Dodaj do ulubionych

Nie chce mi sie spać

13.05.07, 02:31
Nie chce mi się spać nie wiem co mam zrobić !! cholercia nooo
Obserwuj wątek
    • cwaniak2 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:34
      Hmm proponuję....
      W sumie nie wiem co zaproponować bo też nie sie spie hihi
      • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:35
        no patrzcie no jakiś cwaniak tu nie moze spać
        • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:36
          ja tylko nie moge spać a Ty jesteś cwaniak to spać dziecioku
    • cwaniak2 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:35
      Łoloboga! Już ta godzina a ja jutro do komunii idę! Nie wyśpię się hehe
      • cwaniak2 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:36
        A no nie mogę jakoś cuś mi się w głowie poprzestawiało chyba czy co?
      • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:36
        jooo a ja jutro mam bierzmowanie
        • cwaniak2 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:37
          Sam jesteś dzieciok
          Łe tam bierzmowanie to nie takie ważne jak kumunia. Juz mam szatke, wszystkie
          laski moje :D
          • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:38
            a ja garniur i białe rękawiczki
            • cwaniak2 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:39
              To od razu na impreze po bierzmowaniu?
              Po co komu białe rękawiczki na bierzmowanie?! Ty zboczeńcu co planujesz robić w
              tym kościele hahaha
              • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:41
                haha no nie a kim Ty jesteś że walisz do mnie na Ty co???
                • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:42
                  Też nie moge spać ;/
                  Ta noc jakaś magiczna, może się umówimy wszyscy :D oczywiscie jeszcze dziś
                  • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:43
                    ooo Mela to bardzo ładne imię z Toba zawsze bym mógł iść śpiochać
                    • cwaniak2 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:44
                      Jesteś żuczkiem więc moge sobie mówić do Ciebie jak mi się podoba.
                      Zresztą mianuję się zastępcą faraona poprzedniego forum i mogę wszystko.
                      • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:45
                        Tylko faraon może mi dawać rozkazy a Ty moższ mi skoczyć na ptoka hehehe
                        • cwaniak2 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:48
                          W tej chwili zostajesz obłożony klątwą faraona!
                          I Twój ptok już będzie bezużyteczny hahahahaha
                          Dziewczęta zgłaszajscie się do mnie
                    • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:46
                      Wiem, że ładne, rodzice pomyśleli o mojej przyszlości nadając mi je :D
                      A tam śpiochać to ja mogę wiesz z czymkolwiek. Mi chodzi o coś INNEGO :D
                      • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:48
                        hehe powiadasz z czym kolwiek hihi pewnie masz takiego przyjaciele pod
                        poszuszeczką nie za dużego
                        • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:49
                          chodziło mi pod poduszeczką z tego wszystkiego jęzor mi się plącze
                        • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:50
                          Nie lubię przedmiotów zastępczych kolego:D
                          Więc jak to bedzie bo już prawie trzecia, niewiele nocki nam zostało...
                          • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:51
                            ma się rozumieć koleżanko a co koleżanka proponejszyn?
                            • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:51
                              Nie wiem czy tak na forum wypada.. ;p
                          • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:51
                            Wiem, wiem o co chodziło
                            • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:52
                              ojeny no chodzi mi o to o co tobie czaisz klimat?
                              • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:52
                                jes, czaję
                                • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:54
                                  no to jak chcesz sie ze man umówić na cuś? i to jeszcze dziś?
                                  • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:55
                                    No tak właśnie miałabym ochotę się umówic. Może być i dziś a nawet nalegałabym,
                                    wiesz dawno nie byłam z chłopakiem więc trochę mi brakuje tego hihi
                                    • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:56
                                      a czego tobie brakejszyn?
                                      • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 02:57
                                        Ojjj wszyskiego :D licze na jakiś gorący seksik ;d
                                        • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:00
                                          oj kusisz mnie kusisz a wiesz tez bym sobie bzyknął co nie co:D
                                          • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:01
                                            No nieskromnie mówiąc to niezła ze mnie dupeczka, hehe na dodatek napalona czego
                                            chcieć więcej? .
                                            No więc skoro chciałbyś to co stoi na prezeszkodzie?
                                            • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:03
                                              stoi to coś mi ale w majtasach hehe
                                              • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:04
                                                Hahaha no to dawaj gdzie jesteś byle szybko ;p
                                                • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:05
                                                  Noo skoro po naszej którkiej wymianie zdań tak jest to ciekawe co będzie jak się
                                                  rozbiorę hihihi
                                                  • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:07
                                                    kurde noo chyba zaraz sam sobie dobrze zrobie
                                                  • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:09
                                                    Samolubny jestes ;/
                                                    Myślałam że uda mi się dzisiaj pobzykac bo w końcu weekend wypoczeta jestem i w
                                                    pełni sił a tu nici. Jutro muszę spróbować, może się uda.
                                                  • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:10
                                                    Aaale jak już sobie będziesz dobrze robił to mnie przy okazji również możesz, co
                                                    Ty na to
                                                  • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:11
                                                    ale ja nie mówie ze jestem samolubny ale czasami lubie sam sie pogwałcić hehe
                                                  • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:12
                                                    oczywiscie malutka mogę tobie paluszkiem troszke porobic
                                                  • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:12
                                                    Ja sama nigdy nie mogę dojść więc potrzebuję partnera.
                                                  • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:14
                                                    no i chyba uciekła
                                                  • zuczek_gnojarz Re: Nie chce mi sie spać 13.05.07, 03:16
                                                    jestes czy ciebie nie ma bo ide spac!! dobra zapalae sobie jeszcze trawsko na
                                                    dobre spanko
                  • sauber1 Re: Nie chce mi sie spać 15.05.07, 18:31
                    mela89890 napisała:

> Też nie moge spać ;/
                    > Ta noc jakaś magiczna, może się umówimy wszyscy :D oczywiscie jeszcze dziś

Czułem, że mnie ktoś woła, nie wiedziałem skąd ten głos. Mela, czym później
                    zaczniesz, tym wcześniej skończysz ;)))
                    • egon37 Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 17:41
                      hej Mela jesteś jeszcze chętna?
                      • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 20:40
                        Teraz jakoś mi przeszło.
                        Ta sobotnia noc była jak juz pisałam jakas magiczna ;p
                        A dlaczego pytasz? :P
                        • egon37 Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 20:43
                          Powiadasz, że magiczna? Kiedy znów się tobie zachce ciommmm?
                          • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 20:45
                            Jak mi się zachce to dam znać na forum ;D
                            • adamxxl Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 21:22
                              No proszę dziewczna z temperamentem.
                              • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 21:23
                                I takie się czasem zdarzają ;)
                                • adamxxl Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 21:24
                                  Fajnie :)
                                  • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 21:24
                                    Nie wiem czy fajnie czy nie ;p
                                    • adamxxl Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 21:27
                                      Zdecydowanie tak!!
                                      • mela89890 Re: Nie chce mi sie spać 17.05.07, 21:30
                                        To fajnie :P
                                        • ifinity Re: Nie chce mi sie spać 23.12.07, 05:56
                                          Hmmm, czy ja wiem, zeby nie obrazic, jednak stac wpisujacych sie
                                          tutaj tylko na te intelektualne tak, lub nie... Rzeczywiscie
                                          nuuuuda.. A szkoda. Czy wszyscy w Irlandi i Anglii..? A moze
                                          powracaaaja...Tylko do czego, a moze tylko do kogo na te dwa dni
                                          swiat....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka