Dodaj do ulubionych

Toruń Film Festiwal Toffi

19.10.06, 08:58
Fajnie, ze zrobiono taki zbior o Toffi.
Obserwuj wątek
    • patajka1 Toruń Film Festiwal Toffi 19.10.06, 08:59
      Toruń Film Festiwal Toffi stawia na kino profesjonalne i autorskie - ale czy to
      sie utrzyma?
      • Gość: zet Re: Toruń Film Festiwal Toffi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 10:51
        Raczej nie . Kogo to interesuje ?
        • ddu Re: Toruń Film Festiwal Toffi 22.10.06, 11:10
          mnie :) szkoda, że nie mogłam wiele obejrzeć, ale kiedy przejrzałam katalog-
          opadła mi szczęka- znakomite filmy, ekskluzywne pokazy - np. najnowszego filmu
          gatlifa- wow. gratulacje!
          • Gość: fefe Re: Toruń Film Festiwal Toffi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:39
            organizator to kitu.
            • ddu Re: Toruń Film Festiwal Toffi 22.10.06, 17:51
              dlaczego tak myślisz?
              • Gość: zawiedziony Re: Toruń Film Festiwal Toffi, beznadziejna organi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:46
                jak można tak lekceważyć widzów wprowadzając ich w błąd !!
                • ddu Re: Toruń Film Festiwal Toffi, beznadziejna organ 23.10.06, 13:56
                  ale czym wprowadzając w błąd? nie rozumiem? ktoś tu wątpił, że festiwal pewnie
                  się nie utzryma, bo małe zainteresowanie, a tu odpowiedź, ze organizatorzy źle
                  informują...nie rozumiem więc, o czym źke inforumują? o tym, jakie znakomite
                  filmy udało im się ściągnąć? (np Meszaros czy też Gatlifa). faktycznie, może
                  zbuyt mocno nie informowali, że będzie w Toruniu Agnieszka Holland, bo ja bym
                  bilboardy powiesiła, ze ktoś taki przyjeżdża do Torunia... za mało info, że
                  będzie Weronika Rosatti? no fakt, niektórzy koledzy , kt. dowiedzieli się ode
                  mnie , poszli tylko po to, żeby przekonac się, jak wygląda....
                  • Gość: fotograf Re: Toruń Film Festiwal Toffi, beznadziejna organ IP: *.lucent.com 24.10.06, 09:16
                    No bo Weronika Rosati zaslynęła głównie z romansu z Maxem.
                    A jej roli w Sarze nikt nie kojarzy - no może M jak miłość.
                    Osobiście miałem okazję chwile porozmawiać i muszę to powiedzieć, że
                    aktorka jest bardzo miła i przyjazna tzw. mediom.

A Agnieszka Holland - moim zdaniem to najciekawsze wydarzenie tego festiwalu
                    (poza samymi filmami rzecz jasna).

Moje fotki z Toffi tutaj:
                    album-foto.pl/Events/toffi06
                    pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka