patajka1 19.10.06, 08:58 Fajnie, ze zrobiono taki zbior o Toffi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patajka1 Toruń Film Festiwal Toffi 19.10.06, 08:59 Toruń Film Festiwal Toffi stawia na kino profesjonalne i autorskie - ale czy to sie utrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Toruń Film Festiwal Toffi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 10:51 Raczej nie . Kogo to interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ddu Re: Toruń Film Festiwal Toffi 22.10.06, 11:10 mnie :) szkoda, że nie mogłam wiele obejrzeć, ale kiedy przejrzałam katalog- opadła mi szczęka- znakomite filmy, ekskluzywne pokazy - np. najnowszego filmu gatlifa- wow. gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fefe Re: Toruń Film Festiwal Toffi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:39 organizator to kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Toruń Film Festiwal Toffi, beznadziejna organi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:46 jak można tak lekceważyć widzów wprowadzając ich w błąd !! Odpowiedz Link Zgłoś
ddu Re: Toruń Film Festiwal Toffi, beznadziejna organ 23.10.06, 13:56 ale czym wprowadzając w błąd? nie rozumiem? ktoś tu wątpił, że festiwal pewnie się nie utzryma, bo małe zainteresowanie, a tu odpowiedź, ze organizatorzy źle informują...nie rozumiem więc, o czym źke inforumują? o tym, jakie znakomite filmy udało im się ściągnąć? (np Meszaros czy też Gatlifa). faktycznie, może zbuyt mocno nie informowali, że będzie w Toruniu Agnieszka Holland, bo ja bym bilboardy powiesiła, ze ktoś taki przyjeżdża do Torunia... za mało info, że będzie Weronika Rosatti? no fakt, niektórzy koledzy , kt. dowiedzieli się ode mnie , poszli tylko po to, żeby przekonac się, jak wygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Toruń Film Festiwal Toffi, beznadziejna organ IP: *.lucent.com 24.10.06, 09:16 No bo Weronika Rosati zaslynęła głównie z romansu z Maxem. A jej roli w Sarze nikt nie kojarzy - no może M jak miłość. Osobiście miałem okazję chwile porozmawiać i muszę to powiedzieć, że aktorka jest bardzo miła i przyjazna tzw. mediom. A Agnieszka Holland - moim zdaniem to najciekawsze wydarzenie tego festiwalu (poza samymi filmami rzecz jasna). Moje fotki z Toffi tutaj: album-foto.pl/Events/toffi06 pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś