Dodaj do ulubionych

restauracje Toruń

• Gość: gasso Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:44
      jako Polacy powinnismy promowac kuchnie staropolska: Spichrz, Damroka, U
      Sołtysa, Gęsia Szyja, Chałupa (Cierpice).
      • Gość: zarek Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:34
        Spichrz jest bombowy!
    • Gość: moj ranking Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:44
      1. Spichrz
      2. Grube ryby
      3. Cierpice - chałupa.
      • laiqua Re: restauracje Toruń 03.12.04, 23:04
        Wszyscy tak tu zachwalają Zaczarowaną Dorożkę. A czy ktoś mógłby mi powiedzieć,
        gdzie ta słynna restauracja się mieści?
        • babbik Re: restauracje Toruń 04.12.04, 10:49
          na Łaziennej, obok budynku Kurii Biskupiej.

Żarcie i obsługa - dla patrycjatu!
    • Gość: krysta Spichrz- tragiczne podejscie do klienta IP: *.177.129.184.adsl.snet.net 04.12.04, 21:40
      Spichrz- jedzenie jest ok. Podejscie do klienta tragiczne. Po zjedzeniu dania
      glownego siedzialysmy i popijalysmy niezlego drinka -3 osoby. Podszedl kelner i
      poprosil abysmy sie przeniosly do duzego stolu ( na ok 10-126 osob) W ciagu
      nastepnej godziny posadzono obok nas kolejne 6 osob. Kelner i Pani, ktora jest
      byc moze menagerem przeczytali, ze w ten sposob nalezy zachecac klienta do
      kolejnych odwiedzin ich restauracji i zostawienia ok 160 zl Moze mamy byc u
      nich tak dlugo jak u McDona Pozdrowka
      • torunianin1 Re: Spichrz- tragiczne podejscie do klienta 05.12.04, 21:13
        ja mam ze Spichrza jak najpepsze wrazenia, nikt nie podchodzil długo.

A jedzenie - najlepsze w Toruniu
        • Gość: Kayak Polecam GOTYK IP: *.petrus.com.pl 28.05.05, 11:20
          nikt o nim nie pisze, a jedzenie mają bardzo dobre, obsługa pozostawia nieco do
          życzenia, ale nigdzie nie jest idealnie.
        • Gość: bywalec Re: Spichrz- tragiczne podejscie do klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:24
          osobiscie uwazam ze jest to jedna z najlepszych knajp w Toruniu
    • Gość: kris Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:19
      a knajpa w Kregielni?
      • Gość: Lucek HEBAN IP: *.bloknet.org / *.org 19.12.04, 22:54
        Wypasnia restauracja na wielkim poziomie,cudownie i bajecznie podane, wybor od
        dzika po sarny do krolika i innych luksosowych dan. Oczywiscie ceny dla grubego
        portfela. Za sarne z frytkami i super kurczaka z 2 lampkami wina zaplacilem 100
        zl! Ale warto chociaz raz w zyciu tam isc i poczuc sie jak BURZUJ!!Dziewczyna
        wymiekla jak to zobaczyla.....
        • Gość: smakisz Re: HEBAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:53
          chyba wymiekla jak zobaczyla to zestawienie : sarna i frytki ;-)))))))
          czy mozna tam zamowic sole z buraczkami i kasza jaglana ? ;-)))
      • mavellis Re: restauracje Toruń 26.01.05, 22:34
        tylko kregle
        • joannaosmanska Re: restauracje Toruń 26.01.05, 23:06
          jest mnustwo fajnych knajp
    • Gość: qwerty Re: restauracje Toruń IP: *.petrus.com.pl 20.12.04, 23:03
      Róże i zen - na podmurnej, od szerokiej w stronę wisły. Byłam tam na szrlotce -
      super domowe ciasta a niedawnio spróbowałam tez czegoś wytrawnego - pycha!!!
      Polecam placki urugwajskie :)
    • siwy51 taka czeska knajpa na lelewela Złota Uliczka... 21.12.04, 17:41
      a jest taka czeska knajpa na lelewela Złota Uliczka - fajnie tam?
      • Gość: krotki Re: taka czeska knajpa na lelewela Złota Uliczka. IP: *.torun.mm.pl 21.01.05, 22:48
        byłem kilka razy jedzenie niezle - knedle no cóz to nie Czechy ;) ale ogłnie
        poleciłbym acha w lcie szczególnie bo klimatyzowany i nie ma wjścia wprost z
        ulic tak że stabilna
        Pozdrawiam
    • Gość: zibi Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:40
      pierwsze slysze o takiej knajpie?
    • Gość: gosiak Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:38
      polecam Petite Fleur
    • anulka_dab A torunska "Malgoska" to co??? 21.01.05, 23:42
      A bar "Malgoska" to juz nikomu nie odpowiada? Wielka burzuazja jakies Hebany,
      Pettite Fleure,Spichrze za bajonskie sumy. Tanio sie jada w "Malgosce" i lokal
      dziala od ponad 35 lat. Inne lokaliki padaja jak muchy jednodniowe.
      • Gość: mayessa Re: A torunska "Malgoska" to co??? IP: *.inds.pl / *.pl 22.01.05, 16:11
        a ja lubie bar mleczny na Rynku ale na obiad Bozonarodzeniowy to sie nie
        nadaje :-))
    • finio1 Re: restauracje Toruń 22.01.05, 21:49
      bary sa dobre zwlaszcza "Malgoska" i na rynku rog Sw.Ducha,a obiad
      Bozonarodzeniowy chaba dawno juz strawiony wiec trzeba zastanowic sie nad
      jedzeniem dziennym,a nie burzuazyjnym.
      Polecam tez najstarsza i pierwsza Pizzerie "Pod Arkadami"-pysia
      • Gość: toruński burżuj Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:50
        mhm.. nie komentuję - jestem demokratą. przypominam sobie jedynie , ze ta
        pierwsza pizzeria w toruniu nazywała się kiedys " PIZZERNIA " . ten szyld
        stanowił dla mnie barierę nie do przejscia - ale może pizza jest ok .. nie
        wypowiadam się, bo nie jadłem...
    • babbik Re: restauracje Toruń 24.01.05, 10:47
      tylko Zaczarowana Dorozka!
    • qq1110 Re: restauracje Toruń 26.01.05, 22:29
      a zwykla pizza nie wystarczy ? :-)
    • stropss Re: restauracje Toruń 02.02.05, 16:31
      Moze jeszcze jakieś miejsce na posiłek polecicie - chętnie będe kierował się
      waszymi uwagami
      • Gość: :) Re: restauracje Toruń IP: *.bloknet.org / *.org 02.02.05, 22:23
        Najlepsza Pizza VERONA na chelminskiej ta pizza pod arkadami to sie umywa!
        • Gość: kozio Re: restauracje Toruń IP: *.netcologne.de 02.02.05, 23:49
          Wlasnie,ze pizza pod Arkadami jest super.Polecam tez pizze na ul.Prostej
          • torunianin1 Re: restauracje Toruń 04.02.05, 20:28
            w ktorym miejscu? Capri?
          • Gość: Kamil Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:46
            Pizza na Prostej? To jest pizza? To bula z pieczakrami, ktora mozna sie
            zakleic, pieciocentymetrowe "ciasto", ktore klei sie w zebach i ketchup, ktory
            jest raczej pomoidorowym koncentratem z octem. Z pizza to cps nie ma nic
            wspolnego. Fuj. Jadles kiedys pizze?
    • Gość: natalia Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:22
      dawno o tym nie bylo mowy, a ja odkryłam roze i zen.
      • Gość: Tomek Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:37
        ps. Gdzie jest w Torunia jakas
        kawiarnia i dobra resturacja ..
        w centrum jest cos ..?

ps. Jak ktos uwaza ze gesia szyja
        to resturacja ... eheh
        szukam czegos ,,eksluzywnego'' .
    • Gość: gosiak najlepsze są 3 naleśnikarnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:47
      najlepsze są 3 naleśnikarnie.
    • wilman knajpe otworzyl Atrakcyjny kazimierz! 23.03.05, 08:27
      knajpe otworzyl Atrakcyjny kazimierz!

• Gość: aww Re: knajpe otworzyl Atrakcyjny kazimierz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:25
        a byl ktos?
    • Gość: Martika Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:02
      Polecam "PIĄTĄ KLEPKĘ" (na Łaziennej) Najlepsze pod słońcem domowe (naprawdę!)
      pierogi, szare kuchy z pysznymi dodatkami, a dla smakoszy wiele nieco bardziej
      konkretnych, ojczyźnianych potraw. Knajpka maleńka (tylko 5 stolików)ale dzięki
      temu nieoceniona atmosfera przytulnego miejsca. Ceny - nawet student znajdzie
      coś dla siebie. Dla tych którzy naprawdę lubią jeść i mają wrażliwe podniebienia
      - jeśli raz spróbujecie naprawdę trudno będzie się rozstać. W sam raz na
      świąteczny - i nie tylko - obiadek
    • Gość: x men Re: restauracje Toruń IP: *.petrus.com.pl 28.03.05, 08:45
      Dobra restauracja jest przy Szczytnej (Staromiejska)
    • Gość: ania Re: restauracje Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:16
      Zaczarowana dorożka- tylko tam chodze, jesli musze i chce zjesc cos poza domem.
      Pierogi palece lizac i ryby bardzo smaczne.
    • Gość: Tommy Re: Polecam grilla na Złotej Uliczce IP: *.petrus.com.pl 02.04.05, 21:22
      Podają tam nie tylko czeską kuchnie, ale jest też grill na sali...steki
      pierwsza klasa, no i ceny spokojnie do przyjęcia
      • Gość: aga Re: Polecam grilla na Złotej Uliczce IP: *.netcologne.de 03.04.05, 00:40
        A gdzie jest ta knajpka Zlota Uliczka? jakie ceny za zestaw?
        • Gość: Tommy Re: Polecam grilla na Złotej Uliczce IP: *.petrus.com.pl 06.04.05, 22:19
          Na terenie byłego Bumaru, obecnie jest tam Arpol. A ceny - www.zlotauliczka.com
    • mavellis Re: restauracje Toruń 11.04.05, 12:26
      kazimierz? jeszcze chyba nie ruszyl.
    • torunianin1 Re: restauracje Toruń 15.04.05, 14:23
      a czy tratwa to restauracja?
    • babbik Re: restauracje Toruń 04.05.05, 09:38
      a ja lubie naleśniki.
    • Gość: sgh jest pierwsza japonska restauracja w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:27
      jest pierwsza japonska restauracja w regionie - Torun, ul. Mickiewicza. Jedna
      z dwoch w kraju serwujaca sushi!
      • a_weirdo Re: jest pierwsza japonska restauracja w regioni 08.05.05, 13:14
        > Jedna z dwoch w kraju serwujaca sushi!

Tu się trochę zapędziłeś - nawet bardzo... Nawet po oddzieleniu knajp serwujących sushi, to i tak
        restauracji zostanie dużo więcej.
        A tak z ciekawości, to o jakiej restauracji myślałeś, jako o jedynej przed tą toruńska?
      • Gość: Kayak Byłeś kiedyś w stolicy ? IP: *.petrus.com.pl 21.05.05, 13:05
        Jest tam bardzo wiele miejsc gdzie można zjeść sushi. Jadłem też w Krakowie i
        Gdańsku.
    • Gość: sgh byly artykuly w Wyborczej o torunskich knajpach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:28
      byly artykuly w Wyborczej o torunskich knajpach:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=21295141
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka