aniela1985 16.09.08, 22:05 Od paru tygodni zauważyłam,że na Szerokiej jest nowa kawiarnia. Czy byliście tam? Ciekawe czy owa czekolada oby nie jest wodnista,poprostu z proszku zalana gorącą wodą;/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapmonik Re: Dom Czekolady 17.09.08, 21:23 Witaj! Odwiedziłam Dom Czekolady i z czystym sumieniem mogę polecić czekoladę.Jeszcze takiej czekolady nie piłam.Jest gęsta i bardzo smaczna.Warto się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniel1983 Re: Dom Czekolady 28.09.08, 22:48 Od paru tygodni chodzisz po szerokiej i nie możesz po prostu wejść i napić się czekolady ?:) Trzeba pytać na forum jak smakuje? Jesteś jedną z właścicielek, albo nigdy nie korzystasz z lokali. :) Wracając do tematu- najlepszą czekoladę w Toruniu można nabyć w kawiarni "róża i zen" i ten klimat, który tam jest jest - jest nie do przebicia. Świetny na randkę jak i spotkanie. Do tego ciasta i ciastka przepyszne... Gorąco polecam - róża i zen, reszta to tandetne czekolady za 2zł w proszku jedynie ładnie opakowane. Pozdrawiam Aniel. Odpowiedz Link Zgłoś