Dodaj do ulubionych

Kandydaci Platformy do Sejmu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:31
Wyrowinski na 1 miejscu???Przeciez juz wyborcy go rozliczyli jak kandydowal
na prezydenta.On i Wojtkacz w ogole nie powinni znalezc sie na liscie.
AWS-UW dziękujemy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: doll wojtczak OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:05
      wojtczak OK!
      Wyrowinski moze byc.
      • Gość: Robert Re: wojtczak OK! IP: *.net / *.net 08.02.05, 09:14
        Wojtczak niech wroci do V LO do czerwonego harcerstwa.
      • Gość: BWB Re: wojtczak OK! BWB upadło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:46
    • Gość: kaczor donald Re: Kandydaci Platformy do Sejmu IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.02.05, 09:21
      Wyrownski ty sie lepiej wybierz do hospicjum, a nie do Sejmu!!!
    • Gość: Grzesiek Re: Kandydaci Platformy do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:47
      Rozliczyli i jezeli dobrze pzmietam wypadl znacznie lepiej od tych co do tego
      sejmu weszli. Jestem za Wyrowinskim i zycze mu sukcesow.
    • Gość: Janiok Re: Wojtczak wstydu nie masz !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:43
      A co naiwniaku myślałes,że szeryf Rokita znajdzie w Toruniu lepszych
      kandydatów!?jak widać Wyrowiński nie zadowoli się jednak posadką prezydenta
      miasta. Chyba naprawdę nie nadaje się do tej pracy!a w sejmie to byle leper
      sobie poradzi
    • Gość: Rapozus Re: Kandydaci Platformy do Sejmu IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.02.05, 15:10
      Proponuję osoby sprawdzoene i kompetentne:
      1. J.Worowiński
      2. J.Adamiak
      3. R.Szefler
      4. W.Przybyszewski
      5. Marek Pijanowski

• Gość: McBride Cenzura IP: *.lib.qub.ac.uk 09.02.05, 19:50
      wczoraj napisalem w tym watku co wiem i co mysle na temat m.in pana
      Nowakowskiego, wyrowinskiego czy Olszewskiego....a dzisiaj nie ma...zdaje sie
      ze zadnego punktu regulaminu nie zlamalem ale...nie, zlamalem....
      w koncu prawda w oczy kole, zwlaszcza ceznozrow z GW...obrzydliwstwo..
      • Gość: przerażony Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:08
        Ja tu wczoraj dwa wątki umieściłem o plajcie firmy BWB pana Wojtczaka i od razu
        usunięto. Czy Wybiórczej zależy na dobru tego kraju czy naprawdę chce aby w
        Sejmie zasiadały osoby , które tak naprawdę niczego w życiu nie osiągnęły a
        pensyjka 10 tys. miesięcznie przez 4 lata by się przydała. Wstydźcie się !!!
        • Gość: McBride Re: Cenzura IP: *.lib.qub.ac.uk 09.02.05, 21:00
          >>Czy Wybiórczej zależy na dobru tego kraju czy naprawdę chce aby w
          > Sejmie zasiadały osoby

ale sie ubawilem tym zdaniem!!! Wybiorcza i dobro kraju??? hahahhaaa
          • Gość: lol Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:06

Oczywiście ,że zależy !!!
            Co za pytanie !!!!
            Tylko jakiego kraju ? lol
    • Gość: KK Re: Kandydaci Platformy do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:14
      jak tam na taką listę nie zagłosuje. POPiS równa się AWS Bis!nie ma co do tego
      wracać!
      • Gość: maksik Kandydaci Platformy do Sejmu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.05, 22:49
        ja obstawiam
        1.wyro (katastrofa)
        2.nowakowski (spadochron)
        3.kopaczewska (daj jej pb)
        4.lenz (chociaz swoj)
        jak sie sprawdzi to to pzryjmuje etaty wrozek
        • jakub_lauder Re: Kandydaci Platformy do Sejmu 10.02.05, 10:47
          Czy na tej liscie jest chociaz jedna osoba, ktora tworzyla Platforme w Toruniu?
          Jakos raczej sa tam osobe, ktore Platforme zwalczaly...
          • Gość: Arek Re: Kandydaci Platformy do Sejmu IP: *.net / *.net 10.02.05, 12:55
            Kpina chodzi chyba o platform cyfrową.
            • Gość: wUJ sAM. Re: Kandydaci Platformy do Sejmu IP: *.torun.mm.pl 10.02.05, 14:05
              Panie Michale W.My wybraliśmy już pana kiedyś i nie wydaje mi się aby ktoś
              zdrowo myślący na pana głosował.Mam pytanie do pana -Co pan dobrego zrobił jak
              był pan przy korycie?????Odpowiem za pana:kompletnie nic!!!!A grubą kasę to żeś
              pan brał!!Ale jest znów doić tę "krowę podatników".Ja nie chcę komuchów,ale nie
              chcę też "karierowiczów".Panu to my już dziękujemy.Co kończy się kasa czy może
              za mało pan jeszcze "wydoił"podatników-wyborców.
              • Gość: Marek Re: Kandydaci Platformy do Sejmu IP: *.net / *.net 16.02.05, 12:25
                mają okazj,e przejść do Rydzyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka