barbaretta07 09.09.12, 09:54 proszę o opinie czy w Osięcinach prosperowałaby sala zabaw dla dzieci z małą kawiarenką dla mam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_1975 Re: sala zabaw 10.09.12, 14:30 Pewnie by prosperowała taka sala zabaw z małą kawiarenką dla mam... Dobrym pomysłem było wybudowanie kilka lat temu placu zabaw dla dzieci; tylko to, co się na tym placu dzieje w godzinach późnowieczornych i nocnych woła o pomstę. Sama tam chodzę z córką i jak patrzę na te walające się butelki po piwie, na leżące niedopałki papierosów i zużyte prezerwatywy to mam wątpliwości. Podejrzewam, że ta mała kawiarenka w niedługim czasie stała by się małą speluną... Odpowiedz Link Zgłoś
anunaki07 Re: sala zabaw 10.09.12, 18:53 Zgadzam się z basią. Plac z pewnością by się przydał i dla dzieci i dla mam. Nie ma tak naprawdę miejsca w Osięcinach gdzie dzieci mogłyby się pobawić a mamy trochę odpocząć. Ale takie przedsięwzięcie wiąże się z inwestycjami w sprzęt. Poza tym można by pomyśleć o zakazie wpuszczania psów. nie ma sensu robić otwartego placu zabaw bo zaraz piasek nasiąknie moczem psów i po bezpiecznym piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_1975 Re: sala zabaw 11.09.12, 10:09 Na temat psów wałęsających się po placu zabaw też już się kiedyś wypowiadałam... Odpowiedz Link Zgłoś