Dodaj do ulubionych

meszki cholerne..

09.06.05, 21:44
zastanawiam sie kto z tego madrego miasta mysli o tych okropnych mezkach. to
dziadostwo lata przy kazdym drzewie i gryzie...
moze by ktos sie wytlumaczyl na litosc boska?
Obserwuj wątek
    • Gość: zarek Teraz to margines. Operacja PSIKANIE sie udała! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:50
      Psikaja od 3 lat w Toruniu i jest ich coraz m,niej. Pamietasz, co bylo w 2000-
      2001?
      Teraz to margines. Operacja PSIKANIE sie udała!
      • sine.ira Re: Teraz to margines. Operacja PSIKANIE sie udał 09.06.05, 22:13
        Meszki są potrzebne do zachowania równowagi w przyrodzie.
    • Gość: darekk teraz jest naprawde znosnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:10
      Zauwazyla,m, ze w porownaniu do 1998, kiedy byl papiez i 2000, kiedy bylo ich
      bardzo duzo, teraz jest naprawde znosnie.
      • Gość: max Re: teraz jest naprawde znosnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:28
        a w poznaniu meszek jakoś nie spotyka się, ciekawe dlaczego w toruniu ich tak
        dużo
        • jakub_lauder Re: teraz jest naprawde znosnie. 11.06.05, 16:54
          Nie jest zle. Wyjatkiem chyba sa okolice Swietopelka gdzie fruwa tego pelno...
          • Gość: Johnny One-Time Re: teraz jest naprawde znosnie. IP: *.tvk.torun.pl 12.06.05, 13:54
            W tym roku na meszki się jeszcze nie natknąłem, w zeszłym było ich niewiele.
            Kulminacja to były lata 02/03 - to był jakiś obłęd, zastanawiałem się wówczas
            nad zakupem szermierczego hełmu:)
            • Gość: magda Re: teraz jest naprawde znosnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:04
              od kilku dni znowu żrą:) pamietacie w tamtym roku jak po meszkach przyszly
              komary?ja mieszkam na bydgoskim:)na spacer z psem biegłam-te komary i meszki to
              jest swietny sposób na utrzymanie dobrego zdrowia mieszkańców miasta:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka