Gość: Anonim-ponownie Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:26 W nawiązaniu do ostatniego listu- skoro tak piszesz o nabitych w butelke - to może masz albo wiedzę co do tych osób albo miej cywilną odwagę temu zaprzeczyć. Nie znam takich pokrzywdzonych przez Świetej Pamięci Mirosława ! Czemu mają służyć takie insynuacje ? Jeśli tacy by byli to zapewne dawno by sie ujawnili. Podłość ludzka nie zna granic!! Tajemniczy informatorze!!! Miej odwagę ! Popatrz w lustro i przyznaj: to są tylko plotki przeze mnie powtarzane. Podłośc o małość...... Odpowiedz Link Zgłoś
gromoslaw.grzmolinski Re:Gazeta ujawnia nowe fakty samobójczego listu 15.03.05, 09:07 denata.Padaja nazwiska z "pierwszej półki" toruńsko-bydgoskiego układu biznesowo towarzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torunianka Re:Gazeta ujawnia nowe fakty samobójczego listu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:55 Jestem bardzo ciekawa kogo wymienił w tych listach Pan Mirosław. Mogę się tylko domyślać, ale ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emar to drugi trup panie Gospodarzu IP: *.idea.pl 15.03.05, 09:22 na pierwszej linii biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: to drugi trup panie Gospodarzu (do emara) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:09 Masz rację to już drugi trup, jak napisałeś, na lini biznesu!!! Trzeba coś zrobić z tym prezydentem bo jak tak dalej pójdzie to w Toruniu nie będzie w ogóle normalnych ludzi, przezyją tylko tacy idioci jak Ty, wygłaszający podobne prawdy 'objawione'! Poziom tej dyskusji, poza nielicznymi wyjatkami które okazują szacunek dla zmarłego jest żenujący... no ale cóż, taka dyskusja jacy uczestnicy... Ja wychodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: 212.160.172.* 15.03.05, 09:27 Wydaję się , że nazbyt surowo go oceniasz. Nawiązując do wypowiedzi Anonima, zacznijcie rozmawiać o argumentach, bo ja takich nie znam. Osobiście wiem, że był rzetelnym płatnikiem. Jego firma przez zazdrość innych przechodziła kolejne kontrole US, UKS, UOP itd, itd. Nie sądze aby takie "tęgie głowy" nie były w stanie wykryć chociaż najmniejszej nieprawidłowsości w funkcjonowaniu firmy. A to , że potrafił korzystać z życia wyszło jemu na dobre, zawsze mówił: że trzeba umieć korzystać z pieniędzy, zresztą ja mam podobne zdanie, że nikt z walizkami pełnymi pieniędzy za moim karawanem szedł nie będzi a jeśli nawet co co z tego. Radzę Wam wszystkim nie zazdroście tylko zacznijcie korzystać w pełni z życia i bądżcie chociaż w namiastce tacy jak ON, bo przed każdym znas stoi ten sam cel bez wyjątku. Pomódlcie się o niego a i on napewno nie raz wstawi sie za Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
gromoslaw.grzmolinski Re:A może to ciemna strona mocy Torunia? 15.03.05, 10:36 W Toruniu było wiele przypadków spektakularnych samobójstw,a nasz MOST można porównać z mostem San Francisco. Toruń to stara siedziba Krzyzowców,z których np Templariusze którzy lubowali się w magii,a niektórzy posadzaja Krzyzaków,że Państwo Krzyzackie powstało z zrabowanych pieniędzy Templariuszy.Nie brakuje w historii Torunia Masonów,Czarownic. Specyfiką tego grajdołu jest to,że leży na samej krawędzi ogromnego nieaktywnego Rowu Tektonicznego głębokiego na 20km,to rekordoa głębkość w Polsce,a do powierzchni ziemi dochodzą słupy solne,jak w Ciechocinku i cieplice,zródła geotermalne.Miasto porasta raczej skapa roslinniość z przewagą sucholubnych drzew typou Akacja Europejska,a to typowe dle terenów zasolonych.Ten Rów mozna porównac z Rowem San Andreas .Cos mi się zdaje ,że to idealne miejsce dla spisków,czarów i innych dziwnych zjawisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Do Tadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:52 Drogi Tadku ciekawa jestem skad posiadasz taka wiedze na temat Pana Mirosława. Co wiecej zastanawia mnie czy gdybys ty dysponowal takimi "nieswoimi" pieniedzmi to czy potrafilbys sie nimi tak chojnie z obcymi ludzmi dzielic.Wlasciwie NIE zastanawia mnie to, twoj komentarz odpowiada sam za siebie! BO widzisz Pan MIrołsaw byl wyjatkowy! Przykro jest mi, ze miesjce poswiecone skladaniu wyrazow wspolczucia dla najblizszych Pana MIrosława stalo sie audytorium dla nedznych spekulantow. PANIE SIWEĆ NAD JEGO DUSZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: do Agi I Przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:39 Mylisz się Real nawiązywał do angielskiego real estate. Jest wiele polskich biur zajmujących się nieruchomościami które nazywają się lub mają w nazwie człon REAL - taka moda. Odpowiedz Link Zgłoś