Dodaj do ulubionych

Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies?

IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.05.05, 18:30
Stworzylem strone poswiecona najlepszym dowcipom.

Kazdy moze do niej dodac kolejne i jesli znacie naprawde dobre to bede
wdzieczny za ich dodanie - formularz znajduje sie na dole strony:

republika.pl/dobry_relaks/humor.html
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: pomocnyCZESIEK Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:03
      wchodzisz tu
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71
      i na niebiesko masz takie tematy ze juz sie smiejesz a otwierajac kazdy z nich,
      kolejne wpisy sprawiaja ze padasz na ziemie i umierasz ze smiechu;)
      • Gość: ;) Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.05.05, 19:13
        Tez prawda, ale mi chodzi o troche inne ;)
        • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:26
          Dwie blondynki oglądają transmisję turnieju skoków narciarskich. Po niezbyt
          udanym skoku Adama pokazują powtórkę. Jedna blondynka woła drugą:
          - Chodż prędko! Skacze jeszcze raz, może teraz wyląduje dalej.
          - E, no co ty! Przecież od razu widać, że leci wolniej!
      • Gość: tzg Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:30
        Trzech facetów rozmawia o tym, jakie pochwy mają ich żony. Porównują je do
        miast. Pierwszy mówi, że jego żona ma jak Paryż. Dlatego, że taka jest
        wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn. Zawsze taka mokra,
        troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Bydgoszcz!
        - Dlaczego? Pytają tamci. A on na to:
        - Dziura... po prostu dziura
      • Gość: TZGBŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:34
        Wpada do biura Kowalski, tak jak stworzył go Pan Bóg, na głowie kapelusz, w
        ręku teczka. Kierownik krzyczy:
        - Czyście Kowalski zwariowali, nago do pracy?! Kowalski:
        - Panie Kierowniku, bo to było tak: byłem na balandze u mojej znajomej. W
        pewnym momencie gaśnie światło i słychać hasło - krawaty na żyrandol. Światło
        się zapala, wszystkie krawaty na żyrandolu. Ganie światło, hasło - Panie do
        naga. Zapala się, wszystkie Panie nago. Znowu gaśnie światło, hasło - Panowie
        do naga. Zapala się - Panowie nago. Ganie po raz kolejny, hasło - Panowie do
        roboty...
        No to złapałem teczkę i kapelusz i przybiegłem.
        • Gość: pol Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:12
          pisać , pisać a nie tylko bazgrać na forum
        • Gość: dolores Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: 217.98.66.* 26.11.05, 22:29
          Fantastic, dawno się tak nie uśmiałam!!!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:37
        Późny wieczór. Facet odprowadza kobietę do domu i pod klatką opiera się
        wygodnie jak macho i mówi:
        - Zrób mi na koniec laskę.
        Kobieta:
        - No co ty, daj spokój!
        - No zrób mi proszę!
        - Ale przestań - tak tutaj - bez sensu!
        - No dalej, zrób!
        I tak przekomarzają się dobre dwadzieścia minut. Nagle z klatki wychodzi
        zaspany ojciec z młodszą siostrę tej kobiety i mówi:
        - Ty mu zrób tą laskę... albo siostra zrobi panu laskę.. albo ja zrobię ci
        laskę gościu... tylko weź tą rękę z domofonu!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:39
        Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent a że byli ze
        sobą dopiero od niedawna po dokładnym zastanowieniu postanowił kupić jej parę
        rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry
        swojej ukochanej poszedł do sklepu i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra
        natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania
        ekspedient zamienił te dwa zakupy tak że siostra dostała rękawiczki a ukochana
        majtki. Bez sprawdzania co jest gdzie wysłał prezent do swojej sympatii
        dołączając następujący list:
        Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki ponieważ zauważyłem że
        nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej
        siostry to wybrałbym długie z guziczkami ale ona już nosi takie krótkie i łatwe
        do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka która mi je
        sprzedała pokazała mi swoją parę którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były
        poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała
        naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak by żadne
        inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz
        zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem
        naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyl tylko jak często będę je
        całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy
        wieczór. Z całą moją miłością
        PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak by widać było
        trochę futerka.
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:42
        Przychodzi para małżeńska do lekarza i pyta się:
        - Panie doktorze jak się robi dzieci?
        Na to doktor:
        - Nie jestem w tym doświadczony ale na początek róbcie to jak te pieski za
        oknem.
        Para przyszła ponownie:
        - No i jak? pyta się doktor
        - No na początku się wstydziliśmy, ale teraz robimy to na każdym trawniku
        • Gość: tykk Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:01
          niezłe!
    • Gość: ;) Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.05.05, 01:59
      Dziekuje, prosze o kolejne wpisy na :

republika.pl/dobry_relaks/humor.html
    • Gość: ;) marexx1 - dziekuje IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.05.05, 03:27
      ;)
      • marexx1 Re: marexx1 - dziekuje 24.06.05, 06:20
        Gość portalu: ;) napisał(a):

> ;)

Qrna...
        A gdzie te moje kawały? Sam już zapomniałem co pisałem...
        Jak widzę, gdzieś je wcięło...
    • Gość: ;) Dziekuje Robo" za kolejne ;) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.05.05, 14:40
    • Gość: ;) Dziekuje HANS ;) -najlepsze umieszcze takze tutaj. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.05.05, 17:52
    • Gość: :) Dzieki kolabor ;) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.05.05, 18:35
      Dwóch studentów uczących się do sesji
      On pyta się namiętnie : kochanie myślisz o tym samym co ja?
      Ona namiętnie : TAKKKK
      On : TO ILE CI WYSZŁO?
    • Gość: :) i oto kolejny dowcip od kalbor'a IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.05.05, 18:40
      Pięknego, ciepłego dnia wybrał się do Zoo pewien gość z żoną. Żona,
      naprawdę atrakcyjna, makijaż, letnia, różowa sukienka spięta paskiem,
      pończochy samonośne... Gdy szli pomiędzy klatkami małp, zobaczyli goryla,
      który na ich widok jakby oszalał i zaczął skakać na kraty, chrząkać,
      zawisać na jednej ręce, i drugą uderzać w czaszkę, najwyraźniej
      niesamowicie podniecony. Mąż - zauważywszy podniecenie małpy, zaproponował
      żonie podrażnić go jeszcze bardziej i zaczął podsuwać pomysły:
      - Obliż usta, zakręć tyłeczkiem...
      Żona wykonywała jego instrukcje, a goryl zaczął wydawać takie dźwięki, że
      chyba obudziłby martwego.
      - Rozepnij pasek... - (goryl prawie już rozginał kraty z napięcia) - ... a
      teraz podciągnij sukienkę nad pończochy... (goryl oszalał kompletnie).
      Nagle facet złapał żonę za włosy, otworzył drzwi klatki, wrzucił żonę do
      środka, zatrzasnął drzwi i powiedział:
      - A teraz mu się wytłumacz, że boli cię głowa...
      • Gość: akademik2003 Re: i oto kolejny dowcip od kalbor'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:28
        joł :-)
    • Gość: ;) od kolabora: IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.05.05, 18:51
      Blondynka skarży się koleżance:
      - Wyobraź sobie, moja siostra urodziła dziecko i nie napisała mi czy
      dziewczynkę, czy chłopca. Teraz nie wiem, czy jestem ciocią czy wujkiem....
    • Gość: ;) od kolabor'a IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.05.05, 18:51
      Był rok 1943. Spory konwój przemierzał wody północnego Atlantyku w drodze do
      Murmańska.
      Była jasna, księżycowa noc. Na mostku polskiego statku, kapitan wzywa bosmana i
      rzecze:
      - Widzicie, bosmanie, ten ląd trzy mile na prawej burcie? Właśnie U-boot
      strzelił torpedę.
      Idziemy w ciasnym szyku bez możliwości manewru. Według moich obliczeń, torpeda
      ta trafi nas
      za pięć minut. Zejdźcie do załogi i przygotujcie marynarzy do opuszczenia
      statku. Nie ma
      dla nas ratunku.
      Bosman, nie dyskutując, czym prędzej ruszył w głąb parowca by wykonać rozkaz.
      Ale że był osobnikiem nie pozbawionym humoru, a przy tym chłop jak niedźwiedź,
      postanowił obrócić całą sprawę w żart. Wszedł do pomieszczeń załogi, zebrał
      marynarzy i rzecze:
      - Widzicie, chłopcy, ten stołek tutaj? Jak zaraz pier*.*nę w niego członkiem,
      to cały statek w drebiezgi pójdzie.
      Marynarze, acz doskonale wiedzieli o mitycznej wręcz sile bosmana, tym razem
      wybuchnęli śmiechem, kiwając głowami z niedowierzaniem. Rozeźlił się bosman
      okrutnie i jak nie
      wrzaśnie:
      - To się załóżcie, gnojki jedne, jak żeście tacy pewni, a w międzyczasie
      zakładać kamizelki
      ratunkowe.
      Rozweseleni marynarze zaczęli zbierać pulę zakładu, zakładając przy okazji
      kapoki. Bosman
      odczekał chwilę, spojrzał na zegarek, nonszalanckim ruchem
      wyciągnął "narzędzie", spojrzał
      pogardliwie wokoło i WHAAAAAAM!
      Statek poszedł w drzazgi! Poród rozbitków, którzy uszli z życiem, byli bosman i
      kapitan. W pewnym momencie podpływa do bosmana kapitan, cały szary z
      przerażenia.
      - Na Boga, bosmanie, co się stało? Torpeda minęła statek za rufą
      • Gość: kolabor proszę bardzo :) IP: *.torun.mm.pl 19.05.05, 18:57
        na razie to tyle... jak coś gdzieś znajdę to podrzucę :)
        pozdr
    • z.grabowski Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies 19.05.05, 19:24
      Naucz się zarabiać naprawdę duże pieniądze w najbardziej dochodowym programie
      partnerskim utworzonym przez firmę Google...
      e-rozwiazania.webpark.pl/art/google.htm
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:43
        Informatyk poznał nową dziewczynę. Zaprosił do siebie na chwilę relaksu. Jednak
        w momencie najwyższego uniesienia panienka okazała się epileptyczką. Dostała
        ataku padaczki. Zdezorientowany informatyk dzwoni na pogotowie:
        - Przyjeżdżajcie szybko. Przyjaciółce zawiesił się orgazm!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:44
        Była sobie pewna rodzina chłopska: mama tata i trójka synów oraz jedna krowa w
        oborze, która całą tę rodzinę żywiła. Pewnego ranka ojciec poszedł jak zwykle
        dać jej jeść i pić. Wchodzi do obory i patrzy a tam szczątki krowy porozwalane,
        pełno krwi na ścianach. Ojciec nie mogąc znieść tej myli łapie powróz robi
        pętle i wiesza się. Ponieważ długo nie wracał, matka zdenerwowana poszła
        sprawdzić co się dzieje. Weszła do obory i widząc to wszystko też się
        powiesiła. Po pewnym czasie najstarszy syn poszedł do obory i widząc rozwaloną
        krowę i wiszących rodziców postanowił pójść nad jezioro i złowić złotą rybkę,
        żeby wszystko odczyniła. Po kilku godzinach łowienia udało mu się, ale rybka
        powiedziała że spełni jego życzenie, jak jej dogodzi 10 razy, ale jeśli mu się
        nie uda to ona go zabije. Chłopak zabrał się ostro do dzieła, ale już po 6
        razach nie miał już więcej siły więc go rybka zabiła. Następnym który wszedł do
        obory był średni syn i ten także postanowił złowić złotą rybkę. Wziął wędkę i
        poszedł nad jezioro. w końcu mu się udało złowić złotą rybkę, ale ona wysunęła
        takie samo żądanie co do najstarszego. Średniak wziął się do roboty ale po 8
        razach wysiadł no i stracił życie. Kolejnym który wszedł do obory był
        najmłodszy i ten także wziął wędkę i poszedł nad jezioro. Po kilku godzinach
        wreszcie ją złapał, ale ona znowu: 10 razy dogodzić to spełni jego życzenie,
        jak się mu nie uda to zginie. Mały był niezły więc się dobrze sprawił i jej
        dogodził tyle ile chciała, ale jemu nie było dość, więc pyta:
        - Złota rybko mogę jeszcze 10! Złota rybka na to:
        - No ... Możesz chwile to trwało a mały zaraz po tym znów pyta:
        - Złota rybko mogę jeszcze 10
        Złota rybka na to:
        - No ... Możesz...
        I takich rundek było jeszcze ze dwie, w końcu mały pyta:
        - Złota rybko?... Ale ty nie pękniesz jak ta nasza krówka?
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:45
        Pewnego dnia kredka umówiła się z dwoma ołówkami na randkę. Bawili się świetnie
        lecz po pewnym czasie okazało się, że kredka jest w ciąży! Pytanie: tylko, z
        którym ołówkiem?
        - Tym bez gumki
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:47
        Sex jest jak nokia (connecting people)
        sex jest jak nike (just do it)
        sex jest jak coca-cola (enjoy !)
        Sex jest jak pepsi (ask for more)
        sex jest jak samsung (everybody is invited)!
        Sex jest jak peugeot (zaprojektowany by cieszyc)
        sex jest jak tpsa (łączy nas coraz wiecej)
        sex jest jak philips (lets make things better)
        sex jest jak plus (zmieniamy swiat na plus)
        sex jest jak era (taaaak, taaaaakkk...)
        Sex jest jak jogobella (rozkosz extra dużego...)
        Sex jest jak prusakolep (kusi, wabi, neci)
        sex jest jak o.b. (ok)
        sex jest jak redbull (dodaje skrzydeł)brsex jest jak milka (daj się skusić)
        sex jest jak mars (krzepi)
        sex jest jak snickers (na co czekasz?)
        Sex jest jak guma orbit (zmniejsza ph w ustach :))
        sex jest jak margaryna kasia (pieczenie to tyle radoci :))
        sex jest jak bmw (radoć z jazdy)brsex jest jak chupa chups (musisz je lizać!)
        Sex jest jak kurs nurkowania jednego z szczecińskich klubów nurkowych (wejdź
        głębiej)
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:49
        Po powrocie z wojny w Zatoce Perskiej dziennikarz pyta na lotnisku
        spadochroniarza:
        - Co będzie pierwszą rzeczą jaką uczyni pan po powrocie do domu?
        - No wie pan... Nie widziałem żony 6 m-cy... No rozumie pan...
        - No dobrze. Co będzie drugą rzeczą po powrocie do domu
        - Zdejmę spadochron
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:50
        Faceta bolał łokieć. Poszedł do lekarza ale lekarz kazał mu tylko przynieść
        mocz do analizy. Gość się wnerwił i do butelki wlał mocz żony, córki, swój i
        dodał jeszcze oleju silnikowego. Zaniósł lekarzowi i po dwóch dniach przyszedł
        po diagnozę. A brzmiała ona następująco:
        - Córka jest w ciąży, żona ma kochanka, olej w pańskim samochodzie nadaje się
        tylko do wymiany a pan niech przestanie walić konia w wannie to nie będzie pana
        bolał łokieć
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:52
        Na wyspie jest trzech rozbitków: dwudziestolatek, czterdziestolatek i
        siedemdziesięciolatek. Na sąsiedniej wyspie była naga dziewczyna.
        Dwudziestolatek rzuca się w fale i krzyczy:
        - Płyńmy do niej
        Na to czterdziestolatek:
        - Zbudujmy najpierw tratwę.
        A siedemdziesięciolatek:
        - Po co, stąd też dobrze widać.
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:52
        Przychodzi chłopak do szkoły i mówi do swoich kolegów:
        - Byłem u dziewczyny
        - I co, i co?
        - Waliłem caaaaaałą noc!
        - Oooo!
        - ...i nikt nie otworzył...
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:53
        Je babka z dziadkiem obiad i w pewnej chwili dziadek ryp babkę w łeb. Babka na
        to:
        - Stary za co?
        - A bo jak se przypomnę, że ty cnoty nie miała!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:54
        Jaka jest najseksowniejsza kobieta na świecie?
        Odpowiedź:
        Nauczycielka, bo:
        1. ma klasę
        2. ma okres dwa razy do roku
        3. stawia pałę w dwie sekundy
        4. potrafi pieprzyć 45 minut bez przerwy
        • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:56
          Do pracy przy hodowli zwierząt zgłasza się pewien facet. Dyrektor hodowli pyta
          go co potrafi.
          - Może zainteresuje pana fakt - odpowiada interesant - że rozumiem mowę
          zwierząt.
          - Taa? - pyta zdziwiony dyrektor - to chodzmy do krowek, zobaczymy co pan
          potrafi.
          Wchodza do krowek a tu krasula "Muuuu!"
          - Co ona powiedziała?
          - Że daje 10 litrów mleka a wy wpisujecie tylko 4.
          - O kurde! Ale chodźmy do świnek.
          Wchodzą do świnek a tu "Chrum, chrum!"
          - A ta co powiedziała?
          - Ze daje 5 prosiąt a wy wpisujecie 3.
          - O ja pier... Chodźmy jeszcze do baranów.
          W drodze przez podwórko mijają kozę a ta "Meeeee!"
          - Pan jej nie słucha - szybko mówi dyrektor - to było dawno i byłem wtedy pijany
    • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:10
      Po dlugiej, upojnej nocy on zauwaza na jej nocnym stoliku zdjecie faceta.
      Zaczyna sie niepokoic:
      - Czy to jest twoj maz? - nerwowo pyta.
      - Nie gluptasie - odpowiada przytulajac sie do niego.
      - A wiec to twoj chlopak?
      - Nie, nie, cos ty!
      - Wiec to twoj brat, tak?
      - Nie, nie - odpowiada delikatnie gryzac go w ucho.
      - A wiec kto to jest?
      - To ja... przed zabiegiem chirurgicznym.
    • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:11
      W armii rosyjskiej postanowiono wprowadzic zmiany:
      - Teraz bedziecie - mowi dowodca - zmieniac codziennie koszule. Tak jak w armii
      amerykanskiej.
      - No to trzeba bedzie ustalac kto z kim...
    • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:13
      Dzwoni telefon w jednostce:
      - Pan major Zaremba?
      - Tak...
      - Jest pan kawal ch**a i skur**syna!!!
      - Kto mowi?
      - Wszyscy tak mowia!!!
    • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:15
      W czasie mszy proboszcz zbiera na ofiare. Widzi, ze kobieta ma odlozona duza
      sume pieniedzy w ksiazeczce, podchodzi do niej, a ona nic nie wrzuca.
      - Jak to moje dziecko, nie wesprzesz kosciola?
      - Ale, prosze ksiêdza, ja mam odlozone na fryzjera...
      - Matka Boska nie chodzila do fryzjera!
      - Pan Jezus tez nie jezdzil mercedesem.
    • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:23
      Spotyka się dwóch kumpli i jeden ma strasznie podbite oko. Na pytanie co się
      stało odpowiedział, że żona przypierdzieliła mu mrożonym kurczakiem.
      - Ale jak to kurczakiem?!
      - No jak się schylała do lodówki, a, że była w mini, to jej się mini podwinęłą,
      zobaczyłem jej tyłeczek.... no i wziąłem ją od tyłu...
      - No to w takim razie nie rozumię. Nie lubi od tyłu?
      - No wiesz lubi, i to bardzo, ale nie w Biedronce!
    • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:25
      Facet postanowił wybrać się z żółwiem do kina. Trzyma zwierzątko
      pod pachą, podchodzi do kasjerki i prosi o bilet.
      - Poproszę jeden normalny i jeden ulgowy, dla żółwia.
      - Przykro mi, ale to nie jest zoo, nie może pan wejść z żółwiem!
      - Ależ to mały żółw, zachowuje się cichutko, przecież nikomu nie
      będzie przeszkadzał.
      - To porządne kino, proszę nie blokować kolejki!
      - Ależ proszę pani, kupię dwa normalne...
      - Nie i już. Następny!
      Facet odszedł jak niepyszny, za zakrętem wsadził sobie żółwia w
      spodnie i po chwili wrócił do kasy - pod pachą miał już tylko
      pudełko z popcornem, w ręce kolę. Tym razem dostał normalny
      bilet bez większych problemów. W środku seansu postanowił
      pozwolić biednemu zwierzęciu pooddychać trochę świeżym
      powietrzem - rozpiął więc rozporek, aby żółw mógł w końcu
      wychylić szyję.Rozmowa w tym samym rzędzie - kilka siedzeń dalej:
      - Stary - widziałeś?
      - Co?
      - Ten facet tam - ma fiuta na wierzchu...!
      - No i co z tego? To erotyczny film - ty też prawie masz.
      - No... ale mój nie wcina popcornu!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:27
        - Czym różni się Adam Małysz od blondynki??
        - Blondynkę da się przelecieć
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:28
        Notatki blondynki z podróży statkiem przez ocean:
        Poniedziałek: Przedstawiono mi kapitana statku.
        Wtorek: Kapitan jest dla mnie bardzo miły.
        Środa: Kapitan zaprosił mnie na spacer po pokładzie.
        Czwartek: Kapitan zaprosił mnie na kolację do swojej kajuty.
        Piątek: Kapitan zagroził, że zatopi statek, jeśli mu się nie oddam.
        Sobota: Ufff! Uratowałam sześciuset pasażerów!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:29
        Dlaczego blondynka nie myje zębów????
        - Bo jej się mydło nie mieści w buzi!!!! (-:
    • edi20 Forum Humorum: 19.05.05, 22:27
      Forum Humorum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=384
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:30
        Co robi blondynka w supermarkecie na kolanach?
        - Szuka niskich cen.
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:33
        Dzwoni farmaceutka z apteki do blondynki i mówi:
        -Dzieńdobry ja dzwonie z apteki, dzisiaj kupowała pani u nas leki. Poprosiła
        pani o Tymianek, a ja pani podałam CYJANEK...
        -A jaka to różnica?
        -4,50zł.
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:34
        Blondynka nabrała ochoty na obejrzenie jakiegoś dobrego pornograficznego filmu.
        Poszła do wypożyczalni i wybrała tytuł, który podobał się jej najbardziej.
        Wraca do domu, włącza wideo, wygodnie rozsiada się na kanapie i nic.
        Zdenerwowana dzwoni do wypożyczalni.
        - Przed chwilą wzięłam od was kasetę i jest zepsuta.
        - Proszę mi opisać, co się dzieje.
        - Obraz cały czas śnieży i słychać tylko jakieś szumy.
        - Proszę podać tytuł filmu.
        - "Czyszczenie głowic".

• Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:35
        autentyczne zdarzenie:
        siedziałem za dwoma blondynkami - studentkami na auli i niechcący usłyszałem
        ich rozmowę:
        - A gdzie się spotkamy na dworcu PKP czy PKS? - zapytała pierwsza.
        Na to druga blondynka bo dłuższej chwili zastanowienia - Hmmmmm. Wiesz może na
        tym pociągowym!

• Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:36
        Jest zima,Spotykają się 3 blondynki pod latarnią i rozmawiają:
        -Ja to Bym poszła nawet za 50-tak tu zimno
        Ja-mówi2- nawet za 30
        a ja -Dodaje 3- za darmo,od rana nic ciepłego w ustach nie miałam!!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:36
        blondi do blondi:
        -wiesz,już nigdy nie wezmę facetowi do buzi
        -dlaczego?
        -wczoraj w telewizji powiedzieli"oral be"
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:38
        HRABIA WYJEZDZA NA MIESIĄC CZASU Z DOMU.
        WIEDZĄC,ŻE JEGO ŻONA SIĘ PUSZCZA Z KAŻDYM WŁOŻYŁ JEJ W NOCY ŻYLETKI W POCHWĘ.
        PO CZASIE PRZYJEZDZA HRABIA,MÓWIĄC DO SŁOZBY MĘSKIEJ:
        -ŚCIĄGAĆ WSZYSCY GACIE
        PATRZY A TAM CAŁA SŁURZBA Z WYJĄTKIEM JANA MA POCIĘTEGO PENISA
        URADOWANY MÓWI DO JANA
        -JANIE CO CHCESZ W ZAMIAN, JESTEM CI NIEOGROMNIE WDZIĘCZNY
        NA TO JAN ODPOWIADA
        -MELSEDESA
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:39
        Hrabia słynny gawędziarz opowiada wśród grona przyjaciół jedną ze swoich
        licznych przygód.
        - Sarna którą upolowałem była wielka i ciężka wokół nikogo nie było więc
        musiałem sam sobie z nią poradzić. Zarzuciłem jedną nogę sarny na lewe ramię
        drugą na prawe...
        W tym momencie hrabia został zawołany przez służącego do pilnego telefonu. Po
        chwili wraca i pyta:
        - Na czym to ja skończyłem?
        - Jedna noga na prawe ramię druga noga na lewe ramię... - podpowiada chór
        przyjaciół.
        - A już wiem - przypomina sobie hrabia - ach te Rosjanki cóż to były za
        kobiety!!!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:42
        Hrabia wybrał się z Janem na polowanie.Ale tak jadą i hrabiemiu zachciało się
        sr..,więc poszedł na stronę i się wysrał,a klocka wziął i zawinął w papierek i
        dał Janowi mówiąc:
        -Janie masz kiełbaskę to sobie zjesz po polowaniu.
        Jan wziął ,podziękował.Po polowaniu był tradycyjnie jedzony bigos.Po skonczonej
        strawie Hrabia śmiejąc się pyta Jana:
        - Janie jak smakowała kiełbaska??
        -Hrabio nie wiem
        -Jak to nie wiesz ??
        -No bo chcialem przygrzac ,wrzucilem do bigosu,mieszalem mieszalem i potem juz
        nie moglem znalezc.!!!!

• Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:44
        hrabina taniczy z hrabią na balu,nagle puszcza bąka i mówi zmieszana:
        -chcialabtm aby to zostało miedzy nami
        -ja bym jednak wolał aby to sie rozeszło!
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:47
        Na balu tańczu hrabia z hrabiną...
        W pewnym momencie hrabina mówi do hrabiego:
        - Panie hrabio zadam panu zagadkę: "Co to jest: owłosione i ucieka do dziury"?
        A hrabia, że był znany z chamstwa, odpowiada:
        - CH..!
        - Nie panie hrabio, to Mysz!
        Hrabia podrapał się po głowie i mówi:
        - Mysz?!?, do pizdy?!?...Bez senu!!!

• Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:48
        Hrabia:Janie jak szybko jedziemy???
        Jan:20 km/h panie.
        Hrabia:Janie...przyspiesz do 30 chce spojzec smierci w oczy.:)
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:49
        Wieczorem hrabia kocha się z hrabiną. Obok nich stoi Jan i trzyma swieczke,
        żeby było jasno. Z racji iż hrabia ma już swoje lata, nie idzie mu najlepiej i
        hrabina jest wyraźnie nie zadowolona. W końcu harabia mówi:
        -Janie zmiana, teraz ja potrzymam ci świeczke.-Jan był młody i sprawny więc
        hrabina aż popiskuje z zadowolenia, a hrabia mówi do Jana:
        -No widzisz idioto jak się świeczke trzyma.
      • Gość: TZGBTŚ Re: Forum Humorum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:52
        Hrabia Dziaduszycki przychodzi do lekarza i mowi:
        -Doktorze,mam problem:w nocy przychodzi do mnie krasnoludek,skacze po brzuszku
        i mowi:sikamy,sikamy!!!Co mam zrobic???
        -Niech mu pan powie:nie krasnoludku,nie sikamy.
        Przychodzi hrabia nastepnego dnia.Lekarz sie pyta:
        -Pomoglo??
        -Czy ja wiem...Przyszedl wczoraj do mnie krasnoludek w nocy,wskoczyl na
        brzuszek i mowi:sikamy,sikamy!!!Ja mowie : nie krasnoludku nie sikamy.
        A on na to:no to sramy!!!!

• Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:54
      Hrabia wyjechał na kilka dni z domu. Po jakimś czasie dzwoni do domu:
      - Janie, co nowego słychać?
      - Nic panie hrabio, oprócz tego że właśnie pańska małżonka zdradza pana z
      jakimś facetem.
      - To zastrzel ich
      - Dobrze panie hrabio
      Po chwili słychać strzały; do telefonu podchodzi Jan:
      - Już, panie hrabio
      - Dobrze. Teraz wrzuć ich do basenu
      - Ależ panie hrabio my nie mamy basenu
      - Przepraszam, czy to numer 555-555?
      - Nie, 555-556
      - A to pomyłka, przepraszam

• Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:54
      Pewną noc hrabia przespał w hotelu. Wychodząc mówi do pokojówki:
      - Zasłałem łóżko
      A pokojówka na to:
      - Dziękuję bardzo, panie hrabio
      A on:
      - Płoszę bałdzo. Dłobiazg
    • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:56
      Hrabia wraca z dalekiej podróży, Jan odbiera go ze stacji i Hrabia pyta:
      - Co nowego we dworze?
      - Ano nic nowego, mówi Jan
      - Na prawdę nic? - dziwi się Hrabia
      - No może tylko to, że pański piesek zdechł
      - Moj piesek? Jak to? - pyta Hrabia
      - Ano najadł się końskiej padliny, to i zdechł - mówi Jan
      - A skąd końska padlina we dworze? - dopytuje się Hrabia
      - A konie się poparzyły to i zdechły - mówi Jan
      - Konie? Jak to poparzyły się? - niedowieża Hrabia
      - Od płonącej stodoły się poparzyły - oświadcza Jan
      - To stodoła się paliła? jak to się stało? - pyta Hrabia
      - Od płonącego dworu się zajęła - mówi Jan
      - Dwór się palił?! - niedowierza Hrabia
      - Gromnica przy trumnie pańskiej nieboszczki żony się przewróciła i zajął się
      dwór - oświadcza Jan
      - Moja żona nie żyje?
      - Tak, miała wypadek samochodowy jadąc ze swoim kochankiem Johnem - mówi Jan
      - Johnem, ale przecież to nic nowego - mówi Hrabia
      - Przecież powiedziałem już, że nic nowego. - dziwi się Jan

• Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:57
      Hrabina pyta sługi:
      - Janie, co robi Hrabia?
      - Leży i nie oddycha.
      Na to hrabina:
      - A tak, on zawsze był leniwy.
    • Gość: TZGBTŚ Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:58
      Hrabia, przeglądając kobiecy żurnal mówi do żony:
      - Urszulo, tu piszą, że kobiety w czasie uniesień seksualnych krzyczą. U ciebie
      tego nie zauważyłem.
      - Krzyczałam, krzyczałam, tylko ciebie przy tym nie było!
    • Gość: ;) no, fajne :) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 03:08
    • Gość: jaga Re: Zbieram najlepsze dowcipy - dopiszecie jakies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 09:32
      jak mi sie cos przypomni dam znać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka