monte83 09.06.05, 21:44 zastanawiam sie kto z tego madrego miasta mysli o tych okropnych mezkach. to dziadostwo lata przy kazdym drzewie i gryzie... moze by ktos sie wytlumaczyl na litosc boska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zarek Teraz to margines. Operacja PSIKANIE sie udała! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:50 Psikaja od 3 lat w Toruniu i jest ich coraz m,niej. Pamietasz, co bylo w 2000- 2001? Teraz to margines. Operacja PSIKANIE sie udała! Odpowiedz Link Zgłoś
sine.ira Re: Teraz to margines. Operacja PSIKANIE sie udał 09.06.05, 22:13 Meszki są potrzebne do zachowania równowagi w przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekk teraz jest naprawde znosnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:10 Zauwazyla,m, ze w porownaniu do 1998, kiedy byl papiez i 2000, kiedy bylo ich bardzo duzo, teraz jest naprawde znosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: teraz jest naprawde znosnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:28 a w poznaniu meszek jakoś nie spotyka się, ciekawe dlaczego w toruniu ich tak dużo Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: teraz jest naprawde znosnie. 11.06.05, 16:54 Nie jest zle. Wyjatkiem chyba sa okolice Swietopelka gdzie fruwa tego pelno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny One-Time Re: teraz jest naprawde znosnie. IP: *.tvk.torun.pl 12.06.05, 13:54 W tym roku na meszki się jeszcze nie natknąłem, w zeszłym było ich niewiele. Kulminacja to były lata 02/03 - to był jakiś obłęd, zastanawiałem się wówczas nad zakupem szermierczego hełmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: teraz jest naprawde znosnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:04 od kilku dni znowu żrą:) pamietacie w tamtym roku jak po meszkach przyszly komary?ja mieszkam na bydgoskim:)na spacer z psem biegłam-te komary i meszki to jest swietny sposób na utrzymanie dobrego zdrowia mieszkańców miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś