pppp112 05.10.08, 09:46 Serdecznie zapraszam wszystkich do tworzenia nowych tematów/wątków na forum gminy Kikół. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 06.10.08, 19:48 No nareszcie i tu drgnęło w końcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 14.11.08, 17:24 Nareszcie jest gdzie porozmawiać o szarej rzeczywistości Kikoła. I już widzę, że wiele osób chętnie wypowie się o nurtujących problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 15.11.08, 16:43 Forum utworzone dla społeczności gminy Kikół, ale także okolicy :) Proszę śmiało pisać o wszystkim!!! Skoro takie widać zaproszenie, to czemu by nie o wszystkim pisać - prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 15.11.08, 20:43 O mojej pracy też ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 19:17 willno napisał: > O mojej pracy też ??? W sumie też możesz, tylko ciekawe kogo to zaciekawi :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 21:57 To wszystko od tego zależy tylko, jak umie w słowa ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:07 sauber1 napisał: > To wszystko od tego zależy tylko, jak umie w słowa ?:) "Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód" - Forrest Gump Dobrze powiedziane. Wystarczy pomyśleć czy to o czym piszemy ma jakiś sens i cel. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:22 pppp112 napisał: > Dobrze powiedziane. Wystarczy pomyśleć czy to o czym piszemy ma > jakiś sens i cel. A tego dowiemy się dopiero po latach, wytrwałość nagradzana bardzo często bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:26 sauber1 napisał: > A tego dowiemy się dopiero po latach, wytrwałość nagradzana bardzo często bywa > :) Ale miejmy nadzieje że nie tak jak z artystami, bo ich dzieła doceniane są zazwyczaj po ich śmierci. A ja chętnie bym zobaczył że coś się zmieniło na lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:38 na lepsze to już się zmienia, gołym okiem to widać, czasem wystarczy tylko zechcieć to docenić? Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:44 A tak dokładniej to co się na dobre zmienia? O czym teraz mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 23:28 Tu trzeba by pozwolić sobie na taki wolny spacer, takie powolne obchodzenie okolicy, dużo zmian widać na lepsze, mnie nie wypada się chwalić, sam rozumiesz;) Ale mam nadzieję, że ktoś to tu zmieści, może być w punktach ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 08:04 No może gdyby bardziej optymistycznie spojrzeć na świat to też by dało rade znaleźć jakieś pozytywne aspekty, zmiany na lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 18:23 hehehe. W sumie nie mogę, bo mi wójt pracy nie dał, innym a i owszem tak, tak, tak. ciekawe ??? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 18:25 pppp112 napisał: > willno napisał: > > > O mojej pracy też ??? > > W sumie też możesz, tylko ciekawe kogo to zaciekawi :) hehehe w sumie nie mogę, bo mi wójt pracy nie dał, innym a i owszem tak, tak, tak. ciekawe ? Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 20:15 willno napisał: > w sumie nie mogę, bo mi wójt pracy nie dał, innym a i owszem tak, > tak, tak. ciekawe ? Zwracam honor :) To może być ciekawy temat na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 20:37 honor, z tego co obserwywam, to takie cóś co sie dopasywa do sytuacji, czasem lepiej Go nie eksponowac. ciekawe czy znalazłaby się praca dla honorowego dawcy krwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 20:56 Podejrzewam że to czy jest honorowym dawcą czy niehonorowym to nie ma znaczenia dla pracodawcy, i tak miejsc pracy brak dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
egondk Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 21:37 "Pijawki" powinny to docenić...:) chyba, że teraz gustują w innych trunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 21:42 Teraz to kompleksowo, a i innym trunkiem z tego co wiem nie pogardzą. Co sie wyrwie to sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
egondk Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 21:48 Więc rozkręcenie lokalnej gorzelni jest jak najbardziej na miejscu :) Tylko wtedy po co szukać pracy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 21:52 Gdyby porozkręcac te istniejące można by skręcic jedną większą, ot było by miejsce na zaspokojenie ambicji dla kolejnego "pirata" Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 22:01 Ale sposób na interes całkiem dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś