Gość: fan IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 18:30 Jaką piosenkę uważacie za najwspanialszą w historii? Ja głosuję na Led Zeppelin "Schody do nieba". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ispan Re: Przebój wszech czasów IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.01.03, 21:26 Właśnie dzisiaj pierwszy raz w życiu dorwałem Led Zeppelin (remasters) Super klimat! ale dla mnie są lepsze kawałki niż "Stairway to heaven". Jak słyszę "rock and roll" to mam ochotę zapalić faję wodną... A "celebration day" niesamowicie wprawia w zadume... (CD 2 jeszcze z raz muszę posłuchać) Mam wiele "najlepszych" kawałków z różnych okresów życia. Każdy ma swoją moc poruszającą. Może dlatego że zawsze kojarzą mi się powrotami. Końcem tych niepowtarzalnych dni:) Nostalgia i zaduma a zarazem histeria szczęścia... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: Przebój wszech czasów 02.01.03, 22:17 whisky, wehikuł czasu i każdą inną piosenkę w wykonaniu Ryszarda Riedla. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Przebój wszech czasów 03.01.03, 09:30 "A wszystko to, bo Ciebie kocham" :) A tak wogóle wiecie, że to przebój DIE TOTEN HOSEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przebój wszech czasów IP: gateway.d* / 10.3.30.* 03.01.03, 10:35 szlachcic napisał: > "A wszystko to, bo Ciebie kocham" :) > A tak wogóle wiecie, że to przebój DIE TOTEN HOSEN Amerykę odkryłeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek__j Re: Przebój wszech czasów 03.01.03, 10:43 Dla mnie jest to chyba Pink Floyd "Us and them" i okolice. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Przebój wszech czasów IP: 217.97.134.* 03.01.03, 10:48 mnie tam trudno by się było zdecydowac na jeden kawałek... nawet na jedną płytę byłoby ciężko... wyliczał nie będę, bo im dłużej sięzastanawiam, tym dłuższa lista mi się generuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: Przebój wszech czasów 03.01.03, 12:11 Płyta chyba "Wish you were here" Pink Floyd a także (całkowicie subiektywnie) The boatman's call Nicka Cave'a. Z tej ostatniej każda jedna piosenka... Sarenka Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Przebój wszech czasów 04.01.03, 12:25 Przeboj wszechczasów, hmm, chyba nie można mówić o przeboju wszechczasów, a płyta wszechczasów - U2 - Joshua Tree Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Sade IP: *.gamet.com.pl 04.01.03, 14:41 kazdy kawalek Sade to hit smooth operator jezebel soul z delikatna nutka jazzu odkad slucham w aucie Sade nie dostalem ani punktu/mandatu ma zbawienny wplyw na stran portfela i moja psychike/zadowolenie Odpowiedz Link Zgłoś