sealiah 30.09.05, 20:29 Zapraszam do dyskusji na temat TVP 3 Bydgoszcz Tylko konstruktywne opinie. Obraźliwe i nie na temat posty będą kasowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sealiah Re: TVP 3 30.09.05, 20:31 Zapomniałem dodać, na forum prywatne TVP3 Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
babbik FORUM JEST TENDENCYJNE - TVB NIE MOŻNA KRYTYKOWAĆ? 30.09.05, 20:37 FORUM JEST TENDENCYJNE - TVB NIE MOŻNA KRYTYKOWAĆ? Zaczynasz je od: "W dobie ataków na TVB oczekuję ..." Publiczne media, utrzymywane z naszych podatkow, maja prawo byc oceniane i poddawane krytyce oraz opiniom widzow. Przeciez to my, widzowie dajemy wam pracę i płacimy pensję! Do tego komentarz: "Obraźliwe posty będą natychmiast usuwane, więc nie wysilajcie się." Moze jak chcę cos napisac, to chce sie wysilic? Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Re: FORUM JEST TENDENCYJNE - TVB NIE MOŻNA KRYTYK 30.09.05, 20:37 Poza tym ciekawy jestem czy obrazliwe sformulowania na torunskich internautow beda usuwane? Bo przyjęło sie na bydgoskim forum głównym krytykowac i obrazac torunian, a nazwanie kogos - "nie pisz, jestes z Torunia" - uchodzi tu za obelgę. Oczywiscie na razie u ciebie nie ma takich tekstow (i obys potrafil je usuwac), ale na forum głównym - niestety są. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sealiah Forum TVP 3 30.09.05, 23:24 Tego się nie spodziewałem. Po trzech godz. istnienia forum ilość inwektyw, które otrzymałem na skrzynkę spowodowała że zamknąłem ten temat. Wszystkich przepraszam za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVB ma zły odbiór TVB ma zły odbiór społeczny? Dziwne .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:44 Otwierasz, kasujesz watki, zamykasz... TVB ma zły odbiór społeczny? Dziwne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sealiah Re: TVB ma zły odbiór społeczny? Dziwne .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:11 Wydawało mi sie że uda mi się utrzymać większą kulturę wypowiedzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz TVB jest bardzo dobra lecz za duzo w niej Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:25 TVB jest bardzo dobra lecz za duzo w niej Torunia a za malo Włocławka i Inowrocławia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: TVB jest bardzo dobra lecz za duzo w niej Tor IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.05, 15:53 telewidz napisał(a): > TVB jest bardzo dobra lecz za duzo w niej Torunia a za malo Włocławka i > Inowrocławia:) Obiektywny telewidz - a Bydgoszczy jest w sam raz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvp3 KIEDY POWSTANIE TVP3 TORUN ???!!! IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 01.10.05, 18:07 KIEDY POWSTANIE TELEWIZJA REGIONALNA TORUN TVP3 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusk Re: KIEDY POWSTANIE TVP3 TORUN ???!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.10.05, 18:26 Nie powstanie , nie płacicie abonamentu,telewizja będzie sprywatyzowana.Zapłacisz to z dekodera będziesz mógł oglądać.Za dużo jest my chcemy a kasiore kto ma dać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: KIEDY POWSTANIE TVP3 TORUN ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:15 To pytanie należy skierować do KRRiT, Sejmu i Zarządu TVP Odpowiedz Link Zgłoś