Gość: Teresa
IP: *.tvk.torun.pl
02.10.10, 02:39
Dobry dzień!!
Lecimy za miesiąc do syna i synowej do Londynu(takie duże miasto w Anglii)-lecimy tam SAMOLOTEM!!!I tu mam pytanie do tych z państwa ktorzy już lecieli samolotem i znają sie na przepisach--na internecie sie za bardzo nieznam i niewiem gdzie szukac--teraz jestem u kuzyna i pilnuje mu mieszkania,u mnie na wsi niema mozliwosci podłączenia...
Co moge zabrac do tego samolotu-slyszalam ze nie wszystko mozna...Podobno jakis podzial jest na "kabine"i luk bagazowy....Wiecie--my jak jezdzimy w odwiedziny lub rodziną nad morze pociagiem to bierzemy tak:jajka na twardo,pomidory,chleb,kompot w 5litrowym baniaku,2 blachy ciasta,kuraczak pieczony--jedziemy tak pociagiem i to jemy cała droge----do samolotu tez chcemy to wziąć+dodatkowo jako prezent ubilismy świniaka i 3 gęsi----świaniak 100kilo,3 gęsi -22kilo,do picia prócz kompotu bierzemy z 10litrów bimbru no i 10 wagonów MOCNYCH,jade: ja ,mąż,szwagier Mietek i szwagierka Gabrysia--piszcie co gdzie mamy pakować i czy sa jakies limity --bo ze 300kilo bagazy bedzie pewno---tam w tej Anglli to podobno drogo i jedzenie ochydne!Syn niby dobrze zarabia w magazynie-6funtow ale co swojskie to swojskie!!!