Dodaj do ulubionych

KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:20
Ktory dziennik wg was jest najlepszy : Nowosci Gazeta Pomorska czy Gazeta
Wyborcza Torun??
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.petrus.com.pl 17.12.05, 16:20
      Na tym forum wypada napisać, że Wyborcza.
      • Gość: gazeciarz !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:22
        W koncu zyjemy w panstwie w ktorym jest podobno wolnosc slowa. wiec piszmy jak
        uwazamy
    • ksiaze.ciemnogrodu Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? 17.12.05, 21:41
      Nasz Dziennik!
      • Gość: Clint Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.torun.mm.pl 17.12.05, 22:38
        Kupuje z nich tylko wyborcza, jest ok, choc moglaby byc troche wieksza. W sumie
        gdyby nie to bylobym calkiem zadowolony. Odpowiada mi poziom
        • Gość: rico Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.torun.mm.pl 17.12.05, 22:47
          Dodatek regionalny jest beznadziejny.
        • ksiaze.ciemnogrodu Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? 19.12.05, 14:13
          wspólczuję...
    • Gość: robertos Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:23
      ja czasem kupuje wyborczą, wsumie gdyby nie bylo dodatku torunskiego nie kupował
      bym jej wcale. nowosci nie lubie bo są zbytnio powiazane z ludzmi z domaru przez
      co są mało wiarygodne
      • Gość: ze Skarpy Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.torun.mm.pl 17.12.05, 23:41
        Nowosci coraz gorsze, jak chce czytac o kraju to wole GW, a z reszta lokalnie
        tez GW zaczyna byc ciekawsza.
        Pomorskiej nie mialem w rekach od lat wiec nie moge oceniac.
    • Gość: torunianka najlepszy w reklamach??? IP: *.petrus.com.pl 18.12.05, 00:26
      bo takie treści przeważają w tych dziennikach, niestety
      • Gość: zośka Re: najlepszy w reklamach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:29
        Ja najbardziej lubię Gazetę Wyborczą, kupuje ją codziennie, chociaż dodatek
        regionalny jest taki sobie. Czasami przeglądam Nowości - głównie ogłoszenia.
        • sdb Re: najlepszy w reklamach??? 18.12.05, 16:39
          polonista nie jestem ale w GW regularnie razi mnie raz po raz to stylistyka to
          merytoryka w artykulach zwlaszcza kolegow z redakcji sportowej. reszcie tez sie
          zdarza. nie mowie tego tak zeby sobie podrwić czy pozrzędzić jak stary dziadek.
          kazda taka wpadka to dla mnie zawód- widze ze profesjonalisci od piora w moim
          miescie zdradzaja amatorszczyzne, kiepska wiedze o swiecie, nierzetelnosc w
          sprawdzaniu tego o czym pisza. media mamy wolne, trzeba z tego korzystac na
          maxa to jak z prawem glosu w wyborach- jak spoleczenstwo nie korzysta ze swoich
          uprawnien to kiedys moze sie okazac ze ktos wiedzial jak to wykorzystac przeciw
          niemu.
          • Gość: ciekawy Re: najlepszy w reklamach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:56
            sdb, gadasz sobie,żeby nie powiedzieć pieprzysz od rzeczy, ale nic z tego nie
            wynika, daj przyklady.
            • sdb Re: najlepszy w reklamach??? 19.12.05, 16:06
              Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> sdb, gadasz sobie,żeby nie powiedzieć pieprzysz od rzeczy, ale nic z tego nie
              > wynika, daj przyklady

chcesz rozmawiac czy sie wyzywac? nie musze podawac przykladow- kto ma troche
              oleju w glowie i czyta regularnie ten wie o czym mowie zreszta jak chcesz to
              poszukaj sobie przykladow tu na forum. jak jeszcze raz uzyjesz w stosunku do
              mnie zwrotu "pieprzysz od rzeczy" lub odezwiesz sie w podobnie wulgarny sposob-
              nie bede sie do ciebie odzywał
        • Gość: zoska? Re: najlepszy w reklamach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:58
          zośka, na czym polega taka sobie dodatku????
          • Gość: zośka Re: najlepszy w reklamach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:52
            Dodatek regionalny mogłby być ciekawszy i obszerniejszy. Oprocz informacji
            bieżących, więcej historii, więcej wywiadów z interesującymi ludżmi,
            obszerniejsze artykuły dotyczące rozwoju miasta itp. Często mam niedosyt po
            przeczytaniu.
    • bajobongo2 A ja sobie chwale stare, porzadne Nowosci. 19.12.05, 09:03
      A ja sobie chwale stare, porzadne Nowosci.
      • bajobongo2 Re: A ja sobie chwale stare, porzadne Nowosci. 19.12.05, 09:03
        Najwiecej informacji o Toruniu, najmocniej wlaczaja sie w kwestie Torunbia
        (chocby sparwa studia TV3).
        • Gość: grucha [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:11
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kiecaj Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:43
      Jadłospis w "Gęsiej Szyji"
      • Gość: Karol Re: KTORY DZIENNIK NAJLEPSZY?? IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.05, 11:54
        Obecnie zdecydowanie Gazeta Pomorska . Nowości to dno - kupowane przez emerytki
        dla różnych zdrapek i konkursów .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka