dzyndzelbaum 05.07.08, 10:25 Bandyci z Zomo w natarciu. Powiedział głośno to co każdy pożądny człowiek myśli po cichu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzyndzelbaum "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za kratą 05.07.08, 10:28 Powiedział głośno to co każdy uczciwy obywatel myśli po cichu. Gdzie tu wolność słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 15:28 Za popieranie przestępstwa grozi kara. A za tak obrzydliwe popieranie powinieneś dostać też 6mies odsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
part_of_the_game No to bedzie mial teraz pedaly w pierdlu :) 06.07.08, 15:51 Pupa juz spieta? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: dzyndzelbaum 06.07.08, 20:01 dzyndzelbaum napisała: > Powiedział głośno to co każdy uczciwy obywatel myśli po cichu. > Gdzie tu wolność słowa? Tia! Ciebie tez powinni wsadzic do kibla za durnoty, ktore wypisujesz. Jak przeczysciliby tobie tam komin, to moze i mozg by ci sie poprawil. Odpowiedz Link Zgłoś
piroxeno Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 10:57 to bardzo interesujące a co mówią lekarze?? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 11:16 piroxeno napisał: > to bardzo interesujące > a co mówią lekarze?? Lekarze zalecili "pożądnemu" Dzyndzlowi elektrowstrząsy i zimne bicze wodne. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za kratą 05.07.08, 11:43 oh dzizes tylko nie homofob.. piekny nagłówek swoja droga.. ja np mam zapytanie typu prawnego.. jesli kto np. uzywa zwrotow nacechowanych homofobicznie i bardzo wulgarnych np. dlatego ze przyczepil sie do niego homoslksualista ktory jest starych sfrustorwanym oblechem ktorego jaraja ciala mlodych chlopcow.. nie widzi potrzeby zeby sie wyniesc mimo ze trzaskasz mu w twarz drzwiami i zaczynasz go obrażać.. sidzi i epatuje swoja starcza frustracją i gada od rzeczy.. zaczynasz dostawac juz lekkich napadow agresji an ludzi na ulicach.. probojesz kopnąć go w starcza dupę zeby wysunął się na prowadzenie w wyścigu o opuszczenie twojego mieszkania.. to w efekcie poszanowania praw jezykowych do nie wyrażanie sie homofobicznie przez pogietych lewicowcow i aroganckie przygłupie panienki po szkolkach artystycznych "o dżizes tylko nie homofob" - oskarzony bedzie przeklinający czy stary cap?? jest to zasadniczo wazne Odpowiedz Link Zgłoś
emixes Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 11:51 ..ale o so si chodzi? Dziewczyno pleciesz bez składu i ładu i nie na temat w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
unmik Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 13:46 mój Boże, jak pleciesz. Każdego, bez względu na sytuację, obowiązuje przede wszystkim kultura osobista, a nie strach przed sankcjami KK czy KW. Nie wiem jaka sytuacja sprowokowałaby mnie do użycia tytułowych wyzwisk. Przez 39 lat mi się jakoś nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
hellos Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 14:36 Olu, wez pigulke ...... straszne brednie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 14:54 Wcale nie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Próbowałem zrozumieć co ma wspólnego twój bełkot 05.07.08, 21:42 z artykułem, ale to widać jakaś pokręcona katofilozofia, rodem z pewnej toruńskiej rozgłośni. Odpowiedz Link Zgłoś
blix_wloclawek Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 19:13 Bardzo dobra kara! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 05.07.08, 21:38 dzyndzelbaum napisała: > Bandyci z Zomo w natarciu. > Powiedział głośno to co każdy pożądny człowiek myśli po cichu. Ty i porządny człowiek? Nie rozśmieszaj mnie bo dostanę zajadów:))) A tak na marginesie, zanim coś menelu napiszesz, naucz się ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za kratą 05.07.08, 23:19 Dlaczego tak mało, Wysoki Sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za kratą 06.07.08, 08:49 pewno skazano go na podstawie oskarżenia dwóch policjantów a sąd dał im wiarę pomimo braku jakichkolwiek innych dowodów. to jest norma w Polsce rządzonej przez parcha. parchy policyjne pobili faceta a jak ich oskarżył to sk.....le oskarżyli go o znieważenie. powinno się zlikwidować ten artykuł z kodeksu karnego żeby parchy nie nadużywali władzy. z parchem się nie dyskutuje parcha się likwiduje powiedział sadownik do sadownika Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 06.07.08, 18:41 optyk26 napisał: [ciach WTF] Jesteś bratem Oli? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: optyk26 08.07.08, 15:48 optyk26 napisał: > pewno skazano go na podstawie oskarżenia dwóch policjantów a sąd dał im wiarę p > omimo braku jakichkolwiek innych dowodów. to jest norma w Polsce rządzonej prze > z parcha. parchy policyjne pobili faceta a jak ich oskarżył to sk.....le oskarż > yli go o znieważenie. powinno się zlikwidować ten artykuł z kodeksu karnego żeb > y parchy nie nadużywali władzy. > z parchem się nie dyskutuje parcha się likwiduje powiedział sadownik do sadownika Gdybys naprawde zrozumial co napisales, to twoja glupota by cie przerazila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tsp "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za kratą 06.07.08, 14:14 Homoseksualiści niemiłe osoby lekkich obyczajów idźcie sobie! - tak powinien powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
e.day "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za kratą 06.07.08, 22:41 Co za ... pisał ten artykuł? Co to za błędy, literówki, kolokwializmy? W ogóle jakaś korekta językowa jeszcze istnieje w tej gazecie? Nie dziwię się, że autor skrył się za niewiele mówiącymi literkami. Mnie też by było wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Re: "Pedały je... ku... wy..." = pół roku za krat 08.07.08, 19:52 dziecko! najważniejsze że masz tu konto i podbijasz licznik odwiedzin! Odpowiedz Link Zgłoś