Gość: gazeciarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:20 Ktory dziennik wg was jest najlepszy : Nowosci Gazeta Pomorska czy Gazeta Wyborcza Torun?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.petrus.com.pl 17.12.05, 16:20 Na tym forum wypada napisać, że Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:22 W koncu zyjemy w panstwie w ktorym jest podobno wolnosc slowa. wiec piszmy jak uwazamy Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? 17.12.05, 21:41 Nasz Dziennik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clint Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.torun.mm.pl 17.12.05, 22:38 Kupuje z nich tylko wyborcza, jest ok, choc moglaby byc troche wieksza. W sumie gdyby nie to bylobym calkiem zadowolony. Odpowiada mi poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.torun.mm.pl 17.12.05, 22:47 Dodatek regionalny jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertos Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:23 ja czasem kupuje wyborczą, wsumie gdyby nie bylo dodatku torunskiego nie kupował bym jej wcale. nowosci nie lubie bo są zbytnio powiazane z ludzmi z domaru przez co są mało wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Skarpy Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.torun.mm.pl 17.12.05, 23:41 Nowosci coraz gorsze, jak chce czytac o kraju to wole GW, a z reszta lokalnie tez GW zaczyna byc ciekawsza. Pomorskiej nie mialem w rekach od lat wiec nie moge oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka najlepszy w reklamach??? IP: *.petrus.com.pl 18.12.05, 00:26 bo takie treści przeważają w tych dziennikach, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: najlepszy w reklamach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:29 Ja najbardziej lubię Gazetę Wyborczą, kupuje ją codziennie, chociaż dodatek regionalny jest taki sobie. Czasami przeglądam Nowości - głównie ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: najlepszy w reklamach??? 18.12.05, 16:39 polonista nie jestem ale w GW regularnie razi mnie raz po raz to stylistyka to merytoryka w artykulach zwlaszcza kolegow z redakcji sportowej. reszcie tez sie zdarza. nie mowie tego tak zeby sobie podrwić czy pozrzędzić jak stary dziadek. kazda taka wpadka to dla mnie zawód- widze ze profesjonalisci od piora w moim miescie zdradzaja amatorszczyzne, kiepska wiedze o swiecie, nierzetelnosc w sprawdzaniu tego o czym pisza. media mamy wolne, trzeba z tego korzystac na maxa to jak z prawem glosu w wyborach- jak spoleczenstwo nie korzysta ze swoich uprawnien to kiedys moze sie okazac ze ktos wiedzial jak to wykorzystac przeciw niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: najlepszy w reklamach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:56 sdb, gadasz sobie,żeby nie powiedzieć pieprzysz od rzeczy, ale nic z tego nie wynika, daj przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: najlepszy w reklamach??? 19.12.05, 16:06 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > sdb, gadasz sobie,żeby nie powiedzieć pieprzysz od rzeczy, ale nic z tego nie > wynika, daj przyklady chcesz rozmawiac czy sie wyzywac? nie musze podawac przykladow- kto ma troche oleju w glowie i czyta regularnie ten wie o czym mowie zreszta jak chcesz to poszukaj sobie przykladow tu na forum. jak jeszcze raz uzyjesz w stosunku do mnie zwrotu "pieprzysz od rzeczy" lub odezwiesz sie w podobnie wulgarny sposob- nie bede sie do ciebie odzywał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska? Re: najlepszy w reklamach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:58 zośka, na czym polega taka sobie dodatku???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: najlepszy w reklamach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:52 Dodatek regionalny mogłby być ciekawszy i obszerniejszy. Oprocz informacji bieżących, więcej historii, więcej wywiadów z interesującymi ludżmi, obszerniejsze artykuły dotyczące rozwoju miasta itp. Często mam niedosyt po przeczytaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 A ja sobie chwale stare, porzadne Nowosci. 19.12.05, 09:03 A ja sobie chwale stare, porzadne Nowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: A ja sobie chwale stare, porzadne Nowosci. 19.12.05, 09:03 Najwiecej informacji o Toruniu, najmocniej wlaczaja sie w kwestie Torunbia (chocby sparwa studia TV3). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grucha [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiecaj Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:43 Jadłospis w "Gęsiej Szyji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.05, 11:54 Obecnie zdecydowanie Gazeta Pomorska . Nowości to dno - kupowane przez emerytki dla różnych zdrapek i konkursów . Odpowiedz Link Zgłoś