Dodaj do ulubionych

Usunąć Igłę z Forum?

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 20:20
Kto jest za? Wypowiedzi tego gościa niczego nie wnoszą do dyskusji. To tylko
dym.Jest to typowy przykład złego wykorzystania emocji jakie tym gościem
targają.Jemu radzę żeby się zstanowił skąd to się uniego bieże na dłższą metę
może mnieć problemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzyzak Re: Usunąć Igłę z Forum? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 20:33
      Gość portalu: Wanadu napisał(a):

> Kto jest za? Wypowiedzi tego gościa niczego nie wnoszą do dyskusji. To tylko
      > dym.Jest to typowy przykład złego wykorzystania emocji jakie tym gościem
      > targają.Jemu radzę żeby się zstanowił skąd to się uniego bieże na dłższą metę
      > może mnieć problemy.
      Drogi kolego temat był przerabiany.Nawet nie raz.Wiekszość forumowiczów leje na
      kolegę Igłę do czego i Ciebie namawiam.

• Gość: polonus Re: Usunąć Igłę z Forum? IP: 198.138.227.* 15.11.01, 22:24
        problem w tym ze po jego prymitywnych wypowiedziach czesto interesujace wateki
        umieraja, nie zawsze da sie ignorowac...
        • Gość: Wanadu-m Re: Usunąć Igłę z Forum? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 07:24
          Zgadzam się z Tobą. Jeżeli mnie zaatakuje pstaram się wytrzymać ten napór złych
          emocji.Myślę, że wypowiedzi Igły odstraszają wielu ciekawych
          dyskutantów.Pozdrawiam całe Forum.
          • Gość: Dottore Re: Usunąć Igłę z Forum? IP: *.dialup.medianet.pl 16.11.01, 07:51
            Gość portalu: Wanadu-m napisał(a):

> Zgadzam się z Tobą. Jeżeli mnie zaatakuje pstaram się wytrzymać ten napór złych
            >
            > emocji.Myślę, że wypowiedzi Igły odstraszają wielu ciekawych
            > dyskutantów.Pozdrawiam całe Forum.

Wanadu-m !
            Zanim dorośniesz Igle do pięt (jak zresztą wszyscy wyżej podpisani ze szczególnym
            uwzględnieniem niebanalnego seksualnie "polonusa") to naucz się przed tym
            ortografii.
            Jak masz w sobie taką gorącą i przemożną chęć zakapowania Igły - to nic się na to
            nie poradzi. Podobno konfidenci są bardzo konsekwentni.
            Zakapuj i mnie, mój ty biedny w rozumek delatorze !

PS
            Igła, nie pękaj - to są zakompleksione śmiecie bez honoru i rozumu !

• Gość: polonus Skad ta solidarnosc? IP: 198.138.227.* 16.11.01, 15:25
              > Zanim dorośniesz Igle do pięt (jak zresztą wszyscy wyżej podpisani ze szczególn
              na podstawie czego takie uwielbienie, przeciez ten niedorozwiniety 14-tolatek nie
              zamiescil na forum torunskim jednej wypowiedzi nie bedzacej badz obrazliwymi
              chamskimi uwagami do przedmowcy badz wypowiedzia tak nie na temat ze czytelnika
              zalewal blady strach o stan polskiej edukacji.
              > uwzględnieniem niebanalnego seksualnie "polonusa") to naucz się przed tym
              dlaczego bracie rzucasz oszczerstwa na kogos kogo zupelnie nie znasz... taki
              polski zwyczaj wyrowniac do dolu, czyli do igly...i zbrukac kazdego co wystaje
              poza szara mase?
              > Jak masz w sobie taką gorącą i przemożną chęć zakapowania Igły - to nic się na
              nie zakapowania tylko usuniecia z forum, czy nie widzisz ze ciagnie on je do
              dolu, nawet ty stajesz sie ofiara tego ... (odpuszcze sobie)
              > Zakapuj i mnie, mój ty biedny w rozumek delatorze !
              w swietle twojego roumowania kazdy co przeciwstawia sie bezgranicznemu chamstwu
              jest obdarzony w maly rozumek, jakas nowa postkomunistyczna logiga, biedne losy
              Rzeczpospolitej jesli wiecej takich "honorowych inteligentow" mamy jak Ty i igla.
              >
              > PS
              > Igła, nie pękaj - to są zakompleksione śmiecie bez honoru i rozumu !
              Czy ty wogole wiesz co to jest honor, co do rozumu gdybys go mial nigdy nie
              napisal bys tej wypowiedzi w obronie tego zle wychowanego malolata.

PS. Daruj sobie swoja naszpikowana jadem i nie na temat odpowiedz.
              Wasc wstydu sobie oszczedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Krzyżak Re: Usunąć Igłę z Forum? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 08:03
      Dzięki biedaku ,że sie odezwałeś .Bez ciebie ,bez twoich przemyslanych
      wypowiedzi to forum byłoby bardzo szare,powszednie, nijakie.Ty Dottore czy Igła
      jak wolisz wprowadzasz na nie pewne ożywienie i rynsztokowy poziom.
      I dobrze by sie stało gdyby cie /was ktoś zakapował.Byłoby dwóch chorych kolesi
      mniej.
      • Gość: Dottore Re: Pierwsza kapucha się przyznała! Pora na resztę IP: *.dialup.medianet.pl 16.11.01, 09:00
        Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Dzięki biedaku ,że sie odezwałeś .Bez ciebie ,bez twoich przemyslanych
        > wypowiedzi to forum byłoby bardzo szare,powszednie, nijakie.Ty Dottore czy Igła
        >
        > jak wolisz wprowadzasz na nie pewne ożywienie i rynsztokowy poziom.
        > I dobrze by sie stało gdyby cie /was ktoś zakapował.Byłoby dwóch chorych kolesi
        >
        > mniej.

Krzyżak kapusiu. Ty jesteś konfidentem z pierwszego pokolenia, czy już twój
        biedny ojciec ... ?
        • Gość: Krzyżak Re: Pierwsza kapucha się przyznała! Pora na resztę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 09:36
          Głodnemu chleb na mysli.Biedny jestes wale.
          • Gość: Dottore Re: Pierwsza kapucha się przyznała! Krzyżak ! IP: *.dialup.medianet.pl 16.11.01, 10:34
            Widzę Krzyżak, że kapowanie to twój żywioł ! Czyli to przypadłość rodzinna.
            Pa, konfidencie !!!
            • Gość: Igła Re: Pierwsza kapucha się przyznała! Krzyżak ! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:49
              Dottore nie rób obciachu, taki bystry chłopiec jesteś a gramatyki od ortografii
              nie odróżniasz?
              Wiesz co? Może znajdziemy sobie inne - głupsze forum mój ty przyjacielu?
              :)
              PS. Z Krzyżaka się nie naśmiewaj bo to jest ten gość, któremu za batona las..ę
              robiłeś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka