobyt w jej gabinecie
      trwal raptem 15 minut. Strzyzenie odbylo sie w blyskawicznym tempie; wlosy
      wysuszono bez uzycia szczotki, zostaly jedynie nieco potargane rekami pani
      fryzjerki. Mimo poczatkowego braku zaufania do profesjonalizmu pani Dzanety,
      musze przyznac, ze obciela mnie dokladnie w taki sposob jaki ja prosilam, a
      wlosy dobrze sie ukladaja. Cena - o ile pamietam 20zl (bez mycia).
      • Gość: madzia Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 19:17
        A ja byłam po Wielkanocy i się nie zgadzam z waszymi opiniami.Mam nową ładną
        fryzurkę pasująca do mnie i jestem bardzo zadowolona.Może wasze problemy
        wynikają stąd,że oczekujecie cudu a potem wychodzicie rozczarowane?

Fryzjer to nie Bóg-nie wie o tobie wszystkiego a pierwsze co ja zrobiłam to
        rzetelna rozmowa na temat moich oczekiwań a sugestii pani Dżanety.Mogę się
        podpisać pod postami które ją chwalą bo ma oko i duży profesjonalizm.Koleżanka
        była i też jest zadowolona-cenne jest indywidualne podjeście do klienta i pani
        Dżaneta z pewnością je posiada a nie jak w innych salonach można się napatrzyć
        na swoje kopie po ulicach:)

Dlatego serdecznie polecam!
        • Gość: sławek Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:11
          Dziewczyny spróbujcie naszych usług! Info na nasz temat:
          www.alicja.torun.com.pl, szczególnie polecam salon przy ul. Kościuszki (tam
          pracuję). W moim salonie dziewczyny mają zapewnione zniżki :) > Sławek.
          • Gość: życzliwa Re: salony fryzjerskie IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.05, 15:49
            Co do salonu fryzjerskiego "Alicja" na ul. Kościuszki... -> Z tego co wiem teraz
            pracuje tam tylko jedna pani i jeden pan... Kiedyś pracowała jeszcze jedna
            fryzjerka, po prostu profesjonalna obsluga w jej wykonaniu. Teraz dowiaduję się,
            iż ów fryzjerka tam nie pracuje, ale to nic mam nadzieję, że uda mi się ją
            znaleść w innym salonie. Ogólnie salon polecam. Pozdrawiam.
        • Gość: kasia Re: salony fryzjerskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:58
          czy ja wiem, byłam u niej kilka razy na scieciu, na balejage, ale niestety
          zawsze jakieś ale, i zawsze ten sam problem, ZA kRÓTKO!!!!!!!!!!
    • torunianin1 Re: salony fryzjerskie 16.05.05, 21:03
      Tam chodzi moja żona
      • Gość: megi Re: salony fryzjerskie IP: *.petrus.com.pl 16.05.05, 23:40
        i co , żona jest zadowolona z tego slonu?
        Napiszcie gdzie jest Sun Flower (na III Rubinkowie czy w PDT)? i może telefon
        jak macie. dzięki
        • Gość: minima Re: salony fryzjerskie IP: *.petrus.com.pl 27.06.05, 11:51
          Drogie forumowiczki! Zbliżają się wakacje. Właściwie dla niektórych to się już
          zaczęły. Z tej okazji mam ochotę na odrobinę zmany. Może jeszcze któraś z Was
          odwiedziła Pana Krzysztofa na Długiej i może potwerdzić, że warto do niego
          pójść? A może odkryłyście jakieś nowe rewelacyjne salony fryzjerskie?
          Napiszcie ... Pozdrawiam :)
          • Gość: obserwatorka Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:01
            Może bezpośrednio nie byłam pod nożyczkami Pana Krzysztofa, bowiem od dłuższego
            czasu na Długą to chodzę do Iwonki... ale podczas ostaniego mojego pobytu
            miałam możliwość obserwować usługi wykonane przez Niego. Fajne lekkie cięcie i
            baleyage, którego wzór chyba ściągnę dla siebie ;) bardzo nietypowy .. tylko
            gdzieniegdzie wprowadzenie innej kolorystyki:)... Poleciłam koleżance celem
            sprawdzenia i wyszła zadowolona .. No cóz może i złamię zasadę wiernego
            fryzjera .. bądź co bądź to w końcu mężczyzna ... :):)
    • Gość: gasso ILE MOŻNA GADAĆ O FRYZJERZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:05
      ILE MOŻNA GADAĆ O FRYZJERZE?
      • Gość: minima Re: ILE MOŻNA GADAĆ O FRYZJERZE? IP: *.petrus.com.pl 28.06.05, 11:42
        No sam zobacz ...
      • Gość: obserwatorka Re: ILE MOŻNA GADAĆ O FRYZJERZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:53
        dopóty.. dopóki włosy zachowamy na głowie ;)))pozdrawiam
    • Gość: kajuuusia Re: salony fryzjerskie IP: *.petrus.com.pl 29.06.05, 17:00
      Dzieki waszemu dobremu zdaniu o salonie M&m postanowiła do niego pójść i
      zapisałam się na jutro na balejage..Dam znac jak było...
      • laiqua Re: salony fryzjerskie 01.07.05, 02:07
        A ja sama nie wiem co powiedzieć o Pani Dżanecie. Może po krótce opiszę: w ostatnim czasie byłam u niej zarówno ja, mój narzeczony i mama. I tak: strzyże rzecywoiście krótko: mnie i narzeczoczenego (obciął włosy z długich na krótko) obsłużyła w pół godziny. Ja jestem zadowolona ze strzyżenia, fryzurkę mam ładną i twarzową, narzeczony tez wygląda przyzwoicie. Za to mama wyszła bardzo kiepsko na wizycie. Poprzednie dwie fryzurki miała fajne i z fantazją, teraz jakoś dretwo straszliwie, bardzo krótko i postarzająco. Zreztą z myciem zabrało jej to 10 min. Tak więc mam miesazane uczucia. W dodatku podzczas mojej wizyty, u pani Dżanety była koleżanka i cały czas rozmawiały o zbliżającym się ślubie (tu gratulacje). Niby dorbiazg, ale denerwujący. Czułam się, jakby to koleżanka była ważniejsza na nie ja i moje włosy. Choć jedno trzeba przynac, pokazała mi dokładnie jak uzywac suszarki z dyfuzorem ( wyszłam z mokrymi włosami, bo siadał narzeczony już na fotelu :/ ).
        Jak widać nie wiem czy polecać panią Dżanetę, czy tez odradzać. Troszkę loterią jest chodzenie do niej, więc nie wiem czy nie poszukam noweg fryzjera.
    • Gość: kajuuusia Re: salony fryzjerskie IP: *.petrus.com.pl 01.07.05, 07:24
      Wróciłam wczoraj z salonu M&m byłam zrobić balejaż i jestem bardzo zadowolona..
      Zapłaciłam mniej niz u poprzedniego fryzjera (który robił to gorzej) pani mnie
      ładnie obcięła i do tego ułożyła mi włosy.. Za całośc zaplaciłam 130zł, wiec
      uwazam ze to jest bardzo mało.. To dzieki wam wybrałam się do tego salonu i
      zostałam juz ich stałym klientem bo zamierzam juz tylko tam zmieniac swoje
      fryzury..
      • Gość: monia Re: salony fryzjerskie IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.05, 22:08
        a ja dzisiaj byłam u nowego fryzjera. Salon "Alicja" na Kościuszki, fryzjer
        Sławek. Byłam już i u Roberta i u Dżanety i z czystym sercem polecam Sławka
        !!!!!!!!!!
        Cenowo bezkonkurencyjny !!!!!!! (nie napiszę ile zapłaciłam za ścięcie, bo to aż
        niewiarygodne, ale miło sie zdziwicie :)))))
        Jedynie muszę uprzedzić, że trzeba sobie zarezerwować trochę czasu, ścięcie trwa
        2 godziny. Sławek drobiazgowo i precyzyjnie ścina każde pasmo włosów. Fryzurka
        bardzo mi się podoba, może mogłoby być lekko dłużej :))), ale na lato jest ok.
        Poza tym profesjonalne podejście do klientki (żadnych rozmów z przyjaciółkami :))
        naprawdę czuje sie, że lubi to co robi i tarktuje to poważnie. W ofercie salonu
        promocje dla stałych klientek. Naprawdę jestem mile zaskoczona. Pozdrawiam :)

• Gość: hania Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:27
          ja chodze do "alicji" na rubinkowie i tez jestem zadowolona strzyze mnie pani
          aneta jest bardzo dokladna zabieg ciecia trwa ponad godzine i jest tanio z
          myciem 25 zl !!!!
          • Gość: kasia Re: salony fryzjerskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:55
            godzinę????????????????to chyba lekka przesada
            • Gość: goga Re: salony fryzjerskie IP: *.torun.mm.pl 06.07.05, 13:23
              Jachodze tez do ALICJI..Strzyze mnie Alina, mila kobietka...polecam
            • Gość: hania Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:35
              mysle ze lepiej godzine niz 10 min jak u DZANETY nie uwazasz???!!
              • Gość: monia Re: salony fryzjerskie IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.05, 11:19
                w pełni się zgadzam. okazazuje się, ze można strzyc godzinkę albo dwie, tylko
                trzeba chcieć, a nie gonić za klientami i odwalać w 15 mimnut, potem włosy
                krzywo ścięte. miałam ścinane włosy przez dwie godziny i uwierz mi z tyłu mam
                tak obcięte jak nigdy dotąd.po prostu idealnie wystrzyżone :))
        • Gość: rew Re: salony fryzjerskie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.07.05, 19:59
        • Gość: weronika Re: salony fryzjerskie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.07.05, 20:02
          salon na dlugiej 8 to gowno pracujo na innych kosmetykach niz podajo bylam juz
          tam nie pojde zlodzieje
          • Gość: obserwatorka Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:45
            Totalna bzdura lub zagrywka nieczystej konkurencji :) byłam niejednokrotnie i
            nigdy nie zastosowano innej firmy. Wcześniej chyba pracowali na Globie.. ale
            teraz w salonie wyłożone są tylko kosmetyki Keune . życzę powodzenia
            nieudaczkom takiej antyreklamy
    • Gość: dar Re: salony fryzjerskie IP: *.torun.mm.pl 10.07.05, 11:47
      odradzam stanowczo DORIANO na szosie lubickiej - chciałam podciąć włosy ubyło mi
      jakieś 20 cm - na co właścicielka powiedziała że własy nie zęby i odrastają -
      koszmar
      • Gość: kajuuusia Re: salony fryzjerskie IP: *.petrus.com.pl 17.09.05, 14:28
        a ja teraz wam polecam Cezarego Springera i jego dwa salony.. poprostu profes..
        slicznie dobral mi fryzurke, uzupelnil kolorek, i ulozyl i przy tym niska
        cena..teraz to juz bedzie moj staly fryzjer..
    • Gość: ania Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:20
      Tylko Podmurna.
      • Gość: ja Re: salony fryzjerskie IP: 158.75.36.* 22.07.05, 09:10
        a ja troche naskarze, bo chodze do sunflower do Sylwii i oki, bardzo mi sie
        podoba jej ciecie, ale ostatnio czesala mnie na slub inna pani....i zrobila to
        w 30 minut-to mialo byc modelowanie -upiecie wlosow, wszyscy mysleli, ze ja tak
        sobie sama spielam spineczkami...za 65 zl...!!!!Słabo, ale jak sie wciska
        klientki by WIECEJ to trochu traca na jakosci...bardzo mi sie to nie
        podobalo...ta sobota nie byla dla nich za dobra, ale duuuuzo zarobili..
        • butters77 Czy salon pani Dzanety w tym samym miejscu??? 22.07.05, 09:35
          Witam, mam pytanie do torunskich bywalczyn salonow fryzjerskich:) Czy salon
          "M&M" jest caly czas w tym samym miejscu - naprzeciwko pasmanterii na
          Kopernika?? Bo pare dni temu umowilam sie na wizyte na dzis, a dawno nie bylam w
          Toruniu i zaczelam sie zastanawiac, czy moze nie zmienila sie lokalizacja, a
          numer sobie przeniesli:) Tak mi sie raz zdarzylo z dentystka:) Niestety do 16
          nie bede miala mozliwosci, zeby zadzwonic i zapytac, wiec zwracam sie o pomoc do
          szanownych forumowiczek!!!:)
          • noether Re: Czy salon pani Dzanety w tym samym miejscu??? 27.07.07, 15:49
            Tak, ale niestety ma remont od 9 lipca przez dwa miesiace....buuu, bardzo
            szkoda, bo pilnie potrzebuje dobrego fyzjera a z watku trudno cos
            wyciagnac...pzdr
    • Gość: ania Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:19
      W PDT fajnie, ale drozej
      • trejka Re: salony fryzjerskie 28.08.05, 11:46
        No to ja mam pytanie: ile bierze p. Dzaneta za strzyzenie (wlosy poldlugie)???
        dzieki :)
    • Gość: aneta Jest Studio Urody na Piekarach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:27
      Jest Studio Urody na Piekarach. Fajne!
    • Gość: Marcin Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:17
      salon urody Hotel Filmar, uczciwie L'Oreal Professionell
      • Gość: lenaxx Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:11
        W Filmarze może uczciwie ale ceny z kosmosu.
        • Gość: Anna Re: salony fryzjerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:02
          To jest wymysł z kosmosu, a nie ceny z kosmosu.Ceny sa porównywalne do innych.
    • Gość: Marta Studio plus,Jarek,Michelle...? IP: *.torun.mm.pl 17.09.05, 11:53
      Błagam kto może napisać jakies opinie o tych salonach? pierwsze dwa znajdują
      się na Podmurnej...trzeci na kopernika..Chcialabym do któregoś z tych salonów
      wybrać sie na baleyage...dlatego prosze o doradzenie wyboru:)
      • Gość: minima Re: Studio plus,Jarek,Michelle...? IP: *.petrus.com.pl 30.09.05, 14:50
        Studio Plus - byłam u pani Ewy. Mi się nie podobało, ale opinie na jej temat są
        podzielone. Jarek na Podmurnej - nie znam tam takiego salonu. Na Kopernika też
        sobie nie przypominam Michell (ten salon jest na Katarzyny i na Sukienniczej -
        mój mąż tam chodzi i jest zadowolony). Na Kopernika znam tylko MiM pani
        Dżanety. Kiedyś moja stała fryzjerka... Teraz chodzę do Pani Sylwi w Sun Flower
        na III Rubinkowie. Dla mnie rewelacja. Zarówno strzyżenie jak i forbowanie.
        Cena jak wszędzie - za balejaż na krótkich włosach i strzyżenie zapłaciłam 100
        zł. Za to odpowiadają mi ich kosmetyki (jakiejś włoskiej firmy). Farba trzyma
        się tak długo jak powinna. Spłukuje się z czasem, ale w przeciwnym razie
        miałabym koszmarną różnicę między włosem farbowanym a odrostem. I zakoczyła
        mnie technika strzyżenia - dzięki niej fryzura jest lekka i dobrze sie układa
        przez długi czas. Serdecznie polecam i pozdrawiam wszystkie forumowiczki. To
        dzięki wam trafiłam do Pani Sylwii :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka