Dodaj do ulubionych

Przelot Krk Fra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 17:09
Hej
Mam prośbę możecie znajść mi lot z Krk Do Fra 21,10 i z powrotem 24,10. Obojętnie jaka linie i ilość przesiadek, zeby nie było więcej niż 200E. z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Przelot Krk Fra IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.09.10, 17:40
      no to jest juz wybitne lenistwo, zeby nie sprawdzic sobie nawet LOTu (550PLN)
      • Gość: kolejaz Re: Przelot Krk Fra IP: *.client.stsn.net 24.09.10, 23:17
        jec pociongiem sieroto
        • Gość: Kuba Re: Przelot Krk Fra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.10, 13:30
          Ludzie otrząśnijcie się ... nie chcecie pomóc to nie. A to nie jest wybitne lenistwo tylko zalezy mi na tym zeby za przelot móc placic przelewnem i nie w dniu rezerwacji , ok tego nie powiedziałem ale może się obejść bez złośliwości!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: jak qba bogu... Z KRA do FRA IP: *.client.stsn.net 25.09.10, 15:02
            Kuba, przeczytaj raz jeszcze swoj pierwszy belkot. Jak sadzisz ile przesiadek
            moze byc na trasie Krakow - Frankfurt? Trzy? Siedem? Spojrz na swoja ortografie
            i interpunkcje jezeli potrafisz. Czytajac (niechetnie) tak z trudem sklecony post nie
            ma sie nadziei, ze autor potrafi wykorzystac podane informacje. Podciagnij skarpetki
            i rozczesz wloski zanim wyjdziesz na forum chlopcze. Kapisz?
    • shy33 Re: Przelot Krk Fra 25.09.10, 15:34
      www.skyscanner.pl/loty/krk/fran/101021/101024/ceny-biletow-lotniczych-z-krak%C3%B3w-do-frankfurt-w-pazdziernik-2010.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka