Gość: gasso Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:44 jako Polacy powinnismy promowac kuchnie staropolska: Spichrz, Damroka, U Sołtysa, Gęsia Szyja, Chałupa (Cierpice). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarek Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:34 Spichrz jest bombowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moj ranking Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:44 1. Spichrz 2. Grube ryby 3. Cierpice - chałupa. Odpowiedz Link Zgłoś
laiqua Re: restauracje Toruń 03.12.04, 23:04 Wszyscy tak tu zachwalają Zaczarowaną Dorożkę. A czy ktoś mógłby mi powiedzieć, gdzie ta słynna restauracja się mieści? Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Re: restauracje Toruń 04.12.04, 10:49 na Łaziennej, obok budynku Kurii Biskupiej. Żarcie i obsługa - dla patrycjatu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysta Spichrz- tragiczne podejscie do klienta IP: *.177.129.184.adsl.snet.net 04.12.04, 21:40 Spichrz- jedzenie jest ok. Podejscie do klienta tragiczne. Po zjedzeniu dania glownego siedzialysmy i popijalysmy niezlego drinka -3 osoby. Podszedl kelner i poprosil abysmy sie przeniosly do duzego stolu ( na ok 10-126 osob) W ciagu nastepnej godziny posadzono obok nas kolejne 6 osob. Kelner i Pani, ktora jest byc moze menagerem przeczytali, ze w ten sposob nalezy zachecac klienta do kolejnych odwiedzin ich restauracji i zostawienia ok 160 zl Moze mamy byc u nich tak dlugo jak u McDona Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin1 Re: Spichrz- tragiczne podejscie do klienta 05.12.04, 21:13 ja mam ze Spichrza jak najpepsze wrazenia, nikt nie podchodzil długo. A jedzenie - najlepsze w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayak Polecam GOTYK IP: *.petrus.com.pl 28.05.05, 11:20 nikt o nim nie pisze, a jedzenie mają bardzo dobre, obsługa pozostawia nieco do życzenia, ale nigdzie nie jest idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Spichrz- tragiczne podejscie do klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:24 osobiscie uwazam ze jest to jedna z najlepszych knajp w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:19 a knajpa w Kregielni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek HEBAN IP: *.bloknet.org / *.org 19.12.04, 22:54 Wypasnia restauracja na wielkim poziomie,cudownie i bajecznie podane, wybor od dzika po sarny do krolika i innych luksosowych dan. Oczywiscie ceny dla grubego portfela. Za sarne z frytkami i super kurczaka z 2 lampkami wina zaplacilem 100 zl! Ale warto chociaz raz w zyciu tam isc i poczuc sie jak BURZUJ!!Dziewczyna wymiekla jak to zobaczyla..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakisz Re: HEBAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:53 chyba wymiekla jak zobaczyla to zestawienie : sarna i frytki ;-))))))) czy mozna tam zamowic sole z buraczkami i kasza jaglana ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: restauracje Toruń IP: *.petrus.com.pl 20.12.04, 23:03 Róże i zen - na podmurnej, od szerokiej w stronę wisły. Byłam tam na szrlotce - super domowe ciasta a niedawnio spróbowałam tez czegoś wytrawnego - pycha!!! Polecam placki urugwajskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy51 taka czeska knajpa na lelewela Złota Uliczka... 21.12.04, 17:41 a jest taka czeska knajpa na lelewela Złota Uliczka - fajnie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: taka czeska knajpa na lelewela Złota Uliczka. IP: *.torun.mm.pl 21.01.05, 22:48 byłem kilka razy jedzenie niezle - knedle no cóz to nie Czechy ;) ale ogłnie poleciłbym acha w lcie szczególnie bo klimatyzowany i nie ma wjścia wprost z ulic tak że stabilna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:40 pierwsze slysze o takiej knajpie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:38 polecam Petite Fleur Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_dab A torunska "Malgoska" to co??? 21.01.05, 23:42 A bar "Malgoska" to juz nikomu nie odpowiada? Wielka burzuazja jakies Hebany, Pettite Fleure,Spichrze za bajonskie sumy. Tanio sie jada w "Malgosce" i lokal dziala od ponad 35 lat. Inne lokaliki padaja jak muchy jednodniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayessa Re: A torunska "Malgoska" to co??? IP: *.inds.pl / *.pl 22.01.05, 16:11 a ja lubie bar mleczny na Rynku ale na obiad Bozonarodzeniowy to sie nie nadaje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
finio1 Re: restauracje Toruń 22.01.05, 21:49 bary sa dobre zwlaszcza "Malgoska" i na rynku rog Sw.Ducha,a obiad Bozonarodzeniowy chaba dawno juz strawiony wiec trzeba zastanowic sie nad jedzeniem dziennym,a nie burzuazyjnym. Polecam tez najstarsza i pierwsza Pizzerie "Pod Arkadami"-pysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruński burżuj Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:50 mhm.. nie komentuję - jestem demokratą. przypominam sobie jedynie , ze ta pierwsza pizzeria w toruniu nazywała się kiedys " PIZZERNIA " . ten szyld stanowił dla mnie barierę nie do przejscia - ale może pizza jest ok .. nie wypowiadam się, bo nie jadłem... Odpowiedz Link Zgłoś
stropss Re: restauracje Toruń 02.02.05, 16:31 Moze jeszcze jakieś miejsce na posiłek polecicie - chętnie będe kierował się waszymi uwagami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: restauracje Toruń IP: *.bloknet.org / *.org 02.02.05, 22:23 Najlepsza Pizza VERONA na chelminskiej ta pizza pod arkadami to sie umywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozio Re: restauracje Toruń IP: *.netcologne.de 02.02.05, 23:49 Wlasnie,ze pizza pod Arkadami jest super.Polecam tez pizze na ul.Prostej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:46 Pizza na Prostej? To jest pizza? To bula z pieczakrami, ktora mozna sie zakleic, pieciocentymetrowe "ciasto", ktore klei sie w zebach i ketchup, ktory jest raczej pomoidorowym koncentratem z octem. Z pizza to cps nie ma nic wspolnego. Fuj. Jadles kiedys pizze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:22 dawno o tym nie bylo mowy, a ja odkryłam roze i zen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:37 ps. Gdzie jest w Torunia jakas kawiarnia i dobra resturacja .. w centrum jest cos ..? ps. Jak ktos uwaza ze gesia szyja to resturacja ... eheh szukam czegos ,,eksluzywnego'' . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak najlepsze są 3 naleśnikarnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:47 najlepsze są 3 naleśnikarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilman knajpe otworzyl Atrakcyjny kazimierz! 23.03.05, 08:27 knajpe otworzyl Atrakcyjny kazimierz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aww Re: knajpe otworzyl Atrakcyjny kazimierz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:25 a byl ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:02 Polecam "PIĄTĄ KLEPKĘ" (na Łaziennej) Najlepsze pod słońcem domowe (naprawdę!) pierogi, szare kuchy z pysznymi dodatkami, a dla smakoszy wiele nieco bardziej konkretnych, ojczyźnianych potraw. Knajpka maleńka (tylko 5 stolików)ale dzięki temu nieoceniona atmosfera przytulnego miejsca. Ceny - nawet student znajdzie coś dla siebie. Dla tych którzy naprawdę lubią jeść i mają wrażliwe podniebienia - jeśli raz spróbujecie naprawdę trudno będzie się rozstać. W sam raz na świąteczny - i nie tylko - obiadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x men Re: restauracje Toruń IP: *.petrus.com.pl 28.03.05, 08:45 Dobra restauracja jest przy Szczytnej (Staromiejska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:16 Zaczarowana dorożka- tylko tam chodze, jesli musze i chce zjesc cos poza domem. Pierogi palece lizac i ryby bardzo smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Polecam grilla na Złotej Uliczce IP: *.petrus.com.pl 02.04.05, 21:22 Podają tam nie tylko czeską kuchnie, ale jest też grill na sali...steki pierwsza klasa, no i ceny spokojnie do przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Polecam grilla na Złotej Uliczce IP: *.netcologne.de 03.04.05, 00:40 A gdzie jest ta knajpka Zlota Uliczka? jakie ceny za zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Polecam grilla na Złotej Uliczce IP: *.petrus.com.pl 06.04.05, 22:19 Na terenie byłego Bumaru, obecnie jest tam Arpol. A ceny - www.zlotauliczka.com Odpowiedz Link Zgłoś
mavellis Re: restauracje Toruń 11.04.05, 12:26 kazimierz? jeszcze chyba nie ruszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgh jest pierwsza japonska restauracja w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:27 jest pierwsza japonska restauracja w regionie - Torun, ul. Mickiewicza. Jedna z dwoch w kraju serwujaca sushi! Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: jest pierwsza japonska restauracja w regioni 08.05.05, 13:14 > Jedna z dwoch w kraju serwujaca sushi! Tu się trochę zapędziłeś - nawet bardzo... Nawet po oddzieleniu knajp serwujących sushi, to i tak restauracji zostanie dużo więcej. A tak z ciekawości, to o jakiej restauracji myślałeś, jako o jedynej przed tą toruńska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayak Byłeś kiedyś w stolicy ? IP: *.petrus.com.pl 21.05.05, 13:05 Jest tam bardzo wiele miejsc gdzie można zjeść sushi. Jadłem też w Krakowie i Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgh byly artykuly w Wyborczej o torunskich knajpach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:28 byly artykuly w Wyborczej o torunskich knajpach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=21295141 Odpowiedz Link Zgłoś