30.09.05, 20:29
Zapraszam do dyskusji na temat TVP 3 Bydgoszcz
Tylko konstruktywne opinie.
Obraźliwe i nie na temat posty będą kasowane.
Obserwuj wątek
    • sealiah Re: TVP 3 30.09.05, 20:31
      Zapomniałem dodać, na forum prywatne TVP3 Bydgoszcz
    • babbik FORUM JEST TENDENCYJNE - TVB NIE MOŻNA KRYTYKOWAĆ? 30.09.05, 20:37
      FORUM JEST TENDENCYJNE - TVB NIE MOŻNA KRYTYKOWAĆ?

Zaczynasz je od:
      "W dobie ataków na TVB oczekuję ..."
      Publiczne media, utrzymywane z naszych podatkow, maja prawo byc oceniane i
      poddawane krytyce oraz opiniom widzow. Przeciez to my, widzowie dajemy wam
      pracę i płacimy pensję!

Do tego komentarz:
      "Obraźliwe posty będą natychmiast usuwane, więc nie wysilajcie się."
      Moze jak chcę cos napisac, to chce sie wysilic?
      • babbik Re: FORUM JEST TENDENCYJNE - TVB NIE MOŻNA KRYTYK 30.09.05, 20:37
        Poza tym ciekawy jestem czy obrazliwe sformulowania na torunskich internautow
        beda usuwane? Bo przyjęło sie na bydgoskim forum głównym krytykowac i obrazac
        torunian, a nazwanie kogos - "nie pisz, jestes z Torunia" - uchodzi tu za
        obelgę.

Oczywiscie na razie u ciebie nie ma takich tekstow (i obys potrafil je usuwac),
        ale na forum głównym - niestety są.
        Zycze powodzenia.
    • sealiah Forum TVP 3 30.09.05, 23:24
      Tego się nie spodziewałem. Po trzech godz. istnienia forum ilość inwektyw, które otrzymałem na skrzynkę spowodowała że zamknąłem ten temat. Wszystkich przepraszam za zamieszanie.
      • Gość: TVB ma zły odbiór TVB ma zły odbiór społeczny? Dziwne .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:44
        Otwierasz, kasujesz watki, zamykasz...
        TVB ma zły odbiór społeczny? Dziwne ....
        • Gość: Sealiah Re: TVB ma zły odbiór społeczny? Dziwne .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:11
          Wydawało mi sie że uda mi się utrzymać większą kulturę wypowiedzi????
          • Gość: telewidz TVB jest bardzo dobra lecz za duzo w niej Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:25
            TVB jest bardzo dobra lecz za duzo w niej Torunia a za malo Włocławka i
            Inowrocławia:)
            • Gość: maciej Re: TVB jest bardzo dobra lecz za duzo w niej Tor IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.05, 15:53
              telewidz napisał(a):

> TVB jest bardzo dobra lecz za duzo w niej Torunia a za malo Włocławka i
              > Inowrocławia:)

Obiektywny telewidz - a Bydgoszczy jest w sam raz !
              • Gość: tvp3 KIEDY POWSTANIE TVP3 TORUN ???!!! IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 01.10.05, 18:07
                KIEDY POWSTANIE TELEWIZJA REGIONALNA TORUN TVP3 ???
                • Gość: Tusk Re: KIEDY POWSTANIE TVP3 TORUN ???!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.10.05, 18:26
                  Nie powstanie , nie płacicie abonamentu,telewizja będzie sprywatyzowana.Zapłacisz to z dekodera będziesz mógł oglądać.Za dużo jest my chcemy a kasiore kto ma dać.
                • Gość: Nemo Re: KIEDY POWSTANIE TVP3 TORUN ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:15
                  To pytanie należy skierować do KRRiT, Sejmu i Zarządu TVP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka