Dodaj do ulubionych

JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 22:45
... znam go,uczyl mnie angielskiego w Liceum. Daje sobie wejsc na glowe przez
wielu uczniow a to dlatego,ze jest -krotko mowiac - DUPOWATY. On nie
podniesie glosu na ucznia, i daje soba pomiatac. Szkoda mi go , bo na prawde
dobrze uczy. Sluzyl zawsze pomoca i byl " do ludzi " - szkoda,ze nie jest
ostry. Wspolczuje mu ,ze ma do czynienia z taka banda idiotow jak w
Budowlance i nie tylko.. Tschuss
Obserwuj wątek
    • Gość: "trójka" Re: JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA... IP: *.torun.mm.pl 04.09.03, 22:52
      Pan profesor K.... uczył również w III LO. Tam również zdarzały się sytuacje,
      że uczniowie - delikatnie mówiąc - drwili z nauczyciela, ale nigdy nie
      posunęło się to tak daleko.
      • Gość: ez Re: JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 23:12
        tez mialam z nim lekcje, tez wchodzilismy mu na glowe.
        sie przejechal w koncu.
        wiedzial jak sobie radzi z ludzmi, dziwie sie, ze zdecydowal sie na nauczanie
        w Budowlance.

i przeginka troche, fajna opinie ma znowu torun
        • Gość: nitek Re: JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA... IP: *.icpnet.pl 04.09.03, 23:19
          Gość portalu: ez napisał(a):

> tez mialam z nim lekcje, tez wchodzilismy mu na glowe.
          > sie przejechal w koncu.
          > wiedzial jak sobie radzi z ludzmi, dziwie sie, ze zdecydowal sie na nauczanie
          > w Budowlance.
          >
          > i przeginka troche, fajna opinie ma znowu torun
          I z czego sie cieszysz pierdzie ?? Z tego grasz wraz z zespolem downa ??
          Idiota...
          • qotsa Re: JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA... 05.09.03, 09:38
            > > i przeginka troche, fajna opinie ma znowu torun
            > I z czego sie cieszysz pierdzie ?? Z tego grasz wraz z zespolem downa ??
            > Idiota...
            A kto powiedzial, ze sie cieszy debilu??!
            Nie chce powiedziec, ze nauczyciel sobie na to zasluzyl bo za cos takiego tych
            uczniow powinni z miejsca wywalic ze szkoly ale ulamek winy lezy po jego
            stronie. Jest niestety wielu podobnych mu nauczycieli w polskich szkolach. Nie
            nadajacych sie zupelnie do tej pracy, nie potrafiacych nie tylko opanowac
            sytuacji takiej jak na kasecie ale i osiagnac minimalnego chociaz respektu u
            uczniow. Nie sadze, ze jest to wina zlego przygotowania pedagogicznego. Po
            prostu niektorzy ludzie sie dop tego zawodu nie nadaja. Jest to oczywiscie
            dramat "dupowatych" nauczycieli ale w lepszych szkolach wieksza szkode ponosza
            uczniowie, ktorzy niczego sie nie naucza.
            • Gość: wkamil Re: JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA... IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 09:53
              ale ulamek winy lezy po jego
              > stronie. Jest niestety wielu podobnych mu nauczycieli w polskich szkolach.
              Nie
              > nadajacych sie zupelnie do tej pracy, nie potrafiacych nie tylko opanowac
              > sytuacji takiej jak na kasecie ale i osiagnac minimalnego chociaz respektu u
              > uczniow. Nie sadze, ze jest to wina zlego przygotowania pedagogicznego. Po
              > prostu niektorzy ludzie sie dop tego zawodu nie nadaja. Jest to oczywiscie
              > dramat "dupowatych" nauczycieli ale w lepszych szkolach wieksza szkode
              ponosza
              > uczniowie, ktorzy niczego sie nie naucza.

Czlowieku, sadzisz, ze u tych zwierzat (nie obrazajac zwierzat, bo zwierzeta
              nie pastwia sie dla rozrywki nad innymi zwierzetami) ktos normalny jest w
              stanie uzyskac respekt? Chyba tylko upodabniajac sie do nich i lejac ich po
              mordach.
              Ciekawe co by sie stalo, jakby w takiej sytuacji nauczyciel przylal w rylo
              jednemu czy drugiemu cymbalowi i nie bylo kasety? Wylali by go ze szkoly, za
              to, ze uderzyl ucznia - bo sadzac z reakcji wspanialej pani dyrektor zadne z
              czlonkow ciala pedagogicznego nie stanal by w jego obronie.
              • Gość: Jazon Re: JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA... IP: *.torun.mm.pl 07.09.03, 14:59
                Podejrzewam że w tej szkole jedyny sposób na zapewnienie sobie względnego
                spokoju była postawa 'ja wam nie szkodze a wy dajecie mi spokój, a przy okazji
                udaję że was czegoś uczę'- prawdopodobnie tak właśnie postępował
                pseudowychowawca tej klasy oraz dyrektorka. Jest to prawdopodobnie
                rzeczywistość wielu szkół, nie tylko techników czy zawodówek. Faktem jest
                jednak, że ten facet chyba faktycznie nie nadaje się na nauczyciela- chyba że
                prywatnego.
            • Gość: mj Re: JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 12:57
              TAK! najlepiej teraz mieśniaka i despotę na nauczyciela!!!!! Nie musi uczyć ale
              uczniowie mają mieć respekt!
    • Gość: Katee Re: JA ZNAM TEGO NAUCZYCIELA... IP: 195.117.138.* 05.09.03, 12:33
      Ja tez go znam ... tak uczył w III LO ale my nigdy sie nie posuneliśmy do tego,
      nawet jak czuliśmy ,że mozna... Nie znizaliśmy sie do pewnego poziomu. Dla
      zachowania tych uczniów nie ma usprawiedliwienia. Niech ich rodzice się
      zastanawią nad sobą !
    • doka1 BRAK MI SŁÓW 05.09.03, 13:41
      LLLUUDZIE, co Wy piszecie????, do szkoły idzię się - chyba (bo sama teraz
      wątpię)- po wiedzę z własnej woli a nie, żeby łaskawie nauczyciel powodował
      chęć nauki i utrzymywał respekt w klasie. A coś takiego to SZOK.
    • Gość: szacunek i kultura Odezwał sie kolejny bydlak. IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 05.09.03, 23:29
      Gość portalu: KIRS napisał(a):

> ... znam go,uczyl mnie angielskiego w Liceum. Daje sobie wejsc na glowe przez
      > wielu uczniow a to dlatego,ze jest -krotko mowiac - DUPOWATY. On nie
      > podniesie glosu na ucznia, i daje soba pomiatac. Szkoda mi go , bo na prawde
      > dobrze uczy. Sluzyl zawsze pomoca i byl " do ludzi " - szkoda,ze nie jest
      > ostry. Wspolczuje mu ,ze ma do czynienia z taka banda idiotow jak w
      > Budowlance i nie tylko.. Tschuss
      • klaryska ludzie 06.09.03, 02:07
        co jest . Do normalnej szkoly nauczyciel idzie uczyc. To technikum prawie
        dorosli ludzie. Jezeli technikum budowlane nalezy przyrownac do szkoly
        specjalnej dla trudnej mlodziezy to chyba ktos zwariowal. Raczej zastanowic sie
        trzeba nad modelem wychowania skretynialej nieodpowiedzialnego pokolenia.
        pozdrawiam ze Szwecji
        • Gość: MICHAL co za czasy co za ludzie IP: *.swipnet.se 07.09.03, 10:00
          • klaryska Re: co za czasy co za ludzie 08.09.03, 01:28
            hej Michal. No w Rinkeby pewnie lepiej nie jest ale to Rinkeby ..
            dla niewtajemniczonych Rinkeby -dzielnica w Sztokholmie w ktorej mieszkaja
            roznej masci imigranci ,jedno z najbardziej niebezpiecznych miejsc w
            Sztokholmie.
    • Gość: READ IT!! READ IT!! IP: *.net / 192.168.1.* 07.09.03, 22:17
      jest mi strasznie przykro i wstyd za tą młodzież ... teraz ludzie każdą młodą
      osobe bedą postrzegac jako takiego gnojka z tej szkoły... mówi sie w kółko o
      prawach dla ucznia wiec nie dziwie sie czemu ten nauczyciel nie podniósł np.
      głosu, gdyby to zrobił to 13 osób byłoby przeciwko niemu. czy teraz wsrod
      młodziezy nie ma zadnego szacunku do nauczycieli? nie wiedza ze szkoła jest po
      to zeby mogli sie czegos nauczyc i wyniesc cos w przyłosc z niej? to jest
      masakryczne co nie kórzy robią ...
    • Gość: ANDY A W KTÓRYM LICEUM ON TERAZ UCZY? IP: *.somfy.net.p / 192.168.0.* 08.09.03, 09:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka