Gość: gagga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:06 gdzie w Toruniu są dobre solaria? chodzi mi głównie o Starówkę i Rubinkowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:59 wez sie rozbiegnij i w drzewo jeb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagga Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 13:28 głębia tej wypowiedzi jest na tyle powalająca, że już żadne drzewo nie potrzebne. zresztą nie znajdę ani jednego, bo twoja pusta łepetyna nadziała się na wszystkie możliwe i teraz jest tylko piłką z gałkami ocznymi, która nawet do obijania się nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navy Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 13:31 jak trzeba miec pelna lepetyne zeby zapieprzac na solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi20 Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 13:35 masz biale kozaczki na wysokim obcasiku? sa kulowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagga Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:09 i kusą spódniczkę, i białą puchową kurteczkę do pępka, i tipsy na pół metra, i blond kudełki... no i tylko za mało spalona jestem i dlatego szukam sobrego solarium, ale takiego, co wyjdę jakbym się na Karaibach wygrzewała. pasuje? uwielbiam stereotypy. nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagga Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:04 zaczynam rozumieć niechęć ludzi z Bydgoszczy do Torunian, skoro na nieprowokujące niczym pytanie padają takie impertynenckie odzywki Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin1 Re: solarium 24.11.04, 19:20 te odzywki to niestety podszywajacy sie pod wielu torunian i buszujacy od na naszycm forum bydgoszczanin, jątrzący leszek, poczytaj o nim wiecej: www.torun-bydgoszcz.pl/forumtb/viewtopic.php?t=403 przykro mi, ze czujesz sie urazona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagga Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:49 nie tyle czuję się urażona, co właśnie mi przykro, że odzywki i odpowiedzi takich ludzi niejako kształtują wizerunek tego forum, a poniekąd i samego miasta i jego mieszkańców. szkoda, że nie ma jakiegoś filtra, który eliminowałby takie przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagga Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:13 tak się składa, że takie wygrzanie się raz w miesiącu sprzyja lepszemu samopoczuciu. a fakt i z tym się zgodzę, że latanie tam kilka razy w tygodniu (albo i codziennie nawet) to objaw tanoreksji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:12 Dobre solarium jest koło Pizzeri Picollo na Prostej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doll Re: Solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:19 a mi sie podobaja własnie laski w miniowkach, blondynki, i lekko opalone! moze jestem tradycyjny, ale lubie sie za takimi ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navy Re: Solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:54 Gość portalu: doll napisał(a): > a mi sie podobaja własnie laski w miniowkach, blondynki, i lekko opalone! > > moze jestem tradycyjny, ale lubie sie za takimi ogladac. nie! po prostu jestes tandeciarzem po spozywczaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja_ok32 Re: solarium IP: *.petrus.com.pl 24.11.04, 19:59 Polecam w Kwadracie na ul.Łyskowskiego - Rubinkowo I; tanio, solidnie i profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagga Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:51 dziękuję, pewnie się tam wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navy Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:55 Gość portalu: gagga napisał(a): > dziękuję, pewnie się tam wybiorę to kulowo. Odpowiedz Link Zgłoś