Dodaj do ulubionych

Nowe centrum handlowe w Toruniu

IP: *.petrus.com.pl 01.12.05, 10:42
i bardzo dobrze! w koncu konkurencja dla galerii i sklepow zachodnich !!
predzej pojde tam anizeli do obi czy leeroy merlin!! TAK TRZYMAC!! W KONCU
LUDZKIE INICJATYWY! Gratuluje zrelizowanego pomyslu!
Obserwuj wątek
    • Gość: jan najwieksze cenerum w regionie tp polski kapital! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:47
      Fajnie ze najwieksze cenerum meblowe w regionie buduje polski kapital!
      Do tego z Tioruniua! Na pewno dam mu zarobic.
    • Gość: Koperski Chcę kupić materac IP: 158.75.130.* 01.12.05, 15:10
      Chcę kupić dobry materac do łózka. Myślę że tam go dostane, muszę się wybrać.
    • Gość: .I. no to pięknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:20
      przez tydzień-dwa nie da się spokojnie przejechać wąską Lelewela, bo pół
      Torunia pogalopuje z jęzorami na wierzchu oglądać nowy sklep, nie mając
      oczywiście zamiaru czegokolwiek kupować.
    • Gość: rutek Rewelacyjne zdjecie IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 01.12.05, 22:43
      Rewelacyjna informacja o jeszcze bradziej wyrafinowanym zdjeciu. Ukladanie
      sufitu super, a nie mozna bylo zrobic zdjecia budynku
    • Gość: a Re: Nowe centrum handlowe w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 02.12.05, 08:02
      Otwarcie już jutro.Fajnie, że powstanie takie centrum w którym można praktycznie od A do Z wyposażyć dom czy mieszkanie.
    • Gość: Olga Re: Nowe centrum handlowe w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:52
      Nie wiecie czy będzie w tej galerii jakiś sklep z ceramiką: doniczki, wazoniki
      itp drobiazgi, bo te z Obiego mi się już znudziły.
    • Gość: ccc Re: Nowe centrum handlowe w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 03.12.05, 15:17
      I jak się prezentuje?
      • Gość: el ja Wielkie nic IP: *.tvk.torun.pl 03.12.05, 16:57
        nie ma gdzie stanac
        polowa sklepow jeszcze niegotowa
        nieciekawy design
        te sklepy ktore sa narazie wszystkie sa strasznie drogie - lacznie z avansem
        ktory do tanich nie nalezy
        wszedzie ciasnota
        niepowykanczny wogole gdzieniegdzie nawet sufitu brak
        no nic tam nie ma
    • Gość: -----_- Re: Nowe centrum handlowe w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.05, 17:29
      Mi się podoba, tylko że nie jest jeszcze skończone, ruchome schody itd. Z takiej
      rudery, takie coś zrobili! Gratulacje!
    • Gość: weronika Re: Nowe centrum handlowe w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:47
      W AMC oprócz mebli i rtv/agd można coś innego kupić do urządzenia mieszkania ?
      • Gość: a Re: Nowe centrum handlowe w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 04.12.05, 08:40
        Elementy wyposażenia.
    • Gość: -----_- Re: Nowe centrum handlowe w Toruniu IP: 83.238.147.* 04.12.05, 14:07
      Mają niezłe promocje w Avansie, kupiłem wieże dzisiaj.
    • Gość: waldi silny jest t-nski kapital- centra robia torunczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:19
      Akurat w Toruniu silny jest torunski kapital - pierwszy supermarket w regionie
      byl torunski (Filmar), najwieksze centrum ogrodnicze w regionie (Rolpest),
      meblowe (Arpol) - wszystko torunski kapital.
      • Gość: lolek Re: silny jest t-nski kapital- centra robia torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:01
        naprawdę ,nie wierzę ? TO chyba sama nomenklatura PZPR.Uwłaszczyli się
        towrzysze.
        • staszekk1 Re: silny jest t-nski kapital- centra robia torun 04.12.05, 19:17
          Znasz wlascicieli Arpolu? Czy tylko narzekasz dla zasady?
          To porzadni ludzie, swoj sukces buduja od 15 lat, zacyanajac od zera.
          Podobnie Rolpest - czolowy supermarket w regionie.
          Facet 15 lat temu byl pracownikiem na uczelni.
          • Gość: malina Re: silny jest t-nski kapital- centra robia torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:27
            Co wykladal ?:)
            • Gość: Zenon Re: silny jest t-nski kapital- centra robia torun IP: *.torun.mm.pl 04.12.05, 23:39
              kafelki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka