Dodaj do ulubionych

Brawo kibole Elany!

13.07.13, 23:15
Otóż to, właśnie tak trzeba! Trzeba wszem i wobec, całej Polsce pokazać, ile wart jest Toruń i jego kibice. Znowu dobry sygnał poszedł stąd w świat - niechaj wszyscy wiedzą, że pod okiem Ojdyra katolickie miłosierdzie wciąż ma się dobrze.
Powiedzcie sami, jak długo można to miasto w oczach wszystkich kompromitować? Dlaczego potem się dziwimy, że Toruń w Polsce kojarzy się źle, jako siedlisko ciemnoty i chuligaństwa?
Nie wstyd wam?
A poza tym, dzisiaj zniszczono również kilka samochodów z rejestracją CB, nie tylko te z Lublina, co udowadnia, że kibole nie tylko kierowali się gniewem za sam przegrany mecz z Motorem, ale także "przyjacielskim" stosunkiem do swych sąsiadów z Bydgoszczy. Jak zatem między naszymi miastami ma być zgoda?
Obserwuj wątek
    • facetzpomorza Uwaga cenzura! 15.07.13, 18:19
      Byle kto może obrażac moje miasto. Wpisy torunian tnie cenzura. Czy to jest uczciwe?
    • facetzpomorza Re: Brawo kibole 15.07.13, 18:40
      Tego niech sie wstydzi nasza stolyca stolyc wszelakich- zawsze w ogonie wszelkich rankingów.

www.wspolnota.org.pl/uploads/media/Ranking_zamoznosci_2012-miasta_wojewodzkie.pdf
      • krzysztooofff97 Re: Brawo kibole 15.07.13, 19:03
        Ty znowu nie rozumiesz tego rankingu.
        • naubyd Re: Brawo kibole 15.07.13, 19:38
          co chcesz. Prymitywny człeczyna, proste rozumowanie. 5 zł jest więcej niż 3.
          • szczekoblaszachowiec Re: Brawo kibole 15.07.13, 20:00
            > co chcesz. Prymitywny człeczyna, proste rozumowanie. 5 zł jest więcej niż 3.

UWAGA !!! czubek w akcji, znowu chce sobie z kim popisać.

--
            Największa atrakcja Bydgoszczy ? ... wycieczka do Torunia !
            • naubyd Re: Brawo kibole 16.07.13, 20:55
              Arek weź ... jeden już w się w końcu ogarnij./ Zacznij od zrozumienia treści odnośników które dajesz, potem postaraj się zrozumieć co dorośli do Ciebie piszą a na końcu przemyśl odpowiedzi. Wtedy będzie dobrze.
    • szczekoblaszachowiec Re: Brawo kibole Elany! 15.07.13, 19:36
      > Otóż to, właśnie tak trzeba! Trzeba wszem i wobec, całej Polsce pokazać, ile wa
      > rt jest Toruń i jego kibice. Znowu dobry sygnał poszedł stąd w świat - niechaj
      > wszyscy wiedzą, że pod okiem Ojdyra katolickie miłosierdzie wciąż ma się dobrze

odezwał sie kibic świętej zawiszy
      www.wprzerwie.pl/Wpis,Sport,527555,1,Awantura-na-meczu-w-bydgoszczy.html

--
      • naubyd Re: Brawo kibole Elany! 15.07.13, 19:39
        szkoda, że uważasz torunian za matołów popierających bandytów pisząc, że jeśli się ich potępia to trzeba być z Bydgoszczy.
        • szczekoblaszachowiec Re: Brawo kibole Elany! 15.07.13, 19:56
          > szkoda, że uważasz torunian za matołów popierających bandytów pisząc, że jeśli
          > się ich potępia to trzeba być z Bydgoszczy.

Znowu nie uważałeś, ja was uważam za matołków bo po raz kolejny zaczepiacie na toruńskim forum. Na występki kibiców zawiszy oczywiście macie amnezję.
          Nie popieram zachowania kibiców Elany ale skoro już sie stało to nie wam nas osądzać.

--
          Największa atrakacja Bydgoszczy ? ... wycieczka do Torunia !
          • naubyd Re: Brawo kibole Elany! 16.07.13, 17:16
            ale skoro już sie stało to nie wam nas os
            > ądzać.

Hahahaha jesteś kibolem Elany? Czy może znowu odezwał się instynkt stadny. Matoł szczyci się UMK, matoł szczyci się Elaną. Takie jaja tylko u Was
            • szczekoblaszachowiec Re: Brawo kibole Elany! 16.07.13, 19:45
              > Hahahaha jesteś kibolem Elany? Czy może znowu odezwał się instynkt stadny. Mato
              > ł szczyci się UMK, matoł szczyci się Elaną. Takie jaja tylko u Was

ale ty głupi i żałosny jesteś !!!
              Nie szczycę się kibicami Elany ale lubię piłkę i nie mam powodów szczycić się UMK bo ukończyłem inna uczelnię.
              Natomiast nie liczę na zrozumienie "miękkiej fajki" po wieczorowej przyzakładówce, który co najwyżej może z babciami zagrać w brydża.

--
              • naubyd Re: Brawo kibole Elany! 16.07.13, 20:52
                i tu wychodzi Twoja sztywność umysłowa. Zupełnie nic nie rozumiesz i bierzesz wszystko dosłownie. Na tym polega Twój tragizm kolego. Niestety do dyskusji to ty się nie nadajesz.
                • szczekoblaszachowiec Re: Brawo kibole Elany! 16.07.13, 21:48
                  nie obecywałem, że będzie miło
                  ale możesz dalej dla mnie tańczyć ;)

--
    • alquoz do meliburdy 16.07.13, 09:41
      ponieważ mój wczoraajszy post zaginął, pisze ponownie

Melliburda..

odwal się o Elany bo zawiszacy biją tę mizerna bandkę z torunia na głowe w poziomie kibolstwa, wy rozwalacie swoj stadion nie na 4 tysie czy ile tam wyjdzie za te szybki, ale na setki tysiecy złotych. pamietasz rozpierdziel sprzed paru lat i placz waszego prezydenta, co? na pewno to pamietasz bo mieliscie radoche i czym sie chwalic przez dluugi czas.
      ponadto poziom tej załosnej akcji ma sie nijak do ustawek na 1000 soób na Śląsku czy do maczet z Krakowa.
      JAk sie pewnie orientujesz takie kibolskie prymitywne zadymki to codzienność od Szczecina po Rzeszów.
      Trzeba byc chorym z nienawiści by wypisywać takei bzdury jakimi ty, Meliburda z Bydgoszczy, nasz uraczyłeś, nie tylko w tej sprawie zreszta. zero merytoryki, byle pierdnąc i zrobić syf jak twoj kumpel buttheadslayer vel pedronegro vel hassleader itp elita .
      mam nadzieję nie widziec juz ciebie na forum torunia..
      • znmpdn Re: do meliburdy 16.07.13, 10:04
        alquoz napisał:

> Melliburda..

Meliburda to drugie wcielenie naubyda, po prostu jego drugi nick. Tak więc uważaj :)

> mam nadzieję nie widziec juz ciebie na forum torunia..

Zauważ, że meliburda raz się tylko tutaj pojawił, zakładając ów śmieszny wąteczek, natomiast jakże chętnie w nim sie udziela naubyd :)
        Zresztą, ta bydgoska panienka im częściem pisze na naszym forum, nadając juz teraz z dwóch nicków, tym bardziej się ośmiesza.... no ale cóż, głupota ludzka nie zna granic :)
        • meliburda Re: do meliburdy 16.07.13, 10:56
          Po pierwsze - w którym poście napisałem, że jestem z Bydgoszczy, pokażcie mi taki. Na jakiej podstawie więc tak sądzicie? Czy na tym forum ludzie z Torunia obowiązkowo muszą pisać o swoim mieście zawsze dobrze a o Bydgoszczy tylko źle, natomiast bydgoszczanie odwrotnie? Czy jeśli ktoś jest z Torunia lub z okolic to od razu jest zobligowany do chwalenia wszystkiego co toruńskie pod niebiosa, obrażać lub wyśmiewać Bydgoszcz a jej mieszkańców potępiać w czambuł, zaś na przykład o marszałku mówić wręcz nabożnie lub na kolanach?

Po drugie - czy ja w którymkolwiek ze swoich postów kogokolwiek obraziłem? Proszę takowy przytoczyć, to wówczas ze wstydem przeproszę. Jednakże, mój już szósty krzyżyk na karku na takie zachowania zdecydowanie mi nie pozwala, co więcej, brzydzę się takim poziomem dyskusji jaki wy reprezentujecie i ośmieszacie nasze miasto.

Po trzecie - byliście łaskawi napisać: "mam nadzieję nie widziec juz ciebie na forum torunia..", zatem wychodzę naprzeciw waszym oczekiwaniom. Tutaj bowiem jest już tylko błoto.
          • alquoz Re: do meliburdy 16.07.13, 10:58
            i dobrze.. jednego bydgoskiego trolla mniej..

papa
            • znmpdn Re: do meliburdy 16.07.13, 13:24
              jeśli już, to raczej jego jednego wcielenia :)
              • naubyd Re: do meliburdy 16.07.13, 17:20
                brnijcie tak sobie dalej. Takie myślenie przejawiają także Wasi politycy i przez to ich koniec wydaje się już bliski. Myślenie, że głosy na forum to margines tego co myślą bydgoszczanie i że pisze tu tylko jedna osoba jest śmieszne i pełne arogancji i pychy. To zgubiło Krzyżaków, zgubi i Was.
          • szczekoblaszachowiec Re: do meliburdy 16.07.13, 16:43
            Najpierw piszesz: "Trzeba wszem i wobec, całej Polsce pokazać, ile wart jest Toruń i jego kibice.
            Później: "Nie wstyd wam? "
            Na końcu: "Jak zatem między naszymi miastami ma być zgoda?"

To skąd jesteś ? z księżyca ?

Po drugie, pytasz czy kogokolwiek obraziłeś. Tak, obraciłęś mnie, toruńskiego kibica, bywającego również na Elanie. Wrzuciłeś mnie do jednego worka z chuliganami, których również nie brakuje na zawiszy ale pewnie o tym zapomniałeś bo w twoim wieku trzeba brać już magnez. Teraz możesz mnie przeprosić i nie pojawiać sie więcej na toruńskim forum.

--
            • naubyd Re: do meliburdy 16.07.13, 17:22
              Wiesz co? To nawet ja Bydgoszczanin zrozumiałem ironię a Ty z miasta UMK, facet ze zmywaka nie pojąłeś? hahahahahahahahahahahahahahaha. Upadek stolycy jest bliski
              • szczekoblaszachowiec [...] 16.07.13, 18:03
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • naubyd Re: do meliburdy 16.07.13, 19:33
                  zaplątałeś się matołku bo brak Ci podstawowej choćby inteligencji by nie przeczyć sobie i pisać jednoznacznie. Łatwo Cię wypunktować a potem wpadasz w szał ku naszej uciesze oczywiście. Na prawdę jesteś tak prymitywny, żeby myśleć, że na całym forum pisze jeden bydgoszczanin i ciągle się przelogowuje jak Arek?
                  • szczekoblaszachowiec Re: do meliburdy 16.07.13, 19:57
                    no i proszę, kto się tutaj złości ? zapętlasz sie coraz bardziej.
                    Coś nie masz ostatnio dobrej passy na form toruńskim
                    Może w końcy czas przerzucić się na Kurier Lubelski ;)

--
                    • naubyd Re: do meliburdy 16.07.13, 20:54
                      hahahahah już nie umiesz nawet odpisać. Postanowiłeś kopiować to co o Tobie piszą inni i ja wśród nich. To już jest koniec tego niku. Skompromitowany matolstwem i sztywnością umysłu. Zmień nika i zacznij życie od nowa.
                      • szczekoblaszachowiec Re: do meliburdy 16.07.13, 21:57
                        dziękuję za radę, jeśli chodzi o zmiane nika to "miękka faja" jest ekspetrem ;)

--
          • naubyd Re: do meliburdy 16.07.13, 17:18
            Będą tak pisać zawsze jeśli wychylisz się ze stadka i
            1. nie będziesz zawsze i wszędzie bronił marszałka
            2. wspomnisz choć raz, że coś w Toruniujest nie ta
            3. Wyrazisz chociaż najmniejsze zrozumienie dla postępowania polityków i działaczy społecznych w Bydgoszczy
            etc ....

Rozumiesz? Niestety, można by wiele jeszcze punktów napisać.
            • facetzpomorza Re: do meliburdy 17.07.13, 12:01
              naubyd napisał:
              > 3. Wyrazisz chociaż najmniejsze zrozumienie dla postępowania polityków i działa
              > czy społecznych w Bydgoszczy

Rozbawiłes mnie tymi działaczami społecznymi. Nie widzisz , że Cyprys grzeje sie na stołek .Derenda chyba przeszedł w głupocie sam siebie dlatego dał marszałkowi medal od TMMB i teraz siedzi cicho. Bruski pogubił sie juz w swoich dązeniach i teraz jest jak choragiewka - raz za , innym razem przeciw. Bydgoscy politycy : Bańkowska, Latos, Kruppa ....szkoda słów. Niech cos sensownego stworzą bo na samej krytyce niczego sie nie zbuduje.
              • naubyd Re: do meliburdy 17.07.13, 15:56
                Tej a co Ciebie to obchodzi? Po 1 wiele lat zazucaliście nam marazm społeczny. Teraz są oficjalne ruchy społeczne toście się przerazili. Dopóki było tylko pisanie na forach i blogach to uchodziło ale teraz już lekceważyć ich nie można.

Pierwszym sukcesem jest opamiętanie marszałka. Jeszcze takie niemrawe ale zaczyna kumać, że tak dalej się nie da.
                po drugie być może dzięki działalności społecznej nie będzie spalarni dla Torunia w Bydgoszczy.
                Po trzecie póki co nie ma to nic wspólnego z wyborami choć bardzo bym chciał, bo po raz pierwszy może być tak, ze w radzie zasiądą ludzie NIE z partyjnego nadania tylko z wyboru.

Możesz mi wytłumaczyć kto kandyduje w wyborach? No jak wybierasz? To są ludzie z kosmosu? Czy może nowo narodzeni? To są ludzie którzy coś dla miasta robią i działają. Może Wy tak nie wybieracie ale my mamy taki zamiar. Więc jeśli Ci panowie zechcą kandydować mają szansę na wiele głosów.

Kandydat w wyborach musi się czymś legitymować. Samo działanie w partii nic nie daje.

Jeśli do tego wszystko w województwie wróci do normy to możesz być pewny, że ... no wiesz - koniec rumakowania
                • szczekoblaszachowiec Re: do meliburdy 17.07.13, 16:27
                  za dużo tu "może", "jeśli", "mamy zamiar"
                  śnij dalej dziecko ;)

--
                  • naubyd Re: do meliburdy 17.07.13, 17:46
                    no tośmy sobie pogadali.
                    • szczekoblaszachowiec Re: do meliburdy 17.07.13, 22:14
                      > no tośmy sobie pogadali.

a o czym tu gadać z "miękką fajką", napisałem już co miałem do powiedzenia.
                      Przypominasz mi upośledzone dziecko sąsiadów. Chłopak często zaczepia, szczerzy zęby i nie wiadomo o co mu chodzi. Raz się przedstawia jako rycerz, innym razem jako nocnik.
                      Jeśli chcesz sobie koniecznie popisać z podobym do siebie to mogę go kiedyś zaprosić.

--

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka