Gość: mihu IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.03.05, 00:16 KPINA!!!Ten bufon musiał nieźle posmarować komuś żeby uzyskać tai wyrok.Nie ma sprawiedliwości!!Po raz kolejny okazuje się że można kupić wszystko - nawet wyrok sądu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOY POTEGA FILMU WYGRAŁA ! TYLKO KTO KYO KŁAMAŁ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 01:37 WSZYSTKICH POLICJANTÓW NIE MOŻNA BRAĆ POD TĄ SAMĄ KRESKE WIDZIAŁEM TAKI INCYDENT GDZIE POLICJANT W PYSKÓWCE ZAGALOPOWAŁ SIĘ (SŁOWNICTWO Z NAJGORSZEGO KRYMINAŁU)DO GRZECZNIE ROZMAWIAJĄCEGO Z NIM ALE UPARTEGO I TRZYMAJĄCEGO SIĘ SWEGO ZDANIA PANA.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kichu Re: POTEGA FILMU WYGRAŁA ! TYLKO KTO KYO KŁAMAŁ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:42 Policja to zbieranina roznych ludzi. zlych i dobrych. Zydowicz trafil na zlych. Moze glupich. I dobrze ze wygral. Tylko czy oni cos za to odpowiedza? Panie Marku prosze niech Pan nie odpusci. Torun to nie jest dziki zachod gdzie policjant jak szeryf ma prawo do naduzu\ywania wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Żydowicz oczyszczony IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.03.05, 08:53 Jak zwykle u Nas cwaniak-lobuz znowu gora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Re: Żydowicz oczyszczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:41 Ja tu kpiny nie widzę. Zydowicz, mimo sdpożywania obiadu (!), wykazał się postawą obywatelską. Policjantom trzeba utrzeć nosa. A poza stanami wyjątkowymi i wojennym nie ma obowiązku nosić ze sobą dowodu osobistego. Może i Żydowicz jest trudnym człowiekiem, którego łatwowpienić, ale jako artyście można mu to wybaczyć. To wszystko mieści sie w granicach normy. Pozdrawiam świątecznie - zwłaszca twórców kolejnych teorii przekupności sędziów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torunianka Artysta - wolne żarty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:37 A od czego on jest artystą, że tak zapytam, co takiego stworzył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Pewnie zagroził sądowi, że nakręci film o nich IP: *.tvgawex.pl 26.03.05, 16:44 albo coś w tym stylu. To mając do czynienia z takim człowiekiem woleli spasować. Poza tym wiadomo wiosna i jesień to ciężki czas dla ludzi pokroju Żydowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruchaj-bej Re: Pewnie zagroził sądowi, że nakręci film o nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:29 nie ma gosc rowno pod sufitem Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Żydowicz oczyszczony 26.03.05, 19:53 Co Ty chrzanisz. Żydowiwicz zareagował jak powinien zareagować normalny obywatel. To gliniarzowi sie nie chcialo wykonywac swoich obowiazkow. Bravo Marek tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Żydowicz oczyszczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 01:39 HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Żydowicz oczyszczony 27.03.05, 20:57 A ja uważa że sąd ma rację. Takie zachowanie ze strony policji jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: Żydowicz oczyszczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 10:38 Uwaga bo ktos zrobi tumult na ulicach i rozgardiasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Toruńczyk Re: Żydowicz oczyszczony IP: 80.72.46.* 29.03.05, 16:45 O ile znam Marka Żydowicza to nikomu nie posmarował. Jest na to zbyt skąpy, a ponadto uważa, że mu się wszystko należy za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Żydowicz oczyszczony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:23 a ja dla niego ptracowalem i nic zlego powiedziec nie moge. placil zgodnie z umowa.fakt ze wymagal ale mnie to inspirowalo i wiele sie nauczylem od goscia bo madry jest i ciekawy i kreatywny.ciagle cos sie dzialo i laski sie kolo krecily tez bo zawsze cos nowego i na przekur robil pan marek.zaluje ze nie pracuje teraz z nim ciekawe czy sie zmienil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Re: Żydowicz oczyszczony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:36 michu brzmisz nieuczciwie. znam goscia i napewno nie jest kims kto by przekupywal.a poza tym jest idealista do bolu. pewno to jest powodem dla ktorego ty go nie lubisz. wku..a bo wymaga lojanosci i pracy.ale to slusznie. dzis jestem ktos bo go nasladuje w mej firmie. nikogo nie krzywdzil nawet tych ktorzy go wykorzystywali w pracy dupki dzis sa nikim bo sa bezwzgledni dla swych pracownikow. biedni ludzie. marek pokazywal nam cos innego romantyzm sentymentalizm uczciwosc.michu co ty masz do marka???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś