aaola 13.04.11, 13:35 czy możecie polecić jakiś parking przy lotnisku? bezpieczny itp dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laostic Re: parking pyrzowice 21.04.11, 16:10 Ja polecam parking "Odlot" -blisko i tanio. Dowiozą i odwiozą swoim autem pod terminal. Ceny przystępne. Mają swoją stronę, ale nie pamiętam adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: parking pyrzowice IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 18:29 Rafax - www.pyrzowice-parking.com/ 100 metrów od terminala Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: parking pyrzowice 24.04.11, 11:06 W okolicy lotniska aż roi się od głównie 'podwórkowych' parkingów na swoich stronach deklarują, iż są ubezpieczeni, dowożą z i na lotnisko, ceny mają wyrównane ;) ja różnic nie dostrzegam, przerabiałam już dwa różne do tej pory (ostatnio to: www.pyrzowice-parking.pl/). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: parking pyrzowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 09:00 Jestem mile zaskoczony /nigdy sie z czyms takim nie spotkałem/ życzliwa obsługa klienta i jego mienia / to dla kazdego cos miłego-tak mozna okreslic WIZZ-PARK- ul.Kolejowa 11 .Full opieki nad powierzonym samochodem,dowóz na lotnisko ,dyskusje z obs ługa parkingu- to wyzyny komfortu psychicznego -szczególnie w warunkach długich wylotów.GORACO POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: parking pyrzowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 09:06 Sprostowanie moja opinia dotyczyła WIZ-PARK ul.Kolejowa 19 a nie 11.Przepraszam za gapiostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: parking pyrzowice IP: *.jotanet.pl 07.09.11, 19:53 Ja zawsze parkuje na parkingu Alda, parking-pyrzowice.prv.pl/ bezpiecznie i bez problemów, w pełnym sezonie trzeba rezerwować miejsce, bo mają dużo chętnych, to pierwszy dom za lotniskiem, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś